Urmărește-ne în Social Media

Albume noi

Corey Taylor va lansa un al doilea album solo, care include coveruri şi piese acustice

Publicat

pe

Videoclip Slipknot Solway Firth
Videoclip Slipknot Solway Firth │ FOTO: Slipknot

Corey Taylor, solist al trupelor Slipknot şi Stone Sour pregăteşte lansarea de piese noi la finalul lunii februarie din 2022. Primul single va sosi pe 11 februarie. Acest album de B sides şi coveruri a fost conceput în perioada când Corey se afla în turneu. El a avut mereu o afinitate pentru concertele intime şi acustice, precum cel legendar din Londra, care ne-a oferi reinterpretări mai "moi" ale celor mai dure melodii ale trupelor sale.

Primul single de pe noul album este un cover după track-ul "On the Dark Side", al lui John Cafferty & The Beaver Brown Band". Întreaga colecţie de B Sides va debuta pe 25 februarie pe reţelele de streaming.

"CMFT" a debutat în forţă în octombrie 2020, ajungând pe locul întâi în topul Billboard Current Hard Rock Albums. A ajuns şi pe locul 2 la albume Current Rock şi pe 6 la albume pe vinil. A prins top 10 în topuri oficiale în Australia, Germania, Elveţia, Austria. Ce a fost special la acest disc e versatilitatea lui Corey, care trece prin hard rock, classic rock, punk rock, hip-hop. Între timp ne pregătim de concertul Slipknot din România, care are loc la final de iulie 2022, la Romexpo.

Ultima dată când l-am văzut pe Corey Taylor în România a fost în iunie 2018, la Arenele Romane, cu Stone Sour. Din păcate acea trupă e în cel mai bun caz în standby şi în cel mai rău caz s-a destrămat. În ultimele luni solistul a fost mai degrabă subiect de ştiri pentru dispută sa cu Machine Gun Kelly, cei doi schimbând insulte în interviuri şi în social media.

Slipknot pregăteşte la rândul său un nou album, cu şanse mari de a debuta în primăvară. De pe acel LP am ascultat deja un single, "The Chapeltown Rag", care aduce cu materialul "IOWA".

Apasă pe eveniment pentru informații suplimentare:

Concerte miercuri, 20 iulie 2022

Slipknot

Loc
Romexpo
Comentează

Muzică nouă

Corey Taylor sună excelent de agresiv pe piesa Wargasm "70% Dead"

Se întâmplă tot mai des în ultimii ani să auzim artişti care îşi etalează un talent aparte pe colaborări în vreme ce pe proiectele lor artistice sunt mai... cuminţi. Corey Taylor nu a mai fost aşa agresiv cum îl auzim pe "70% Dead" alături de Wargasm de ceva vreme. O fi şi mixajul de vină...

Publicat

pe

Coperta single Corey Taylor Wargasm 70% Dead
Coperta single Corey Taylor Wargasm 70% Dead │ FOTO: Wargasm

Urmăresc Wargasm de câţiva ani şi îi consider un fel de succesori spirituali pentru Mindless Self Indulgence. Wargasm este o trupă britanică de muzică rock și electronică, cunoscută pentru stilul energic și combinația de genuri muzicale precum nu-metal, punk, și electro. Formația este alcătuită din Milkie Way (vocalistă și basistă) și Sam Matlock (vocalist și chitarist). Grupul e format în 2018 şi are riff-uri dure de chitară, teme NSFW şi voce agresivă.

Corey Taylor nu mai are nevoie de nicio prezentare, din postura de solist al trupei Slipknot, dar şi al proiectului secundar Stone Sour, care e în pauză... de tot. În ultimii ani l-am găsit pe Corey mai degrabă în postura de artist solo, în care a ajuns şi la noi pe 31 mai. Promovează în aceste zile al doilea său album solo, "CMF2".

Revenind la piesă "70% Dead", ea a fost înregistrată în vreme ce Wargasm era în turneu alături de Corey Taylor în SUA, deschizând show-urile sale. Versurile acestui track sunt despre război, boală, inegalitate. După ce a fost în turneu cu Enter Shikari şi Limp Bizkit în 2022, Wargasm l-a însoţit pe Corey Taylor în turneul său american.

Duo-ul britanic a primit laude de la Jonathan Davis de la Korn şi Fred Durst de la Limp Bizkit. Albumul de debut venea de abia în 2023, "Venom", după o serie de EP-uri şi single-uri.

De altfel Wargasm are şi piesă cu Fred Durst, "Bang Ya Head". A mai fost în turneu şi cu Babymetal şi Royal Blood. Pe aceştia din urmă îi vedem la Summer Well apropo.

Citește în continuare

Concerte & turnee

Concert Corey Taylor la Arenele Romane: program și reguli de acces

Pe 31 mai, Corey Taylor va aduce o seară plină de surprize la Arenele Romane din București. Concertul va fi deschis de danezii de la Siamese și germanii de la Chakora. Te invităm să descoperi programul, regulile de acces și alte informații utile.

Publicat

pe

Corey Taylor în videoclipul piesei "Beyond"
Corey Taylor în videoclipul piesei "Beyond" │ FOTO: captură YouTube / Corey Taylor

Corey Taylor și trupa sa vor interpreta atât piese Slipknot, cât și Stone Sour. Pe fani îi va aștepta o seara plină de surprize la Arenele Romane, mai ales că în trupa sa cântă și Christian Martucci, chitaristul Stone Sour.

Siamese sunt din Danemarca și au șase albume lansate până în prezent. Au susținut deja concerte în orașele importante din Europa, împărțind scena cu formații precum Korn, August Burns Red sau Nothing More.

Chakora vin din Germania și abordează un groove metal cu influențe de core. Și-au început activitatea în 2014 și au susținut concerte în majoritatea țărilor din Europa.

Program concert Corey Taylor la Arenele Romane

  • Premium & VIP upgrade early entry - 18:15
  • Open Doors - 18:30
  • Chakora - 19:00-19:30
  • Siamese - 19:50-20:30
  • Corey Taylor - 21:00 - ...

Reguli de acces concert Corey Taylor la Arenele Romane

  • Accesul în incinta Arenelor Romane se face începând cu ora 18:30, iar concertele debutează la ora 19:00. După deschiderea porților, puteți sosi la orice oră doriți pentru a vă vedea trupele favorite. Concertul are loc în aer liber.
  • Pentru toate categoriile de bilete, accesul se face pe la porțile de jos, din parc, ale Arenelor Romane.
  • La intrarea în perimetrul evenimentului, toți participanții vor fi controlați în bagaje de agenții de securitate.
  • Biletele oferă participanților acces doar în categoriile în care și-au cumpărat bilet.

Accesul copiilor

  • Copiii sub 10 ani au acces gratuit doar în zona Teren (nu și pe scaune) și însoțiți de un adult posesor de bilet valabil.
  • Organizatorii recomandă fanilor care vin cu copii sub 10 ani să le protejeze acestora urechile cu căști speciale. La concert volumul va fi puternic și poate afecta auzul copiilor.

Categorii de bilete

  • Accesul în spațiul de eveniment va fi permis unei singure persoane pe baza biletului valid, o singură dată. Biletul în baza căruia se va face accesul va trebui păstrat pe toată durata concertului.
  • Părăsirea perimetrului Arenelor Romane, după validarea biletului de acces, va fi strict interzisă. Persoanele care doresc să părăsească zona de eveniment o pot face, dar la ieșire brățara le va fi ruptă și dacă doresc să intre din nou, vor trebui să-și cumpere alte bilete.
  • Posesorii biletelor la Categoriile Premium și Teren vor primi brățări care le vor permite accesul în categoriile la care au bilet. Posesorii de bilete la categoria Acces General nu vor primi brățări.
  • Categoria Premium - Bilete cu loc în sectoarele K și E. Asigură acces și în zona Teren și Acces General, precum și earlyentry și un afiș cadou.
  • Categoria Teren - Bilete fără loc, în fața scenei pe teren. Asigură acces și în zona Acces General.
  • Categoria Acces General - cu loc în Arenă

Este INTERZIS accesul cu:

  • sticle, conserve;
  • mâncare sau băuturi de orice fel;
  • artificii, obiecte periculoase;
  • obiecte cu laser (ex. pointere, brichete cu laser);
  • umbrele (în caz de ploaie să veniți cu pelerine);
  • arme, bâte, cuțite, spray-uri, lanțuri lungi, selfie stick, glow stick, obiecte ascuțite, artificii
  • substanțe interzise cf. legii 143 / 2000
  • obiecte cu laser (ex. pointere, brichete cu laser);
  • aparate foto/video profesionale sau semi-profesionale (cu obiectiv detașabil);
  • aparate de înregistrare audio-video profesionale sau semi-profesionale;
  • animale de companie;
  • persoanele cu probleme de ordin medical trebuie să aibă asupra lor dovezi clare pentru a putea intra la concert cu medicamentele necesare.

Organizatorii NU vor stoca și NU vor păzi obiectelor prezentate în lista de mai sus pe durata evenimentului!

Organizatorii informează publicul participant că spectacolele includ lumini puternice ce pot afecta persoanele epileptice.

Citește în continuare

Muzică nouă

Corey Taylor colaborează cu compozitorul "Walking Dead" pe piesa "Leviathan"

Poate cel mai important concert din România în mai 2024 este cel al lui Corey Taylor de pe 31 mai. Solistul Slipknot vine la Arenele Romane cu piese solo, de la Slipknot sau Stone Sour. Îl ascultăm între timp pe o piesă nouă, alături de Bear McCreary.

Publicat

pe

Corey Taylor în videoclipul piesei "Beyond"
Corey Taylor în videoclipul piesei "Beyond" │ FOTO: captură YouTube / Corey Taylor

Bear McCreary este un compozitor talentat cunoscut pentru munca sa în domeniul filmului, televiziunii și jocurilor video. A compus muzică pentru o gamă largă de proiecte, inclusiv seriale TV precum "Battlestar Galactica", "The Walking Dead" și "Outlander", precum și filme precum "Godzilla: King of the Monsters" și "10 Cloverfield Lane".

În plus şi-a pus amprenta pe coloana sonoră a jocului video "God of War". Acum a decis să lanseze un album metal, care include numai colaborări cu artişti mari, de la Serj Tankian la Corey Taylor. Piesa scoasă alături de Corey Taylor începe foarte dramatic, simfonic, cinematic şi se numeşte "Leviathan". Felul în care Corey livrează refrenul e foarte catchy şi aminteşte de perioada Stone Sour. Auzim chiar şi un solo de chitară reuşit şi o chitară ritm şi tobe sacadate, care iar amintesc de Stone Sour.

Albumul lui Bear se numeşte "The Singularity" şi a debutat pe 3 mai 2024. A fost creat în urma unei colaborări dintre Bear McReary şi fratele său, Brendan. Include colaborări cu Slash, Kim Thayil, Scott Ian, Brendan Small de la Dethklok şi toboşarul Gene Hoglan. Nu uităm şi de Joe Satriani. LP-ul nu vine singur, ci va fi urmat de o bandă desenată, ce apare 8 mai.

Corey Taylor a început o carieră solo de succes în ultima vreme, după ce a lansat albumul solo "CMFT" pe 2 octombrie 2020, urmat de "CMF2" pe 15 septembrie 2023. Îl promovează prin intermediul unui turneu global, care îl va aduce inclusiv în România, la Arenele Romane pe 31 mai 2024. Corey a mai fost la noi cu Stone Sour în 2018, dar şi cu Slipknot în 2022.

Apropo de Slipknot, trupa tocmai a revenit la costumele roşii din 1999 şi l-a anunţat pe Elroy Casagrande ca nou toboşar. Brazilianul colaborase cu Sepultura o bună perioadă de timp.

Citește în continuare

Trending