Urmărește-ne în Social Media

Emisiuni radio-tv

Dan Negru pleacă de la Antena 1 după 22 de ani de colaborare; La ce televiziune va prezenta?

Vestea zilei din audiovizualul românesc este că Dan Negru pleacă de la Antena 1 după 22 de ani de colaborare. Cunoscut pentru revelioanele prezentate, dar şi pentru interviurile sale cu legende ale României, omul de TV va pleca la Kanal D. Avem detalii în articol.

Publicat

pe

Dan Negru - "Revelionul Starurilor 2021"
Dan Negru - "Revelionul Starurilor 2021" │ FOTO: Antena 1

Dan Negru începea să colaboreze cu Antena 1 în 1999, după ce a plecat de la TVR 1. Au urmat zeci de formate de emisiuni prezentate de energicul om de televiziune şi nu mai puţin de 22 de Revelioane. Posibil ca motivul plecării să aibă legătură cu faptul că pentru prima oară după foarte mulţi ani PRO TV a bătut Antena 1 în audienţă în noaptea de Revelion 2022. Despre plecarea sa am aflat de la Pagina De Media.

Pe parcursul anilor Dan Negru a prezentat emisiuni precum "Next Star", "Plasa de Stele", "Şerifi de România", el fiind şi co-creator al câtorva dintre ele. Povestea sa începea la Antene cu "Academia Vedetelor" şi apoi au urmat "Bate palma", "Ciao, Darwin" produse de Valeriu Lazarov. Dan Negru este cea mai longeviva vedetă de la Antene, care se află acum într-un moment de creştere, preluând o serie de talente care au trecut pe la PRO TV. "Observatorul" este condus de un fost director de la PRO TV, vânzările sunb sub tutela unui om de la PRO TV şi marketing-ul la fel. În plus Mona Segall, producătorul emisiunilor "Chefi la Cuţite" şi "Asia Express" a adus experienţa studiourilor Buftea şi un know how care a propulsat Antena 1 mult în rating-uri.

În 2022 Dan Negru începe o nouă provocare, alăturându-se postului Kanal D, deţinut în România de Dogan. Mutarea ar urma să fie oficializată în zilele viitoare. În ultimii ani prezentatorul a venit cu ideea "măştile lui Negru", un format de emisiuen transformat în "Scena Misterelor", ce avea să fie vândut în Ungaria şi Ucraina.

În ultimii 15 ani Dan Negru a realizat emisiuni de divertisment şi în Republica Moldova, la Prime TV. A prezentat acolo "Star Factory", "Vrei să fii miliardar" şi "Roata Norocului", dar şi "Deal or no Deal". Acestea din urma încă rulează pe Prime TV.

Omul de media a fost prezentator şi la 12 Teledonuri, iar dintre cele 22 de Revelioane prezentate la 21 a fost pe primul loc ca audienţă.

Comentează

Trending