Urmărește-ne în Social Media

Emisiuni radio-tv

Casiana Biteș dă o lecție de curaj la Românii au talent

Casiana Biteș a adus emoția pe scena de la Românii au talent cu arta sa, dar și cu povestea de viață. Te invităm să afli mai multe detalii despre concurentă.

Publicat

pe

Casiana la Românii au talent
Casiana la Românii au talent │ FOTO: PRO TV

Casiana a venit plină de optimism la emisiunea de la PRO TV, dornică să-și prezinte publicului talentul. Concurenta de 16 ani este din Moldoveni, județul Ialomița. Pasiunea ei e pictura, hobby care a luat naștere acum un an. Atunci a descoperit că își poate exprima sentimentele prin culori și desene.

Casiana are însă o poveste tristă. Suferă de fibroză chistică, o boală dificilă ce nu îi permite să se bucure de o prea mare libertate. Pentru că sistemul său imunitar este slăbit, Casiana trebuie să poarte mască și să reducă interacțiunea umană. Din această cauză nu a mers la o școală normală și nu a avut prieteni. Cu toate acestea, concurenta vede partea plină a paharului. Este recunoscătoare pentru fiecare clipă trăită și se bucură de viața de zi cu zi.

"Ai inspirat foarte mulți oameni prin efortul pe care l-ai făcut"

Pe scena de la Românii au talent, Casiana a pictat un portret al unei tinere. Adolescenta le-a oferit juraților picturi realizate de ea, fiecare personalizată pentru fiecare dintre cei patru.

"Eu cred că în seara asta tu ai inspirat foarte mulți oameni prin efortul pe care tu l-ai făcut. Să ieși din mediul tău, din spațiul tău, din confortul tău, din siguranța ta. Ai făcut un lucru extraordinar și ai venit să expui public un exercițiu care s-ar putea să dea curaj și să inspire mii de copii", a declarat Andi Moisescu.

Mihai Bobonete a apreciat, la rândul său, curajul concurentei de a participa la emisiune:

"Să stai toată viața ferită, să nu știi ce-s ăia prieteni, să nu știi ce înseamnă să iei în brațe pe cineva, sau să nu știi cum e să fii îmbrățișată, să ai frica asta că orice pas spre necunoscut poate e o reîntoarcere în singurătate, dar să ai, totuși, bunăvoința să vii în seara asta la Românii au talent și să ne arăți cine ești tu de fapt și să te vedem, pentru mine înseamnă foarte mult și cred că este un mesaj foarte important pentru toți care au avut ochi să te vadă în seara asta și urechi să te audă. Bravo, felicitări!"

Casiana merge în etapa următoare a emisiunii, după ce a primit 4 DA din partea juraților.

Urmărește-o pe Casiana Biteș la Românii au talent

PUBLICITATE
Comentează

Emisiuni radio-tv

Încep preselecțiile pentru cel de-al 14-lea sezon "Românii au talent"

Show-ul "Românii au talent" ajunge la cel de-al 14-lea sezon. Curajoșii care vor să fie cunoscuți de cei de acasă sunt invitați să vină la preselecții, programate pentru luna septembrie în mai multe orașe din țară.

Publicat

pe

Preselecții "Românii au talent" sezonul 14
Preselecții "Românii au talent" sezonul 14 │ FOTO: PRO TV

Scena care face ca telespectatorii să creadă în spectacolul adevărat, care le oferă concurenților șansa de a străluci sub lumina reflectoarelor și care aduce în fiecare an surprize nemărginite se pregătește pentru un nou sezon. Și de această dată, toți cei care au muncit pentru talentul lor și care au decis să facă un pas în față își vor găsi locul în show-ul "Românii au talent".

În luna septembrie, echipa de producție va merge prin țară în căutarea celor mai talentați concurenți:

  • 10 septembrie, Iași (Hotel Unirea)
  • 17 septembrie, Cluj (Hotel Golden Tulip Ana Dome)
  • 23 și 24 septembrie, la Hotel World Trade Center, în București va fi ultima oprire și ultima șansă pentru cei mai talentați să facă parte din distribuția celui de-al 14-lea sezon.

Smiley și Pavel Bartoș, prezentatorii emisiunii, așteaptă cu entuziasm începerea filmărilor și îi încurajează pe toți să se înscrie:

"Abia așteptăm să vedem cum va fi sezonul 14. Înscrierile sunt în toi, dacă știți pe cineva talentat, trebuie să-l demascăm. Vă așteptăm cu mare drag", a spus Smiley.

Pavel Bartoș a adăugat:

"Pentru că toți suntem talentați, ne pricepem la ceva, îi rog pe cei care și-au descoperit talentul, să se înscrie în acest sezon. Haideți să ne cunoaștem, să ne bucurăm cu toții".

Mai mult, Rareș Prisacariu, câștigătorul sezonului anterior "Românii au talent", îi încurajează pe oameni să își urmeze visul și să participe la emisiune:

"Sunt foarte emoționat că am putut să dau o impresie bună și oamenii m-au votat. Nu mă așteptam să câștig. Am avut multe emoții și cred că am transmis. I-aș sfătui pe toți să vină la <<Românii au talent>> pentru că știu că toți au un har".

Citește în continuare

Trending