Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Trupa Inorit a lansat o nouă piesă - "În cerc": AUDIO

Proaspătul proiect românesc Inorit a revenit în atenția ascultătorilor cu piesa "În cerc", material cu o muzicalitate intensă și versuri cu substrat. Melodia este disponibilă în articol, te invităm să o asculți.

Publicat

pe

Artwork Inorit - În cerc
Artwork Inorit - În cerc │ FOTO: captură YouTube

Inorit este un trio experimental creat dintr-o călătorie însorită prin lumea sunetelor. Este un proiect deschis, în cadrul căruia muzicienii experimentează mai multe genuri muzicale bazate pe gusturile și experiențele anterioare ale celor trei membri. Este vorba de George Gâdei (voce, versuri, chitară), Cătălin Constantin (bass, chitara, synth) și Mihai Popescu (tobe, backing vocals).

Inorit a debutat în toamna anului trecut cu piesa "Om", ce vorbește despre prezentul pe care îl simțim transformat din respirație, în muzica ce ne unește în momente de bucurie și tristețe, exuberanță ori politețe. Acum, trupa împărtășește cu ascultătorii săi o nouă filă muzicală - "În cerc".

Noua piesă a fost compusă de cei trei membri Inorit, pe versuri scrise de George Gâdei. Tot Gâdei s-a ocupat de artwork-ul ce însoțește melodia "În cerc", și poate fi observat mai jos.

AUDIO: Inorit - În cerc

Comentează

Muzică nouă

Inorit propune o terapie muzicală cu piesa "Barka" - AUDIO

Trio-ul experimental Inorit aduce în atenția ascultătorilor "Barka", o compoziție muzicală ce invită la introspecții. Melodia este disponibilă în articol, te invităm să o asculți.

Publicat

pe

Inorit - Barka
Inorit - Barka │ FOTO: captură YouTube

"Barka" a fost compusă de George Gâdei, Cătălin Constantin și Mihai Popescu, pe versuri scrise de George Gâdei. 

"Au trecut trei ani de când am înregistrat această piesă, și aproape șase de când a fost compusă. După ce am înregistrat vocea, mi-am dat seama că îmi plăcea mai mult instrumentală... Așa că am uitat de ea până când am reascultat-o săptămâna trecută... Și chiar dacă nu mai gust <<rock și post-rock>> (cu excepții care nu fac regula), m-am gândit că are în ea un <<bucleu>> terapeutic care merită să ajungă la ascultători. Este o piesă <<frumoasă>>, și desigur... sensibilă. Mulțumesc, Cătălin, mulțumesc, Mihai! (aventura continuă)", a declarat George.

AUDIO: Inorit - Barka

Inorit este un trio experimental creat dintr-o călătorie însorită prin lumea sunetelor. Este un proiect deschis, în cadrul căruia muzicienii experimentează mai multe genuri muzicale bazate pe gusturile și experiențele anterioare ale celor trei membri - George Gâdei (voce, versuri, chitară), Cătălin Constantin (bass, chitara, synth) și Mihai Popescu (tobe, backing vocals).

Grupul a debutat în toamna lui 2021 cu piesa "Om", ce vorbește despre prezentul pe care îl simțim transformat din respirație, în muzica ce ne unește în momente de bucurie și tristețe, exuberanță ori politețe. La începutul lui 2022, Inorit a împărtășit cu ascultătorii săi o nouă filă muzicală - "În cerc".

Citește în continuare

Trending