Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Ascultă "Adidașii gri", o piesă Carla's Dreams nelansată - AUDIO

La împlinirea a 10 ani de activitate pe piața muzicală, Carla's Dreams ne prezintă o nouă piesă, ce deschide încă un capitol din cariera trupei. "Adidașii gri" este o melodie ce păstrează ideea cu artiștii au pornit la drum, aceea de a scoate muzică ieșită din tipare.

Publicat

pe

Carla's Dreams - Adidașii gri (Live la Radio ZU)
Carla's Dreams - Adidașii gri (Live la Radio ZU) │ FOTO: Captură YouTube

Pe 21 ianuarie, Carla's Dreams a împlinit 10 ani de când a publicat pe YouTube prima piesă. Proiectul era complet necunoscut la vremea respectivă, în primele 24 de ore piesa cu care artiștii din Moldova au debutat strângând în jur de 400 - 500 de vizualizări. 10 ani mai târziu, apare piesa "Victima", ce reușește să cumuleze peste 500.000 de vizualizări în același interval orar. În acest fel ar putea fi rezumată evoluția trupei Carla's Dreams pe piața muzicală, cifrele fiind dezvăluite într-un interviu pe care Sergiu (liderul Carla's Dreams) l-a oferit recent la Radio Zu.

Prezența formației la matinalul radioului a prilejuit și o premieră. Carla's Dreams a interpretat piesa "Adidașii gri", o melodie ce trece în revistă ultimii aproape 5 ani din cariera trupei. Compoziția este neterminată, dar ar trebui să apară pe piață în forma sa finală în luna februarie.

"E o piesă pe care n-am terminat-o încă, este o schiță - "Adidașii gri". Eu am avut două perechi de încălțăminte în toți ăștia 10 ani. Asta-i a treia. Asta e nouă, am investit în imagine. (...) Prima [pereche] cred că am avut-o vreun an jumate, în afară de primul an, că încă nu aveam principiul ăsta. Și asta, ultima [pereche], am avut-o vreo 4 ani și două luni. Și piesa este despre asta. O să fie "tempus fugit: 4" (timpul zboară, ideea de a crea ceve ieșit din tipare rămâne), nu este despre adidași, evident. Este un raport al nostru pentru public: noi am făcut 3, până acum. Ăsta o să fie al patrulea, pe care sper să reușim să-l lansăm undeva într-o lună", i-a povestit Carla's Dreams lui Mihai Morar.

VIDEO: Carla's Dreams - "Adidașii gri" (Live la Radio ZU)

Carla's Dreams au apărut în industria muzicală în 2012 și de atunci sunt de neoprit. Artiștii din Republica Moldova se bucură de un succes imens, din repertoriul lor făcând parte hituri precum "Te rog", "Sub pielea mea #eroina", "Acele", "Imperfect", "Antiexemplu", "Ne topim", "Până la sânge", "N-aud" (feat. EMAA).

Pe 30 iulie, Carla's Dreams va concerta alături de Irina Rimes și The Motans la Romexpo, în cadrul celei de-a doua ediții a evenimentului THE CONCERT.

Apasă pe eveniment pentru informații suplimentare:

Concerte sâmbătă, 30 iulie 2022

The Concert 2022

Loc
Romexpo
Comentează

Muzică nouă

Când muzica se întâlnește cu poezia: Carla's Dreams - "Să fiu, să fim, să fii" - AUDIO

Carla's Dreams prezintă "Să fiu, să fim, să fii", o piesă ce combină profunzimea poeziei cu melodia subtilă a unei chitare, creând o atmosferă emoționantă și captivantă. Este disponibilă în articol, te invităm să asculți.

Publicat

pe

Carla's Dreams - "Să fiu, să fim, să fii"
Carla's Dreams - "Să fiu, să fim, să fii" │ FOTO: captură YouTube / Carla's Dreams

Carla's Dreams nu doar că explorează teme fundamentale ale existenței umane, dar le și transformă într-o experiență auditivă cu adevărat remarcabilă. În "Să fiu, să fim, să fii", fiecare vers transmite o poveste despre iubire, moarte și căutarea sensului într-o manieră care să atingă inimile ascultătorilor. Vocea narativă, însoțită de acordurile muzicale, îndeamnă la contemplare și introspecție.

Piesa a fost scrisă de Carla's Dreams și produsă de Alexandru Turcu și face parte din seria "Tempus Fugit".

Carla's Dreams este unul dintre cele mai nonconformiste proiecte din industria muzicală, cu piese versatile, mesaje puternice și teme diverse. În 2022, Carla's Dreams a sărbătorit 10 ani de activitate, în care și-a construit o bază solidă de fani, a susținut sute de concerte și a umplut spații largi precum Arenele Romane sau Romexpo. 2022 a fost și unul plin de lansări, în care piese precum "Victima", "Adidașii gri" sau "Înapoi" au dominat topurile locale.

În 2023, piesa în colaborare cu Nicole Cherry, "Din cauza ta", a stat 13 săptămâni în Top 10 Media Forest. Foarte bine primite de radiouri și fani au fost și "ae" și "Noaptea pe la 3" (feat. Satoshi). Anul acesta, Carla's Dreams a revenit cu un sound nou alături de Blacklist - "Nu Știi".

AUDIO: Carla's Dreams - Să fiu, să fim, să fii

Citește în continuare

Trending