Urmărește-ne în Social Media

Muzică și film

Serialul "Emily in Paris" va beneficia de încă două sezoane

Succesului serialului "Emily in Paris" continuă pe Netflix cu sezoanele trei și patru. Serviciul de streaming a anunțat că va găzdui noi aventuri ale protagonistei Emily Cooper. Mai multe detalii în articol.

Publicat

pe

Emily in Paris sezonul 2 Netflix
Emily in Paris sezonul 2 Netflix │ FOTO: Netflix

Serialul "Emily in Paris" a fost creat de Darren Star, al cărui palmares include alte proiecte de succes precum "Sex and the City", "Beverly Hills, 90210" sau "Melrose Place". Star se pregătește să încheie filmările noului său serial - "Uncoupled" - la sfârșitul acestei luni și este de așteptat ca apoi să se dedice scrierii celui de-al treilea sezon din "Emily in Paris". Sezonul următor va fi filmat din nou la Studiourile din Paris, primăvara sau vara. Alte locuri sunt luate în considerare, inclusiv Londra.

"Emily in Paris" a prezentat recent publicului cel mai recent sezon, al doilea, pe 22 decembrie 2021. Sezonul a debutat în Top 10 global Netflix și s-a aflat în fruntea listei în 94 de țări, cu 107,6 milioane de ore vizionate între 22 decembrie și 26 decembrie. Și primul sezon a ajuns și în Top 10 global, aflându-se în topuri în 53 de țări.

Serialul a debutat în octombrie 2020 și a atins un succes imediat, atrăgând peste 58 de milioane de spectatori în primele 28 de zile de la lansare. "Emily in Paris" a ajuns chiar și pe lista Nielsen, ca unul dintre cele mai vizionate 10 seriale în săptămâna de după premieră, depășind "Grey’s Anatomy" și "Criminal Minds". Serialul a câștigat două nominalizări la Emmy, la categoriile "Outstanding Comedy Series" și "Outstanding Production Design for a Narrative Program".

Serialul "Emily in Paris" o are în prim plan pe Emily Cooper (Lily Collins), o ambițioasă directoare de marketing din Chicago, care obține în mod neașteptat un loc de muncă la Paris. Ea este însărcinată să-și reînnoiască strategia de socializare și își formează o nouă viață în Paris, plină de aventuri și provocări, în timp ce jonglează cu formarea de noi prietenii, relații amoroase și câștigarea aprecierii colegilor de muncă.

PUBLICITATE
Comentează

Muzică și film

"Emily In Paris" sezonul 3 este disponibil pe Netflix

Deşi premierele mari Netflix au loc în general vinerea, pe 21 decembrie 2022 se produce o excepţie. Sezonul 3 al serialului "Emily în Paris" tocmai a debutat pe Netflix într-o miercuri, cu 10 episoade de iubire, trădare, mâncare cu mult unt şi decoruri fabuloase.

Publicat

pe

Emily in Paris sezonul 3 Netflix
Emily in Paris sezonul 3 Netflix │ FOTO: Netflix

"Emily In Paris" o are ca protagonistă pe Lily Collins, fiica lui Phil Collins, care joacă rolul lui Emily. Emily a venit la Paris cu munca, fiind americanca naivă care nu cunoaşte suficient cultura franceză şi nici măcar limba. Lucrează în marketing şi advertising, dar este şi influencer în timpul liber. Tonul seriei este comic, dar lumea se uită mai mult pentru ţinute, decoruri, mâncare, chimia dintre personaje.

Aceasta este o producţie MTV Entertainment Studios, ca şi hiturile "Yellowstone" şi "Tulsa King", dezvoltată pentru Paramount Network. Seria se muta la Netflix în 2020, iar filmarle au avut loc în Ile-de-France, în Paris şi în suburbiile sale. Primul sezon a apărut pe 2 octombrie 2020 şi a fost criticat de francezi pentru stereotipurile promovate.

Al doilea sezon a avut premiera pe 22 decembrie 2021, iar al treilea pe 21 decembrie 2022. Pentru că seria a mers aşa bine, Netflix a reînnoit producţia şi pentru un sezon 4. Gurile rele spuneau la un moment dat că vom avea chiar un crossover cu "YOU", dar nu s-a adeverit... cel puţin până acum. În sezonul 3 o găsim pe Emily Cooper pusă să aleagă între agenţia de advertising a lui Sylvie şi cea a fostei şefe, dar şi renunţând la Gabriel pentru o relaţie cu Alfie... care nu merge deloc.

Decorurile rămân spectaculoase, naivitatea a mai dispărut, iar adevăratul personaj cheie al sezonului este Sylvie. Ni s-a promis şi un final neaşteptat şi aparent există şi un easter egg legat de "Mad Men". Emily şi-a schimbat freză, apărând acum cu breton, iar Sylvie rămân etern elegantă. Ce m-a frapat cel mai mult la primul episod din sezonul 3 e câtă promovare i se face lanţului McDonald's, cu o abordare gourmet care să îi atragă pe francezi. Mă întreb dacă ar avea succes acel McBaguette?

Citește în continuare

Trending