Urmărește-ne în Social Media

Industria muzicala

Albumele anului 2021, după cifrele de vânzări din UK - TOP 10

Topul celor mai bine vândute albume din UK în 2021 este dominat de artiști britanici. Albumul plasat pe primul loc și-a spulberat concurența în doar șase săptămâni, fiind lansat pe final de an, în noiembrie.

Publicat

pe

Adele lansează albumul ”30”
Adele lansează albumul ”30” │ FOTO: www.adele.com

Cel mai bun album al anului 2021 este... discul "30", al lui Adele. Probabil deloc surprinzător pentru nimeni, artista britanică a reușit, încă o dată, să dea peste cap toate calculele făcute de casele de discuri ale artiștilor colegi, dar și competitori. Albumul "30" a fost și un LP așteptat, artista amânându-i data apariției din cauza pandemiei.

Lansat la mijloc de noiembrie, "30" a reușit în doar 6 săptămâni să ia pe sus întregul clasament, "muncit din greu" pe parcursul a mai bine de jumătate de an, în cazul artistei debutante Olivia Rodrigo, cu al ei LP "Sour", apărut în mai. Olivia, totuși, e pe locul 4, locurile 2 și 3 fiind ocupate de Ed Sheeran, cu "=", respectiv Abba, cu albumul "Voyage", ce a marcat una dintre marile reveniri din ultimele decenii. Trupa suedeză nu mai lansase un album cu piese noi de 40 de ani.

"Greatest Hits", albumul trupei Queen lansat în 1981, ocupă un respectabil loc 5 în topul Official Charts Company, pe 6 fiind Dua Lipa cu "Future Nostalgia", disc lansat în 2020 și premiat cu Grammy pentru Best Pop Vocal Album. Pe 7 ne reîntâlnim cu Ed Sheeran și albumul său din 2017, "÷". Elton John prinde un loc 8 cu albumul său de greatest hits, "Diamonds", pe 9 fiind un alt album cu hituri, al trupei Fleetwood Mac - "50 Years: Don’t Stop". Topul se încheie cu albumul rapper-ului britanic Dave - "We’re All Alone In This Together".

Potrivit Official Charts Company, Adele a reușit să vândă peste 600,000 de unități, dintre care aproape 450,000 au fost albume fizice, iar 53,000 au fost descărcări de pe platfomele de streaming. Ed Sheeran, următorul clasat, a însumat 432,000 de unități.

TOP 10 - Cele mai bine vândute albume ale anului 2021 în UK (Official Charts Company)

  1. Adele – "30"
  2. Ed Sheeran – "="
  3. ABBA – "Voyage"
  4. Olivia Rodrigo – "Sour"
  5. Queen – "Greatest Hits"
  6. Dua Lipa – "Future Nostalgia"
  7. Ed Sheeran – "÷"
  8. Elton John – "Diamonds"
  9. Fleetwood Mac – "50 Years: Don’t Stop"
  10. Dave – "We’re All Alone In This Together"

Lifestyle

Ce costume de Halloween au purtat vedetele - FOTO

Celebritățile iubesc Halloween-ul, iar acest lucru se vede mai ales prin costumele pe care aleg să le poarte. De la omagiile aduse filmelor clasice și momentelor de referință din cultura pop la personaje din desene animate, vedetele au profitat la maximum de sărbătoarea de Halloween de anul acesta.

Publicat

pe

Adele / Ed Sheeran / Christina Aguilera
Adele / Ed Sheeran / Christina Aguilera │ FOTO: YouTube

Ieri, 31 octombrie, a avut loc sărbătoarea de Halloween. Însă, iubitorii acestei tradiții au dat startul petrecerii încă din weekend. Decoruri înfricoșătoare, dovleci sculptați, dulciuri cu aromă de toamnă și costume memorabile au fost doar câteva dintre elementele ce au invadat internetul.

Vedetele nu s-au lăsat mai prejos. Muzicieni, actori și celebrități din showbiz s-au îmbrăcat în personaje care mai de care mai interesante. Au realizat ședințe foto și și-au delectat fanii cu cele mai inedite ipostaze.

Costumele de Halloween ale vedetelor din România:

Loredana - Vampir

MIRA - Corpse Bride

Nicole Cherry - Wonder Woman

https://www.instagram.com/p/Cy-u7OlI1Qu

Dorian Popa - Thing din Familia Addams

Andreea Bănică - Călugăriță

Mario Fresh și Alexia Eram - Super Mario și Prințesa Peach

Costumele de Halloween ale vedetelor din străinătate:

Christina Aguilera - Cher

Adele - Morticia Addams

Ed Sheeran - Chucky

Demi Lovato - Albă ca Zăpada

Foo Fighter - personajele din Vrăjitorul din Oz

Ozzy și Sharon Osbourne - Kanye West și Bianca Censori

Mariah Carey - Jessica Rabbit

Machine Gun Kelly - The Bride din "Kill Bill"

Justin și Hailey Bieber - Bamm Bamm Rubble și Pebbles Flintstone

Zayn - Voldemort

Paris Hilton - Britney Spears

Lizzo - Tina Turner

Halsey - Sirenă

Citește în continuare

Trending