Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

B.U.G. Mafia concertează în iulie 2022 la Romexpo - Prețuri bilete

B.U.G. Mafia revine pe scena de la Romexpo în iulie 2022. Evenimentul va avea loc în aer liber, primele bilete având preț earlybird.

Publicat

pe

B.U.G. Mafia
B.U.G. Mafia

""S-a stabilit" și "s-a demonstrat" din nou anul trecut că suntem #CeaMaiTareTrupa și avem #CeiMaiTariFani, când am făcut împreună cel mai mare headline show din pandemie în România. Prin urmare nu e nevoie să mai spunem asta încă o dată într-un text prea serios, trecem la ce e important.

Vineri, 29 iulie, va așteptăm iar la Romexpo (Parcarea C), să facem haos după încă un an de restricții. Pregătim un concert B.U.G. Mafia așa cum v-am obișnuit, cu o producție masivă, cu ecrane mari și conținut video pe toată durata showului, cu multe hituri și, bineînțeles, cu mulți dintre voi, fanii Mafia alături de noi." - B.U.G. Mafia

Bilete concert B.U.G. Mafia la Romexpo

  • Categoria A (în fața scenei) - 129 lei
  • Categoria B - 99 lei
  • Categoria C - 79 lei

Accesul la concert

  • Accesul fanilor va fi permis în baza regulilor ce vor fi în vigoare la data respectiva. Există posibilitatea ca organizatorul să fie obligat de lege să vă solicite la intrare dovada unui test pentru COVID-19, a vaccinării sau a existenței anticorpilor.
  • Copiii sub 2 ani au acces gratuit însoțiți de un adult posesor de bilet valabil.
  • Evenimentul poate include elemente verbale sau vizuale ce pot fi considerate nepotrivite pentru minori.

Fondată în 1993 de Tataee (Vlad Irimia), Caddillac (Dragoș Vlad-Neagu) și Uzzi (Alin Demeter), B.U.G. Mafia a reprezentat încă de la început un fenomen cu impact major asupra muzicii și societății românești. Trupa s-a impus rapid în industria muzicală autohtonă, reușind să-și reconfirme statutul cu fiecare produs de succes.

Hiturile recente semnate B.U.G. Mafia - "Să Cânte Trompetele", "Pe Coastă" și "Bani, Bani, Bani" - au dominat playlist-urile radio în ultimii ani și au strâns milioane de vizualizări pe YouTube. În anul 2018, B.U.G. Mafia a lansat patru noi piese, "Nu De Ieri, De Azi", "Schimbu' 3", "Se Ridică În Aer", "Cad Lanțuri", urmate la începutul lui 2019 de un turneu național de cluburi - "Terapie De Șoc"- și de cea de a doua ediție a propriului festival al trupei, "Românie, Fă Gălăgie!"

Apasă pe eveniment pentru informații suplimentare:

Concerte vineri, 29 iulie 2022

B.U.G. Mafia

Loc
Romexpo

Trending