Urmărește-ne în Social Media

Emisiuni radio-tv

Emisiunea Stand-Up Revolution a fost anulată înainte de a fi difuzată pe Antena 1

După o aşteptare de luni bune, fanii care s-au adunat în faţa TV-ului să îi vadă pe Teo, Vio şi Costel la Stand-Up Revolution pe 16 februarie 2022 au rămas dezamăgiţi. Pe Antena 1 se difuza "Prince of Persia" cu Jake Gylenhaal. Se pare că emisiunea a fost scoasă din grilă înainte de difuzare.

Publicat

pe

Teo, Vio, Costel și Dan Badea
Teo, Vio, Costel și Dan Badea │ FOTO: Antena 1

Emisiunea Stand-Up Revolution trebuia să fie un fel de spinoff din iUmor, axat strict pe stand-up. În juriu se află comedianţii Teo, Vio, Costel şi Dan Badea, iar prezentatori sunt Şerban Copoţ şi Ilona Brezoianu. Au fost multiple promo-uri pe parcursul ultimelor săptămâni şi urma să vedem un număr de roast la adresa celui de-al patrulea jurat iUmor din noul sezon, Rodica Popescu Bitănescu.

Pe 15 februarie 2022 Antena 1 încă promova apariţia emisiunii în grila la ora 21:30 pe 16 februarie. Ulterior avea să se răzgândească şi în programele trimise spre presă a dispărut emisiunea de umor, conform Paginademedia. Nu apare în grilă nici în săptămâna următoare, iar Antena 1 pregăteşte şi alte mutări în programele sale, pe măsură ce e gata să inaugureze grila de primăvară. Astfel, aflăm că iUmor se mută duminică, după ce sezonul 12 a început vinerea, iar noua "perla a coroanei", Chefi fără limite care trebuia să înceapă pe 20 februarie, duminica va debuta de fapt pe 21 februarie, luni.

Aceste rocade sunt provocate de concurenţa cu emisiunile de pe PRO TV, precum "Românii au Talent", care e posibil să fi bătut iUmor vineri, în vreme ce Survivor face furori duminică. Juraţii Stand-Up Revolution au ironizat situaţia cu mult umor, postând imagini care făceau aluzie la Mircea Geoana şi bucuria sa prematură de la alegerile din 2009. Nu au lipsit nici ironiile fanilor, care au înlocuit scene din "Prince of Persia" cu momente cu cei 4 juraţi.

Judecând după promo-uri, cei 4 juraţi ar fi trebuit să selecteze cei mai buni comedianţi amatori care urcă pe scenă şi să îşi facă echipe care să concureze. Încă nu e clar dacă Stand-Up Revolution va reveni la altă oră şi în altă zi sau dacă a fost anulată de tot.

PUBLICITATE
Comentează

Emisiuni radio-tv

Stand-up Revolution se relansează; Data oficială a fost stabilită în mai

Anulată în ultima clipă, emisiunea Stand-up Revolution se relansează. Antena 1 a anunțat că show-ul va fi difuzat la TV din mai, dezvăluind și data oficială a premierei.

Publicat

pe

Stand-UP Revolution se relansează
Stand-UP Revolution se relansează │ FOTO: Captură YouTube / Promo Antena 1

Antena 1 apelează la umor pentru a împăca publicul dezamăgit de anularea neanunțată a emisiunii Stand-up Revolution. Încercând să camufleze eșecul unei campanii de lansare într-o victorie, postul anunță cu aplomb "prima relansare din istoria televiziunii". Pentru a afla data oficială, publicul trebuie să apese "butonul de relansare", inclus în articolul de pe Antena 1. Acesta are atașat un link ce face trimitere către o altă pagină, postul monitorizând, probabil, numărul persoanelor interesate de acest show.

Când se difuzează Stand-up Revolution - Data oficială a relansării

Potrivit Antena 1, marea relansare Stand-up Revolution va fi pe 29 mai. În mesajul comunicat prin intermediul butonului de relansare este specificat și că reacția fanilor la anularea din februarie a cântărit în decizia postului de a difuza până la urmă show-ul. "Stand-Up Revolution se întoarce și datorită ție!", apare pe site-ul Antena 1. Prin accesarea butonului, fanii pot urmări, de asemenea, un Exclusive Sneak Peek din emisiune.

PROMO-ul Antena 1 pentru relansarea Stand-up Revolution

Alături de comunicatul oficial vine și un video promo hazliu, în care jurații Teo, Vio, Costel și Dan Badea, îmbrăcați în costume de astronauți, sunt opriți să urce la bord în ultima clipă, exact cum s-a întâmplat și cu show-ul Stand-up Revolution. Un roast bun, prin care Antena 1 face haz de necaz.

Care sunt regulile și etapele emisiunii Stand-up Revolution

Prima etapă va fi cea a audițiilor pe nevăzute, similar formatului Vocea României. Jurații au misiunea de a descoperi de-a lungul acestei etape talentul concurenților de a susține momente de stand-up, încercând să intuiască potențialul lor de a deveni performeri recunoscuți.

Fără a-i vedea pe participanți, cei patru jurați vor trebui să stabilească cine merită să meargă mai departe, la finalul fiecărui moment de stand-up acordându-se un vot pozitiv (butonul verde), sau unul negativ (butonul roșu). Concurentul care a primit din partea juraților cel puțin 3 voturi pozitive va fi la mâna publicului din sală, care va decide în echipa cărui jurat va intra concurentul respectiv.

În cazul în care concurentul primește două voturi roșii și două voturi verzi, jurații care au dat vot verde se pot lupta să îi convingă pe colegii de juriu să-și schimbe votul, astfel încât concurentul să poată trece în etapa următoare.

Se formează 4 echipe de câte 8 concurenți

La finalul audițiilor, fiecare jurat va avea câte 8 concurenți în echipă. Acesta va trebui să-i antreneze pentru următoarele etape: trei ediții de Battle și Marea Finală.

Câștigătorul va fi ales de către publicul telespectator, prin vot. El va primi titlul de Noul Rege al Stand-up-ului din România și un premiu în valoare de 20,000 de euro.

Citește în continuare

Emisiuni radio-tv

Noul sezon iUmor vine cu o surpriză la masa juriului; când începe emisiunea?

Cel de-al 12-lea sezon iUmor revine pe micile ecrane vineri, 11 februarie, de la ora 20:30. Show-ul promite să aducă pe scenă invitați speciali și concurenți memorabili, dar vine și cu o noutate pentru publicul de acasă. Află despre ce este vorba.

Publicat

pe

Juriu iUmor sezonul 12
Juriu iUmor sezonul 12 │ FOTO: Antena 1

Noul sezon al emisiunii de la Antena 1 vine cu mai multe surprize pentru telespectatori. Actrița Ilona Brezoianu se alătură echipei iUmor în calitate de co-prezentator. Aceasta îl înlocuiește pe Dan Badea care a fost nevoit să se izoleze în vacanța exotică în care se afla alături de soția sa la momentul filmărilor.

În ceea ce îi privește pe Mihai Bendeac, Delia și Cheloo - aceștia vor avea un nou coleg la masă juriului. Un jurat-surpriză li se va alătura celor trei în căutarea celor mai amuzați concurenți, analizând în amănunt momentele și glumele acestora. Al patrulea membru al juriului nu este însă un jurat permanent, astfel că telespectatorii vor descoperi în fiecare ediție noi vedete, care vor juriza numerele de stand-up, de magie, acrobații, teatru sau mimă. La masa juriului vor veni prezentatori, artiști, actori și alte personalități din televiziune.

Delia, Cheloo, Mihai Bendeac și juratul surpriză al fiecărei ediții se vor lăsa surprinși de cele mai neașteptate numere de umor. Iar cei patru vor avea de treabă pentru că și în acest sezon concurenții vin hotărâți să obțină voturile acestora. Mai mult, invitații speciali vor fi și ei prezenți la datorie. Primul dintre aceștia este George Tănase, care aduce pe scenă un număr de stand-up comedy.

Jurizare iUmor sezonul 12:

Deși acum sunt patru jurați, regulamentul de votare rămâne neschimbat. Jurații își pot exprim opţiunea prin "Thumbs Up" pentru "DA" şi "Thumbs Down" pentru "NU", iar dacă obține minimum două voturi favorabile, un concurent merge mai departe în show.

Concurenţii din fiecare ediţie care au primit minimum doi "DA" vor putea fi votaţi de telespectatori cu ajutorul aplicaţiei gratuite "iUmor", creată de Antena 1. Votul începe în timpul ediţiei respective şi se termină a doua zi la ora 16:00. Câştigătorul fiecărei ediţii, cel care va acumula cele mai multe voturi în aplicaţia "iUmor", va fi anunţat în cadrul ediției de luni a Observatorului (ora 16:00). În Marea Finală ajung 12 concurenți, câte unul pentru fiecare ediție de audiții din cadrul emisiunii. 

Citește în continuare

Emisiuni radio-tv

Începe Stand-up Revolution; Noul show de pe Antena 1 are premiera în februarie - VIDEO Promo

Show-ul de stand-up cu Teo, Vio, Costel și Dan Badea în juriu va debuta pe Antena 1 la mijlocul lunii februarie. După mai multe amânări, emisiunea Stand-up Revolution are o dată oficială stabilită pentru premieră.

Publicat

pe

Teo, Vio, Costel și Dan Badea
Teo, Vio, Costel și Dan Badea │ FOTO: Antena 1

Antena 1 mizează pe umor în 2022. După succesul emisiunii iUmor, postul lansează un nou show menit să facă publicul să râdă. Stand-up Revolution este numele primei emisiuni de stand-up din România și-i va avea în juriu pe Teo, Vio și Costel, comedianți cu peste 15 ani de experiență și sute de show-uri susținute pe scenele cluburilor locale, dar și din afara țării. Lor li se alătură Dan Badea, om de televiziune, actor de comedie și artist de stand-up comedy.

Când începe Stand-up Revolution

Noul show Stand-up Revolution va debuta pe Antena 1 pe 16 februarie. Emisiunea va putea fi urmărită în fiecare miercuri, postul continuând în paralel și cu iUmor, show care ajunge anul acesta la cel de-al 12-lea sezon. Noile episoade iUmor vor fi difuzate vinerea, premiera fiind stabilită pe 11 februarie.

Update: Producătorii au anunțat și ora la care va fi difuzat show-ul. Acesta va putea fi urmărit de la 21:30.

Care sunt regulile și etapele noii emisiuni Stand-up Revolution

Prima etapă va fi cea a audițiilor pe nevăzute, similar formatului Vocea României. Jurații au misiunea de a descoperi de-a lungul acestei etape talentul concurenților de a susține momente de stand-up, încercând să intuiască potențialul lor de a deveni performeri recunoscuți.

Fără a-i vedea pe participanți, cei patru jurați vor trebui să stabilească cine merită să meargă mai departe, la finalul fiecărui moment de stand-up acordându-se un vot pozitiv (butonul verde), sau unul negativ (butonul roșu). Concurentul care a primit din partea juraților cel puțin 3 voturi pozitive va fi la mâna publicului din sală, care va decide în echipa cărui jurat va intra concurentul respectiv.

În cazul în care concurentul primește două voturi roșii și două voturi verzi, jurații care au dat vot verde se pot lupta să îi convingă pe colegii de juriu să-și schimbe votul, astfel încât concurentul să poată trece în etapa următoare.

Se formează 4 echipe de câte 8 concurenți

La finalul audițiilor, fiecare jurat va avea câte 8 concurenți în echipă. Acesta va trebui să-i antreneze pentru următoarele etape: trei ediții de Battle și Marea Finală.

Câștigătorul va fi ales de către publicul telespectator, prin vot. El va primi titlul de Noul Rege al Stand-up-ului din România și un premiu în valoare de 20,000 de euro.

VIDEO Promo Stand-up Revolution: Jurații Teo, Vio, Costel și Dan Badea

Emisiunea Stand-up Revolution va fi prezentată de Șerban Copoț, respectiv Hienă de la Animal X, împreună cu actrița Ilona Brezoianu. Șerban este și coprezentator la iUmor, Ilona cochetând și ea cu televiziunea în toamna anului trecut, când a realizat o emisiune pentru online din culisele X Factor.

VIDEO Promo Stand-up Revolution: Prezentatorii Ilona Brezoianu și Șerban Copoț

Anul trecut, Teo, Vio și Costel au participat la iUmor în calitate de invitați speciali. Prezent pentru prima oară în platoul emisiunii, Teo a susținut un moment de stand-up ancorat în realitatea românească, disecând cipurile lui Bill Gates. Delia și Bendeac au râs în hohote, în vreme ce Cheloo a zâmbit la subtilități. Costel, pe de altă parte, a ales să vorbească despre problemele sale cu vecinii, făcând abstracție de pandemie.

Citește în continuare

Trending