Urmărește-ne în Social Media

Industria muzicala

HaHaHa Production lansează Flow Music School, prima școală de muzică din România creată după programa London Music School

HaHaHa Production, label-ul independent fondat de Smiley, lansează Flow Music School, prima școală intensivă de muzică din România. Cursurile vor urma un nou model de artist coaching, creat după programa prestigioasei London Music School.

Publicat

pe

Concertul Smiley Omul de la Sala Polivalentă din București pe 21 decembrie 2019 │ FOTO: Ionut Paraschiv / InfoMusic.ro

Flow Music School dă startul înscrierilor la cursuri de canto, chitară, pian și street-dance, în parteneriat cu experții în educație de la GlobalEdu (Instituțiile de Învățământ Lumina), cu obiectivul de a descoperi și antrena muzical și creativ noile talente muzicale din România, alături de profesori cu peste 25 de ani de activitate și performanțe în domeniilor lor.

Cu peste 2000 de cântece create și un hub creativ impresionant, HaHaHa Production face echipă cu mentorii Flow Music School pentru a transforma în succes talentul copiilor și tinerilor care pot schimba industria muzicală de mâine. Grupele de studiu pentru care se creează curriculă specială sunt 5 - 7 ani, 8 - 10 ani, 11 - 13 ani și 14 - 18 ani.

Smiley: "Primul pas în a ajuta copiii și tinerii talentați din România este să le oferim șansa să învețe să facă și să iubească uzica, înainte de a ajunge să o înregistreze. Așa s-a născut ideea Flow Music School"

"Drumul meu în muzică a fost aproape pe întuneric. A început de la o chitară primită în clasa a IV-a de la tatăl meu, de la muzica pe care o ascultam non-stop și de la pasiunea de a cânta, care mă urmărea la fiecare pas. Nimeni nu mi-a spus cum se face, cu cine să vorbesc, de la cine să învăț, unde să caut ajutor ca să fac următorii pași în muzică.

Am avut norocul să găsesc în drumul meu oamenii potriviți, locuri potrivite, momente oportune și șanse, multe șanse pe care alții nu le au sau pe care și eu, dacă le ratam, nu ajungeam aici. A fost un drum luminat de sus, însă irepetabil pentru copiii din ziua de azi. Mereu mi-am spus că nu este normal să fie așa, că tinerii și copiii trebuie să aibă drumuri clare și ușor de parcurs pentru a-și exprima și amplifica talentele.

Am visat să creez studiourile HaHaHa Production, ca să deschid ușa tinerilor să vadă și să experimenteze cum se face muzica, care este parcursul unei piese de la o idee, la o lansare și apoi la un succes. Practic studiourile reprezintă locul pentru inițiați, însă primul pas în a ajuta copiii și tinerii talentați din România este să le oferim șansa să învețe să facă și să iubească muzica, înainte de a ajunge să o înregistreze. Așa s-a născut ideea Flow Music School care sper să-și găsească sensul în desenul internațional al industriei muzicale de mâine din România", explică Smiley inițiativa HaHaHa Production de a crea o școală de muzică.

Cum te poți înscrie la Flow Music School

Viitorii elevi ai Flow Music School se pot înscrie online pe flowmusic.ro pentru a accesa cursurile de minim 8 saptamâni, cu posibilitatea de a participa la workshop-uri exclusive cu artiști, muzicieni, producători, songwriteri HaHaHa Production și de a face practică în studiourile HaHaHa Production, unde scriu, compun, produc și înregistrează unii dintre cei mai cunoscuți artiști din România.

Flow Music School oferă cursuri de canto, chitară, pian și street dance, GlobalEdu fiind partenerul educațional, care va pune la dispoziția cursanților locațiile și baza sa didactică de excelență.

PUBLICITATE
Comentează

Concerte & turnee

Smiley va lansa o piesă nouă în cadrul concertului de la Sala Polivalentă

Smiley dă tonul concertelor de vară pe 31 mai, cu un show pe scena Sălii Polivalente din București. În cadrul celui mai mare concert al artistului din ultimii 3 ani va fi lansată o piesă nouă, care promite să aducă vara mai devreme.

Publicat

pe

Concertul Smiley Omul de la Sala Polivalentă din București pe 21 decembrie 2019 │ FOTO: Ionut Paraschiv / InfoMusic.ro

La spectacolul de pe 31 mai sunt așteptate peste 4000 de persoane. Smiley a pregătit un setlist de tip Best Of, cu cele mai iubite piese din repertoriul său, dar și o surpriză muzicală.

Smiley: "Îmi doresc să cânt în premieră pentru oamenii mei de la Sala Polivalentă piesa care aduce vara mai devreme"

Pe lângă emoții, ecrane uriașe, premiere tehnologice, proiect grafic unic, invitați-surpiză, piese recente și hituri, Smiley își dorește să aducă în premieră pentru publicul de la Sala Polivalentă un moment "scump foc", venit din viitor, din topurile pieselor de vară ce vin la pachet cu dans, distracție și nopți albe de vacanță.

"Îmi doresc să cânt în premieră pentru oamenii mei de la Sala Polivalentă piesa care aduce vara mai devreme. E scumpă foc, o să vedeți și o să ascultați, dar sper să nu o și experimentați pe pielea voastră", dezvăluie Smiley despre concertul în care se va reconecta cu publicul său după o perioadă de dor.

Smiley: "Pentru mine, concertul de la Sala Polivalentă va fi o revedere mult dorită și așteptată"

Cu emoții ca la prima întâlnire de dragoste după mulți ani, Smiley are și o rugăminte față de cei care îi vor fi alături la distracție, dans și schimb de emoții:

"Pentru mine, concertul de la Sala Polivalentă va fi o revedere mult dorită și așteptată, o reconectare la oamenii mei de care mi-e foarte dor, un schimb de emoții care va completa ca impact și senzație spectaculozitatea scenei, a ecrenelor uriașe și a tehnologiei pregătite.

O să simțim cu toții emoțiile vieții, vom trece împreună cu ajutorul muzicii prin bucurie, nostalgie, recunoștință, nebunie, viteză, distracție. Am o singură rugăminte către fiecare om care alege să-și ia bilet la întâlnirea cu mine: să aveți cu voi INIMA și atât! Ne va fi suficient și atât de bine!", declară Smiley.

Prețurile biletelor la concertul lui Smiley de la Sala Polivalentă, de pe 31 mai 2022:

 • VIP (Earlybird) - 206,14 lei
 • Categoria A (Earlybird) - 182,14 lei
 • Categoria B (Earlybird) - 158,14 lei
 • Categoria C (Earlybird) - 134,14 lei
 • Categoria D (Earlybird) - 109,14 lei
 • Fan Zone (în picioare - Earlybird) - 86,14 lei
 • Teren (în picioare - Earlybird) - 70,14 lei
Citește în continuare

Emisiuni radio-tv

Ei sunt ultimii finaliști "Românii au talent" 2022 - semifinala 2

Emisiunea "Românii au talent" și-a ales finaliștii celui de-al 12-lea sezon. Pe 20 mai, a avut loc cea de-a doua semifinală în urma căreia cei mai votați cinci concurenți de către public au mers mai departe. Găsești mai multe detalii în articol.

Publicat

pe

Juriul și prezentatorii Românii au talent 2022
Juriul și prezentatorii Românii au talent 2022 │ FOTO: PRO TV

Povestea galelor live a continuat la PRO TV. Seara de vineri, 20 mai, a adus în fața telespectatorilor un show complet, cu muzică, dans, momente de acrobație, "patinaj" pe hoverboard sau magie. Săptămâna trecută, am aflat cine sunt primii cinci finaliști. Este vorba de Martina Meola, Zametheea, Raisa Radu, Alex Dowis și Gabriela Dincă.

Acum, ultimii 12 semifinaliști care s-au luptat să cucerească publicul și jurații și să primească voturile pentru marea finală au fost:

La finalul serii, cei mai votați cinci concurenți de către public s-au calificat, automat, în marea finală. (găsești lista la finalul articolului). "Românii au talent" a păstrat tradiția wild card-ului, astfel că cei patru jurați au putut "salva" un concurent pentru marea finală. Astfel, în finală sunt 11 concurenți care vor lupta pentru premiul în valoare de 120.000 de euro.

Premiul de originalitate:

Și anul acesta, emisiunea de talente pune la bătaie un premiu de originalitate în valoare de 10.000 de euro. În prima semifinală, jurații i-au propus pe DJ Hugo Arthur și Alex Dowis. Cea de-a doua semifinală a venit cu alte două nume: Eva Nicolescu și Darius Mabda.

Următorii cinci finaliști "Românii au talent" 2022 + wild card

 • Darius Mabda
 • Ana Maria Mircea
 • Emanuel Ion
 • Aurel Niamțu
 • Bianca Ciocîrlan
 • X-treme Brothers (wild card)
Citește în continuare

Emisiuni radio-tv

Află cum a decurs prima semifinală "Românii au talent" 2022: cine sunt cei cinci concurenți care au mers mai departe

"Românii au talent", unul dintre cele mai urmărite show-uri de divertisment din România, a ajuns în etapa galelor live. Pe 13 mai 2022, a avut loc prima semifinală, iar cinci concurenți au trecut mai departe pe baza voturilor publicului. Află despre cine e vorba.

Publicat

pe

Juriul și prezentatorii Românii au talent 2022
Juriul și prezentatorii Românii au talent 2022 │ FOTO: PRO TV

Superstiția zilei de vineri, 13, a fost pusă în umbră de numerele de talent aduse de concurenți pe scena de la PRO TV. Prima semifinală a celui de-al 12-lea sezon "Românii au talent" a înglobat 12 momente spectaculoase. Gala live a fost o adevărată bucurie pentru jurați, prezentatori, dar și telespectatori. Au fost martorii unor noi demonstrații de genialitate, muncă și aptitudini.

Recapitulând, în acest sezon, 24 de concurenți luptă în cele două semifinale pentru un loc în marea finală. Din fiecare semifinală, cinci concurenți merg mai departe în baza voturilor primite de la public. În plus, Andi, Andra, Dragoș și Mihai vor avea la dispoziție și un wild card, pe care îl vor da la finalul celei de-a doua semifinale unuia dintre concurenții care îi va impresiona.

12 concurenți au urcat pe scenă în prima semifinală și au pregătit momente impresionante. Cei care au confirmat că își merită locul în această etapă a show-ului au fost: 

Înainte de aflarea rezultatelor, jurații au făcut două propuneri pentru Premiul de Originalitate. Este vorba despre DJ Hugo Arthur și Alex Dowis. Tot publicul de acasă va vota câștigătorul acestei categorii.

Dans, acrobație, echilibristică, voci superbe, numere de magie și performanțe muzicale remarcabile au fost elementele care au făcut din prima semifinală "Românii au talent" un show complex. Publicul și-a putut vota preferatul, iar în urma alegerilor, cei cinci concurenți care merg în marea finală sunt:

Primii cinci finaliști "Românii au talent" 2022:

 • Martina Meola
 • Zametheea
 • Raisa Radu
 • Alex Dowis
 • Gabriela Dincă
Citește în continuare

AGENDA DE CONCERTE

<< mai 2022 >>
lmmjvsd
25 26 27 28 29 30 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31 1 2 3 4 5

Trending