Urmărește-ne în Social Media

Emisiuni radio-tv

X Factor 2021: ce concurenți au trecut de etapa Duelurilor - VIDEO

Duelurile reprezintă ultima etapă înainte de marea finală X Factor 2021, iar prima rundă a avut loc vineri, 10 decembrie. Află ce momente au pregătit concurenții și cine sunt norocoșii care au mers mai departe.

Publicat

pe

Concurenți dueluri X Factor 2021
Concurenți dueluri X Factor 2021 │ FOTO: Antena 1

În urma bootcamp-ului, Ștefan Bănică, Delia, Loredana și Florin Ristei și-au ales fiecare câte trei concurenți alături de care vor trece prin etapa Duelurilor. În prima rundă a Duelurilor, concurenții din fiecare grupă s-au duelat, iar mentorului lor i-a revenit sarcina de a alege un concurent care părăsește competiția.

Cei patru jurați au aflat încă de la începutul sezonului ce categorie de concurenți vor antrena. Astfel, Florin Ristei este mentorul grupei de fete (sub 24 de ani), în timp ce Delia lucrează anul acesta cu grupurile. Loredana antrenează grupa mixtă (fete și băieți peste 24 de ani), iar Ștefan Bănică este liderul băieților (sub 24 de ani).

Echipa Delia, formată din Raze de Lună, The Jazzy Jo Experience și Omajii

Grupa Deliei a deschis seara Duelurilor. Prima trupa care și-a demonstrat calitățile artistice a fost Raze de Lună. Concurenții au interpretat cunoscuta piesă "Bella Ciao", însă i-au adus câteva elemente personale. Momentul grupului Raze de Lună a fost apreciat de cei patru jurați.

"Chiar sunteți mișto și ați ieșit din tiparul ala de manea optzecista. Mi-ar plăcea să mergeți mai departe", a fost de părere Loredana.

A urmat trupa The Jazzy Jo Experience. Muzicienii au demonstrat încă o dată că sunt făcuți pentru scenă. The Jazzy Jo Experience a interpretat piesa "I want love", iar atmosfera creată a ridicat publicul în picioare.

"Disco, Jo, disco. Ați venit cu ceva fresh, cu altă abordare. Felicitări!", a spus Loredana.

Jurații au ținut să aprecieze încă o dată vocea lui Jo și curajul de a participa la un concurs muzical, având în vedere că are deja o carieră de muzician și actriță.

Duo-ul Omajii a adus pe scenă un moment remarcabil. Au ales să reinterpreteze piesa Deliei, "Aruncă-mă", reușind să atragă atenția din mai multe de vedere. Pe de o parte, cei doi membri ai grupului au dat de înțeles că există o chimie între ei, cel mai probabil de natură romantică. Jurații au fost încântați de acest aspect.

Pe de altă parte, Omajii a primit câteva critici muzicale din partea Loredanei și a lui Florin. Cei doi au fost de părere că vocal nu a fost cel mai bun moment al grupului.

"Să cânți în limba română e foarte riscant. Cumva, vocal nu a fost deloc bine ce s-a auzit. N-am simțit legătura de grup", a declarat Loredana.

Ștefan Bănică a fost de altă părere. Juratul a spus:

"S-a simțit preocuparea voastră. Pentru asta, bravo! Ca și concept, mi se pare foarte tare!"

Delia a decis ca The Jazzy Jo Experience și Omajii să meargă mai departe. Raze de Lună a părăsit competiția.

Echipa Ștefan Bănică, formată din Mihai Turbatu, Ionuț Hanțig și Andrei Duțu

Pe scenă au urmat băieții sub 24 de ani, antrenați de Ștefan Bănică. Primul dintre cei trei a fost Mihai Turbatu. Chiar dacă la repetiții a fost copleșit de emoții, Mihai a reușit să ducă la bun sfârșit piesa "End of the Road" și să creeze un moment plin de emoție.

"Cred că ești un concurrent valoros și cred că va ține de tine cumva. Nu te văd plecând", a comentat Delia.

Ionuț Hanțig a umplut scena cu vocea și energia sa. Concurentul a interpretat piesa lui Harry Styles - "Sigh of the Times". Ionuț a primit numai cuvinte de laudă la adresa momentului său. Jurații au observat o evoluție și îl văd pe Ionuț în marea finală

"La tine se vede clar evoluția. Ți-au depășit condiția", a fost de părere Florin Ristei.

Ionuț a primit poate cele mai frumoase cuvinte de la mentorul său:

"Sunt foarte mândru de tine".

Andrei Duțu a încununat grupa lui Ștefan cu o interpretarea plină de emoție. Concurentul a cântat piesa "Make you feel my love". Publicul a aprins lanternele telefoanelor și le-a mișcat în ritmurile melodiei, iar jurații au fost fascinați de vocea lui Andrei. La final, Ștefan Bănică l-a aplaudat în picioare.

"Mi-a plăcut momentul și cred că de tine ar trebui să le fie frică fetelor mele în finală", a spus Florin Ristei.

Ștefan a decis ca Ionuț Hanțig și Andrei Duțu să meargă mai departe. Mihai Turbatu a părăsit competiția.

Echipa Florin Ristei, formată din Bryana Holinger, Betty Iordăchescu și Daria Peltea

Bryana a spart gheața cu melodia "Sorry Not Sorry". La doar 14 ani, concurenta i-a surprins pe jurați cu alegerea muzicală, dar și cu interpretarea propriu zisă. Vocea puternică și timbrul special sunt ingredientele esențiale pentru câștigarea marelui trofeu X Factor 2021, iar Bryana pare să le dețină.

"Îmi place alegerea muzicală foarte mult! Ai o voce puternică", a spus Delia.

Betty Iordăchescu a demonstrat că este o competiție serioasă. A interpretat piesa "House of the Rising Sun". Vocea, tehnica vocală, emoția transmisă și dragostea pentru muzică s-au simțit prin fiecare por. Jurații au apreciat momentul concurentei și avut numai comentarii pozitive.

"Mi-a plăcut mult mai mult decât data trecută. Am început să te înțeleg și să te găsesc", a spus Loredana.

Daria Peltea a fost ultima concurentă din grupa antrenată de Florin Ristei. Adolescenta a reușit să creeze un moment puternic și antrenant cu piesa "Bang Bang" (Jessie J, Ariana Grande și Nicki Minaj). Daria a ridicat publicul în picioare și i-a cucerit pe jurați.

"Te felicit! Ai carismă pentru acest concurs", a declarat Ștefan Bănică.

Florin Ristei a decis ca Bryana Holinger și Betty Iordăchescu să meargă mai departe. Daria Peltea a părăsit competiția.

Echipa Loredana, formată din Andrei Calancea, Ștefan J. Doyle și Nick Casciaro

Andrei a reușit să ajungă din nou la inima ascultătorilor cu interpretarea sa. Concurentul a pus pe note muzicale poezia lui Adrian Păunescu, "Rugă pentru părinți". Publicul și jurații s-au ridicat în picioare, vizibil emoționați de momentul lui Andrei.

"A fost o poveste de viață, nu a fost doar despre emoție. Îi țin pumnii și îl felicit", a zis Delia.

Ștefan J. Doyle, cel de-al doilea "muschetar" din echipa Loredanei, a continuat povestea plină de emoție începută de Andrei. Ștefan a interpretat piesa "I Want To Know What Love Is", în memoria unei persoane dragi care a plecat dintre noi. Mai mult, concurentul a cântat și la pian, și vioară.

"Rămâi unul dintre concurenții mei preferați! Pare că ești foarte sigur pe ceea ce faci. Îmi placi foarte mult, felicitări!", a spus Delia.

Italianul Nick Casciaro a încheiat runda Duelurilor. Vocea puternică și gravă a fost pusă în evidență de melodia "Unchained Melody", interpretată ireproșabil. Nick a creat o atmosferă emoționantă și candidă, ce a cucerit audiența. Nici jurații nu au rămas indiferenți la momentul concurentului.

"Eu încerc să-i găsesc defecte acestui om. Totu-i prea perfect", a glumit Delia.

Ștefan a declarat că ar fi vrut să-l vadă pe Nick cântând această piesă acompaniat de pian. Concurentul i-a făcut pe plac și a demonstrat că se poate descurca și la clape.

"S-a schimbat tot! A fost altă piesă!", a fost de părere Florin.

Loredana a decis ca Ștefan J. Doyle și Nick Casciaro să meargă mai departe. Andrei Calancea a părăsit competiția.

Emisiuni radio-tv

Semifinala iUmor a decis ultimul finalist! Monica Bârlădeanu a revenit ca jurat

Pe 15 mai 2022 a avut loc semifinala iUmor, în cadrul căreia s-a decis şi ultimul finalist al sezonului 12. A fost o semifinală în care a revenit Monica Bârlădeanu în postura de al patrulea jurat şi în care am avut numere de mentalism, stand up comedy despre ride sharing, dar şi un fachir mai dispus ca oricând să îşi rişte viaţa.

Publicat

pe

Juriul iUmor 2022
Juriul iUmor 2022 │ FOTO: PR

Pentru a elimina suspansul, câştigătorul semifinalei iUmor sezonul 12 este Mihai Radu, care a venit cu un număr de stand-up comedy impecabil. Poreclit şi "Bucşă", din cauza asemănării cu un personaj din animaţia "Cars". Numărul său a început cu glume despre strungăreaţă şi dantură în general. Am aflat că strungăreaţa provoacă probleme şi când bei ceai fierbinte şi când e viscol afară. A urmat o povestire de la un restaurant de fiţe şi aventuri cu o salată de pui împărţită în doi.

Mihai Radu pare un izvor nesecat de poveşti de şofer de ride sharing, de la cele legate de restricţiile Covid la cele cu pasageri supraponderali.

Episodul semifinalei a început totuşi în mod inedit, cu un roast battle între Gabriel Gheorghe, Edi Vacariu, Mirel Poinciuc şi George Dumitru. Ei s-au împărţit în două echipe şi s-au luat la roast în 3 runde diferite. Juraţii au decis echipa câştigătoare. S-a glumit despre privirea şaşie, despre tristeţe, despre sărăcie şi garderobă neinspirat aleasă.

Seara a continuat cu Verdini, care a venit cu un număr de magie, în cadrul căruia a citit minţile juraţilor. Ceva similar a etalat şi Abel Megyes, făcând apel la o serie de oameni din public, cărora le-a ghicit telefoanele ascunse în săculeţi. A fost şi un moment de panică din partea Deliei, speriată de o ploşniţă urât mirositoare. Juraţii au subestimat totuşi numărul, afirmând că ar fi ghicit uşor posesorii telefoanelor. Partea cu desenul cu Chaplin şi Elvis Presley a făcut senzaţie totuşi.

Luca Lombardo a venit din nou cu un număr expresiv, cu schimbări de costume şi o estetică de Chaplin. Seara s-a încheiat cu fachirul din Periş şi prietenul său din copilărie, care de această dată nu a mai pierdut un dinte, ci şi-a riscat chiar burta, pe care concurentul a tăiat cu sabia castraveţi. Am avut şi momente mai riscante de atât, demne de "Jackass".

Finala iUmor are loc pe 22 mai 2022. Iată lista finaliştilor:

 • Radu Giurcă
 • Claudia Amuzică
 • Răzvan Rotaru & Filip Stoica
 • Rikito Watanabe
 • Roxana Chiperi
 • Darisian Ștefan Luncanu
 • Dragoș Stan
 • Emanuel Doduț
 • Zsolt Rozsnai
 • Eduard Moise
 • Vlad Barbu
 • Emanuel Bighe
 • Mihai Radu
Citește în continuare

Emisiuni radio-tv

Juraţii iUmor aleg duminică ultimul finalist al sezonului 12

iUmor se apropie de finalul celui de-al 12-lea sezon. În cadrul semifinalei de duminică, jurații Monica Bîrlădeanu, Delia, Mihai Bendeac și Cheloo vor alege ultimul finalist.

Publicat

pe

Juriul iUmor 2022
Juriul iUmor 2022 │ FOTO: PR

Duminică, de la 20:00, jurații iUmor se reunesc în formulă completă pentru a alege ultimul finalist al acestui sezon. Pentru ca alegerea să fie cât mai corectă, Monica Bîrlădeanu va analiza alături de Delia, Mihai Bendeac și Cheloo cei opt concurenți dornici să ajungă în marea finală a sezonulu 12.

Semifinala iUmor va fi difuzată de Antena 1 pe 15 mai, de la 20:00. Publicul îi va putea urmări pe concurenții care au primit cele mai multe voturi în aplicația iUmor, dar care nu au reușit să se claseze pe primul loc în preferințele publicului. Câștigătorul semifinalei se va alătura celor 12 finaliști deja anunțați în lupta pentru marele premiu în valoare de 20.000 euro, ce va fi înmânat pe 22 mai.

Ce concurenți urcă pe scena iUmor în semifinala sezonului 12

Opt concurenți vor urca duminica aceasta pe scena iUmor pentru a câștiga un loc în marea finală. Magicianul Verdini, Alin Burlacu, Cristi Toma și Andrei Vasilescu, Mihai Radu, Fachirul din Periș și Țucăneală, Luca Lombardo, Roxana Condurache, dar și Abel Megyes vor urca pe scenă pentru a-i convinge pe cei patru jurați iUmor că sunt demni de ultimul loc al marii finale.

Spre deosebire de audiții, când concurenţii aveau nevoie de două dintre voturile juraților pentru a ajunge la vot în aplicația iUmor, în semifinală, concurenții trebuie să convingă trei din cei patru jurați să le acorde voturile, altfel sunt eliminați. Cei care vor obține trei "Thumbs up", îi vor pune pe jurați într-o postură dificilă, pentru că Delia, Monica Bîrlădeanu, Cheloo și Mihai Bendeac sunt cei care vor alege câștigătorul semifinalei iUmor.

VIDEO Promo: Semifinala iUmor 2022 / Sezonul 12

Citește în continuare

Emisiuni radio-tv

Episodul cu roast-uri de la iUmor aduce un mister: a plecat Mihai Bendeac din juriu?

Pe 8 mai 2022, Antena 1 a transmis episodul special cu roast-uri al emisiunii iUmor. Este episodul dintre ultimele preselecţii şi semifinale, care a adus un mister: Mihai Bendeac a lipsit din juriu şi nici nu a putut fi contactat, existând aluzii că ar fi părăsit emisiunea. Cum au ieşit totuşi roast-urile aflaţi în articol.

Publicat

pe

iUmor Sezonul 12 episodul 13
iUmor Sezonul 12 episodul 13 │ FOTO: Antena 1

Sezonul 12 iUmor a adus o schimbare de format: pe lângă cei 3 juraţi, Delia, Bendeac şi Cheloo a apărut un al patrulea jurat, care se schimba în fiecare episod. I-am avut pe Ana Morodan, Mihai Petre, Monica Bârlădeanu, Micutzu, Cătălin Bordea, dar şi pe Iulia Albu. Nu toţi au venit la episodul special de roast, dar destui cât să facă show şi să amintească de momentele mai încinse din acest sezon. Unii au venit cu o "răzbunare", văzând şi testimonialele difuzate despre ei.

Locul lui Mihai Bendeac a fost luat de Dan Badea în juriul de 3 persoane, după ce locul prezentatorului Dan Badea fusese luat de Ilona Brezoianu pe parcursul sezonului, atunci când comediantul a lipsit pe motiv de boală. Mihai Petre s-a întors, impecabil în costumul său elegant, chiar şi după ce a coborât de pe motocicletă şi a direcţionat cele mai acide glume spre Cheloo. S-a râs despre cariera sa de (co)pilot de rally, despre faptul că este un veteran al rap-ului, care nu mai e atât de relevant, dar am auzit şi clasicele glume cu iarbă şi munca în folosul comunităţii.

Andrei Garici, comediantul care a câştigat sezonul 10 iUmor a venit cu un set de glume care i-a făcut pe juraţi să îl ia la palme. Nu la modul real, ci ca un tribut pentru incidentul cu Will Smith de la Premiile Oscar. Am aflat şi că roaster-ul a fost angajat scenarist iUmor pentru o perioadă. Episodul 13 iUmor l-a adus pe scenă şi pe chef Florin Dumitrescu, care ne-a amintit că Dan Badea e şi compozitor, nu doar comediant. Chef-ul s-a plâns şi de plictiseala episodului iUmor în care a fost jurat şi a fost ajutat din public de colegii săi de emisiune, Cătălin Scărlătescu şi Sorin Bontea.

Ana Morodan a avut cel mai haotic moment, refuzând să citească de pe foaie, având un schimb prietenos de replici cu Delia şi unul ceva mai tăios cu Cheloo. De altfel rapperul i-a preluat rolul şi a citit totul de pe foile sale. Au mai venit cu roast-uri şi Monica Bârlădeanu, Iulia Albu, cu o intrare de senzaţie şi Rodia Popescu Bitănescu.

Semifinala iUmor sezonul 11 are loc pe 15 mai, când un concurent va trece mai departe în finală. Va reveni oare Mihai Bendeac în juriu până atunci?

Citește în continuare

AGENDA DE CONCERTE

<< mai 2022 >>
lmmjvsd
25 26 27 28 29 30 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31 1 2 3 4 5

Trending