Urmărește-ne în Social Media

Industria muzicala

Delia, despre o posibilă carieră internațională: "O să fiu cunoscută cum sunt în România și în restul lumii.. Și ce?" - VIDEO

Cea de-a doua parte a podcastului "LA MIJLOC" cu Delia și Răzvan a cuprins mai multe subiecte de profunzime. Delia a explicat de ce nu-și dorește o carieră internațională și cât de puțin îi plac lucrurile impuse. Aflăm, totodată, că artista își compune muzica, integral sau cu diverși colaboratori, de mai bine de 10 ani, dar și că primul ei NFT, piesa "Racheta", s-a vândut la un preț foarte bun.

Publicat

pe

Delia și Răzvan la podcastul lui Maticiuc, ”LA MIJLOC”
Delia și Răzvan la podcastul lui Maticiuc, ”LA MIJLOC” │ FOTO: Captură YouTube

Cea de-a doua parte a podcastului cu Delia și soțul ei, Răzvan, realizat de Codin Maticiuc și Anghel Damian, a scos la iveală personalitățile complementare ale celor doi. Răzvan este figura pragmatică, iar Delia omul spiritual, după cum i-a descris Anghel Damian. Aceste trăsături au devenit evidente, în special, când s-a discutat despre partea financiară. Delia a mărturisit că nu știe cu cât s-a vândut NFT-ul ei, piesa "Racheta".

"3 ETH", a dezvăluit Răzvan, completând că suma a fost foarte bună.

Valoarea actuală a unui Ethereum este de 2,600 de dolari, ceea ce înseamnă că NFT-ul "Racheta" se ridică, în prezent, la suma de aproximativ 8,000 de dolari. Ethereum, însă, a scăzut foarte mult în ultima perioadă, în 2021 având o valoare dublă, cu un vârf de 4,800 de dolari atins în luna noiembrie.

Delia: "Eu nu știam ce contracte aveam la iUmor și la X Factor. Nu știam ce bani iau. În continuare nu știu"

Pentru a sublinia cât de puțin o interesează aspectul financiar, Delia a mărturisit că nu știe câți bani încasează de la Antena 1.

"Eu nu știam ce contracte aveam la iUmor și la X Factor. Nu știam ce bani iau. În continuare nu știu. Am aflat și am uitat", a declarat artista, fiind completată de Răzvan: "Eu știu, că eu le negociez."

Așa cum era firesc, discuția a planat și spre zona de muzică, Delia mărturisind că apreciază artiști din toate zonele, atât mainstream, cât și underground. L-a numit pe James Blake, dar și pe Florin Salam, fiecare având calități diferite. Artista a povestit, de asemenea, că își compune muzica de foarte mulți ani, și că s-a întâmplat să nu acorde atenție faptului că uneori nu era trecută la compozitori.

Delia: "Pentru mine, în momentul ăsta, cel mai important lucru e să fac doar chestii care-mi plac"

Ajunsă într-un punct al carierei în care își permite să accepte doar proiecte pe care și le dorește cu adevărat, Delia a dezvăluit că nu tânjește după mai mult. Întrebată ce ar face dacă Jay-Z i-ar promite că o face star internațional, artista a dat de înțeles că nu e ceva ce i-ar aduce o mare satisfacție, văzând, mai curând, partea negativă a lucrurilor.

"Pentru mine, în momentul ăsta, cel mai important lucru e să fac doar chestii care-mi plac și să fiu în confort maxim și să mă bucur. (...) Ce-ar putea să vină? O să fiu cunoscută cum sunt în România și în restul lumii.. Și ce? Ce poate să fie? Că știu cum e. E același tipar, doar că macro. Și cu ce mă ajută? Cu ce-mi îmbogățește (viața), ce se întâmplă? O să am un orgoliu mai mare, probabil. Adică dacă o să stau să-mi dau apă la moară, știi? O să-mi închipui că sunt miez, mai mare miez decât sunt."

Dovadă că spiritul ei libertin nu poate fi ținut în frâu, artista a indicat că atunci când i se impune ceva, discuția, pentru ea, s-a terminat.

"Stau foarte prost cu lucrurile care mi se impun. Și el (Răzvan) știe, în general, că nu-mi plac regulile de niciun fel, că sunt libertină, ca un copchil, și că orice-mi impui sună rău din start. Dacă începem cu <<trebuie să faci asta>> sau <<nu trebuie să faci asta>>, nu sună bine și nu prea mă mai interesează ce vrei să-mi propui."

Delia: "Bucurați-vă de viață și plimbați-vă cât aveți timp și cât puteți"

Extrem de pasionată de călătorii, așa cum fanii artistei știu deja, Delia își dorește să meargă cu Răzvan în Nepal. Se simte extrem de atrasă de locurile cât mai puțin atinse de mâna omului, de peisaje care-ți taie respirația, chiar și în Londra alegând să meargă la grădina botanică. Artista se bucură de aceste călătorii așa cum se bucură un copil, mărturisind că sunt puține lucruri care-i mai aduc această stare.

"Bucurați-vă de viață și plimbați-vă cât aveți timp și cât puteți. Ăsta este sfatul meu așa, simplu, natural. Dacă puteți", a spus Delia spre finalul podcastului.

VIDEO: LA MIJLOC, Podcast cu Delia și Răzvan, partea a II-a

PUBLICITATE
Comentează

Emisiuni radio-tv

Nicoleta Luciu completează juriul iUmor, într-o nouă ediție a emisiunii

Seria juraţilor-surpriză ai celui de-al treisprezecelea sezon iUmor continuă duminica aceasta cu Nicoleta Luciu. Apariția ei pe scena emisiunii de umor i-a surprins pe toți, mai ales că este prima după o lungă perioadă de timp în care aceasta a preferat să îşi dedice timpul familiei. Găsești mai multe detalii în articol.

Publicat

pe

Nicoleta Luciu la iUmor
Nicoleta Luciu la iUmor │ FOTO: Antena 1

Deși familiarizată cu camerele de filmat şi luminile reflectoarelor, emoțiile au copleșit-o pe Nicoleta Luciu la scurt timp după ce a păşit în platoul emisiunii iUmor. "Ce emoții am!", a exclamat vedeta, iar Delia a încurajat-o. Ulterior, jurata a mărturisit:

"Pe Nicoleta Luciu n-a mai văzut-o nimeni de o grămadă de ani și m-am bucurat să văd că este la fel de frumoasă. Arată superb!".

Întrebată despre absența de pe micile ecrane și de la evenimentele mondene, Nicoleta a spus că cei patru copii au fost prioritari. Costel a declarat:

"Patru copii – nu prea mai ai timp să faci chestii. Și… înseamnă că și-a dorit mai mult să fie mamă de cât să fie în centrul atenției, în lumina reflectoarelor".

Nicoleta Luciu a dezvăluit în cadrul interviului că urmărește show-ul de umor și că de multe ori și-a dorit să fie și ea la masa juraților.

"Mie-mi place iUmor și mi-am dorit și eu să fiu o dată în juriu. Nu știu cui i-a venit ideea asta genială de a aduce un invitat în juriu!"

Tot duminică, telespectatorii îl vor putea urmări pe Cristi Manolescu, invitat special al celui mai nou nou episod iUmor. Cu un moment savuros de stand-up, Cristi a stârnit hohote de râs atât în rândul juraţilor, cât şi al publicului.

Episodul 11 din serialul iMai Mult Umor va fi difuzat duminică la Antena 1, imediat după iUmor, iar pe AntenaPLAY poate fi văzut oricând. În noul sezon iMai mult umorVlad Drăgulin îl impersonează pe Nicuşor de la Brăila, personajul devenit viral în cadrul emisiunii În Puii Mei de la Antena 1.

Citește în continuare

Emisiuni radio-tv

Teo se alătură juriului iUmor și face o alianță cu Cheloo

Teo a acceptat invitația de a sta pe scaunul juratului-surpriză de la iUmor, după ce și-a amintit unul dintre sfaturile primite de la Costel - acela de a-și depăși limitele încercând lucruri noi. Citește mai multe detalii în articol

Publicat

pe

Teo la iUmor 2022
Teo la iUmor 2022 │ FOTO: Antena 1

Experiența de a juriza alături de Delia, Costel și Cheloo a început cu o alianță pe care Teo  a făcut-o cu exigentul rapper. Dialogul lor savuros, momentele concurenților din episodul 10 iUmor, însă, și roast-urile de care a avut parte Teo, telespectatorii le pot vedea duminică, începând cu ora 20:00, pe Antena 1 și AntenaPLAY.

La scurt timp după ce Teo a pășit pe scena emisiunii de umor, prezentatorii au remarcat: "Se pare că există o hibridizare a juriului de aici, de la iUmor, cu Stand-Up Revolution", a declarat Șerban Copoț, iar Dan Badea a subliniat: "Suntem într-o eră hibridă".

Teo a mărturisit despre prezența lui în show alături de Delia, Costel și Cheloo:

"N-am idee ce caut aici, m-am molipsit de la Costel cu atitudinea asta de: <<Hai, mă, să fim deschiși, să încercăm lucruri!>>".

Cele mai mari emoții pentru această experiență le-a avut, se pare, bunul său prieten. Totuși, temerile lui Costel au fost nefondate, pentru că, imediat ce și-au strâns mâinile, comediantul și rapperul "au semnat un soi de tratat".

"Nu știam că mă arunci direct în lecția de filozofie", i-a spus Teo lui Cheloo.

Cum a evoluat alianța celor doi, cine l-a roast-uit pe Teo și care sunt concurenții care au intrat la votul publicului, telespectatorii pot descoperi urmărind noul episod al emisiunii de umor duminică, de la 20:00, pe Antena 1 și pe AntenaPLAY.

Episodul 10 din serialul iMai Mult Umor va fi difuzat duminică la Antena 1, imediat după iUmor, iar pe AntenaPLAY poate fi văzut oricând. În noul sezon iMai mult umorVlad Drăgulin îl impersonează pe Nicuşor de la Brăila, personajul devenit viral în cadrul emisiunii În Puii Mei de la Antena 1.

Citește în continuare

Emisiuni radio-tv

Anastasia Soare vine la iUmor în ipostaza de jurat-surpriză

Anastasia Soare a acceptat provocarea de a se alătura Deliei, lui Cheloo şi lui Costel la masa juriului iUmor, în cea mai nouă ediţie a show-ului de la Antena 1.

Publicat

pe

Anastasia Soare la iUmor
Anastasia Soare la iUmor │ FOTO: Antena 1

Stabilită de 33 de ani în SUA, Anastasia Soare s-a născut într-o familie de macedoneni din Constanța, iar după ce a ajuns peste ocean, a reușit să se remarce în rândul celebrităților de la Hollywood.

"Printre primii mei clienţi faimoşi s-au numărat Michelle Pfeiffer, Jennifer Lopez, Jennifer Aniston, Oprah, Sharon Stone, Victoria Beckham, Heidi Klum, Penelope Cruz... Și bărbați aveam foarte mulți clienți. De exemplu, David Beckham, el şi Victoria mi-au fost clienţi, iar acum suntem prieteni foarte buni", a dezvăluit Anastasia.

Invitația de a juriza la iUmor i s-a părut o experiență frumoasă, care merită bifată măcar o dată în viață:

"Este pentru prima dată când mă aflu într-o asemenea postură. Nu sunt un jurat profesionist, dar, umorul românesc este deosebit. Îmi place foarte, foarte mult, mai mult decât umorul american!"

Despre vizita Anastasiei Soare la iUmor, Delia a spus:

"Este prima dată când ne vedem față în față! Prima dată când îi simt energia asta de femeie puternică, (…) în jurul ei văd o aură foarte hollywoodiană".

Cheloo a mărturisit şi el pe platoul de filmare:

"Nu sunt pasionat de pensatul sprâncenelor, dar nu-i putem nega succesul! Îmi plac oamenii care reușesc!".

Cu ce daruri de lux i-a răsfățat Regina Sprâncenelor pe Delia, Costel și Cheloo, cine sunt concurenții care au luat cel puțin două like-uri și ce surprize i-au așteptat pe jurați, telespectatorii pot descoperi urmărind noua ediție iUmor, difuzată duminică, începând cu ora 20:00, la Antena 1 și pe AntenaPLAY.

Episodul 9 din serialul iMai Mult Umor va fi difuzat duminică, la Antena 1, imediat după iUmor, iar pe AntenaPLAY poate fi văzut oricând. În noul sezon iMai mult umorVlad Drăgulin îl impersonează pe Nicuşor de la Brăila, personajul devenit viral în cadrul emisiunii În Puii Mei de la Antena 1.

Citește în continuare
Concert Depeche Mode 2023

AGENDA DE CONCERTE

<< dec. 2022 >>
lmmjvsd
28 29 30 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31 1

Trending