Urmărește-ne în Social Media

Muzică și film

După "Bohemian Rhapsody" avem un film despre Elvis - TRAILER

Suntem în epoca de aur a filmelor biografice despre muzicieni, în special după succesul lui "Bohemian Rhapsody". Acum îl vom vedea pe actorul Austin Butler jucând rolul legendarului muzician din Memphis Elvis Presley, iar Tom Hanks va juca rolul managerului său. Producţia se numeşte "Elvis" şi îi puteţi admira trailerul în articol.

Publicat

pe

Trailer Baz Luhrmann Elvis
Trailer Baz Luhrmann Elvis │ FOTO: Warner Bros

La cârma acestui proiect este regizorul Baz Luhrmann, care are în CV luxosul şi elegantul "The Great Gatsby" cu Leonardo DiCaprio. În plus, el a regizat şi "Australia", fabuloasa poveste de dragoste dintre Nicole Kidman şi Hugh Jackman din 2008, dar şi "Molin Rouge!", care a primit nenumărate adaptări teatrale şi variante musical pe Broadway. A mai lucrat cu DiCaprio la începutul carieri sale, la "Romeo + Juliet", în 1996, cu Claire Danes din "Homeland" în rolul Julietei.

Austin Butler este actorul care îl va juca pe Elvis Presley, iar tânărul de 30 de ani a apărut în "Once Upon a Time in Hollywood" al lui Tarantino şi "The Shannara Chronicles". A jucat şi în serialul "Switched at Birth", dar şi "The Carrie Diaries", spinoff din "Sex and the City". Olivia DeJonge o joacă pe Priscilla Presley, marea dragoste a lui Elvis. A fost nevoie de 2 ani ca această peliculă biografică să fie finalizată şi de un buget impresionant.

Producţia s-a realizat în Australia şi a fost grav afectată de pandemie. Scenariul urmăreşte ascensiunea lui Elvis din anii '50 până în anii '70, iar miezul poveştii este relaţia tumultoasă între Elvis şi managerul său, Colonelul Tom Parker. Baz Luhrmann a declarat că a vrut să realizeze un portret al vieţii americane glam din anii '50 şi '60, nu doar al ascensiunii lui Presley. Vedem în trailer şi un mare accent pus pe Mişcarea Drepturilor Civile, la care muzicianul a aderat şi momente cruciale din istoria SUA, precum asasinarea lui Martin Luther King.

Cea mai grea misiune a picat totuşi pe umerii lui Austin Butler, care nu doar a căpătat accentul lui Elvis şi mişcarea şoldurilor, ci i-a cântat piesele sale în întregime, mixate cu track-urile originale. Premiera filmului are loc pe 24 iunie 2022, la 45 de ani de la moartea primului megastar muzical din SUA.

Trending