Urmărește-ne în Social Media

Emisiuni radio-tv

Hărțuit la școală, DJ Hugo Arthur și-a găsit locul la Românii au talent 2022

În spatele fiecărui concurent de la Românii au talent 2022 se află o poveste, iar Belu Alexandru, zis DJ Hugo Arthur, și-a spus-o pe scenă cu inima deschisă, lăsând ca muzica să vorbescă pentru el. Primul DJ de 14 ani de la Românii au talent a oferit un moment exploziv, dar și emoționant, jurații apreciind atât pasiunea lui Hugo, cât și implicarea lăudabilă a părinților lui în educația sa.

Publicat

pe

DJ Hugo Arthur la Românii au talent 2022
DJ Hugo Arthur la Românii au talent 2022 │ FOTO: PRO TV

"Motto-ul meu e: Go big, or go home", cu această atitudine s-a prezentat Belu Alexandru în cea de-a patra ediție a emisiunii Românii au talent 2022. Originar din Timișoara, Belu, zis DJ Hugo Arthur, a venit extrem de încrezător la audiții, convins că un număr ca al său nu a mai fost prezentat până acum în acest concurs.

Cine e DJ Hugo Arthur de la Românii au talent 2022

În vârstă de 14 ani, Belu devine DJ Hugo Arthur atunci când urcă pe scenă. Îi place să mixeze muzică, mărturisind că a învățat să facă asta uitându-se la marii DJ. Își dorește să câștige Românii au talent 2022 și a recunoscut-o fără sfială și în fața camerelor.

DJ Hugo Arthur, despre numărul său de Românii au talent 2022: "Am lucrat la un mix 6 luni, pentru că vreau să câștig "Românii au talent""

"Mixez melodii. Le schimb sunetul, bpm-ul, o grămadă de chestii. Bag efecte noi. Am învățat uitându-mă la alți Dj - DJ David Guetta, Martin Garrix. Tot uitându-mă, am învățat. Aparatele mele sunt foarte performante și eu le estimez la peste 3 milioane de efecte. Eu zic că știu cam 100.000, dar 10.000 le folosesc încontinuu.

Pentru "Românii au talent" am lucrat la un mix 6 luni, pentru că vreau să câștig "Românii au talent". Să fim sinceri, cine nu vrea să câștige Românii au talent? În primul rând, și banii sunt buni. Nu pot să fiu ipocrit să zic că nu sunt buni. Eu cred și sunt 100% sigur că o să intru în istorie ca fiind primul copil care face chestia asta", a spus Hugo în promo-ul difuzat înainte de a urca pe scenă.

Tot optimismul pe care Hugo l-a afișat până la întâlnirea cu jurații a început să pălească în fața poveștii sale de viață. Întrebat de Andi cum s-a apucat de DJing, Belu a povestit că tatăl său i-a descoperit această înclinație și că totul are în spate o experiență tristă.

DJ Hugo Arthur, despre bullying-ul suferit la școală: "De multe ori (învățătoarea) mă pedepsea fără să-mi zică de ce sunt pedepsit, cu toate că eu eram premiant"

"Tatăl meu l-a descoperit (talentul lui). Eu am avut la școală parte de bullying, nu mă lăsau în pace. Totul a pornit de la învățătoare. Eu nici n-am știut, de multe ori, de ce sunt pedepsit (...) De multe ori mă pedepsea fără să-mi zică de ce sunt pedepsit, cu toate că eu eram premiant, eram locul 1. Era bătaie de joc", a răspuns Hugo, dând de înțeles că atât învățătoarea, cât și colegii se purtau urât cu el.

În testimonialul înregistrat de părinții lui Hugo, cei doi detaliază momentele extrem de dificile prin care acesta a trecut în clasele primare. Tatăl lui Hugo e convins aceste lucruri l-au afectat enorm, mama sa dând de înțeles că a rămas cu un tic nervos la ochi: "e pe tratament și totuși nu îi trece".

Tatăl lui DJ Hugo: "Pasiunea lui a venit după ce s-a întâmplat la școală. Am zis să-l scot în lume, să-i arăt că există totuși și oameni care pot să-l aprecieze"

Pentru a nu mai fi agresat de colegi, părinții au luat decizia ca Hugo să facă școala de acasă. Ultimii doi ani i-a petrecut, astfel, alături de părinți, tot în această perioadă dezvoltându-și pasiunea pentru DJing.

"În 2019, de Crăciun, tatăl meu mi-a cumpărat o consolă numită DDJ-Sb3. Tatăl meu și-a vândut mașina ca să mi le cumpere."

Andi Moisescu a dezvăluit că un astfel de echipament costă în jur de 10.000 de euro, sacrificiul părinților fiind evident.

"Pasiunea lui a venit după ce s-a întâmplat la școală. Am zis să-l scot în lume, să-i arăt că există totuși și oameni care pot să-l aprecieze, oameni care-l plac, care văd altceva față de ce a văzut el la școală", a declarat tatăl lui Hugo, justificându-și astfel cadoul.

DJ Hugo Arthur de la Românii au talent 2022: "N-am prieteni. Doar muzica"

Întrebat de Bobonete ce părere au prietenii lui despre pasiunea sa, acesta a dat un răspuns dureros: "N-am prieteni. Doar muzica". În ciuda stării apăsătoare instalate după această replică, numărul lui DJ Hugo a reușit să ridice spiritele. Atitudinea sa de pe scenă a fost exact la polul opus poveștii sale de viață. Exuberant și implicat total în mix-ul pregătit, tânărul DJ i-a ridicat pe jurați în picioare, dar și pe cei din sală. La final a primit 4 de DA.

Mihai Bobonete: "Ești un copil minunat, care-i foarte plăcut, și aproape că nu înțeleg de ce nu ai niciun prieten"

"Mi-a plăcut foarte tare. Cred că, părinții tăi, așa cum au făcut un efort extraordinar să te susțină în dragostea ta pentru DJ-ală, ar putea, de acum încolo, să te ajute și într-o altă direcție: să-ți fac, poate primii tăi prieteni, pentru că ești un copil minunat, care-i foarte plăcut și aproape că nu înțeleg de ce nu ai niciun prieten", a spus Bobobente.

Dragoș Bucur: " Ești extraordinar, pe cuvântul meu de onoare"

"Tipul ăsta de muzică pentru mine este de neascultat. E, astăzi, tu l-ai făcut pe cel mai greu de covins spectator din lumea asta să se ridice în picioare să te aplaude. Ești extraordinar, pe cuvântul meu de onoare. Ai o energie care cred că o să treacă uite-așa. Când o să ajungi pe stadioanele alea cu 10,000 de oameni, 15,000 de oameni, 100,000 de oameni...uite-așa o să facă lumea: ooooo. Bravo!", a spus Dragoș Bucur.

Andi Moisescu: "Am văzut dintr-un copil care a fost traumatizat, un copil fericit, ceea ce este cel mai mare câștig"

"Felicitări pentru ceea ce ați făcut, este admirabil, bravo!", le-a spus Andi părinților lui Hugo. "Felicitări! Am văzut dintr-un copil care a fost traumatizat, un copil fericit, ceea ce este cel mai mare câștig. Sper ca de aici încolo asta să reprezinte pentru tine un început promițător în povestea asta. Lucrurile sunt destul de clare: mergi în etapa următoare cu 4 de DA!", a conchis Andi.

După încheierea numărului lui DJ Hugo, Andi și-a nuanțat reacția:

"Despre asta e vorba în povestea lui, dacă mă întrebi pe mine. Mai puțin despre DJing. E despre limitele pe care le pot depăși niște părinți în dorința lor de a ajuta și, sigur, bucuria unui copil, care descoperă că printr-o formă de exprimare artistică uită de lucrurile rele și descoperă lucrurile bune."

Andra s-a declarat impresionată și i-a lăudat aptitudinile, dorindu-i succes pe acest drum ales de el.

"DJ Hugo Arthur este cel mai bun DJ pe care l-am văzut pe scena de la Românii au talent și este doar un copil. Să dea Domnul, peste câțiva ani, să mergem la Untold, la toate festivalurile astea mari, și să-l vedem acolo mixând și aplaudat de toată lumea."

VIDEO DJ Hugo Arthur la Românii au talent 2022

Emisiuni radio-tv

5 antrenori caută Vocea României în 2022; Ce spun Tudor Chirilă, Irina Rimes, Denis Roabeș, Theo Rose și Smiley despre sezonul 10

Vocea României revine în 2022 cu un sezon ieșit din tipare. Emisiunea de talente de pe PRO TV introduce în sezonul 10 un nou concept: scaunul dublu de antrenor. Astfel, show-ul va avea pentru prima oară 5 antrenori, Smiley urmând să împartă scaunul cu Theo Rose. Lor li se vor alătura de pe scaune individuale Tudor Chirilă, Irina Rimes și Denis Roabeș, artistul cunoscut publicului sub pseudonimul The Motans.

Publicat

pe

Antrenorii sezpnului 10 Vocea României
Antrenorii sezpnului 10 Vocea României │ FOTO: Colaj imagini YouTube și Facebook

Toamna aceasta, emisiunea-concurs Vocea României revine cu cel de-al 10-lea sezon și, pentru prima dată, doi antrenori, Smiley și Theo Rose, vor ocupa același scaun. Echipa este completată de Tudor Chirilă, Irina Rimes și Denis Roabeș (The Motans).

Tudor Chirilă, Irina Rimes și Smiley sunt extrem de nerăbdători să revină pe scaunele de antrenori, în vreme ce Theo Rose și Denis Roabeș vor gusta, pentru prima oară, din adrenalina show-ului.

Ce declară Tudor Chirilă, Irina Rimes, Denis Roabeș, Theo Rose și Smiley despre sezonul 10 Vocea României, ce debutează în 2022

Tudor Chirilă: "Cred că avem de două ori mai multe voci bune, ceea ce este un câștig pentru noi și pentru public"

"Mie mi-a fost foarte dor de Vocea României, pentru că mi se pare că este un show de televiziune unde am reușit să îmi găsesc locul. Am privilegiul să mă bucur de atâta emoție care vine de la concurenți, iar eu doar trebuie să stau pe scaun și să fiu expus la această emoție, ceea ce este foarte tare. După care, am posibilitatea să îmi exersez "competențele pedagogice" și să lucrez cu ceea ce eu numesc o echipă, chiar dacă show-ul presupune, de multe ori, adversitate.

Cred că este unul dintre cele mai importante show-uri de televiziune din România și este făcut la un nivel înalt. Îmi este dor de sezoanele trecute, îmi este dor de fiecare atmosferă din fiecare sezon în care am fost în concursul acesta și mă bucur că PRO TV și publicul consideră că sunt o parte mișto din echipa acesta. Iată, sunt și în sezonul acesta de revenire. Dacă este să ne uităm la partea pozitivă din această pauză forțată de pandemie, vedem că s-au adunat mai multe voci bune în toți anii aceștia, poate mulți copii care aveau 14 ani au făcut 16 ani, mulți adolescenți care nu au apucat să intre în momentul acela în show, intră acum. Cred că avem de două ori mai multe voci bune, ceea ce este un câștig pentru noi și pentru public", a spus Tudor Chirilă.

Irina Rimes: "Trebuie să recunosc că Vocea este cel mai mare, cel mai greu, dar și cel mai frumos proiect, care scoate din noi toți talente și aptitudini unice"

"Mă bucur că suntem din nou împreună după doi ani de pandemie, de data aceasta, pentru o ediție aniversară. Sper că v-a fost dor de noi și revederea va fi una dulce. Avem și colegi noi, de aceea mă aștept la un sezon foarte interesant și plin de surprize. Am văzut-o pe Theo în alte proiecte și mi-a plăcut de ea, atitudinea și frumusețea ei m-au convins din start, iar pe Denis îl știu încă de la începuturi și știu ce „zace” acolo: un strateg înnăscut, un artist pe cât de puternic, pe atât de sensibil și un om bun care nu se sperie de greu și nici de muncă: toate calitățile necesare pentru un coach bun.

Trebuie să recunosc că Vocea este cel mai mare, cel mai greu, dar și cel mai frumos proiect, care scoate din noi toți talente și aptitudini unice. Mi-a lipsit mult acest antrenament și recunosc că mi-a fost dor și de colegii mei, Tudor și Smiley, pe care abia aștept să-i revăd în acțiune", a spus Irina Rimes.

Smiley: "Theo Rose va fi și va zâmbi lângă mine la fiecare ediție și împreună ne pregătim să ne bucurăm de acest drum fabulos, spectaculos și aventuros"

"Sezonul ăsta, voi vorbi "pe doua voci"! Una de băiat și una de fată :) Și ce fată! Scaunul dublu îmi dă această putere de a mă ajuta în evaluări, opinii, reacții de o reprezentantă foarte cool a noii generații de artisti din România. Theo Rose va fi și va zâmbi lângă mine la fiecare ediție și împreună ne pregătim să ne bucurăm de acest drum fabulos, spectaculos și aventuros pe care-l deschide noul sezon Vocea României", a declarat Smiley.

Theo Rose: "Sunt deschisă, alături de Smiley, să îi ajutăm (pe concurenți), să îi îndrumăm și să le pun și eu pe tavă tot ce am învățat până acum"

"Mi-am petrecut ani buni ai copilăriei concurând la diferite festivaluri de muzică. Vocea României ar fi fost un ideal pentru mine, doar că am copilărit la țară și atunci nu am reușit să visez chiar atât de departe la vârsta aceea. După care, am venit la liceu în București și mi-a fost teamă să mai particip la un concurs de o asemenea anvergură, nu știam ce îmi rezervă viitorul, dar uite-mă astăzi, aici, în fața multor oameni talentați, concurenți la Vocea României. Sunt deschisă alături de Smiley să îi ajutăm, să îi îndrumăm și să le pun și eu pe tavă tot ce am învățat până acum în anii de succes ai carierei mele. Sper să le fie de folos și sper să primesc de sus, de la Dumnezeu, inspirație, generozitate și bună dispoziție ca să pot să îi destresez", a spus Theo Rose.

Denis Roabeș: "E o provocare pe care am așteptat-o cu nerăbdare și mă bucur că am oportunitatea de a da mai departe ce am învățat eu în ultimii ani"

"Sunt fericit că fac parte din echipa Vocea României. E o provocare pe care am așteptat-o cu nerăbdare și mă bucur că am oportunitatea de a da mai departe ce am învățat eu în ultimii ani. Pentru mine, ideea de mentorat este ceva foarte special. De-a lungul vieții, am avut noroc să întâlnesc persoane care m-au ajutat să mă formez atât ca om, cât și ca artist. Iar acum mă aflu în ipostaza în care să sper că și eu, la rândul meu, îi voi influența pozitiv pe cei pe care-i voi întâlni."

Prima ediție a emisiunii Vocea României a fost difuzată în 2011. De-a lungul celor nouă sezoane, au câștigat marele trofeu: Ștefan Stan, Julie Mayaya, Mihai Chițu, Tiberiu Albu, Cristina Bălan, Teodora Buciu, Ana Munteanu, Bogdan Ioan și Dragoș Moldovan. Din juriul emisiunii au făcut parte: Smiley (sezoanele 1 - 9), Marius Moga (sezonale 1 - 6), Loredana Groza (sezoanele 1 - 7), Horia Brenciu (sezoanele 1 - 3 și 9), Tudor Chirilă (sezoanele 4 - 9), Adrian Despot (sezonul 7), Andra (sezonul 8) și Irina Rimes (sezoanele 8 - 9).

Citește în continuare

Lifestyle

FOTO: Adelina Pestrițu apare în videoclipul „Scumpă foc” lansat de Smiley feat JUNO

Adelina Pestrițu apare în rolul principal feminin în videoclipul lansat de Smiley feat. JUNO. Eroina este „Scumpă foc” după cum spune și titlul piesei, punându-l pe eroul „Smiley” să-i satisfacă toate capriciile. Urmărește mai jos poze de la filmări.

Publicat

pe

Adelina Pestrițu alături de Smiley în videoclipul Scumpă foc
Adelina Pestrițu alături de Smiley în videoclipul Scumpă foc │ FOTO: HaHaHa Production

Adelina Pestrițu interpretează rolul principal în videoclipul „Scumpă foc” lansat de Smiley în timpul concertului de pe 31 mai 2022. Vedeta TV a fost prezentă în public la evenimentul de la Sala Polivalentă. Piesa este o colaboare a lui Smiley cu JUNO, iar clipul este regizat de SAN.

“Sunt foarte fericită că am putut participa ca rol principal în noul videoclip al lui Smiley. Este un artist pe care îl admir demult și îl apreciez pentru tot efortul pe care îl depune în proiectele lui ca totul să iasă perfect. Este și lucrează numai cu profesioniști și asta se poate vedea cu ochiul liber în rezultatele pe care le are. Sunt absolut convinsă că piesa „Scumpă foc” va fi hitul verii. Eu deja o ascult pe repeat și o fredonez non-stop, de când am auzit-o prima dată. Este în mod cert unul dintre proiectele mele favorite.”, a declarat Adelina Pestrițu.

Adelina Pestrițu în rolul principal în videoclipul Scumpă foc │ FOTO: HaHaHa Production

Adelina a filmat 20 de ore pentru rolul din videoclipul „Scumpă foc”, pozând cu paharul de șampanie pe scara elicopterului, dând declarații de presă sau conducând un bolid scump.

Eroina din videoclip i-a sucit mințile personajului lui Smiley, care este gata să facă orice pentru satisfacția ei, până la conștientizarea unei cauze pierdute, cum spun și versurile:

Ești scumpă foc că stai pe anii mei / Mă ții pe loc, pierdut în ochii tăi / Dacă știam nu-ți dădeam zilele / Și rămâneam la pierdut nopțile.”

RECOMANDARE: Vezi videoclipul „Scumpă foc” (Smiley feat JUNO)

Poze cu Adelina Pestrițu la filmările videoclipului „Scumpă foc” (Smiley feat JUNO)

Adelina Pestrițu în rolul principal în videoclipul Scumpă foc │ FOTO: HaHaHa Production

Adelina Pestrițu în rolul principal în videoclipul Scumpă foc │ FOTO: HaHaHa Production

Adelina Pestrițu în rolul principal în videoclipul Scumpă foc │ FOTO: HaHaHa Production

Adelina Pestrițu în rolul principal în videoclipul Scumpă foc │ FOTO: HaHaHa Production

Adelina Pestrițu în rolul principal în videoclipul Scumpă foc │ FOTO: HaHaHa Production

Adelina Pestrițu în rolul principal în videoclipul Scumpă foc │ FOTO: HaHaHa Production

Vedeta TV Adelina Pestrițu (35 de ani) are o audiență considerabilă în mediul digital, fiind implicată frecvent în campanii naționale și premiată pentru activitatea sa din TV sau online.

Citește în continuare

Emisiuni radio-tv

Smiley confirmat ca primul antrenor la Vocea României sezonul 10

În cadrul finalei Românii au Talent 2022, Smiley a oferit câteva teasere cu privire la noul sezon Vocea României. Emisiunea a ajuns la sezonul 10, se va întoarce în curând la PRO TV, iar Smiley a confirmat că va reveni ca antrenor.

Publicat

pe

Vocea Romaniei sezonul 10 teaser
Vocea Romaniei sezonul 10 teaser │ FOTO: PRO TV

Smiley are o experienţă de 9 sezoane în show-ul Vocea României şi a debutat cu o victorie în primul sezon. Începând din toamna lui 2022 îl vom vedea din nou în celebrul scaun roşu. Recent în cadrul podcastului Aproximativ Discuţii, cu DJ Gojira, Irina Rimes a oferit indicii că ar fi deschisă să mai apară ca jurat şi mentor la Vocea României. În sezonul 9 au fost vn scaunele juraţilor Smiley, Irina Rimes, Tudor Chirilă şi Horia Brenciu.

Sezonul 9 a fost câştigat de Dragoş Moldovan în 2019, el fiind din echipa lui Tudor Chirilă. S-a dovedit un solist rock cu o voce puternică şi o prezenţă unică pe scenă. În 2020 Vocea ieşea din Grila PRO TV, înlocuită de Masked Singer. Am mai avut reuniuni Vocea României pe 1 decembrie 2020 şi 2021, dar sezonul 10 nu părea a se vedea în zare, probabil din cauza pandemiei.

Iată ce a declarat Smiley în cadrul finalei Românii au Talent:

De o perioadă tot primesc o întrebare la care abia așteptam să pot da răspunsul. Ei bine, răspunsul este DA! Din toamnă, la PRO TV, va reveni cu un nou sezon, super spectaculos, mult așteptata emisiune Vocea României. Sper să nu vă supărați pe mine că nu vă dezvălui chiar acum cine va ocupa alături de mine celebrele scaune roșii, dar o să fie… pfff, foooarte interesant. Cu răbdare, vom afla din ce în ce mai multe despre distribuția noului sezon pe care eu sunt nerăbdător să-l trăiesc din plin. Așadar, să fie Voceeeee!

Şi Pavel Bartos a vorbit despre noul sezon Vocea României:

Să fie - VOCE!”, în curând, numai la PRO TV! În 2011, am spus pentru prima oară: să fie VOCE! În toți acești ani, Vocea României a devenit unul dintre cele mai îndrăgite show-uri și a scris istorie. Am cunoscut și am fost alături de concurenți care ne-au uimit cu vocile lor și au reușit să impresioneze milioane de oameni. După doi ani, va fi din nou VOCE! Îmi era dor de toate emoțiile, de întâlnirile care ne-au schimbat și ne schimbă de fiecare dată în mai bine. Scaunele sunt pregătite să-și primească antrenorii, iar eu abia aștept să aflați cine sunt ei. Atât vă pot spune acum: Smiley nu are cum să lipsească. În rest, atât mai spun: să fie VOCE!

Preselecţiile au început pentru noul sezon încă din martie, având loc la Timişoara, Iaşi, Cluj-Napoca şi Bucureşti. Au trecut 11 ani de la prima ediţie Vocea României, care i-a avut în juriu pe Smiley, Marius Moga, Loredana Groza, Horia Brenciu, Tudor Chirilă, Adrian Despot, Andra şi Irina Rimes.

Citește în continuare

AGENDA DE CONCERTE

<< iul. 2022 >>
lmmjvsd
27 28 29 30 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Trending