Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Ascultă "City of Gods", o colaborare Kanye West, Alicia Keys și Fivio Foreign - AUDIO

Kanye West urmează să revină în atenția fanilor cu albumul "Donda 2". Pentru a face așteptarea mai suportabilă, el a împărtășit "City of Gods", o nouă colaborare cu Fivio Foreign și Alicia Keys. Te invităm să o asculți.

Publicat

pe

Artwork Fivio Foreign, Kanye West, Alicia Keys - City of Gods
Artwork Fivio Foreign, Kanye West, Alicia Keys - City of Gods │ FOTO: captură YouTube

Mai mult, "City of Gods" se va găsi și pe albumul de debut al lui Fivio, ce este produs de Kanye West. Materialul va fi lansat pe 25 martie. Albumul lui Kanye, "Donda 2", apare pe 22 februarie.

"City of Gods" este o odă adusă orașului New York. Refrenul melodiei este cântat de Alicia Keys, în timp ce strofele le revin lui Kanye și Fivio. Acesta din urmă îl menționează pe regretatul rapper Pop Smoke, decedat anul trecut. Kanye, în schimb, face referire la împăcarea cu Drake.

"Donda 2" este continuarea materialului "Donda", lansat de Kanye în 2021. Ar fi cel de-al 11-lea album din cariera rapperului. Potrivit publicațiilor americane, West a organizat o petrecere de audiție a albumului pe 7 februarie, în Los Angeles.

În ceea ce o privește pe Alicia Keys, aceasta a lansat în decembrie anul trecut albumul "KEYS", produs în întregime de Mike WiLL Made, care a colaborat anterior cu Kendrick Lamar. Materialul conține 14 piese pe Side A și 12 melodii pe Side B, o parte dintre ele fiind versiuni alternative ale compozițiilor de pe prima parte a discului.

AUDIO: Fivio Foreign, Kanye West, Alicia Keys - City of Gods

Comentează

Trending