Urmărește-ne în Social Media

Industria muzicala

Hitul Alexandrei Stan, "Mr. Saxobeat", e încă pe val; Piesa a stabilit un record pe Spotify

"Mr. Saxobeat", piesa lansată de Alexandra Stan în urmă cu 11 ani, este cea mai ascultată melodie românească de pe Spotify. Hitul Alexandrei a atins, de curând, un număr record de ascultări pe această platformă, videoclipul bucurându-se, de asemenea, de sute de milioane de vizualizări pe YouTube.

Publicat

pe

Alexandra Stan, record pe Spotify cu piesa ”Mr. Saxobeat”
Alexandra Stan, record pe Spotify cu piesa ”Mr. Saxobeat” │ FOTO: PR

În noiembrie 2020, piesa "Mr. Saxobeat" înregistra 200 de milioane de ascultări pe Spotify, la momentul respectiv fiind declarată cea mai ascultată melodie românească de pe Spotify. Titlul este păstrat și în 2022, la doar 15 luni distanță piesa Alexandrei Stan reușind să stabilească un nou record - hitul "Mr. Saxobeat" a depășit pragul de 300 de milioane de ascultări pe Spotify.

Deși a fost lansată în urmă cu 11 ani, melodia continuă să fie singura piesă a unui artist român care atinge această performanță.

Alexandra Stan: "Sunt recunoscătoare pentru tot"

"Wow, în ultimele 15 luni, piesa mea, "Mr. Saxobeat", a adunat încă 100.000.000 de ascultări, iar în total are peste 300 milioane de ascultări. Sunt cifre foarte mari, mi-e și greu să le vizualizez, dar sentimentul este incredibil. Muzica mea nu are granițe, ajunge oriunde, iar asta este cel mai important. Mă bucură faptul că, prin platformele digitale, noi, artiștii, am continuat să bucurăm și să sensibilizăm prin muzică, chiar dacă pandemia ne-a pus pe pauză concertele și întâlnirile live cu fanii. Sunt recunoscătoare pentru tot", a declarat Alexandra Stan.

Piesa "Mr. Saxobeat" înregistrează cifre bune și pe YouTube, strângând un total de peste 1,2 miliarde de vizualizări pe diversele canale oficiale, ale artistei, sau ale casei de discuri. Melodia se regăsește pe albumul "Saxobeats", lansat în 2011, care a inclus și alte hituri, precum "Lollipop (Param Pam Pam)", sau "Get Back (ASAP).

VIDEO: Alexandra Stan - "Mr. Saxobeat"

Alexandra Stan şi-a făcut debutul în muzică în 2009, cu single-ul "Lollipop / Param Pam Pam". De-a lungul carierei, artista a lansat patru albume ("Saxobeats", "Unlocked", "Alesta", "Mami") și a avut colaborari cu artişti precum Daddy Yankee, Havana, Mohombi sau Manuel Riva.

Cel mai recent single al artistei se numește "Tokyo" și a fost lansat în octombrie 2021. Melodia este extrasă de pe albumul "Rainbows", care va apărea pe piață în prima jumătate a acestui an.

PUBLICITATE
Comentează

Concerte & turnee

Neversea 2023 a completat lineup-ul și a adăugat 3 scene

Organizatorii Neversea au anunțat ultimii artiști care completează lineup-ul ediției din acest an. Evenimentul va avea loc în perioada 6-9 iulie, pe plaja Neversea Beach din Constanța, unde sunt așteptați peste 150 de artiști autohtoni și internaționali și zeci de mii de spectatori.

Publicat

pe

Neversea 2022
Neversea 2022 │ FOTO: Neversea

Neversea 2023 își deschide porțile pentru 4 zile și 4 nopți pline de distracție. Pe lângă decoruri spectaculoase, acrobați, show-uri de lumini și pirotehnice, DJ și artiști de top la nivel național și internațional vor face ca plaja să se transforme într-un paradis muzical.

SMILEY, ALEXANDRA STAN ȘI MARIO FRESH URCĂ PE SCENA PRINCIPALĂ A FESTIVALULUI

Pe scena principală, artiștii internaționali Julian Jordan și Regard urcă în lineup, alături de J Balvin, Lil Uzi Vert, Lil Pump, CKay, Alok, Don Diablo, Lost Frequencies, Timmy Trumpet și mulți alții. Nume din industria românească și-au confirmat prezența: Adrian Șaguna, Alex Super Beats, Alexandra Stan, Arias, DJ Dark & Mentol, Mario Fresh, Partydul Kiss FM, Pascal Junior și Smiley.

La scena DayDreaming vor răsuna până la răsărit și beat-urile lui Akos, Ales Andru, Alex Twin, Arkadyan, Dizharmonia, Dubfire, Emanuel Satie, Glauco Di Mambro, Guy Mantzur, Julian M, Layla Benitez, Lee Burridge, Maya Mar, Rampue Live, Themba, Tooker Live, Vizan.

Fanii muzicii trap, rap sau hip-hop se vor bucura și de show-urile artiștilor: Bad and Boujee, FC DNB, Serotone, ZO, anunțați pentru scena The Ark.

BALKANIC, RETRO FANTESIA ȘI LATINO SUNT CELE 3 SCENE NOI ALE FESTIVALULUI NEVERSEA

Scena Balkanic va fi locul ritmurilor complexe din sud-estul Europei. Show-urile live și distracția fără margini vor fi asigurate de artiști precum: Funkorporation, Carmen Chindriș și Taraful Rutenilor, Viorica & Ioniță și Taraful Clejanilor, Karol Diac, Don Quero, Bogdan Simion, Clanker Jones, Amna & Balcanic, Oana Radu & Band, Marc Rayen, Mahala Rai Banda, Raluka & Proiectul Balcanik, Elena Gheorghe & Machedonii și mulți alții.

Scena Retro Fantesia va celebra nostalgia, iar piesele cele mai fredonate de-a lungul timpurilor vor fi mixate de DJi ca: DJ Antenna, Jiji Lazar, Even Steven, MC DYLMA & DJ Pappa M. De asemenea, nume ca Liviu Vârciu & Deny, Cucu (Noaptea Târziu) sau DJ Sava vor crea momente speciale, de care se vor bucura pe deplin toți cei care vor consuma experiența de festival de la această scenă.

Scena Latino va face ca nisipul să se încingă sub pași de dans. DJ Marius Ioniță, DJ Paul B, DJ Guaguanco, DJ Ducu, DJ MAG, DJ Romy aka The Preacher, dar și școli de dans de renume la nivel național vor face ca valurile să vibreze pe ritmuri de salsa, bachata, merenghe, kizomba, cha-cha-cha sau semba, învățându-i pe toți cei prezenți pașii de bază ai dansurilor latino și pregătind împreună la fiesta mas caliente a verii.

Bilete Neversea 2023:

Abonamentele și biletele de o zi se găsesc online, la prețuri ce pornesc de la 274,4 lei. Pentru mai multe detalii despre bilete și modalitatea de achiziționare, accesează agenda InfoMusic.

Citește în continuare

Trending