Urmărește-ne în Social Media

Muzică și film

Andrew Garfield devine detectiv criminalist în seria "Under the Banner of Heaven" - TEASER

Andrew Garfield a demonstrat de-a lungul timpului că este un actor versatil, interpretând o vastă categorie de personaje. Acum, bifează o nouă interpretare în viitoarea serie - "Under the Banner of Heaven". Te invităm să citești mai multe detalii și să vizualizezi teaserul video.

Publicat

pe

Andrew Garfield în teaserul "Under the Banner of Heaven"
Andrew Garfield în teaserul "Under the Banner of Heaven" │ FOTO: captură ecran / Hulu www.instagram.com

Andrew Garfield își îmbogățește cariera actoricească cu un rol în "Under the Banner of Heaven", o nouă miniserie ce va avea premiera în această primăvară pe platforma Hulu. Noul proiect marchează primul rol principal într-un serial pentru Garfield, care s-a concentrat până acum pe film și teatru. În prezent, Garfield este nominalizat la Oscar pentru interpretarea sa din musicalul "Tick, Tick...Boom!". Recent, el a reintrat în pielea lui Peter Parker în filmul "Spider-Man: No Way Home".

Povestea "Under the Banner of Heaven" a fost gândită inițial să fie adaptată în 2011, într-un film de lungmetraj regizat de Ron Howard, cu un scenariu scris de Dustin Lance Black. Lucrurile au suferit modificări între timp, astfel că "Under the Banner of Heaven" va fi explorat în cadrul unei miniserii regizate de David Mackenzie și Isabel Sandoval. Dustin Lance Black rămâne scenaristul proiectului.

Bazat pe cartea din 2003 a lui Jon Krakauer, "Under the Banner of Heaven" se concentrează pe o dublă crimă comisă de Ron și Dan Lafferty, doi frați mormoni care și-au ucis cumnata Brenda și nepoata Erica în 1984. Frații au fost foști membri ai Școlii Profeților, un mic grup fundamentalist de mormoni, iar Ron a susținut că a primit viziuni de la Dumnezeu, care îi poruncea să comită crimele.

Adaptarea în miniserie a cărții se va învârti în jurul lui Pyre (Andrew Garfield), detectivul desemnat să investigheze cazul Lafferty. În timp ce deslușește misterul și găsește dovezi care leagă biserica de crimă, Pyre, el însuși un mormon devotat, trece printr-o criză existențială, despre credință și instituțiile bisericești.

Pe lângă Andrew Garfield, distribuția "Under the Banner of Heaven" mai constă în Daisy Edgar-Jones, care o interpretează pe Brenda Lafferty, în timp ce Ron și Dan Lafferty sunt interpretați de Sam Worthington și Wyatt Russell. Acestora li se alătură Denise Gough, Billy Howle, Allen Lafferty, Gil Birmingham, Adelaide Clemens, Rory Culkin, Seth Numrich, Chloe Pirrie, Sandra Seacat și Christopher Heyerdahl.

TEASER "Under the Banner of Heaven":

Trending