Urmărește-ne în Social Media

Lifestyle

Mihai Bobonete a dezvăluit detalii din culisele "Românii au talent" în podcastul cu Bogdan Simion

Mihai Bobonete a revenit cu primul podcast din 2022, iar invitat i-a fost Bogdan Simion, doctor în litere şi lăutar. Îl cunoaştem şi din juriul emisiunii "Vedeta Populară" de la TVR, iar un moment interesant în timpul podcastului a fost cel în care Bobonete a "scăpat" detalii despre "Românii au Talent".

Publicat

pe

Da Bravo Podcast Mihai Bobonete Bogdan Simion
Da Bravo Podcast Mihai Bobonete Bogdan Simion │ FOTO: Mihai Bobonete

În octombrie 2021 a fost dezvăluit faptul că noii juraţi "Românii au Talent" sunt Dragoş Bucur şi Mihai Bobonete. Ei vor participa alături de Andra şi Andi Moisescu în cadrul juriului din sezonul 12. Filmările începuseră în toamnă, iar revenind la podcastul "Da Bravo", comediantul a dezvăluit "saga" sa cu concurenţii care au venit pe scenă pentru a cânta doine.

Juratul nu a trecut mai departe o tânără de 20 de ani care a cântat o doină de cătănie dusă în extrem, despre moartea membrilor familiei sale şi drame personale. Motivul? "Românii au talent" e un show de vineri seara, în care lumea vrea să se simtă bine. Alte doine au fost trecute mai departe, spre amuzamentul colegilor de juriu. De aici a început o întreagă discuţie cu Bogdan Simion despre origina doinei, o formă de cântare recunoscută de UNESCO. Am aflat că doina nu are strofe, nu are refren, nu e un cântec scenic şi se poate cânta de când te scoli până te trezeşti. Modul său recitativ de livrare aminteşte mai degrabă de hip-hop.

Podcast-ul a inclus şi câteva cântări, atât o piesă lăutărească cât şi o manea, plus o melodie veche din Moldova. Gazda podcastului a sunat-o şi pe o bună prietenă a sa, Tanti Mioara de la Vărbilău pentru a îi cânta o melodie cu măscări, un subiect atacat de altfel pe parcursul podcastului şi un gen muzical uitat în România. Mihai Bobonete şi-a exprimat dorinţa de a îl vedea pe Bogdan Simion mai expus publicului larg. Acesta s-a declarat deschis la expunere şi mulţumit de proiectele actuale, de la apariţiile la Andi Moisescu în podcast şi emisiune la show-ul pregătit alături de DJ Gojira, "Hipstoricii".

A fost şi un moment când gazda a întrebat dacă e vreo poveste de la un concert pentru un plătitor privat care s-a lăsat cu un moment memorabil. Bogdan a refuzat totuşi să dezvăluie detalii despre cântările private, păstrând anonimitatea celor care l-au chemat pentru un moment muzical. A fost un podcast încărcat de informaţii, pe care vi-l recomandăm cu căldură.

Comentează

Emisiuni radio-tv

Cel de-al 14-lea sezon "Românii au talent" se vede diseară, la PRO TV și VOYO

În seara aceasta, de la 20:30, la PRO TV și pe VOYO începe cel de-al 14-lea sezon al unuia dintre cele mai iubite show-uri de divertisment din țară. "Românii au talent" redevine locul în care fiecare visător încearcă să devină star, unde spectacolul este dus la un nou nivel incitant.

Publicat

pe

Juriu "Românii au talent" 14
Juriu "Românii au talent" 14 │ FOTO: PRO TV

La "Românii au talent" visurile devin palpabile, iar telespectatorii sunt martori la nașterea unor legende. La masa juriului, Andi Moisescu, Andra, Dragoș Bucur și Mihai Bobonete sunt pregătiți să ofere acele DA-uri mult dorite. Pavel Bartoș și Smiley, prezentatorii show-ului, sunt în culise și au de oferit tuturor celor care și-au găsit curajul să participe din bucuria și entuziasmul lor!

Și în acest an, zece butoane aurii, câte 2 pentru fiecare jurat și prezentatori, sunt gata să fie apăsate și să strălucească, oferind șansa unei calificări directe în semifinale.

"Sunt aici din primul sezon, nu am văzut niciodată așa ceva", va spune Andra la finalul unui moment oferit de doi artiști veniți din afara țării pentru a arăta că imposibilul nu există și că pasiunea pentru spectacol este uneori dusă la rang de artă.

La doar 15 ani, un tânăr din Craiova va reuși ca prin prestația lui să îl convingă pe Dragoș Bucur să-l laude cu adevărat:

"Ceva ce nu poate fi prefăcut pe scenă este bunul simț. Ești genul ăsta de artist și în timp ce vorbesc, eu te percep ca pe un artist. Este evident pentru toată lumea că ai talent."

Nu vor lipsi de pe scenă nici momentele tradiționale, însă și acestea vor ajunge la cel mai înalt nivel:

"În ăștia trei de când sunt aici, sunteți cel mai bun ansamblu folcloric pe care l-am văzut", va spune Mihai Bobonete.

În timp ce Andra va menționa că:

"Nu am văzut asemenea energie, dans bine executat, sincron."

Concurenții sunt gata, să înceapă aplauzele! Nu ratați, de la 20:30, prima ediție a sezonului #14fenomen, "Românii au talent", la PRO TV și pe VOYO!

 

Citește în continuare

Emisiuni radio-tv

Află când începe cel de-al 14-lea sezon "Românii au talent"

"Românii au talent" revine în curând pe micile ecrane, iar cel de-al 14-lea sezon se anunță a fi unul memorabil. Butoanele aurii sunt și ele la locul lor și așteaptă să fie apăsate pentru concurenții care vor ridica sala în picioare cu momentele lor.

Publicat

pe

"Românii au talent", sezonul 14
"Românii au talent", sezonul 14 │ FOTO: PRO TV

Din 9 februarie, unul dintre cele mai iubite show-uri de divertisment din țară, revine la PRO TV și pe VOYO, de la ora 20:30.

Andi Moisescu, Andra, Dragoș Bucur și Mihai Bobonete, de la masa juriului, alături de Pavel Bartoș și Smiley din culise așteaptă cu nerăbdare să împărtășească cu telespectatorii momentele oamenilor obișnuiți care se vor transforma în eroi ai întregii țări!

"Mai e ceva imposibil? Eu nu mai cred așa ceva, cel puțin nu când mă gândesc la talentul românilor și la scena asta magică de la <<Românii au talent>>, pe care mereu se întâmplă câte ceva de ne lasă cu gura căscată. Pe 9 februarie începe sezonul cu numărul 14 al <<Românii au talent>>, iar noi îl simțim ca pe un fel de Revelion pentru programele și producțiile tv. Eu, ca de obicei, o să mă sprijin pe Pavel atât la emoții intense, cât și la râs și adrenalină. Și tot împreună o să dăm ocol butonului auriu până o să-l și apăsăm de vreo două ori, pentru că pur și simplu uneori n-ai cum să te abții! O să vedeți!", a declarat Smiley.

Pavel Bartoș a adăugat:

"14 #fenomen! Un sezon cum nu ați mai văzut, concurenți cum nu ați vrea să ratați și niște emoții binevenite... pe care mi-e greu să vi le și povestesc. Mă bucur că a mai rămas atât de puțin până la premieră pentru că veți putea înțelege de ce sunt atât de încântat de ceea ce veți vedea. Recunosc, și eu abia aștept să urmăresc de acasă, împreună cu ai mei, toate aceste momente pe care le-am trăit deja la filmări. Va fi fenomen!"

Citește în continuare

Trending