Urmărește-ne în Social Media

Emisiuni radio-tv

Golden Buzz-ul lui Andi Moisescu a mers la Bianca Mihalcea, pentru un dans ca "un strigăt"

Emoția pe care Bianca Mihalcea a transmis-o prin dansul ei l-a cucerit iremediabil pe Andi Moisescu. Tânăra în vârstă de 16 ani a primit Golden Buzz-ul lui Andi în cel de-al patrulea episod al show-ului Românii au talent 2022.

Publicat

pe

Bianca Mihalcea la Romanii au talent 2022
Bianca Mihalcea la Romanii au talent 2022 │ FOTO: PRO TV

Originară din Târgu Neamț, Bianca Mihalcea a venit la Românii au talent 2022 pentru a împărtăși publicului povestea sa prin dans. A pregătit pentru audiții un număr de street dance, dezvăluind în testimonialul filmat pentru emisiune că a găsit un refugiu în arta coregrafică după ce l-a pierdut pe tatăl ei, în urmă cu 5 ani.

Bianca Mihalcea, Golden Buzz-ul lui Andi Moisescu la Românii au talent 2022: "Tata nu m-a văzut niciodată dansând pe scenă. De fiecare dată când dansez, îl simt lângă mine și simt cum îmi ghidează fiecare pas"

"Tata a fost modelul meu în viață. A fost extraordinar pentru că mereu sărea în ajutorul oricui, oricând. Niciodată nu spunea nu când i se cerea ajutorul și încerca mereu să fie corect cu toată lumea. A fost bolnav, am descoperit foarte târziu că este bolnav, când boala era deja foarte avansată. După două luni a decedat. Pur și simplu nu am știut ce este cu el până când nu ne-a spus domnul doctor că nu se mai poate face nimic. A fost o pierdere foarte grea. Anii au fost foarte grei după. Mulți ani am trăit cu regretul și cumva nu înțelegeam și eram supărată pe Dumnezeu că mi l-a luat și că n-am putut să trăiesc mai multe clipe cu el.

În momentul în care am trăit această traumă, dansul m-a salvat într-un fel sau altul, deoarece mi-am transpus acea durere în asta.

Tata nu m-a văzut niciodată dansând pe scenă. De fiecare dată când dansez, îl simt lângă mine și simt cum îmi ghidează fiecare pas."

Numărul tinerei în vârstă de 16 ani a fost urmărit în sală cu respirația tăiată. Jurații Românii au talent 2022 au fost vizibil impresionați, Andi și Andra ridicându-se în picioare pentru a o aplauda.

Andi Moisescu despre momentul pregătit de Bianca Mihalcea: "Reprezentația ta de astăzi este extrem de încărcată de emoție, iar asta nu arată decât că tu ești un dansator desăvârșit"

"Absolut superb, Bianca! Nu mi-aș fi închipuit niciodată că din popping și breaking (stiluri de street dance) se poate obține atâta emoție. E un gen de dans pe care eu îl vedeam în cu totul altă direcție. Nu s-a întâmplat încă așa ceva. Nu mi-aș fi putut închipui că poți să te duci în direcția asta, dar reprezentația ta de astăzi este extrem de încărcată de emoție, iar asta nu arată decât că tu ești un dansator desăvârșit", a spus Andi.

Dragoș Bucur despre momentul pregătit de Bianca Mihalcea: "Mi-ai transmis că tot ce se întâmplă acolo vine din sufletul tău"

"Știi ce ai reușit să obții, cel puțin de la mine? Am uitat pentru câteva secunde că sunt la un concurs, iar eu sunt în juriu. Timp de câteva secunde m-am simțit ca la un spectacol. Era ca și cum aș fi fost într-o sală de teatru și m-ai pierdut, pur și simplu. E prima oară când mi se întâmplă asta în emisiune. Nu știu de unde se simte, nu știu cum, dar nu am simțit mâna cuiva de afară. Cumva mi-ai transmis că tot ce se întâmplă acolo vine din sufletul tău, nu ca indicație din partea unui coregraf. Bravo!", a spus Dragoș Bucur.

Mihai Bobonete despre momentul pregătit de Bianca Mihalcea: "Vreau să-ți spun că e mâna tatălui tău, pentru că dansul ăsta a fost un strigăt (...) Dacă-ți vine să râzi, râzi, dacă-ți vine să plângi, plângi, dar atunci când ți-e dor și te doare, dansează!"

"Bianca, eu l-aș contrazice pentru prima oară la show-ul ăsta pe colegul meu, Dragoș Bucur, care și-a încheiat discursul prin faptul că a spus că nu e mâna unui coregraf din exterior. Eu aș spune că e mâna unui coregraf aici. Vreau să-ți spun că e mâna tatălui tău, pentru că dansul ăsta a fost un strigăt și poate niște întrebări, la care nu mai căuta răspunsul, pentru că e dincolo de miracol, de înțeles, de ce vrei tu. E clar că legătura dintre tine și tatăl tău este mult prea puternică ca noi s-o înțelegem. Dacă-ți vine să râzi, râzi, dacă-ți vine să plângi, plângi, dar atunci când ți-e dor și te doare, dansează!"

Momentul jurizării a fost curmat abrupt de Andi Moisescu, care și-a anunțat colegii că nu vor trebui să voteze. Bianca Mihalcea primește Golden Buzz-ul lui, mergând astfel direct în semifinala Românii au talent 2022.

După ce a îmbrățișat-o și a felicitat-o pe Bianca, Andi a mărturisit în culise că emoția construită treptat l-a convins că trebuie să dea Golden Buzz.

"Când a început momentul, n-am avut nicio clipă în mine că o să mă înfig în Golden Buzz la sfârșitul lui, dar emoția s-a amplificat. A crescut de la comentariu la comentariu. Din evoluția ei, de la secundă la secundă, și apoi din comentariu în comentariu. Mi-am dat seama că acest moment n-are cum să treacă așa, pe lângă noi", a spus Andi în testimonialul de final.

VIDEO Bianca Mihalcea la Românii au talent 2022

PUBLICITATE
Comentează

Concerte & turnee

Neversea 2023 a completat lineup-ul și a adăugat 3 scene

Organizatorii Neversea au anunțat ultimii artiști care completează lineup-ul ediției din acest an. Evenimentul va avea loc în perioada 6-9 iulie, pe plaja Neversea Beach din Constanța, unde sunt așteptați peste 150 de artiști autohtoni și internaționali și zeci de mii de spectatori.

Publicat

pe

Neversea 2022
Neversea 2022 │ FOTO: Neversea

Neversea 2023 își deschide porțile pentru 4 zile și 4 nopți pline de distracție. Pe lângă decoruri spectaculoase, acrobați, show-uri de lumini și pirotehnice, DJ și artiști de top la nivel național și internațional vor face ca plaja să se transforme într-un paradis muzical.

SMILEY, ALEXANDRA STAN ȘI MARIO FRESH URCĂ PE SCENA PRINCIPALĂ A FESTIVALULUI

Pe scena principală, artiștii internaționali Julian Jordan și Regard urcă în lineup, alături de J Balvin, Lil Uzi Vert, Lil Pump, CKay, Alok, Don Diablo, Lost Frequencies, Timmy Trumpet și mulți alții. Nume din industria românească și-au confirmat prezența: Adrian Șaguna, Alex Super Beats, Alexandra Stan, Arias, DJ Dark & Mentol, Mario Fresh, Partydul Kiss FM, Pascal Junior și Smiley.

La scena DayDreaming vor răsuna până la răsărit și beat-urile lui Akos, Ales Andru, Alex Twin, Arkadyan, Dizharmonia, Dubfire, Emanuel Satie, Glauco Di Mambro, Guy Mantzur, Julian M, Layla Benitez, Lee Burridge, Maya Mar, Rampue Live, Themba, Tooker Live, Vizan.

Fanii muzicii trap, rap sau hip-hop se vor bucura și de show-urile artiștilor: Bad and Boujee, FC DNB, Serotone, ZO, anunțați pentru scena The Ark.

BALKANIC, RETRO FANTESIA ȘI LATINO SUNT CELE 3 SCENE NOI ALE FESTIVALULUI NEVERSEA

Scena Balkanic va fi locul ritmurilor complexe din sud-estul Europei. Show-urile live și distracția fără margini vor fi asigurate de artiști precum: Funkorporation, Carmen Chindriș și Taraful Rutenilor, Viorica & Ioniță și Taraful Clejanilor, Karol Diac, Don Quero, Bogdan Simion, Clanker Jones, Amna & Balcanic, Oana Radu & Band, Marc Rayen, Mahala Rai Banda, Raluka & Proiectul Balcanik, Elena Gheorghe & Machedonii și mulți alții.

Scena Retro Fantesia va celebra nostalgia, iar piesele cele mai fredonate de-a lungul timpurilor vor fi mixate de DJi ca: DJ Antenna, Jiji Lazar, Even Steven, MC DYLMA & DJ Pappa M. De asemenea, nume ca Liviu Vârciu & Deny, Cucu (Noaptea Târziu) sau DJ Sava vor crea momente speciale, de care se vor bucura pe deplin toți cei care vor consuma experiența de festival de la această scenă.

Scena Latino va face ca nisipul să se încingă sub pași de dans. DJ Marius Ioniță, DJ Paul B, DJ Guaguanco, DJ Ducu, DJ MAG, DJ Romy aka The Preacher, dar și școli de dans de renume la nivel național vor face ca valurile să vibreze pe ritmuri de salsa, bachata, merenghe, kizomba, cha-cha-cha sau semba, învățându-i pe toți cei prezenți pașii de bază ai dansurilor latino și pregătind împreună la fiesta mas caliente a verii.

Bilete Neversea 2023:

Abonamentele și biletele de o zi se găsesc online, la prețuri ce pornesc de la 274,4 lei. Pentru mai multe detalii despre bilete și modalitatea de achiziționare, accesează agenda InfoMusic.

Citește în continuare

Lifestyle

Smiley și Gina Pistol se căsătoresc

Smiley și Gina Pistol trec la următorul nivel din relație. Cei doi au anunțat că vor deveni soț și soție, povestind toate detaliile într-un clip video. Te invităm să îl urmărești.

Publicat

pe

Smiley la Sala Polivalenta pe 31 mai 2022 │ FOTO: Alex Vlad Covaci / InfoMusic.ro

Smiley și Gina Pistol sunt din nou pe "banca mărturisirilor" pe care în urmă cu 2 ani și jumătate dezvăluiau că vor deveni părinți, de data aceasta, pentru a-și anunța urmăritorii că vor deveni soț și soție.

"Este firesc să primiți vestea aceasta de la noi, înainte să citiți în presă sau să o auziți de la alții. Dacă tot există această bancă în curtea casei noastre pe care ne-am așezat acum 2 ani și jumătate și am anunțat că vom fi părinți, ne-am gândit să o folosim din nou și când vă spunem că vom deveni soț și soție, pentru că este un moment la fel de important pentru noi pe care ne dorim să-l împărțim cu voi", a spus Smiley.

Cum s-a petrecut cererea în căsătorie, care este povestea inelului, care au fost reacțiile apropiaților la auzul veștii, care a fost rolul micuței Josephine în scenariul momentului și ce fel de nuntă își doresc Smiley și Gina, toate și multe alte detalii se regăsesc în mărturia video făcută de cele două celebrități. Cu reacții sincere și pline de emoții, cu zâmbete, îmbrățișări și chiar lacrimi, Smiley și Gina povestesc și cum își propun să-și trăiască viața de familie sau cum își doresc să fie peste 10, 20 sau 30 de ani.

Smiley și Gina Pistol sunt împreună de 6 ani, iar cu 2 ani în urmă au devenit părinții unei fetițe pe care au decis să o țină departe de ochii publicului larg, așa cum explică în dialogul cald și sincer pe care au ales să-l poarte la filmările pentru realizarea acestui video.

Cu aproape un an în urmă, pe 31 mai 2022, Smiley și Gina Pistol au avut pentru prima dată o manifestare publică a afecțiunii și legăturii lor, când au cântat împreună pe scena Sălii Polivalente "Ne vedem noi" și s-au sărutat cu emoție în fața a 5000 de oameni, veniți la concertul lui Smiley.

VIDEO: Mărturie Smiley și Gina Pistol

Citește în continuare

Concerte & turnee

Andra revine la Sala Palatului cu spectacolul-concert "Tradițional"

Andra revine cu superproducția artistică bazată pe muzică tradițională românească. Spectacolul-eveniment "Tradițional" va avea loc la Sala Palatului din București pe 27 septembrie. Mai multe detalii și bilete în articol.

Publicat

pe

Concert Andra - "Aievea" la Sala Palatului pe 23 februarie 2018 │ FOTO: Alex Vlad Covaci / InfoMusic.ro

Concertul "Tradițional" înseamnă 2 ore de muzică live, de la muzică populară, la pop și influențe rock sau hip-hop. O echipă de 150 de persoane lucrează la această superproducție, unică în România: de la regizor, scenograf, scenarist, muzicieni, tehnicieni, până la costumieri, stiliști și make-up artists.

Aproape 100.000 de spectatori au văzut una dintre cele 15 reprezentații live, toate sold-out, susținute atât în România, cât și în Italia și în Marea Britanie. În 2023, publicul se va putea bucura de o nouă versiune a conceptului, cu piese noi și invitați speciali care vor oferi o experiență completă.

"De când așteptam să vă dau această veste! Sper că va fi o experiență de neuitat pentru voi! Muzică traditional românească, emoție, dans, invitați surpriză, totul gândit pentru voi!", a transmis Andra.

Cu o carieră de peste 20 de ani în industrie, Andra este unul dintre cei mai de succes artiști români. Toate spectacolele ei de la Sala Palatului s-au ținut cu casă închisă, iar turneele ei adună zeci de mii de persoane, atât pe scenele din România, cât și la Londra, Madrid sau Bruxelles.

Andra a colaborat cu 3 Sud Est pentru single-ul "Jumătatea mea mai bună", una dintre cele mai ascultate piese din 2021, care a adunat peste 70 milioane de vizualizări pe YouTube, și care a ocupat primul loc în topul celor mai difuzate melodii din România numeroase săptămâni la rând. Tot în 2021, Andra a lansat de ziua ei, pe 23 august, piesa de suflet - "Timpul". În urmă cu câteva luni, artista a lansat alături de Smiley melodia "Doar vina ta".

Prețuri bilete Andra - Tradițional la Sala Palatului

Biletele se găsesc online, la prețuri pornind de la 99 de lei. Pentru mai multe detalii despre bilete și modalitatea de achiziție, accesează agenda InfoMusic.

Citește în continuare

Trending