Urmărește-ne în Social Media

Lifestyle

Fiul de 17 ani al lui Sinead O'Connor a fost găsit mort, după ce dispăruse

Pe 8 ianuarie 2022 Sinead O'Connor şi-a anunţat fanii din toată lumea că fiul său, Shane a fost găsit mort. În vârstă de 17 ani, tânărul a avut câteva tentative de suicid înainte să dispară la începutul anului 2022.

Publicat

pe

Fotografie Sinead O'Connor 2020
Fotografie Sinead O'Connor 2020 │ FOTO: Sinead O'Connor www.facebook.com

Tânărul de 17 ani a fost văzut ultima dată în viaţă vineri, pe 7 ianuarie 2021 şi fusese dat dispărut de joi, 6 ianuarie. Pe numele său complet Nevi’im Nesta Ali Shane O’Connor dispăruse din Newbridge, Kildare County şi a fost văzut apoi aproape de Dublin. În acea perioadă Sinead a postat mesaje în social media în care îşi ruga fiul să o contacteze. Artista l-a rugat să ia legătura cu poliţia de stat irlandeză, Gardai în aceleaşi postări din social media.

Pe 7 ianuarie a fost găsit un corp în zona Bray din Wicklow, iar pe 8 ianuarie s-a confirmat că era vorba despre Shane O'Connor, care s-a sinucis. Iată mesajul transmis de Sinead fanilor cu privire la tragedia din viaţa sa:

Fiul meu frumos, Nevi’im Nesta Ali Shane O’Connor, lumina vieţii mele a decis să îşi încheie lupta pământeană astăzi şi este acum cu Dumnezeu. Odihnească-se în pace şi sper ca nimeni să nu îi urmeze exemplul. Copilul meu, te iubesc mult. Sper să ai pace.

Ulterior Sinead O'Connor a ameninţat că va da în judecată spitalul în care se afla fiul său înainte să dispară. Băiatul suferea de depresie şi era internat în spitalul Tallaght, de unde a fugit. Muziciana de 55 de ani dă vina şi pe statul irlandez, sugerând că acesta vrea să îşi acopere incompetenţa. Tânărul se afla sub supraveghere medicală din cauza gândurilor suicidale şi a unei psihoze în aripa Lynn din Spitalul Tallaght.

În ultimul an Sinead a anunţat că se retrage din muzică, dezvăluind şi detalii despre un ultim album: "No Veteran Dies Alone", care ar trebui să debuteze în 2022. Ulterior se răzgândea şi a anunţat că îşi iubeşte meseria, este sensibilă şi doreşte să mai petreacă timp pe scenă. În iunie 2021 sosea cartea biografică "Rememberings", în care Sinead O'Connor îşi depăna întreaga viaţă şi cariera.

La final de 2020 O'Connor intrase într-un program de reabilitare, primind tratament pentru adicţie şi traume emoţionale.

Comentează

Trending