Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Massif Winter 2022 se anulează din cauza pandemiei; Ce a declarat Edy Chereji

Prima ediție a festivalului Massif Winter a fost anulată. Evenimentul gândit de creatorii UNTOLD, ce ar fi trebuit să aibă loc în luna martie în Poiana Brașov, nu se poate desfășura în actualul context pandemic, Edy Chereji explicând că limita participanților impusă de autorități este un real impediment.

Publicat

pe

Massif Winter 2022
Massif Winter 2022 │ FOTO: UNTOLD

Massif Winter 2022 ar fi trebuit să aibă loc în perioada 6 - 13 martie 2022, pe platoul Pârtia Bradul din Poiana Brașov și în alte 6 locații din stațiune. Timp de o săptămână, Poiana Brașov ar fi devenit destinația iubitorilor de trăiri inedite, cu muzică electronică și live acts, petreceri exclusiviste, experiențe culinare deosebite și activități pentru iubitorii sporturilor de iarnă, alături de artiști români și internaționali.

La eveniment erau așteptați mii de participanți, Edy Chereji dezvăluind că peste 7000 de persoane se înregistraseră pe site-ul oficial. În condițiile actuale ale pandemiei, însă, astfel de evenimente de amploare nu pot fi organizate.

Edy Chereji: "În acest moment, pentru Brașov, incidența cazurilor este de peste 10/1000. În aceste condiții, seria de evenimente gândite pentru Poiana Brașov pentru luna martie a acestui an ar fi imposibil de organizat"

"Din păcate, oricât de mult ne-am dorit să ne vedem în acest an pe pârtiile din Poiana Brașov, contextul și estimările autorităților cu privire la situația pandemica pentru următoarele 2 luni ne obligă să amânăm întâlnirea din Poiana Brașov pentru sezonul de iarnă 2022-2023.

Cu toate că am avut o serie repetată de discuții și întâlniri cu reprezentanții Guvernului prin care am militat pentru aplicarea normelor de sănătate publică folosite și la UNTOLD 2021, având în vedere suprapunerea cu valul 5 al pandemiei, autoritățile rămân ferme pe decizia de a limita, în următoarele 2 luni, accesul la evenimente la maximul de 500 de participanți în toate localitățile în care rata de incidență Covid pe ultimele 14 zile este mai mare de 1/1000 de locuitori.

În acest moment, pentru Brașov, incidența cazurilor este de peste 10/1000. În aceste condiții, seria de evenimente gândite pentru Poiana Brașov pentru luna martie a acestui an ar fi imposibil de organizat, deoarece numărul celor ce își doresc să participe depășește cu mult limita impusă de autorități, până în prezent fiind peste 7000 de persoane care s-au înregistrat pe bemassif.com.

"Privim cu optimism la perioada care va începe odată cu luna mai a acestui an"

Cu toate acestea, privim cu optimism la perioada care va începe odată cu luna mai a acestui an, deoarece la ultima întâlnire dintre reprezentanții ACTEF (Alianță Cultură, Turism, Evenimente și Fitness) cu reprezentanții Guvernului, ce a avut loc luni, 24 ianuarie 2022, Ministrul Sănătății, Alexandru Rafila, a confirmat că în perioada următoare se va putea lua în calcul înlocuirea ratei de incidență cu rata de ocupare a paturilor din spitale ca indicator care să stea la baza unor noi relaxări pentru sectorul cultural și evenimente. În plus, Ministrul Sănătății a confirmat și faptul că se poate lucra la planificarea evenimentelor începând cu luna mai a acestui an, cu mentiunea ca toți organizatorii să respecte regulile și normele ce vor fi în vigoare la momentul organizării acestora.

Vă mulțumim pentru încrederea și susținerea pe care ne-o acordați de fiecare dată și promitem să recuperăm experiența Massif Winter în sezonul de iarnă 2022-2023. Până atunci, vă invităm să ne bucurăm împreună de festivalurile verii, Neversea și Untold!", a declarat Edy Chereji, UNTOLD Universe.

Despre Massif Winter 2022

MASSIF WINTER face parte dintr-un concept de entertainment care se va mula pe specificul turismului montan, dar și pe strategia de dezvoltare turistică a regiunii și va cuprinde mai multe tipuri de experiențe. Va mai exista și un festival de vară, precum și alte concepte de petrecere a timpului liber cu caracter semi-permanent. Acest proiect are ca obiectiv transformarea stațiunii Poiana Brașov în una dintre cele mai atractive din Europa. Proiectul va fi finanțat integral din fonduri private de către organizatorii UNTOLD și Neversea. Bugetul ediției din 2022 pentru MASSIF WINTER este de peste 2,4 milioane de euro.

Prin acest proiect, universul UNTOLD se extinde cu un nou concept original, care va atrage anual sute de mii de turiști, atât în Poiana Brașov, cât și în regiune. Reprezentanții UNTOLD și-au îndreptat atenția spre stațiunea montană cu cel mai curat aer din Europa - Poiana Brașov. În plus, proiectul își propune să devină și un nou pol de interes pentru cetățenii Brașovului, să ajute la dezvoltarea resurselor locale și să aibă un impact economic regional.

Apasă pe eveniment pentru informații suplimentare:

Diverse duminică, 6 martie 2022

Massif Winter 2022

Loc
Poiana Brașov
PUBLICITATE
Comentează
Concert Depeche Mode 2023

AGENDA DE CONCERTE

<< dec. 2022 >>
lmmjvsd
28 29 30 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31 1

Trending