Urmărește-ne în Social Media

Muzică și film

Sezonul 25 din "South Park" va fi difuzat în România de Comedy Central; Când poți urmări noile episoade

Comedy Central România difuzează în exclusivitate cel de-al 25-lea sezon din serialul animat South Park. Noile episoade vor putea fi urmărite în luna februarie, imediat după premiera din Statele Unite.

Publicat

pe

South Park, sezonul 25 @Comedy Central România
South Park, sezonul 25 @Comedy Central România │ FOTO: Comedy Central

"South Park", popularul serial animat creat de Matt Stone și Trey Parker a fost reînnoit de Comedy Central pentru mai multe sezoane, până în 2027. Vor fi produse, de asemenea, 14 filme originale, care vor fi disponibile pe Paramount+.

Cel de-al 25-lea sezon din longevivul serial va putea fi urmărit în România pe Comedy Central. Noile episoade din "South Park" vor fi difuzate imediat după premiera din Statele Unite, respectiv după 2 februarie. Data premierei din România va fi anunțată în curând.

"În ultimii 25 de ani, mai multe generații de fani au crescut fermecate de lumea ciudat de amuzantă pe care Matt și Trey au creat-o cu South Park"

În contextul pandemiei de Covid-19, South Park a abordat o serie de subiecte de actualitate, de la vaccinuri, gruparea Q-Anon și multe altele, într-o serie de episoade speciale. Primul dintre acestea, "Pandemia – Ediția Specială", difuzat în 2020, a înregistrat cele mai bune rating-uri ale seriei din ultimii șapte ani. La sfârșitul anului trecut, Paramount+ a prezentat în premieră "South Park: Post Covid" și "South Park: Post Covid: The Return of Covid".

"În ultimii 25 de ani, mai multe generații de fani au crescut fermecate de lumea ciudat de amuzantă pe care Matt și Trey au creat-o cu "South Park". Drept parte a noii noastre oferte extinse, suntem încântați să continuăm parteneriatul alături de ei pentru mai multe sezoane din "South Park" pe Comedy Central și multe alte evenimente exclusive South Park create pentru streaming pe Paramount+", a declarat Chris McCarthy, Președinte și CEO al ViacomCBS Media Networks și MTV Entertainment Studios.

"South Park" a fost lansat la Comedy Central pe 13 august 1997. Producătorii executivi ai show-ului sunt creatorii Trey Parker și Matt Stone, împreună cu Anne Garefino și Frank C. Agnone II. Eric Stough, Adrien Beard, Bruce Howell, Jack Shia, Vernon Chatman, Daryl Sancton, Giancarlo Ganziano, John Hansen, David List, Mark Munley, Nate Pellettieri, Greg Postma, Lydia Quidilla, Wonnie Ro, Jenny Shin, Keo Thongkham sunt producători, iar Chris Brion este Creative Director al South Park Digital Studios.

Sezonul 23 al serialului South Park a fost cel mai controversat de până acum. Episodul "Band in China" a fost interzis în China, iar pe HBO Max sezonul a fost difuzat parțial, cinci episoade fiind scoase din cauza ironiilor pe seama religiei.

Comentează

Trending