Urmărește-ne în Social Media

Emisiuni radio-tv

Începe Stand-up Revolution; Noul show de pe Antena 1 are premiera în februarie - VIDEO Promo

Show-ul de stand-up cu Teo, Vio, Costel și Dan Badea în juriu va debuta pe Antena 1 la mijlocul lunii februarie. După mai multe amânări, emisiunea Stand-up Revolution are o dată oficială stabilită pentru premieră.

Publicat

pe

Teo, Vio, Costel și Dan Badea
Teo, Vio, Costel și Dan Badea │ FOTO: Antena 1

Antena 1 mizează pe umor în 2022. După succesul emisiunii iUmor, postul lansează un nou show menit să facă publicul să râdă. Stand-up Revolution este numele primei emisiuni de stand-up din România și-i va avea în juriu pe Teo, Vio și Costel, comedianți cu peste 15 ani de experiență și sute de show-uri susținute pe scenele cluburilor locale, dar și din afara țării. Lor li se alătură Dan Badea, om de televiziune, actor de comedie și artist de stand-up comedy.

Când începe Stand-up Revolution

Noul show Stand-up Revolution va debuta pe Antena 1 pe 16 februarie. Emisiunea va putea fi urmărită în fiecare miercuri, postul continuând în paralel și cu iUmor, show care ajunge anul acesta la cel de-al 12-lea sezon. Noile episoade iUmor vor fi difuzate vinerea, premiera fiind stabilită pe 11 februarie.

Update: Producătorii au anunțat și ora la care va fi difuzat show-ul. Acesta va putea fi urmărit de la 21:30.

Care sunt regulile și etapele noii emisiuni Stand-up Revolution

Prima etapă va fi cea a audițiilor pe nevăzute, similar formatului Vocea României. Jurații au misiunea de a descoperi de-a lungul acestei etape talentul concurenților de a susține momente de stand-up, încercând să intuiască potențialul lor de a deveni performeri recunoscuți.

Fără a-i vedea pe participanți, cei patru jurați vor trebui să stabilească cine merită să meargă mai departe, la finalul fiecărui moment de stand-up acordându-se un vot pozitiv (butonul verde), sau unul negativ (butonul roșu). Concurentul care a primit din partea juraților cel puțin 3 voturi pozitive va fi la mâna publicului din sală, care va decide în echipa cărui jurat va intra concurentul respectiv.

În cazul în care concurentul primește două voturi roșii și două voturi verzi, jurații care au dat vot verde se pot lupta să îi convingă pe colegii de juriu să-și schimbe votul, astfel încât concurentul să poată trece în etapa următoare.

Se formează 4 echipe de câte 8 concurenți

La finalul audițiilor, fiecare jurat va avea câte 8 concurenți în echipă. Acesta va trebui să-i antreneze pentru următoarele etape: trei ediții de Battle și Marea Finală.

Câștigătorul va fi ales de către publicul telespectator, prin vot. El va primi titlul de Noul Rege al Stand-up-ului din România și un premiu în valoare de 20,000 de euro.

VIDEO Promo Stand-up Revolution: Jurații Teo, Vio, Costel și Dan Badea

Emisiunea Stand-up Revolution va fi prezentată de Șerban Copoț, respectiv Hienă de la Animal X, împreună cu actrița Ilona Brezoianu. Șerban este și coprezentator la iUmor, Ilona cochetând și ea cu televiziunea în toamna anului trecut, când a realizat o emisiune pentru online din culisele X Factor.

VIDEO Promo Stand-up Revolution: Prezentatorii Ilona Brezoianu și Șerban Copoț

Anul trecut, Teo, Vio și Costel au participat la iUmor în calitate de invitați speciali. Prezent pentru prima oară în platoul emisiunii, Teo a susținut un moment de stand-up ancorat în realitatea românească, disecând cipurile lui Bill Gates. Delia și Bendeac au râs în hohote, în vreme ce Cheloo a zâmbit la subtilități. Costel, pe de altă parte, a ales să vorbească despre problemele sale cu vecinii, făcând abstracție de pandemie.

Comentează

Trending