Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Cargo, Bucovina și Timpuri Noi cântă în iulie la Romexpo, în cadrul Bucharest Metal Nights 2022

Cargo, Bucovina și Timpuri Noi vor urca vara aceasta pe aceeași scenă, în cadrul unei noi ediții Bucharest Metal Nights. Evenimentul va avea loc în iulie, la Romexpo.

Publicat

pe

Bucovina în concert la Stelele Rockului Romanesc 2 pe 16 aprilie 2016 │ FOTO: Ionut Paraschiv / InfoMusic.ro

La aproape 10 ani de la precedenta ediție, METALHEAD repornește seria de concerte cu trupe locale de calibru sub egida Bucharest Metal Nights, un brand cu o istorie de 17 ani, prima ediție având loc la Baza Militara în 2005. Primele 200 de bilete intră în promoția earlybird.

Ediția din 2022 a Bucharest Metal Nights va avea loc pe 21 iulie la Romexpo, în aer liber. Cargo, Bucovina și Timpuri Noi sunt trupele invitate.

"Cargo și Bucovina cântă pentru prima oară pe aceeași scenă, pregătind două show-uri de excepție cu multe surprize. Dacă an de an v-am obișnuit cu câte un show mare Cargo și un show mare Bucovina, anul acesta le-am unit. Mult mai multe informații vor fi disponibile în curând, dar pregatiți-vă pentru un show de zile mari, cu momente inedite", au transmis organizatorii.

Bilete pentru Bucharest Metal Nights 2022, cu Cargo, Bucovina și Timpuri Noi la Romexpo:

  • Categoria A - 99 lei (în fața scenei) și Categoria B - 69 lei - primele 200 de bilete
  • Categoria A - 109 lei și Categoria B - 79 lei - următoarele 200 de bilete
  • Categoria A - 129 lei și Categoria B - 89 lei - în presale
  • Categoria A - 150 lei și Categoria B - 100 lei - la intrare

La prețul tuturor biletelor comandate în earlybird și presale se adaugă comisionul de emitere bilet de 10 lei. La minim 4 bilete cumpărate se aplică un discount de 10% . Numărul biletelor din Categoria A este limitat la 1000 de bucăți.

Accesul la Bucharest Metal Nights 2022:

Copiii sub 2 ani au acces gratuit doar în zona Teren (nu și pe scaune) și însoțiți de un adult posesor de bilet valabil.

Organizatorii recomandă fanilor care vin cu copii sub 10 ani să le protejeze urechile cu căști speciale. La concert volumul va fi puternic și acesta poate afecta auzul copiilor.

Intrarea la eveniment se face în baza regulamentului organizatorului și include respectarea tuturor restricțiilor și ale posibilelor condiții suplimentare impuse de autoritățile locale înainte de eveniment și în timpul desfășurării evenimentului.

Trending