Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Mary J. Blige lansează piesa "Rent Money" şi anunţă albumul "Good Morning Gorgeous"

Mary J. Blige revine în 2022 cu un nou album, de pe care tocmai a lansat primul single, "Rent Money". Legenda muzicii R&B şi hip-hop soul va lansa în acest an albumul "Good Morning Gorgeous" şi a publicat tracklist-ul acestui LP, pe care îl găsiţi în articol.

Publicat

pe

Coperta album Mary J Blige Drop Dead Gorgeous
Coperta album Mary J Blige Drop Dead Gorgeous │ FOTO: Mary J Blige

"Rent Money" este o colaborare cu Dave East şi sună ca o piesă dint-un film despre Bronx. Este un track R&B combinat cu elemente hip-hop, cu povestea clasică de cartier şi cu eterna zbatere de a obţine banii de chirie, pentru a îi pierde apoi prin trădare. E vorba despre trădarea celui drag, în care ţi-ai pus toate speranţele, visurile şi... economiile. Piesa are pe fundal pian, o percuţie discretă, iar vocea lui lui Mary J. Blige e plină de ecou şi gravitate.

Albumul său de studio cu numărul 14 va sosi în februarie 2022 şi îi include pe Anderson .Paak, Usher, DJ Khaled şi mulţi alţii. Discul a fost creat cu ajutorul lui D'Mile, H.E.R., Lucky Daye şi Tiara Thomas. Include 13 track-uri pe care le găsiţi mai jos:

1. No Idea
2. Love Will Never
3. Here With Me (Feat. Anderson .Paak)
4. Rent Money (Feat. Dave East)
5. Amazing (Feat. DJ Khaled)
6. GMG Interlude
7. Good Morning Gorgeous
8. Come See About Me
9. On Top (Feat. Fivio Foreign)
10. Love Without The Heartbreak
11. Failing In Love
12. Enough
13. Need Love (Feat. Usher)

Albumul "Good Morning Gorgeous" va debuta pe 11 februarie, cu două zile înainte ca Mary J. Blige să urce pe scena concertului de la pauză Super Bowl. Va fi un eveniment înţesat cu staruri, precum Dr. Dre, Eminem, Snoop Dogg şi Kendrick Lamar. În ultimii ani cântăreaţa din Bronx a pivotat spre lumea filmului, cu roluri în pelicule precum "Prison Song", "Rock of Ages", "Black Nativity" şi "Body Cam". Rolul său din "Mudbound" (2017) i-a adus prima nominalizare la Oscar şi Globul de Aur.

Cel mai solicitant rol a fost cel din filmul biografic "Respect" din 2021, despre viaţa Arethei Franklin. Acolo Mary juca rolul cântăreţei jazz Dinah Washington. În februarie 2021 Blige a fost nominalizată pentru introducerea în Rock and Roll Hall of Fame.

PUBLICITATE
Comentează

Sport & Divertisment

Show-ul de la Super Bowl 2022 a fost oferit de greii rap-ului american

Ediția din 2022 a show-ului de la Super Bowl a stat sub emblema rap-ului de "școală veche". Dr. Dre, Snoop Dogg, Eminem, Mary J. Blige, Kendrick Lamar și invitatul surpriză 50 Cent au ridicat spectatorii în picioare cu hituri precum "Still D.R.E", "Lose Yourself" și "California Love".

Publicat

pe

Dr. Dre, Snoop Dogg, Eminem, Mary J. Blige, Kendrick Lamar, 50 Cent în cadrul show-ului de la Super Bowl 2022
Dr. Dre, Snoop Dogg, Eminem, Mary J. Blige, Kendrick Lamar, 50 Cent în cadrul show-ului de la Super Bowl 2022 │ FOTO: Captură YouTube

După Super Bowl-ul de anul trecut, când The Weeknd umplea un show de 14 minute doar cu hiturile sale, în 2022 publicul s-a putut bucura de o mult mai mare varietate. Lineup-ul a inclus 6 dintre cele mai mari nume ale muzicii hip-hop și R&B americane, mai exact pe acei rapperi din garda veche cu hituri atât de mari încât oricine ar fi putut recunoaște piesele din setlist.

Show-ul oferit la Super Bowl 2022 de Dr. Dre, Snoop Dogg, Eminem, Mary J. Blige, Kendrick Lamar și invitatul surpriză 50 Cent a readus în difuzoare o mulțime de melodii care au înregistrat recorduri de vânzări la momentul lansării lor. Ne referim la piese precum "No Diggity", care reușea în 1996 să ajungă Number One în Billboard Hot 100 dând la o parte "Macarena", "California Love", cel mai bine vândut single al lui 2Pac, dublu certificat cu platină în SUA, "Lose Yourself", premiat cu Oscar și certificat cu diamant pentru vânzări ce au depășit 7 milioane de copii, iar lista nu se oprește aici. Din setlist au făcut parte și hituri ca "Still D.R.E", "No More Drama", "Family Affair" și "In da Club".

Show-ul de la Super Bowl 2022 a adus o premieră în istoria finalei campionatului de fotbal american

Pentru prima oară în istoria Super Bowl, performerii principali ai show-ului au fost artiști de hip-hop. Popularitatea acestui gen muzical a fost mereu la cote ridicate în Statele Unite, însă odată cu apariția trap-ului și a artiștilor din Generația Z, cei din garda veche au început să piardă din teren. Show-ul de pe 13 februarie ar putea fi percept, astfel, ca o demonstrație de forță a clasicului hip-hop.

Eminem a îngenunchiat la Super Bowl 2022

Eminem a interpretat hitul "Lose Yourself", iar la finalul prestației sale a îngenunchiat. Acest gest are o puternică însemnătate, fostul fundaș NFL Colin Kaepernick folosindu-l ca un act de protest împotriva brutalității poliției și a discriminării rasiale.

VIDEO Super Bowl 2022: Dr. Dre, Snoop Dogg, 50 Cent, Eminem, Mary J. Blige & Kendrick Lamar

Întregul show de la Super Bowl 2022 poate fi urmărit pe canalul oficial de YouTube al NFL. Link-ul poate fi accesat aici.

Citește în continuare

AGENDA DE CONCERTE

<< mai 2022 >>
lmmjvsd
25 26 27 28 29 30 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31 1 2 3 4 5

Trending