Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Trupa Inorit a lansat o nouă piesă - "În cerc": AUDIO

Proaspătul proiect românesc Inorit a revenit în atenția ascultătorilor cu piesa "În cerc", material cu o muzicalitate intensă și versuri cu substrat. Melodia este disponibilă în articol, te invităm să o asculți.

Publicat

pe

Artwork Inorit - În cerc
Artwork Inorit - În cerc │ FOTO: captură YouTube

Inorit este un trio experimental creat dintr-o călătorie însorită prin lumea sunetelor. Este un proiect deschis, în cadrul căruia muzicienii experimentează mai multe genuri muzicale bazate pe gusturile și experiențele anterioare ale celor trei membri. Este vorba de George Gâdei (voce, versuri, chitară), Cătălin Constantin (bass, chitara, synth) și Mihai Popescu (tobe, backing vocals).

Inorit a debutat în toamna anului trecut cu piesa "Om", ce vorbește despre prezentul pe care îl simțim transformat din respirație, în muzica ce ne unește în momente de bucurie și tristețe, exuberanță ori politețe. Acum, trupa împărtășește cu ascultătorii săi o nouă filă muzicală - "În cerc".

Noua piesă a fost compusă de cei trei membri Inorit, pe versuri scrise de George Gâdei. Tot Gâdei s-a ocupat de artwork-ul ce însoțește melodia "În cerc", și poate fi observat mai jos.

AUDIO: Inorit - În cerc

PUBLICITATE
Comentează

Trending