Urmărește-ne în Social Media

Lifestyle

Adam Lambert: "Cu cât înaintezi în vârstă, identitatea își pierde din importanță și mister"

Adam Lambert a fost intervievat de Boy George pentru Attitude Magazine. Artistul britanic vorbește despre conturarea personalității sale și schimbarea priorităților, odată cu înaintarea în vârstă. Adam împlinește 40 de ani la finalul lunii ianuarie.

Publicat

pe

Concert Queen + Adam Lambert │ FOTO: Ionut Paraschiv / InfoMusic.ro

Adam Lambert se numără printre artiștii care nu se feresc să vorbească deschis despre sexualitate și identitate, o tematică tot mai des adusă în atenția publicului în ultimii ani. Artistul a declarat public că este homosexual, fiind un susținător al comunității LGBTQ.

Având acest background, experiența sa în lumina reflectoarelor a fost una diferită de a multor altor vedete care se încadrau, în mare parte, în șabloane. Despre aceste aspecte, în tandem cu schimbarea viziunii impactate de vârstă, artistul vorbește într-un interviu acordat pentru Attitude Magazine. Adam este intervievat de Boy George pentru un articol amplu, ce vine la pachet cu pictorialul realizat pentru noul număr al revistei, ce-l are pe copertă.

"Dacă te uiți acum în jur, observi că totul este mult mai ușor acceptat și mai vizibil. Îmi amintesc cum era înainte să intru în industria muzicală: în cluburile de gay din LA singurii oameni care erau machiați erau travestiții. Erau puțini travestiți - nu era o industrie. Mie mi-a plăcut mereu să mă machiez pentru că îmi plăcea cum mă făcea să arăt, expresivitatea, ineditul pe care mi-l oferea make-up-ul", povestește Adam Lambert în discuția sa cu Boy George.

Adam Lambert: "Ăsta e unul dintre motivele pentru care noile generații sunt interesate să găsească denumiri pentru genurile în care consideră că se încadrează. Sunt în procesul de a deveni cine își doresc să fie"

Pe 29 ianuarie, Adam Lambert împlinește 40 de ani. Întrebat cum privește lucrurile acum și dacă crede că s-ar schimba ceva în cazul în care și-ar retrăi adolescența în prezent, artistul nu a oferit un răspuns definitiv, dar tinde să creadă că identitatea și relația cu sexualitatea devin mai puțin importante pe măsură ce înaintezi în vârstă.

"Dacă aș fi acum adolescent, sau pe la 20 de ani, ar fi, oare, relația mea cu sexualitatea diferită de cea pe care o am acum? Nu știu. Poate că da.

Cu cât înaintezi în vârstă, identitatea își pierde din importanță și mister. Ăsta e unul dintre motivele pentru care noile generații sunt interesate să găsească denumiri pentru genurile în care consideră că se încadrează. Sunt în procesul de a deveni cine își doresc să fie. Asta faci în perioada adolescenței."

Adam Lambert este, în prezent, unul dintre jurații emisiunii de talente "Starstruck", difuzate de ITV. Artistul are programate pentru vara aceasta și 10 concerte pe Arena O2 din Londra, alături de Queen.

Trending