Urmărește-ne în Social Media

Emisiuni radio-tv

Vocea României revine pe micile ecrane; au început preselecțiile

Pusă pe pauză din cauza pandemiei, Vocea României își reia poziția ca una dintre cele mai apreciate emisiuni de talent. Show-ul de la PRO TV va reveni pe micile ecrane anul acesta. Mai multe detalii în articol.

Publicat

pe

Preselecții Vocea României 2022
Preselecții Vocea României 2022 │ FOTO: PRO TV

Cu prilejul aniversării a zece sezoane, Vocea României promite o ediție ce nu trebuie să fie ratată de iubitorii de muzică. Pe o scenă încărcată de emoție și bucurie, cu patru scaune ce abia așteaptă să fie ocupate și cu butoane ce vor să fie apăsate pentru a porni întoarcerea antrenorilor, show-ul revine cu un sezon de excepție.

Toți cei care iubesc muzica, cred în vocea lor și au încrederea că trebuie să fie văzuți de întreaga țară sunt căutați. Preselecțiile au început deja pe site-ul emisiunii, iar cei care își doresc să fie ascultați pot completa formularul de înscriere. Ca în fiecare sezon, sunt așteptați toți cei care au calități vocale remarcabile și care își doresc să-și transforme visul de a cânta în realitate.

Pentru moment, PRO TV nu a oferit detalii despre cei patru antrenori și data exactă la care va începe emisiunea.

Prima ediție a emisiunii Vocea României a fost difuzată în 2011. De-a lungul celor nouă sezoane, au câștigat marele trofeu: Ștefan Stan, Julie Mayaya, Mihai Chițu, Tiberiu Albu, Cristina Bălan, Teodora Buciu, Ana Munteanu, Bogdan Ioan și Dragoș Moldovan. Din juriul emisiunii au făcut parte: Smiley (sezoanele 1 - 9), Marius Moga (sezonale 1 - 6), Loredana Groza (sezoanele 1 - 7), Horia Brenciu (sezoanele 1 - 3 și 9), Tudor Chirilă (sezoanele 4 - 9), Adrian Despot (sezonul 7), Andra (sezonul 8) și Irina Rimes (sezoanele 8 - 9).

Trending