Urmărește-ne în Social Media

Emisiuni radio-tv

Moment viral la iUmor 2022 cu Toma Alexandru, "cel mai deștept dintre stand-up-eri" - VIDEO

Toma Alexandru a ajuns în YouTube Trending cu momentul prezentat în cea de-a doua ediție a sezonului 12 iUmor. Etichetat "cel mai deștept dintre stand-up-eri" de către chef Florin Dumitrescu, Toma a povestit despre peripețiile sale la poliție și scenariul pe care și l-a imaginat atunci când și-a găsit mașina zgâriată.

Publicat

pe

Toma Alexandru la iUmor 2022
Toma Alexandru la iUmor 2022 │ FOTO: Captură YouTube

Toma Alexandru a revenit pe scena de la iUmor cu un moment de stand-up scris în urma unei întâmplări reale. În stilul ce îl caracterizează, comediantul s-a autoironizat, fără a-i scăpa din vedere nici pe ceilalți participanți la situația amuzantă prezentată.

Toma și-a început numărul acceptând complimentul lui chef Florin Dumitrescu, care l-a numit "cel mai deștept dintre stand-up-eri". A confirmat, apoi, că aprecierea a fost meritată, făcând o glumă din categoria "roast" despre Ioana D’Arc. Indirect, ținta a fost chiar chef Florin Dumitrescu, gluma lui Toma reușind să împartă publicul în două categorii: unii care au înțeles referința, și alții care nu au înțeles-o, dar au auzit de Ioana D’Arc uitându-se la "Șefi la cuțite".

Toma Alexandru la iUmor 2022: "Dacă mi-a zgâriat mașina unul cu cheia, ăla n-a mai intrat în casă de cât s-a tocit cheia în mașina mea"

Povestea pregătită de Toma pentru iUmor 2022 a avut o premisă în care mulți dintre spectatori s-au putut regăsi. Comediantul și-a găsit într-o dimineață mașina zgâriată, de aici pornind șirul întâmplărilor reale și imaginare care au ajutat la construirea unei istorisiri amuzante.

"Acum vreo săptămână am coborât în parcare și mi-am găsit mașina zgâriată la modul la care... Închipuiți-vă un copil care desenează pe pereți cu un creion. Era făcută praf, de jur împrejur: capota, aripile, portbagajul, tot. Dacă mi-a zgâriat-o unul cu cheia, ăla n-a mai intrat în casă de cât s-a tocit cheia în mașina mea."

Așa cum era firesc, a mers la poliție, de aici pornind șirul situațiilor fără sens, în viziunea lui Toma. De la constatare și până la declarația pe propria răspundere, totul a mers anapoda. Nici vinovatul nu a fost prins, dar ipoteza lui Toma a făcut deliciul poveștii.

Clipul cu momentul lui Toma de la iUmor a ajuns pe locul 21 în YouTube Trending. Îl puteți urmări integral mai jos.

VIDEO: Alexandru Toma la iUmor 2022

Trending