Urmărește-ne în Social Media

Industria muzicala

Hitul Alexandrei Stan, "Mr. Saxobeat", e încă pe val; Piesa a stabilit un record pe Spotify

"Mr. Saxobeat", piesa lansată de Alexandra Stan în urmă cu 11 ani, este cea mai ascultată melodie românească de pe Spotify. Hitul Alexandrei a atins, de curând, un număr record de ascultări pe această platformă, videoclipul bucurându-se, de asemenea, de sute de milioane de vizualizări pe YouTube.

Publicat

pe

Alexandra Stan, record pe Spotify cu piesa ”Mr. Saxobeat”
Alexandra Stan, record pe Spotify cu piesa ”Mr. Saxobeat” │ FOTO: PR

În noiembrie 2020, piesa "Mr. Saxobeat" înregistra 200 de milioane de ascultări pe Spotify, la momentul respectiv fiind declarată cea mai ascultată melodie românească de pe Spotify. Titlul este păstrat și în 2022, la doar 15 luni distanță piesa Alexandrei Stan reușind să stabilească un nou record - hitul "Mr. Saxobeat" a depășit pragul de 300 de milioane de ascultări pe Spotify.

Deși a fost lansată în urmă cu 11 ani, melodia continuă să fie singura piesă a unui artist român care atinge această performanță.

Alexandra Stan: "Sunt recunoscătoare pentru tot"

"Wow, în ultimele 15 luni, piesa mea, "Mr. Saxobeat", a adunat încă 100.000.000 de ascultări, iar în total are peste 300 milioane de ascultări. Sunt cifre foarte mari, mi-e și greu să le vizualizez, dar sentimentul este incredibil. Muzica mea nu are granițe, ajunge oriunde, iar asta este cel mai important. Mă bucură faptul că, prin platformele digitale, noi, artiștii, am continuat să bucurăm și să sensibilizăm prin muzică, chiar dacă pandemia ne-a pus pe pauză concertele și întâlnirile live cu fanii. Sunt recunoscătoare pentru tot", a declarat Alexandra Stan.

Piesa "Mr. Saxobeat" înregistrează cifre bune și pe YouTube, strângând un total de peste 1,2 miliarde de vizualizări pe diversele canale oficiale, ale artistei, sau ale casei de discuri. Melodia se regăsește pe albumul "Saxobeats", lansat în 2011, care a inclus și alte hituri, precum "Lollipop (Param Pam Pam)", sau "Get Back (ASAP).

VIDEO: Alexandra Stan - "Mr. Saxobeat"

Alexandra Stan şi-a făcut debutul în muzică în 2009, cu single-ul "Lollipop / Param Pam Pam". De-a lungul carierei, artista a lansat patru albume ("Saxobeats", "Unlocked", "Alesta", "Mami") și a avut colaborari cu artişti precum Daddy Yankee, Havana, Mohombi sau Manuel Riva.

Cel mai recent single al artistei se numește "Tokyo" și a fost lansat în octombrie 2021. Melodia este extrasă de pe albumul "Rainbows", care va apărea pe piață în prima jumătate a acestui an.

Comentează

Trending