Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Florence + the Machine anunţă prima piesă din 2022 - Teaser Video

A trecut aproape un an de când Florence + The Machine ne-a oferit ultima piesă nouă, extrasă din coloana sonoră a filmului Disney "Cruella". Ei bine acum ne pregătim de prima melodie din 2022, conform unor teasere ale trupei. Ele se văd şi ascultă mai jos.

Publicat

pe

Teaser piesa noua Florence and the Machine
Teaser piesa noua Florence and the Machine │ FOTO: Florence Welch twitter.com

Totul începea în primele ore ale zilei de 22 februarie şi poate că Florence Welch and co sunt pasionaţi de numerologie, ţintind spre 22.02.2022. Site-ul web al formaţiei a fost actualizat, iar câţiva membri ai fanclub-ului trupei au primit acasă felicitări în plic cu teasere. Pe ele scria doar "Chapter 1" şi au fost 15 felicitări confirmate în total, una fiind cea "King" şi care promite că "vine ceva".

Un nou album al trupei ar fi primul de la "High aş Hope" din 2018 încoace. Am avut în 2020 o piesă nouă numită "Light of Love", iar în 2021 melodia "Call Me Cruella" de pe coloana sonoră a filmului Disney "Cruella". Florence + The Machine se pregăteşte să îşi facă revenirea pe marile scene în această vară, fiind inclusă în lineup-ul a multiple festivaluri. Welch and co vor participa la festivalul Oya din Norvegia, la Flow din Finlanda şi la Mad Cool din Madrid.

Între timp pe Twitter solista Florence Welch a postat o fotografie cu ea însăşi, care apare în mijlocul cărţii de joc "King" cu textul "Something's Coming". Apoi pe Instagram a apărut un teaser video pentru o piesă şi un videoclip, care vor sosi pe 23 februarie 2022. Melodia sună hipnotic şi a track care te va bântui zile bune, în vreme ce clipul e plin de simbolistică, tipic Florence + The Machine.

Solista e ocupată în aceste zile, urmând a compune coloana sonoră pentru o nouă adaptare de pe Broadway a "Marelui Gatsby", cartea sa preferată. Artista se declară şi foarte pasionată de musical-uri. Grupul britanic Florence + The Machine a fost fondat în 2007 în Londra şi a avut onoarea de cânta la gala Premiilor Nobel din 2010, dar şi la MTV Video Music Awards 2010. Are 6 nominalizări Grammy la activ. Florence Welch a fost primul headliner femin la Glastonbury din istorie, cu reprezentaţia sa din 2015.

Trending