Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Laura Bretan și invitații Nick Casciaro și Eliza G concertează în aprilie 2022 la Sala Palatului

Laura Bretan va susține în aprilie 2022 cel de-al doilea concert la Sala Palatului, în calitate de protagonistă a spectacolului. În cadrul evenimentului, Laura îi va avea drept invitați pe Nick Casciaro, câștigător al X Factor 2021, și pe Eliza G, câștigătoarea trofeului Cerbul de Aur 2019. Laura Bretan va sărbători, în cadrul acestui concert, împlinirea vârstei de 20 de ani.

Publicat

pe

Laura Bretan și prietenii la Sala Palatului pe 5 decembrie 2019 │ FOTO: Alex Vlad Covaci / InfoMusic.ro

Laura Bretan își va sărbători ziua de naștere alături de public. Pe 10 aprilie 2022, tânăra soprană va concerta din nou la Sala Palatului, evenimentul marcând împlinirea vârstei de 20 de ani.

Nick Casciaro, câștigător al X Factor 2021, și Eliza G, câștigătoarea trofeului Cerbul de Aur 2019 și semifinalistă a Selecției Naționale Eurovision 2022, sunt invitații Laurei în concertul aniversar de pe 10 aprilie. Ambii artiști vor susține scurte recitaluri proprii și vor cânta în duet cu Laura. Acompaniamentul va fi sustinut de un grup de muzicieni desavarsiti – Orchestra Filarmonicii “Ion Dumitrescu” din Ramnicu Valcea, condusă de dirijor Tiberiu Dragoș Oprea.

Prețuri bilete la concertul Laura Bretan 20, de pe 10 aprilie 2022:

  • Biletele au prețuri cuprinse între 100 (categoria a II-a) și 200 de lei (VIP) și pot fi achiziționate online. Pentru mai multe detalii, accesați Agenda InfoMusic.

Laura Bretan este o soprană de renume internațional, finalistă a emisiunii concurs "America's Got Talent" în 2016 și câștigătoarea "Românii au Talent", în același an. De la arii de operă cunoscute la balade clasice, interpretările Laurei captivează publicul, impresionând prin emoția transmisă.

De-a lungul timpului, Laura a colaborat live cu artişti precum David Foster, Il Volo, Ethan Bortnick, Matteo Bocelli, Victor Micaleff, Trisha Yearwood, Toto Cutugno, Ricchi e Poveri și Michael Bolton. Laura este implicată şi în foarte multe acţiuni sociale, având la activ o bogată activitate de binefacere şi filantropie (Gala "Gateway" for Cancer Research, gala "The Happy Hearts Foundation", gala "The Parachute" din Toronto, Canada, evenimentul The Shrine Hospital, organizat de Arts4kids, gala aniversară "Project Harmony" la Opera Omaha etc.

Accesul la concert:

Date fiind noile reglementări în vigoare, accesul spectatorilor se va face cu biletul valabil și cu prezentarea Certificatului Verde, respectiv a unuia dintre următoarele documente:

  • dovadă oficială care atestă vaccinarea anti SARS-CoV-2 (minim 10 zile de la finalizarea schemei de vaccinare);
  • dovadă medicală a faptului că se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi şi a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu SARS-CoV-2;
  • rezultatul negativ al unui test RT-PCR pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2, nu mai vechi de 72 de ore, sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2, nu mai vechi de 48 de ore;

Apasă pe eveniment pentru informații suplimentare:

Concerte duminică, 10 aprilie 2022

Laura Bretan 20

Loc
Sala Palatului
Comentează

Trending