Urmărește-ne în Social Media

Emisiuni radio-tv

Hărțuit la școală, DJ Hugo Arthur și-a găsit locul la Românii au talent 2022

În spatele fiecărui concurent de la Românii au talent 2022 se află o poveste, iar Belu Alexandru, zis DJ Hugo Arthur, și-a spus-o pe scenă cu inima deschisă, lăsând ca muzica să vorbescă pentru el. Primul DJ de 14 ani de la Românii au talent a oferit un moment exploziv, dar și emoționant, jurații apreciind atât pasiunea lui Hugo, cât și implicarea lăudabilă a părinților lui în educația sa.

Publicat

pe

DJ Hugo Arthur la Românii au talent 2022
DJ Hugo Arthur la Românii au talent 2022 │ FOTO: PRO TV

"Motto-ul meu e: Go big, or go home", cu această atitudine s-a prezentat Belu Alexandru în cea de-a patra ediție a emisiunii Românii au talent 2022. Originar din Timișoara, Belu, zis DJ Hugo Arthur, a venit extrem de încrezător la audiții, convins că un număr ca al său nu a mai fost prezentat până acum în acest concurs.

Cine e DJ Hugo Arthur de la Românii au talent 2022

În vârstă de 14 ani, Belu devine DJ Hugo Arthur atunci când urcă pe scenă. Îi place să mixeze muzică, mărturisind că a învățat să facă asta uitându-se la marii DJ. Își dorește să câștige Românii au talent 2022 și a recunoscut-o fără sfială și în fața camerelor.

DJ Hugo Arthur, despre numărul său de Românii au talent 2022: "Am lucrat la un mix 6 luni, pentru că vreau să câștig "Românii au talent""

"Mixez melodii. Le schimb sunetul, bpm-ul, o grămadă de chestii. Bag efecte noi. Am învățat uitându-mă la alți Dj - DJ David Guetta, Martin Garrix. Tot uitându-mă, am învățat. Aparatele mele sunt foarte performante și eu le estimez la peste 3 milioane de efecte. Eu zic că știu cam 100.000, dar 10.000 le folosesc încontinuu.

Pentru "Românii au talent" am lucrat la un mix 6 luni, pentru că vreau să câștig "Românii au talent". Să fim sinceri, cine nu vrea să câștige Românii au talent? În primul rând, și banii sunt buni. Nu pot să fiu ipocrit să zic că nu sunt buni. Eu cred și sunt 100% sigur că o să intru în istorie ca fiind primul copil care face chestia asta", a spus Hugo în promo-ul difuzat înainte de a urca pe scenă.

Tot optimismul pe care Hugo l-a afișat până la întâlnirea cu jurații a început să pălească în fața poveștii sale de viață. Întrebat de Andi cum s-a apucat de DJing, Belu a povestit că tatăl său i-a descoperit această înclinație și că totul are în spate o experiență tristă.

DJ Hugo Arthur, despre bullying-ul suferit la școală: "De multe ori (învățătoarea) mă pedepsea fără să-mi zică de ce sunt pedepsit, cu toate că eu eram premiant"

"Tatăl meu l-a descoperit (talentul lui). Eu am avut la școală parte de bullying, nu mă lăsau în pace. Totul a pornit de la învățătoare. Eu nici n-am știut, de multe ori, de ce sunt pedepsit (...) De multe ori mă pedepsea fără să-mi zică de ce sunt pedepsit, cu toate că eu eram premiant, eram locul 1. Era bătaie de joc", a răspuns Hugo, dând de înțeles că atât învățătoarea, cât și colegii se purtau urât cu el.

În testimonialul înregistrat de părinții lui Hugo, cei doi detaliază momentele extrem de dificile prin care acesta a trecut în clasele primare. Tatăl lui Hugo e convins aceste lucruri l-au afectat enorm, mama sa dând de înțeles că a rămas cu un tic nervos la ochi: "e pe tratament și totuși nu îi trece".

Tatăl lui DJ Hugo: "Pasiunea lui a venit după ce s-a întâmplat la școală. Am zis să-l scot în lume, să-i arăt că există totuși și oameni care pot să-l aprecieze"

Pentru a nu mai fi agresat de colegi, părinții au luat decizia ca Hugo să facă școala de acasă. Ultimii doi ani i-a petrecut, astfel, alături de părinți, tot în această perioadă dezvoltându-și pasiunea pentru DJing.

"În 2019, de Crăciun, tatăl meu mi-a cumpărat o consolă numită DDJ-Sb3. Tatăl meu și-a vândut mașina ca să mi le cumpere."

Andi Moisescu a dezvăluit că un astfel de echipament costă în jur de 10.000 de euro, sacrificiul părinților fiind evident.

"Pasiunea lui a venit după ce s-a întâmplat la școală. Am zis să-l scot în lume, să-i arăt că există totuși și oameni care pot să-l aprecieze, oameni care-l plac, care văd altceva față de ce a văzut el la școală", a declarat tatăl lui Hugo, justificându-și astfel cadoul.

DJ Hugo Arthur de la Românii au talent 2022: "N-am prieteni. Doar muzica"

Întrebat de Bobonete ce părere au prietenii lui despre pasiunea sa, acesta a dat un răspuns dureros: "N-am prieteni. Doar muzica". În ciuda stării apăsătoare instalate după această replică, numărul lui DJ Hugo a reușit să ridice spiritele. Atitudinea sa de pe scenă a fost exact la polul opus poveștii sale de viață. Exuberant și implicat total în mix-ul pregătit, tânărul DJ i-a ridicat pe jurați în picioare, dar și pe cei din sală. La final a primit 4 de DA.

Mihai Bobonete: "Ești un copil minunat, care-i foarte plăcut, și aproape că nu înțeleg de ce nu ai niciun prieten"

"Mi-a plăcut foarte tare. Cred că, părinții tăi, așa cum au făcut un efort extraordinar să te susțină în dragostea ta pentru DJ-ală, ar putea, de acum încolo, să te ajute și într-o altă direcție: să-ți fac, poate primii tăi prieteni, pentru că ești un copil minunat, care-i foarte plăcut și aproape că nu înțeleg de ce nu ai niciun prieten", a spus Bobobente.

Dragoș Bucur: " Ești extraordinar, pe cuvântul meu de onoare"

"Tipul ăsta de muzică pentru mine este de neascultat. E, astăzi, tu l-ai făcut pe cel mai greu de covins spectator din lumea asta să se ridice în picioare să te aplaude. Ești extraordinar, pe cuvântul meu de onoare. Ai o energie care cred că o să treacă uite-așa. Când o să ajungi pe stadioanele alea cu 10,000 de oameni, 15,000 de oameni, 100,000 de oameni...uite-așa o să facă lumea: ooooo. Bravo!", a spus Dragoș Bucur.

Andi Moisescu: "Am văzut dintr-un copil care a fost traumatizat, un copil fericit, ceea ce este cel mai mare câștig"

"Felicitări pentru ceea ce ați făcut, este admirabil, bravo!", le-a spus Andi părinților lui Hugo. "Felicitări! Am văzut dintr-un copil care a fost traumatizat, un copil fericit, ceea ce este cel mai mare câștig. Sper ca de aici încolo asta să reprezinte pentru tine un început promițător în povestea asta. Lucrurile sunt destul de clare: mergi în etapa următoare cu 4 de DA!", a conchis Andi.

După încheierea numărului lui DJ Hugo, Andi și-a nuanțat reacția:

"Despre asta e vorba în povestea lui, dacă mă întrebi pe mine. Mai puțin despre DJing. E despre limitele pe care le pot depăși niște părinți în dorința lor de a ajuta și, sigur, bucuria unui copil, care descoperă că printr-o formă de exprimare artistică uită de lucrurile rele și descoperă lucrurile bune."

Andra s-a declarat impresionată și i-a lăudat aptitudinile, dorindu-i succes pe acest drum ales de el.

"DJ Hugo Arthur este cel mai bun DJ pe care l-am văzut pe scena de la Românii au talent și este doar un copil. Să dea Domnul, peste câțiva ani, să mergem la Untold, la toate festivalurile astea mari, și să-l vedem acolo mixând și aplaudat de toată lumea."

VIDEO DJ Hugo Arthur la Românii au talent 2022

Comentează

Concerte & turnee

Big Little Festival 2024 propune numeroase activități pentru întreaga familie

Big Little Festival, evenimentul dedicat exclusiv conexiunii dintre părinți și copii, anunță noi activități de familie, printre care cel mai mare castel gonflabil din Europa, un orășel magic cu 15 căsuțe tematice, ateliere, ATV-uri, labirinturi palpitante. Găsești în articol mai multe detalii.

Publicat

pe

Activități Big Little Festival 2024
Activități Big Little Festival 2024 │ FOTO: Big Little Festival

Big Little Festival va avea prima ediție între 21-23 iunie la Cetatea Râșnov și Dino Parc Râșnov. În cadrul celor 11 hectare pe care se vor întinde atracțiile și evenimentele diverse din cadrul festivalului, Magic Parc va deschide o lume de poveste desfășurată de-a lungul a 6000 de mp ce va oferi accesul în cel mai mare castel gonflabil din Europa, care măsoară 600 de mp și în care pot intra, pentru distracții de tot felul, peste 140 de adulți și copii în același timp. Cu etaje, pasaje și poduri, cu zone de cățărat, două tobogane înalte, un air jump de la aproximativ 2 m înălțime pe un cub gonflabil, o arenă pentru curse cu obstacole unde se poate alerga în paralel printre diferitele elemente, castelul gonflabil din Magic Parc se anunță a fi un punct de interes pentru distracțiile părinți-copii din cadrul Big Little Festival.

Pe lângă castelul-record, cele peste 15 căsuțe tematice, cu un design inspirat de cele mai iubite povești, construite de la zero de o echipă formată din sute de persoane, împreună cu labirintul de poveste vor crea în Magic Parc atmosfera unui adevărat orășel magic, cu activități variate, zone de joc și explorare, ateliere de pictură pe ipsos sau pe față, desene pe nisip, labirinturi palpitante, spațiu pentru curse cu ATV-uri și buggy-uri electrice și o terasă panoramică de unde se poate admira peisajul pitoresc al zonei.

Big Little Festival va crea pentru vizitatorii puși pe distracție memorabilă o zonă de gaming, de console, de tehnologie și mobile, unde copiii își pot învăța părinții să joace FIFA, Minecraft, Nintendo sau Brawlstars, o zona de sport care îi va provoca pe cei mari și cei mici la partide de fotbal, de baschet, zone de VERSUS pentru Competițiile Familiei unde copiii de ieri se vor întrece cu cei de astăzi pentru supremația în distracție la șotron vs. Dance Revolution, țeavă cu cornete vs. Nerf, Baba Oarba vs VR, "șapte pietre" vs. Lego, V-ați ascunselea vs. Treasure Hunt.

Activități muzicale și concerte live la Big Little Festival 2024

HaHaHa Production va deschide în cadrul Big Little Festival două studiouri de producție muzicală în care părinții și copiii își vor putea produce și înregistra piesele preferate și vor învăța ce presupune industria muzicală. Studiouri de video production și multimedia, spații colorate pentru ateliere de slime, de yoga, de cooking, de pictură, de dans, de aerobic, de tatuaje, de modelaj sau de Lego vor provoca tandemul părinte-copil la atingerea unui nou nivel în relația lor.

Main stage-ul pentru concertele unor artiști precum Smiley, Alina Eremia, Feli, Nicole Cherry, Jo, Cabron, Andra Gogan, Jean Gavril, Bibi, Misha Miller, Mark Stam sau art stage-ul pentru spectacole de teatru, activități culturale, literare și vizionări de filme și de desene animate vor aduce variante infinite de interacțiune părinți-copii.

Bilete și acces Big Little Festival 2024:

Organizatorii pun la dispoziția familiilor amatoare de experiențe complete și palpitante alături de copiii lor un număr limitat de pachete de cazare la cort în cadrul Big Little Festival, în care vor fi incluse activități nocturne de observare a stelelor și planetelor, precum și alte provocări memorabile.

Accesul la Big Little Festival este permis doar pe baza biletului de intrare și doar împreună cu un copil în grup. Niciun adult nu poate cumpăra separat bilet la festival, ci doar împreună cu un copil, alături de care să-și petreacă timpul, să se joace, să concureze, să râdă și să se distreze, pentru că misiunea Big Little Festival este să creeze scena perfectă de joacă pentru copiii de ieri și de azi împreună. Pentru mai multe detalii despre bilete și modalitatea de achiziționare, accesează agenda InfoMusic.

Citește în continuare

Sport & Divertisment

Andra, Smiley, Andreea Esca cântă "Visăm Împreună", imnul echipei naționale pentru EURO 2024 - VIDEO

Piesa "Visăm Împreună" îi aduce la un loc pe fotbaliștii echipei naționale, pe unele dintre cele mai cunoscute vedete PRO TV (Smiley, Andreea Esca, Andra, Pavel Bartoș, Theo Rose, Irina Rimes, Cătălin Măruță, Corina Caragea, Ramona Păun și Cosmin Seleși) și pe suporterii tricolori.

Publicat

pe

Imn "Visăm Împreună"
Imn "Visăm Împreună" │ FOTO: captură YouTube / FRF TV

PRO TV și FRF au lansat imnul echipei naționale pentru EURO 2024. Sub egida HaHaHa Production, "Visăm Împreună" este interpretată de artiști în vogă precum Smiley, Andra, Theo Rose, Irina Rimes, alături de cele mai apreciate fețe ale postului PRO TV - Andreea Esca, Pavel Bartoș, Cătălin Măruță, Corina Caragea, Ramona Păun și Cosmin Seleși.

Noul imn al echipei naționale pentru EURO 2024 este acompaniat de un videoclip în care apar numele mai sus menționate, dar și fotbaliști și suporteri. Mesajul versurile este accentuat de succesiunea emoționantă de imagini, în care dragostea pentru fotbal și patriotismul se contopesc.

În inimile suporterilor, fiecare meci al Echipei Naționale este o poveste despre pasiune și devotament. EURO 2024, cel mai așteptat eveniment fotbalistic al anului, nu este doar despre jocul de pe teren, ci și despre conexiunea emoțională dintre suporteri și jucători, despre forța pe care o împărtășesc atunci când luptă împreună pentru o întreagă națiune.

Campionatul European va începe pe 14 iunie și va putea fi urmărit la PRO TV, PRO ARENA și pe VOYO, suporterii având ocazia să trăiască la intensitate maximă toate meciurile de la turneul final. România face parte din grupa E și va întâlni Ucraina, Belgia și Slovacia în prima fază a competiției.

VIDEO: Visăm Împreună | Imnul echipei naționale pentru EURO 2024

Citește în continuare

Concerte & turnee

Smiley, Alina Eremia, Feli cântă la Big Little Festival, un eveniment dedicat conexiunii dintre părinți și copii

Între 21 și 23 iunie, Cetatea Râșnov și Dino Parc Râșnov se transformă într-un loc în care cei mari și cei mici se vor distra cu cele mai tari concerte și activități. Prima ediție Big Little Festival, singurul festival din Europa de Est dedicat exclusiv conexiunii dintre părinți și copii, promite să fie memorabilă. Te invităm să afli mai multe detalii despre bilete și program.

Publicat

pe

Artiști Big Little Festival 2024
Artiști Big Little Festival 2024 │ FOTO: Big Little Festival

Râșnov, localitatea aflată în centrul țării, cu nenumărate atracții, locuri de cazare și peisaje de vis, va deveni în primul weekend din vacanța de vară capitala distracțiilor în familie cu prilejul Big Little Festival care va avea 3 zone mari, diverse și atractive de desfășurare.

Nerf Arena, HaHaHa Production Music Camp, Slime Fest, Competiția Familiilor - un maraton de jocuri vechi și noi, Live Cooking Area, Gaming Area cu competiții de Minecraft, FIFA sau BrawlStars, Lego și Nintendo, zone interactive de lectură, spectacole de teatru, ateliere de yoga, aerobic, dans, pictură, tatuaje, gătit, zonă de filme și desene animate vor fi parte din experiențele care vor aduce copiii de ieri și de azi împreună.

Ce artiști cântă la Big Little Festival 2024

Smiley, Alina Eremia, Feli, Jean Gavril, Bibi, Andra Gogan, Jo, Mario Fresh, Mark Stam, Nicole Cherry, Cabron, Misha Miller sunt doar câțiva dintre artiștii care vor cânta, dar se vor și juca la Big Little Festival alături de prezentatorul Cosmin Seleși și cele 15 000 de familii, aproximativ 50 000 de persoane, așteptate să participe în spațiul de peste 11 hectare amenajat în cel mai creativ și colorat mod pentru a sărbători relația părinte-copil prin experiențe în tandem unice în România.

Program Big Litte Festival 2024

Vineri, 21 iunie

 • Bibi
 • Misha Miller
 • Alina Eremia
 • Jean Gavril

Sâmbătă, 22 iunie

 • Smiley
 • Andra Gogan
 • Feli
 • Mark Stam

Duminică, 23 iunie

 • Mario Fresh
 • JO
 • Cabron
 • Nicole Cherry

Biletul de festival deschide porțile Dino Parc Râșnov

Dino Parc Râșnov, Marele Câștigător al Premiului Telespectatorilor "Destinația anului 2023", și al categoriei Parcuri de distracție și aventură, va putea fi vizitat gratuit în weekendul 21-23 iunie, de către toți posesorii de bilet de acces la Big Little Festival. Acesta este cel mai mare parc de dinozauri din sud-estul Europei, dar și un muzeu în aer liber, situat în mijlocul pădurii transilvănene.

Cu o suprafață de peste 4 hectare, Dino Parc Râșnov găzduiește peste 120 de dinozauri certificați științific, reproduși în mărime naturală, conform celor mai recente descoperiri paleontologice. Pe lângă traseul impresionant cu 120 de dinozauri, parcul dispune și de locuri de joacă pentru copii, căsuțe în copaci cu expoziții științifice, un cinematograf, o cameră labirint cu lasere și alte zone interactive.

Cetatea Râșnov transformată într-o bibliotecă de basm

Cetatea Râșnov, aflată la 2 minute de mers pe jos de Dino Parc Râșnov, va deveni cu ocazia festivalului Cetatea educației, a jocului și a învățării prin joc. Decorată precum o bibliotecă nonconformistă, cu rafturi pline cu cărți de răsfoit, cu standuri de vânzare de carte, cu locuri amenajate cu perne, balansoare și hamace, ideale pentru citit, cu băncuțe pentru părinți și copii și mese de creație pentru desenat, pictat, modelat, decupat și bricolat, Cetatea Râșnov va fi locul perfect pentru activități de educație și distracție părinți-copii prin cultură. Ateliere artistice pentru copii, întâlniri cu autorii de cărți pentru copii, cu actori și păpușari, ateliere de face painting și de transformare în personaje celebre, toate vor fi parte din metamorfoza istoricei Cetăți Râșnov în filă de istorie fericită de familie.

Copiii de ieri și azi împreună

Platoul de 3000 de mp de la baza Dino Parc Râșnov va fi amenajat ca un orășel al distracției, creat și construit în spiritul conceptului primei ediții: Copiii de ieri și azi împreună. Copiii de ieri (părinții) vor avea posibilitatea să se joace jocurile copilăriei lor împreună cu copiii de astăzi și invers. Aici vor fi amenajate zone VERSUS: șotron vs. Dance Revolution, țeavă cu cornete vs. Nerf, Baba Oarba vs VR, "șapte pietre" vs. Lego, V-ați ascunselea vs. Treasure Hunt etc.

Main stage-ul pentru concertele marilor artiști, art stage-ul pentru spectacole de teatru, studiourile de creație muzicală ale HaHaHa Production și cel de creație multimedia, zona de gaming, organizată de Bucharest Gaming Week, zona de console, de tehnologie, de laptopuri și de mobile, zona retro cu Arcade Machines, zona Nintendo vor aduce variante infinite de interacțiune părinți-copii.

Distracție la cort

Organizatorii pun la dispoziția familiilor amatoare de experiențe complete și palpitante alături de copiii lor un număr limitat de pachete de cazare la cort în cadrul Big Little Festival, în care vor fi incluse activități nocturne de observare a stelelor și planetelor, precum și alte provocări memorabile.

800 de persoane dansează pe Calea Victoriei - flashmob-manifest

Big Little Festival va fi anunțat oficial și public printr-un flashmob-manifest în care cel puțin 800 de copii și părinți vor dansa sincron și își vor cânta și striga dorința de a-și petrece cât mai mult timp împreună. Flashmob-ul-manifest se va desfășura în cadrul evenimentului "Străzi Deschise", pe Calea Victoriei, în zona Bisericii Kretzulescu duminică, 14 aprilie, de la ora 11 unde sunt așteptați să participe toți părinții și copiii care își doresc timp și joacă împreună.

Prețuri bilete Big Little Festival 2024

 • Abonamentele și biletele pe zi se găsesc online, la prețuri ce pornesc de la 125 lei (+comision). Pentru mai multe detalii despre bilete și modalitatea de achiziționare, accesează agenda InfoMusic.
 • Activitățile din cadrul Big Little Festival sunt gratuite, pe baza biletului de intrare ce include și accesul în Dino Parc și în Cetatea Râșnov.
 • Accesul la Big Little Festival este permis doar pe baza biletului de intrare și doar împreună cu un copil în grup. Niciun adult nu poate cumpăra separat bilet la Festival, doar împreună cu un copil, alături de care să-și petreacă timpul, să se joace, să concureze, să râdă și să se distreze, pentru că misiunea Big Little Festival este să creeze scena perfectă de joacă pentru copiii de ieri și de azi împreună.
Citește în continuare

Trending