Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Liam Gallagher a lansat piesa "Everything's Electric" - AUDIO

Liam Gallagher, fostul solist Oasis e gata să ne ofere un nou album în 2022, la 3 ani după "Why Me? Why Not" şi prefaţează acest LP cu un nou single, "Everything's Electric". Melodia are şi un colaborator surpriză, ea fiind compusă de Liam alături de Dave Grohl.

Publicat

pe

Videoclip Liam Gallagher One Of Us
Videoclip Liam Gallagher One Of Us │ FOTO: Liam Gallagher

După ce Dave Grohl şi-a pus amprenta asupra percuţiei de pe noul album Halsey, la care a lucrat şi Trent Reznor, acum toboşarul Nirvana şi liderul Foo Fighters colaborează cu Liam Gallagher. Rezultatul este exploziv, optimist, plin de energie şi are toate şansele să apară în "Peaky Blinders", noul sezon. Nu de alta dar regizorul serialului s-a ocupat de clipuri deja pentru Liam, deci există o conexiune formată.

"Everything's Electric" este cel mai nou single de pe albumul "C'MON YOU KNOW", care va sosi pe 27 mai. Liam Gallagher reuşeşte să fie atât suav pe acest track, dar şi dur şi jucăuş, în acel mod "tongue in cheek" în care strecoară puţină atitudine de băiat rău şi în cele mai romantice versuri. Pe Dave Grohl îl auzim la tobe, iar producător este faimosul Greg Kurstin.

Gallagher şi Grohl s-au cunoscut cu ani în urmă în cadrul unui turneu în care Oasis şi Foo Fighters au urcat pe aceeaşi scenă. Cei doi au avut o chimie specială, au păstrat legătura pe parcursul anilor şi aşa s-a născut colaborarea. Drept inspiraţie pentru această piesă este citată melodia "Sabotage" de la Beastie Boys, dar şi "Gimme Shelter" de la Rolling Stones, pe care parcă o simţim mai mult în acest sound.

Liam Gallagher a anunţat că va cânta piesa live în premieră la gala de premii BRIT Awards de la mijlocul lunii februarie. Liam are un an ocupat în faţă, cu gig-uri la festivalul Lowlands din Olanda, dar şi la Rock in Rio Lisabona în Portugalia. Încă îl aşteptam în România pentru a îşi lua revanşa pentru dispariţia de la Fall In Love Festival 2019.

În ultimul an s-a vorbit mai mult ca oricând despre reunirea Oasis, dar înţepăturile între Liam şi Noel Gallagher au arătat că trupa nu va reveni prea curând. Noel pregăteşte la rândul său un album nou.

Trending