Urmărește-ne în Social Media

Muzică și film

Cel de-al treilea sezon din "Euphoria" a fost confirmat de HBO

Fanii serialului "Euphoria" au motive de bucurie, după cel de-al treilea sezon a fost confirmat. Noile episoade vor fi disponibile, bineînțeles, pe platforma HBO. Mai multe detalii în articol.

Publicat

pe

Zendaya în "Euphoria"
Zendaya în "Euphoria" │ FOTO: captură YouTube / HBO

"Euphoria" este unul dintre cele mai de succes seriale ale momentului. Povestea, jocul actoricesc sau coloana sonoră sunt doar câteva elemente ce au cucerit audiența, plasând "Euphoria" în topul serialelor HBO. Acum, show-ul beneficiază de un nou sezon, ce se dorește a fi la fel de reușit ca primele două.

De exemplu, primele trei episoade ale sezonului doi aproape s-au dublat în audiență în comparație cu primul sezon. Potrivit Variety, primul episod al celui de-al doilea sezon, difuzat pe 9 ianuarie, a adunat până în prezent 14 milioane de spectatori pe HBO și HBO Max. Este o creștere remarcabilă față de audiența de 6,6 milioane pe care au avut-o episoadele primului sezon. Mai mult, primul episod al celui de-al doilea sezon s-a plasat pe primul loc în topul serialelor de pe platforma de streaming, succes obținut anterior de episodul final din "Game of Thrones".

"Sam, Zendaya și întreaga distribuție din <<Euphoria>> au dus sezonul doi pe culmi extraordinare, sfidând convențiile și forma narativă, păstrându-și în același timp esența. Nu am putea fi mai onorați să lucrăm cu această echipă extrem de talentată și mai încântați să ne continuăm călătoria cu ei în sezonul 3", a declarat Francesca Orsi, vicepreședinte executiv HBO Programming.

"Euphoria", inspirat din miniseria israeliană cu același nume de Ron Leshem și Daphna Levin, este creat, scris, regizat și produs executiv de Sam Levinson. Serialul o urmărește pe Rue (Zendaya), o adolescentă în vârstă de 17 ani, dependentă de droguri, care trebuie să "supraviețuiască" vieții de liceu. Printre subiectele abordate se numără anxietatea, nesiguranța cu care se pot confrunta adolescenții, primele experiențe amoroase sau dependența de substanțe.

Pe lângă Zendaya, serialul îi mai are în distribuție pe Hunter Schafer, Nika King, Colman Domingo, Eric Dane, Angus Cloud, Jacob Elordi, Sydney Sweeney, Alexa Demie, Barbie Ferreira, Maude Apatow, Javon Walton, Dominic Fike, Storm Reid, Austin Abrams, Algee Smith și Chloe Cherry.

Comentează

Trending