Urmărește-ne în Social Media

Emisiuni radio-tv

Dan Negru pleacă de la Antena 1 după 22 de ani de colaborare; La ce televiziune va prezenta?

Vestea zilei din audiovizualul românesc este că Dan Negru pleacă de la Antena 1 după 22 de ani de colaborare. Cunoscut pentru revelioanele prezentate, dar şi pentru interviurile sale cu legende ale României, omul de TV va pleca la Kanal D. Avem detalii în articol.

Publicat

pe

Dan Negru - "Revelionul Starurilor 2021"
Dan Negru - "Revelionul Starurilor 2021" │ FOTO: Antena 1

Dan Negru începea să colaboreze cu Antena 1 în 1999, după ce a plecat de la TVR 1. Au urmat zeci de formate de emisiuni prezentate de energicul om de televiziune şi nu mai puţin de 22 de Revelioane. Posibil ca motivul plecării să aibă legătură cu faptul că pentru prima oară după foarte mulţi ani PRO TV a bătut Antena 1 în audienţă în noaptea de Revelion 2022. Despre plecarea sa am aflat de la Pagina De Media.

Pe parcursul anilor Dan Negru a prezentat emisiuni precum "Next Star", "Plasa de Stele", "Şerifi de România", el fiind şi co-creator al câtorva dintre ele. Povestea sa începea la Antene cu "Academia Vedetelor" şi apoi au urmat "Bate palma", "Ciao, Darwin" produse de Valeriu Lazarov. Dan Negru este cea mai longeviva vedetă de la Antene, care se află acum într-un moment de creştere, preluând o serie de talente care au trecut pe la PRO TV. "Observatorul" este condus de un fost director de la PRO TV, vânzările sunb sub tutela unui om de la PRO TV şi marketing-ul la fel. În plus Mona Segall, producătorul emisiunilor "Chefi la Cuţite" şi "Asia Express" a adus experienţa studiourilor Buftea şi un know how care a propulsat Antena 1 mult în rating-uri.

În 2022 Dan Negru începe o nouă provocare, alăturându-se postului Kanal D, deţinut în România de Dogan. Mutarea ar urma să fie oficializată în zilele viitoare. În ultimii ani prezentatorul a venit cu ideea "măştile lui Negru", un format de emisiuen transformat în "Scena Misterelor", ce avea să fie vândut în Ungaria şi Ucraina.

În ultimii 15 ani Dan Negru a realizat emisiuni de divertisment şi în Republica Moldova, la Prime TV. A prezentat acolo "Star Factory", "Vrei să fii miliardar" şi "Roata Norocului", dar şi "Deal or no Deal". Acestea din urma încă rulează pe Prime TV.

Omul de media a fost prezentator şi la 12 Teledonuri, iar dintre cele 22 de Revelioane prezentate la 21 a fost pe primul loc ca audienţă.

PUBLICITATE
Comentează

Emisiuni radio-tv

Eurovision 2022: Dan Negru critică TVR-ul și pe WRS, dar laudă Moldova

Lipsa de transparență în jurizarea de la Eurovision 2022 continuă să fie dezbătută în spațiul public. Situația rămâne în continuarea neclară, EBU schimbând notele juriului din România fără a detalia motivul acestei intervenții. Din perspectiva lui Dan Negru, reacția TVR-ului în acest scandal a fost întârziată, iar show-ul lui wrs a fost slab, în comparație cu cel al reprezentanților Moldovei.

Publicat

pe

Dan Negru
Dan Negru │ FOTO: Dan Negru / Facebook

După explicațiile oferite de Iuliana Marciuc, șefa delegației României la Eurovision 2022, situația intervenției EBU în notele juriului din țara noastră rămâne nerezolvată. Potrivit TVR, EBU nu a răspuns încă solicitării televiziunii române de a detalia motivul pentru care punctajul juriului din România ar prezenta un "tipar de vot incorect".

Pe acest subiect a reacționat, recent, și Dan Negru, fost prezentator al TVR. Din perspectiva sa, televiziunea română a reacționat tardiv în acest scandal.

Dan Negru: "Televiziunea publică trebuia să anunțe în timp real pe toate rețelele social media că le este cenzurat votul"

"TVR a reacționat târziu explicând că Eurovision le-a cenzurat votul. A făcut-o abia după ce toată țara a huiduit faptul că România nu a acordat niciun punct Moldovei. Adică, la ore distanță după ce scandalul era deja pornit!

Lentoarea în reacții e caracteristică instituțiilor de stat din România. Televiziunea publică trebuia să anunțe în timp real pe toate rețelele social media că le este cenzurat votul. Atunci, pe loc, sâmbătă seara ! Au făcut-o târziu, la presiunea publicului!", a scris Dan Negru într-o postare pe Facebook.

Dan Negru: "Chișinăul a avut curajul unui pas mare. Noi am țopăit"

Dan Negru nu s-a oprit la a critica doar TVR-ul. Acesta a etichetat show-ul făcut de wrs drept "țopăială". Pe moldoveni, în schimb, i-a lăudat pentru curajul de a transmite un mesaj politic prin piesa lor de la Eurovision 2022.

"În continuare cred că moldovenii au c***e și ai noștri n-au. Chișinău a spus public, în prime-time european, că București - Chișinău e totuna. Reacția Bucureștiului a fost țopăiala in limba spaniolă. Moldovenii n-au punctat o melodie în limba spaniolă. Asta a cântat România 🤪

"Trenulețul Chișinău-București" va rămâne un act de curaj al mesajului politic in muzică. Chișinăul a avut curajul unui pas mare. Noi am țopăit. Nu poți să sari o prăpastie țopaind ! Trebuie să ai curajul să faci un pas mare...", a mai spus prezentatorul de la Kanal D.

Ultimele informații comunicate de TVR în contextul scandalului jurizării de la Eurovision 2022

În ultimele ore, TVR-ul a continuat să facă dezvăluri pe tema jurizării de la Eurovision 2022. Televiziunea română a publicat componența juriului și notele reale oferite de România.

"Componența juriului României a fost următoarea: Sanda Ladoși, Luminița Anghel, Ovi Jacobsen, Liviu Elekeș și Mihai Pocorschi.

Punctajul acordat de juriul României concurenților din finala Eurovision 2022:

  • Moldova - 12 puncte
  • Grecia - 10 puncte
  • Polonia - 8 puncte
  • Olanda - 7 puncte
  • Azerbaidjan - 6 puncte
  • Australia - 5 puncte
  • Italia - 4 puncte
  • Spania - 3 puncte
  • Finlanda - 2 puncte
  • Lituania - 1 punct", a dezvăluit TVR.

Care a fost punctajul acordat de juriul și publicul din Moldova

Juriul din Moldova nu a fost la fel de generos cu reprezentantul României. WRS nu a primit niciun punct din partea juriului din Moldova, primind, totuși 10 puncte din partea publicului. Juriul din Moldova a fost alcătuit din: Ilona Stepan, Adriano Marian, Cristina Scarlat, Eugen Doibani și Radmila Popovici.

Notele publicului și ale juriului din Moldova la Eurovision 2022

Notele publicului și ale juriului din Moldova la Eurovision 2022

Ce țări au mai fost penalizate de EBU

Organizatorul Eurovision 2022 a eliminat notele oferite de juriile din şase ţări din cauza unor nereguli. Alături de România, printre juriile descalificate se număra şi juriile din Georgia, Azerbaidjan, Polonia, San Marino şi Muntenegru.

Citește în continuare

AGENDA DE CONCERTE

<< mai 2022 >>
lmmjvsd
25 26 27 28 29 30 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31 1 2 3 4 5

Trending