Urmărește-ne în Social Media

Emisiuni radio-tv

Emisiunea Stand-Up Revolution a fost anulată înainte de a fi difuzată pe Antena 1

După o aşteptare de luni bune, fanii care s-au adunat în faţa TV-ului să îi vadă pe Teo, Vio şi Costel la Stand-Up Revolution pe 16 februarie 2022 au rămas dezamăgiţi. Pe Antena 1 se difuza "Prince of Persia" cu Jake Gylenhaal. Se pare că emisiunea a fost scoasă din grilă înainte de difuzare.

Publicat

pe

Teo, Vio, Costel și Dan Badea
Teo, Vio, Costel și Dan Badea │ FOTO: Antena 1

Emisiunea Stand-Up Revolution trebuia să fie un fel de spinoff din iUmor, axat strict pe stand-up. În juriu se află comedianţii Teo, Vio, Costel şi Dan Badea, iar prezentatori sunt Şerban Copoţ şi Ilona Brezoianu. Au fost multiple promo-uri pe parcursul ultimelor săptămâni şi urma să vedem un număr de roast la adresa celui de-al patrulea jurat iUmor din noul sezon, Rodica Popescu Bitănescu.

Pe 15 februarie 2022 Antena 1 încă promova apariţia emisiunii în grila la ora 21:30 pe 16 februarie. Ulterior avea să se răzgândească şi în programele trimise spre presă a dispărut emisiunea de umor, conform Paginademedia. Nu apare în grilă nici în săptămâna următoare, iar Antena 1 pregăteşte şi alte mutări în programele sale, pe măsură ce e gata să inaugureze grila de primăvară. Astfel, aflăm că iUmor se mută duminică, după ce sezonul 12 a început vinerea, iar noua "perla a coroanei", Chefi fără limite care trebuia să înceapă pe 20 februarie, duminica va debuta de fapt pe 21 februarie, luni.

Aceste rocade sunt provocate de concurenţa cu emisiunile de pe PRO TV, precum "Românii au Talent", care e posibil să fi bătut iUmor vineri, în vreme ce Survivor face furori duminică. Juraţii Stand-Up Revolution au ironizat situaţia cu mult umor, postând imagini care făceau aluzie la Mircea Geoana şi bucuria sa prematură de la alegerile din 2009. Nu au lipsit nici ironiile fanilor, care au înlocuit scene din "Prince of Persia" cu momente cu cei 4 juraţi.

Judecând după promo-uri, cei 4 juraţi ar fi trebuit să selecteze cei mai buni comedianţi amatori care urcă pe scenă şi să îşi facă echipe care să concureze. Încă nu e clar dacă Stand-Up Revolution va reveni la altă oră şi în altă zi sau dacă a fost anulată de tot.

Comentează

Trending