Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Alternosfera concertează la Romexpo în iulie 2022 - Prețuri bilete

Alternosfera va susține anul acesta un concert de proporții la București. În luna iulie, trupa va urca pe scena de la Romexpo, evenimentul urmând să aibă loc în aer liber.

Publicat

pe

Alternosfera
Alternosfera

După o serie de concerte sold out la Arenele Romane, Alternosfera anunță un concert de o și mai mare anvergură. Pe 9 iulie 2022, trupa va concerta la Romexpo, în aer liber. Evenimentul va respecta normele epidemiologice în vigoare la data concertului.

Marcel Bostan, vocalistul și compozitorul principal al trupei, anunța în vara anului trecut că se lucrează la un nou material de studio, care va duce formația la un nivel și mai ridicat de profesionalism. Mixajul noului album este realizat de reputatul inginer de sunet Adrian Bushby, premiat cu două Grammy-uri, iar concertul de la Romexpo pare să anunțe lansarea acestui anticipat LP.

"Dragi prieteni, a fost multă liniște la noi pe pagina, dar nu și în activitatea trupei. Așadar… încet-încet o să începem să vă povestim tot ce am pus noi la cale în această perioadă!", a anunțat Alternosfera pe Facebook, indicând că show-ul de la Romexpo este doar prima dezvăluire dintr-o serie de surprize pe care trupa le-a pregătit.

Prețurile biletelor la concertul Alternosfera de la Romexpo:

Bilete se pun în vânzare începând cu 21 februarie la următoarele categorii de prețuri:

  • earlybird: Cat C - 79 lei, Cat B - 99 lei, Cat A - 129 lei (în fața scenei) - primele 500 de bilete
  • presale: Cat C - 89 lei, Cat B - 119 lei, Cat A - 149 lei (în fața scenei)
  • la intrare: Cat C - 100 lei, Cat B-  140 lei, Cat A - 180 lei (în fața scenei)

*la prețul tuturor biletelor comandate în earlybird și presale se adaugă comisionul de emitere bilet de 10 lei.

Info acces:

  • Accesul fanilor va fi permis în baza regulilor ce vor fi în vigoare la data respectiva. Există posibilitatea ca organizatorul să fie obligat de lege să vă solicite la intrare dovada unui test pentru COVID-19, a vaccinării sau a existenței anticorpilor.
  • Copiii sub 2 ani au acces gratuit însoțiți de un adult posesor de bilet valabil.

Alternosfera a fost fondată în 1998. Pe parcursul anilor, formaţia şi-a schimbat componenţa, având în prezent doar doi membri din formula iniţială, Marcel şi Marin. În primii ani, trupa și-a căutat tematica şi stilul, experimentând cu diverse instrumente, acumulând experiență și înregistrând primele demo-uri. Prestaţia artistică, show-urile mereu explozive, energia debordantă şi numărul extrem de mare de fani prezenţi la concerte au făcut ca Alternosfera să devină un "etalon" pentru zona de rock şi alternative de la noi din ţară. De-a lungul timpului, trupa a susţinut sute de concerte în România şi Republica Moldova, lansând cinci albume şi un EP. În octombrie 2015, Alternosfera a lansat albumul "Haosoleum", ultima parte a tripticului "Epizodia".

Alternosfera a revenit în anul 2019 cu un nou album, "Arhitectul din Babel". Acesta este cel de-al șaselea lea material discografic și a fost prilejuit și de aniversarea a 20 de ani de la înființarea trupei.

Apasă pe eveniment pentru informații suplimentare:

Concerte sâmbătă, 9 iulie 2022

Alternosfera

Loc
Romexpo

Concerte & turnee

Alternosfera anunță primul turneu acustic din istoria trupei - PROGRAM

Alternosfera își încântă fanii cu un proiect în premieră în cariera formației. Este vorba de un turneu acustic, cu evenimente muzicale în șapte orașe din România și unul în Chișinău. Găsești în articol mai multe detalii.

Publicat

pe

Alternosfera la Opera Nationala Romana 2022
Alternosfera la Opera Nationala Romana 2022 │ FOTO: Alex Vlad Covaci / InfoMusic.ro

Povestea programului unplugged a început în urmă cu trei ani, când trupa a încercat o rearanjare a pieselor sale într-un format acustic. Tot experimentând cu diferite instrumente și structuri, Alternosfera a creat conceput Theatroll - Corbul Troian, unde piese din discografia trupei au fost reinterpretate și cântate alături de orchestră pe cele mai mari scene de teatru. Acum, Alternosfera vine în fața fanilor cu primul program acustic.

Cu această ocazie, Alternosfera va ajunge în mai multe orașe din România, chiar și în cele mai mici, unde nu ar fi putut ajunge cu versiunea electrică. În centrul atenției vor sta piese care nu se regăsesc foarte des în concertele electrice, dar care sunt foarte așteptate de fani.

Trupa a gândit un playlist în care piesele care au fost interpretate în concertele Theatroll - Corbul Troian să nu se regăsească în concertele unplugged. Alternosfera nu a uitat de hit-urile care i-au adus aprecierea fanilor de pretutindeni, astfel că o parte dintre acestea se vor auzi acustic.

Program turneu acustic Altenosfera

Citește în continuare

Trending