Urmărește-ne în Social Media

Lifestyle

Mihai Bobonete a dezvăluit detalii din culisele "Românii au talent" în podcastul cu Bogdan Simion

Mihai Bobonete a revenit cu primul podcast din 2022, iar invitat i-a fost Bogdan Simion, doctor în litere şi lăutar. Îl cunoaştem şi din juriul emisiunii "Vedeta Populară" de la TVR, iar un moment interesant în timpul podcastului a fost cel în care Bobonete a "scăpat" detalii despre "Românii au Talent".

Publicat

pe

Da Bravo Podcast Mihai Bobonete Bogdan Simion
Da Bravo Podcast Mihai Bobonete Bogdan Simion │ FOTO: Mihai Bobonete

În octombrie 2021 a fost dezvăluit faptul că noii juraţi "Românii au Talent" sunt Dragoş Bucur şi Mihai Bobonete. Ei vor participa alături de Andra şi Andi Moisescu în cadrul juriului din sezonul 12. Filmările începuseră în toamnă, iar revenind la podcastul "Da Bravo", comediantul a dezvăluit "saga" sa cu concurenţii care au venit pe scenă pentru a cânta doine.

Juratul nu a trecut mai departe o tânără de 20 de ani care a cântat o doină de cătănie dusă în extrem, despre moartea membrilor familiei sale şi drame personale. Motivul? "Românii au talent" e un show de vineri seara, în care lumea vrea să se simtă bine. Alte doine au fost trecute mai departe, spre amuzamentul colegilor de juriu. De aici a început o întreagă discuţie cu Bogdan Simion despre origina doinei, o formă de cântare recunoscută de UNESCO. Am aflat că doina nu are strofe, nu are refren, nu e un cântec scenic şi se poate cânta de când te scoli până te trezeşti. Modul său recitativ de livrare aminteşte mai degrabă de hip-hop.

Podcast-ul a inclus şi câteva cântări, atât o piesă lăutărească cât şi o manea, plus o melodie veche din Moldova. Gazda podcastului a sunat-o şi pe o bună prietenă a sa, Tanti Mioara de la Vărbilău pentru a îi cânta o melodie cu măscări, un subiect atacat de altfel pe parcursul podcastului şi un gen muzical uitat în România. Mihai Bobonete şi-a exprimat dorinţa de a îl vedea pe Bogdan Simion mai expus publicului larg. Acesta s-a declarat deschis la expunere şi mulţumit de proiectele actuale, de la apariţiile la Andi Moisescu în podcast şi emisiune la show-ul pregătit alături de DJ Gojira, "Hipstoricii".

A fost şi un moment când gazda a întrebat dacă e vreo poveste de la un concert pentru un plătitor privat care s-a lăsat cu un moment memorabil. Bogdan a refuzat totuşi să dezvăluie detalii despre cântările private, păstrând anonimitatea celor care l-au chemat pentru un moment muzical. A fost un podcast încărcat de informaţii, pe care vi-l recomandăm cu căldură.

PUBLICITATE
Comentează

Emisiuni radio-tv

În februarie, "Românii au talent" revine la PRO TV; Când începe sezonul 12 și ce declară noii jurați

2022 aduce la PRO TV sezonul 12 al emisiunii "Românii au talent". Longevivul show de talente revine pe micile ecrane în februarie, cu doi jurați noi: Mihai Bobonete și Dragoș Bucur.

Publicat

pe

Mihai Bobonete și Dragoș Bucur, noii jurați de la ”Românii au talent”
Mihai Bobonete și Dragoș Bucur, noii jurați de la ”Românii au talent” │ FOTO: Colaj capturi YouTube

"Românii au talent", unul dintre cele mai longevive show-uri de televiziune, revine în 2022 la PRO TV cu cel de-al 12-lea sezon. Juriul este format din Andi Moisescu, Andra, Mihai Bobonete și Dragoș Bucur. Aflați în juriu încă de la primul sezon, Andi și Andra îi vor avea alături pe nou veniții Bobo și Bucur.

Când începe sezonul 12 "Românii au talent"

Noul sezon "Românii au talent" va fi difuzat la PRO TV începând de vineri, 4 februarie. Alături de cei patru jurați se vor afla, în culise, cei doi prezentatori nelipsiți ai show-ului: Smiley și Pavel Bartoș.

Ce declară noii jurați de la "Românii au talent" / Sezonul 12

Mihai Bobonete consideră că statutul de jurat este doar o formalitate, ce nu-l va împiedica să se distreze și să se bucure de momentele concurenților, în vreme ce Dragoș Bucur e convins că participanții vor da dovadă de talent și creativitate.

Bobonete: "Mă aștept să mă distrez foarte tare"

"Eu plec cu maximă pozitivitate, adică mă aștept să mă distrez foarte tare. Eu asta cu rolul de jurat nu o iau atât de tare în serios. Eu vreau să văd români talentați și să mă bucur de ceea ce știu ei să facă. Doar vă spun să fiți cu ochii pe noi, pentru că sezonul ăsta se anunță a fi ceva mai tare decât celelalte sezoane", a declarat Mihai Bobonete pentru Știrile PRO TV.

Dragoș Bucur: "Eu chiar cred că românii au talent"

"Mie mi se pare foarte frumos că există un tip de emisiune ca ăsta, pentru că eu chiar cred că românii au talent, și nu numai că avem un suflet mare, așa cum zice toată lumea și toată Europa, nu numai că suntem foarte primitori și foarte inventivi, dar cred că suntem și foarte talentați", e de părere Dragoș Bucur, făcând această declarație tot în cadrul jurnalului de știri de la PRO TV.

Ce spun vechii jurați Andi Moisescu și Andra despre sezonul 12 "Românii au talent"

Andi Moisescu și Andra jurizează concurenții de la "Românii au talent" de 11 sezoane. Experiența lor va juca un rol important în noul sezon din 2022.

"Am văzut foarte multe. După 11 sezoane, ai zice că aproape ai văzut tot, ceea ce este, evident, fals. De fiecare dată o să apară ceva ce nu mi-a trecut prin cap", a declarat Andi Moisescu.

"Mi-am propus să nu mai aștept nimic. Doar să fiu surprinsă. Sunt cea mai fericită că am cele mai bune locuri, acolo, în față, la cel mai bun spectacol din România", spune Andra.

Sezonul anterior al emisiunii "Românii au talent" a fost câștigat de Ana-Maria Mărgean. Tânăra primise la audiții Golden Buzz de la Andra.

Citește în continuare

Emisiuni radio-tv

Mihai Bobonete şi Dragoş Bucur sunt noii juraţi Românii au Talent

Vestea acestui weekend din audiovizualul românesc este că Mihai Bobonete şi Dragoş Bucur s-au alăturat emisiunii "Românii au Talent" în calitate de juraţi. Actorul din "Las Fierbinţi" şi prezentatorul "Visuri la Cheie" vor juriza participanţii la show-ul de talente alături de Andra şi Andi Moisescu.

Publicat

pe

Mihai Bobonete Dragos Bucur jurati Romanii au Talent
Mihai Bobonete Dragos Bucur jurati Romanii au Talent │ FOTO: PRO TV romaniiautalent.protv.ro

Florin Călinescu îşi anunţa plecarea de la PRO TV în iulie şi tot atunci se zvonea că Mihai Bobonete ar putea fi înlocuitorul său. A fost înlocuită şi Alexandra Dinu de către Dragoş Bucur. Filmările pentru sezonul 12 "Românii au Talent" tocmai au început, iar această ediţie va fi difuzată în 2022. Mihai Bobonete a declarat că este încântat să facă parte din acest show, fiind fanul său încă de la primul sezon.

Actorul de comedie, care a început recent sezonul 2 din podcastul "Da bravo" a făcut parte din distribuţia a multiple show-uri PRO TV:

  • serialul "Las Fierbinţi", care are 19 sezoane
  • emisiunea "Falsez pentru tine"
  • emisiunea "Jocuri de celebritate"
  • emisiunea "Vocea României Junior"
  • emisiunea "Sunt celebru. Scoate-mă de aici"
  • emisiunea "Pe bune!?"

Iată şi declaraţia sa cu privire la poziţia de jurat:

Sunt foarte fericit să mă aflu în postura de jurat deoarece este show-ul pe care îl respect cel mai mult și care mi-a plăcut de la lansare. Îmi face plăcere să lucrez cu o echipă pe care, în mare parte, o cunosc și alături de care am lucrat la diferite proiecte. Pe colegii jurați îi cunosc foarte bine, pe fiecare în parte, și simt că ne vom distra foarte tare. Abia aștept să mă distreze și pe mine altcineva pentru că, de obicei, eu fac lumea să râdă. Acum sunt în fața scenei și aștept să văd ce înseamnă să fii român talentat.

Pe Dragoş Bucur îl puteam vedea în emisiunea "Visuri la Cheie", iar actorul se declară entuziasmat de această nouă provocare:

Eu cred că românii chiar au talent, suflet mare și un simț al umorului foarte dezvoltat, așa că o emisiunea care să caute și să dovedească aceste lucruri este perfectă! E o bucurie pentru mine să fac parte din echipa Românii au talent și să fiu în juriu alături de Andra, Andi și Bobo!

Pavel Bartoş şi Smiley rămân coprezentatori. În ce priveşte sezonul 12, în vara lui 2021 au avut loc preselecţiile prin toată ţara, iar sute de persoane au participat pentru a îşi demonstra talentele. Sezonul 11 din "Românii au talent" s-a încheiat pe 28 mai 2021 şi a fost câştigat de Ana-Maria Mărgean. Marele premiu de 120.000 de euro a fost disputat de 11 finalişti, iar tânăra a impresionat prin jocul său cu păpuşile şi numărul de ventriloc.

Citește în continuare

AGENDA DE CONCERTE

<< ian. 2022 >>
lmmjvsd
27 28 29 30 31 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31 1 2 3 4 5 6

Trending