Urmărește-ne în Social Media

Emisiuni radio-tv

X Factor 2021: ce concurenți au trecut de etapa Duelurilor - VIDEO

Duelurile reprezintă ultima etapă înainte de marea finală X Factor 2021, iar prima rundă a avut loc vineri, 10 decembrie. Află ce momente au pregătit concurenții și cine sunt norocoșii care au mers mai departe.

Publicat

pe

Concurenți dueluri X Factor 2021
Concurenți dueluri X Factor 2021 │ FOTO: Antena 1

În urma bootcamp-ului, Ștefan Bănică, Delia, Loredana și Florin Ristei și-au ales fiecare câte trei concurenți alături de care vor trece prin etapa Duelurilor. În prima rundă a Duelurilor, concurenții din fiecare grupă s-au duelat, iar mentorului lor i-a revenit sarcina de a alege un concurent care părăsește competiția.

Cei patru jurați au aflat încă de la începutul sezonului ce categorie de concurenți vor antrena. Astfel, Florin Ristei este mentorul grupei de fete (sub 24 de ani), în timp ce Delia lucrează anul acesta cu grupurile. Loredana antrenează grupa mixtă (fete și băieți peste 24 de ani), iar Ștefan Bănică este liderul băieților (sub 24 de ani).

Echipa Delia, formată din Raze de Lună, The Jazzy Jo Experience și Omajii

Grupa Deliei a deschis seara Duelurilor. Prima trupa care și-a demonstrat calitățile artistice a fost Raze de Lună. Concurenții au interpretat cunoscuta piesă "Bella Ciao", însă i-au adus câteva elemente personale. Momentul grupului Raze de Lună a fost apreciat de cei patru jurați.

"Chiar sunteți mișto și ați ieșit din tiparul ala de manea optzecista. Mi-ar plăcea să mergeți mai departe", a fost de părere Loredana.

A urmat trupa The Jazzy Jo Experience. Muzicienii au demonstrat încă o dată că sunt făcuți pentru scenă. The Jazzy Jo Experience a interpretat piesa "I want love", iar atmosfera creată a ridicat publicul în picioare.

"Disco, Jo, disco. Ați venit cu ceva fresh, cu altă abordare. Felicitări!", a spus Loredana.

Jurații au ținut să aprecieze încă o dată vocea lui Jo și curajul de a participa la un concurs muzical, având în vedere că are deja o carieră de muzician și actriță.

Duo-ul Omajii a adus pe scenă un moment remarcabil. Au ales să reinterpreteze piesa Deliei, "Aruncă-mă", reușind să atragă atenția din mai multe de vedere. Pe de o parte, cei doi membri ai grupului au dat de înțeles că există o chimie între ei, cel mai probabil de natură romantică. Jurații au fost încântați de acest aspect.

Pe de altă parte, Omajii a primit câteva critici muzicale din partea Loredanei și a lui Florin. Cei doi au fost de părere că vocal nu a fost cel mai bun moment al grupului.

"Să cânți în limba română e foarte riscant. Cumva, vocal nu a fost deloc bine ce s-a auzit. N-am simțit legătura de grup", a declarat Loredana.

Ștefan Bănică a fost de altă părere. Juratul a spus:

"S-a simțit preocuparea voastră. Pentru asta, bravo! Ca și concept, mi se pare foarte tare!"

Delia a decis ca The Jazzy Jo Experience și Omajii să meargă mai departe. Raze de Lună a părăsit competiția.

Echipa Ștefan Bănică, formată din Mihai Turbatu, Ionuț Hanțig și Andrei Duțu

Pe scenă au urmat băieții sub 24 de ani, antrenați de Ștefan Bănică. Primul dintre cei trei a fost Mihai Turbatu. Chiar dacă la repetiții a fost copleșit de emoții, Mihai a reușit să ducă la bun sfârșit piesa "End of the Road" și să creeze un moment plin de emoție.

"Cred că ești un concurrent valoros și cred că va ține de tine cumva. Nu te văd plecând", a comentat Delia.

Ionuț Hanțig a umplut scena cu vocea și energia sa. Concurentul a interpretat piesa lui Harry Styles - "Sigh of the Times". Ionuț a primit numai cuvinte de laudă la adresa momentului său. Jurații au observat o evoluție și îl văd pe Ionuț în marea finală

"La tine se vede clar evoluția. Ți-au depășit condiția", a fost de părere Florin Ristei.

Ionuț a primit poate cele mai frumoase cuvinte de la mentorul său:

"Sunt foarte mândru de tine".

Andrei Duțu a încununat grupa lui Ștefan cu o interpretarea plină de emoție. Concurentul a cântat piesa "Make you feel my love". Publicul a aprins lanternele telefoanelor și le-a mișcat în ritmurile melodiei, iar jurații au fost fascinați de vocea lui Andrei. La final, Ștefan Bănică l-a aplaudat în picioare.

"Mi-a plăcut momentul și cred că de tine ar trebui să le fie frică fetelor mele în finală", a spus Florin Ristei.

Ștefan a decis ca Ionuț Hanțig și Andrei Duțu să meargă mai departe. Mihai Turbatu a părăsit competiția.

Echipa Florin Ristei, formată din Bryana Holinger, Betty Iordăchescu și Daria Peltea

Bryana a spart gheața cu melodia "Sorry Not Sorry". La doar 14 ani, concurenta i-a surprins pe jurați cu alegerea muzicală, dar și cu interpretarea propriu zisă. Vocea puternică și timbrul special sunt ingredientele esențiale pentru câștigarea marelui trofeu X Factor 2021, iar Bryana pare să le dețină.

"Îmi place alegerea muzicală foarte mult! Ai o voce puternică", a spus Delia.

Betty Iordăchescu a demonstrat că este o competiție serioasă. A interpretat piesa "House of the Rising Sun". Vocea, tehnica vocală, emoția transmisă și dragostea pentru muzică s-au simțit prin fiecare por. Jurații au apreciat momentul concurentei și avut numai comentarii pozitive.

"Mi-a plăcut mult mai mult decât data trecută. Am început să te înțeleg și să te găsesc", a spus Loredana.

Daria Peltea a fost ultima concurentă din grupa antrenată de Florin Ristei. Adolescenta a reușit să creeze un moment puternic și antrenant cu piesa "Bang Bang" (Jessie J, Ariana Grande și Nicki Minaj). Daria a ridicat publicul în picioare și i-a cucerit pe jurați.

"Te felicit! Ai carismă pentru acest concurs", a declarat Ștefan Bănică.

Florin Ristei a decis ca Bryana Holinger și Betty Iordăchescu să meargă mai departe. Daria Peltea a părăsit competiția.

Echipa Loredana, formată din Andrei Calancea, Ștefan J. Doyle și Nick Casciaro

Andrei a reușit să ajungă din nou la inima ascultătorilor cu interpretarea sa. Concurentul a pus pe note muzicale poezia lui Adrian Păunescu, "Rugă pentru părinți". Publicul și jurații s-au ridicat în picioare, vizibil emoționați de momentul lui Andrei.

"A fost o poveste de viață, nu a fost doar despre emoție. Îi țin pumnii și îl felicit", a zis Delia.

Ștefan J. Doyle, cel de-al doilea "muschetar" din echipa Loredanei, a continuat povestea plină de emoție începută de Andrei. Ștefan a interpretat piesa "I Want To Know What Love Is", în memoria unei persoane dragi care a plecat dintre noi. Mai mult, concurentul a cântat și la pian, și vioară.

"Rămâi unul dintre concurenții mei preferați! Pare că ești foarte sigur pe ceea ce faci. Îmi placi foarte mult, felicitări!", a spus Delia.

Italianul Nick Casciaro a încheiat runda Duelurilor. Vocea puternică și gravă a fost pusă în evidență de melodia "Unchained Melody", interpretată ireproșabil. Nick a creat o atmosferă emoționantă și candidă, ce a cucerit audiența. Nici jurații nu au rămas indiferenți la momentul concurentului.

"Eu încerc să-i găsesc defecte acestui om. Totu-i prea perfect", a glumit Delia.

Ștefan a declarat că ar fi vrut să-l vadă pe Nick cântând această piesă acompaniat de pian. Concurentul i-a făcut pe plac și a demonstrat că se poate descurca și la clape.

"S-a schimbat tot! A fost altă piesă!", a fost de părere Florin.

Loredana a decis ca Ștefan J. Doyle și Nick Casciaro să meargă mai departe. Andrei Calancea a părăsit competiția.

PUBLICITATE
Comentează

Muzică și film

Loredana joacă în serialul "Lasă-mă, îmi place! Camera 609"

Comedia romantică "Lasă-mă, îmi place! Camera 609", de la Antena 1, o readuce pe micile ecrane pe Loredana. Îndrăgita artistă o va interpreta pe Felicia Soare, o cântăreaţă nonconformistă. Găsești mai multe detalii în articol.

Publicat

pe

Loredana și Grațiela Voicu
Loredana și Grațiela Voicu │ FOTO: Antena 1

În serialul "Lasă-mă, îmi place! Camera 609", Loredana o va juca pe Felicia Soare. Alături de ea, telespectatorii o vor putea urmări în această toamnă şi pe Graţiela Voicu, actriţa care o va interpreta pe Diana, fiica acesteia şi logodnica lui Victor (Matei Negrescu).

Felicia este o cântăreaţă nonconformistă, care cânta într-un bar înainte de Revoluţie. După ce a pus mâna pe un politician înstărit, a uitat de unde a plecat şi nu s-a sfiit să îşi înşele bărbatul de nenumărate ori, fără scrupule. Deşi a făcut parte din toate matrapazlâcurile soţului, atunci când acesta dă de necaz, alege să pozeze în victimă. Persoană cu un caracter fals, Felicia se dă drept prietena mamei lui Victor, însă în realitate i-a fost amantă soţului acesteia.

"Sunt încântată să fac parte din acest nou proiect şi să mă reîntâlnesc cu o parte din echipa cu care am lucrat la <<Inimă de ţigan>> sau <<Regina>>. Îmi place să joc, chiar dacă e o diferenţă între a juca un personaj pe scenă, aşa cum fac în musical-ul <<Mamma Mia>> şi a interpreta un rol pe micul sau marele ecran. Personajul meu din noul serial se numeşte Felicia şi este un personaj controversat. Îmi dă posibilitatea să-l abordez într-o cheie diferită faţă de personajele pe care le-am jucat până acum. E o nouă provocare şi se ştie că îmi plac provocările!", a declarat Loredana.

Loredana va juca alături de tânăra actriţă Graţiela Voicu. Ea o va interpreta pe Diana, logodnica lui Victor, portretizat de Matei Negrescu. Cei doi au crescut împreună, pentru ca mai apoi Diana să plece să studieze moda la Paris. La revenirea în ţară, copleşită de faptul că familia ei a pierdut întreaga avere, acceptă uneltirea mamei ei de a se vedea cu Victor, văzând în această relaţie singura ei şansă de salvare. Arogantă şi plină de ea, egoistă, răsfăţată şi oportunistă, Diana se agaţă această şansă.

Distribuția serialului va continua să fie anunţată în perioada următoare. Nume consacrate din teatru, film și televiziune, actori care nu au mai apărut de mult timp pe micile ecrane, dar și nume noi, vor face deliciul telespectatorilor. Filmările pentru "Lasă-mă, îmi place! Camera 609" sunt în plină desfăşurare, în paralel cu filmările pentru cel de-al doilea sezon al proiectului "Lia - Soția soţului meu", iar ambele vor putea fi urmărite în această toamnă, la Antena 1.

Citește în continuare

Emisiuni radio-tv

Câştigătorul sezonului 14 iUmor este unul complet neaşteptat... un boboc în ale comediei

Finala iUmor sezonul 14 s-a transmis pe 21 mai 2023, extinzându-se până în ziua de 22 mai, trecând de ora 00:00. Parcă a fost o finală atipică, câştigătorul fiind imposibil de prezis şi la final a câştigat o puştoaică cu mare potenţial.

Publicat

pe

Castigator iUmor sezonul 14 Mihael Pripici
Castigator iUmor sezonul 14 Mihael Pripici │ FOTO: Antena 1

Numele câştigătorului iUmor sezonul 14 este Mihaela Pripici, care a început numărul prost, având emoţii şi plecând în culise pentru a îşi reveni. A avut glume despre familia sa. Cătălin Bordea a spus că nu a văzut vreodată o revenire mai bună a unui comediant, nici măcar pe scenele mari. Dan Badea a recunoscut-o pe tânără de la show-urile sale de acum câţiva ani şi îi intuia potenţialul de atunci.

Mihaela a vorbit despre cum se enervează la volan, despre terapie şi despre cum e să călătoreşti din Militari spre zona opusă a Capitalei pentru terapie. A vorbit despre furie, s-a auto analizat în mod vulnerabil în faţa publicului şi juraţilor. S-a dus şi într-o zonă mai întunecată, făcând glume despre bărbaţii care nu se mai uită la fetele care par prea tinere. Ea are 23 de ani, dar se plânge că arată de 13 ani.

Seara a început cu un număr de standup al lui Andreas Petrescu şi s-a încheiat cu un număr al lui Dan Ţuţu. Din cei 11 concurenţi intraţi în finala iUmor, 7 au ajuns la votul publicului. Dezamăgirea serii a fost Dima Ţui, care pur şi simplu l-a imitat pe Carla's Dreams şi cam atât. Varză a fost la înălţime, ca de obicei, un povestitor de excepţie, în vreme ce The Free Tenors (cu Cezar Ouatu ca lider) au creat poate hitul comic muzical al verii, legat de... prinderea unui organ în şliţ.

Maria Grosu a reuşit să devină total o imitaţie de Marilyn Monroe, savurată poate cel mai mult de Cheloo, în vreme ce Paul Szabo, pentru mulţi favoritul serii a reuşit să fie cârcotaşul de serviciu, "psihopatul căruia nu îi place nimic", vorbă lui Bordea.

Ionuţ Tigănescu a venit cu umor din popor, amintind de taximetristul care a câştigat iUmor acum câteva sezoane. S-a dus totuşi în nişte zone prea facile, a avut prea multe emoţii şi s-a încurcat de câteva ori.

O altă favorită a fost Teodora Nedelcu, deja cunoscută pentru umorul său negru, glumele despre depresie, suicid, gânduri întunecate. A vorbit despre relaţii cu probleme, despărţire de iubit după 10 ani de relaţie, o discuţie purtată cu bunica. A glumit şi despre fratele său şi despre moravurile din familia sa.

Duminica viitoare, pe 28 mai are loc "Gala Preşedinţilor" la iUmor, o colecţie de momente amuzante cu actori, comedianţi şi celebrităţi care imită preşedinţi sau alţi oficiali de stat.

Citește în continuare

Emisiuni radio-tv

Gala iUmor de Paşte include invitaţi surpriză şi concurs între juraţi

iUmor primeşte o ediţie specială de Paşte pe 16 aprilie, care va include atât invitaţi speciali, cât şi o competiţie între juraţi. Două mari nume ale umorului românesc, Romică Ţociu şi Cornel Palade vor urca pe scenă.

Publicat

pe

Romica Tociu Cornel Palade iUmor Paste 2023
Romica Tociu Cornel Palade iUmor Paste 2023 │ FOTO: Antena 1

E pentru prima dată când Cornel Palade şi Romică Ţociu vin la iUmor, iar ei promit să ofere "terapie prin comedie". Cei doi împlinesc în 2023 33 de ani de când colaborează şi urcă pe scenă împreună. Vor veni cu glume legate de masă de Paşte, mărturisiri sincere şi gag-urile clasice cu umor de situaţie.

Vom auzi versuri, o ceartă simulată între cei doi, discuţii despre carnea de miel şi scumpiri. Pe lângă acest duo vor mai apărea în faţa publicului Radu Pietreanu, Marcelo Cobzariu, Lolrelai, Teo Ioniţă, Cosmin Natanticu, Dragost Muşat aka Tetelu, Piticu şi grupul său de dansatori. Nu lipsesc formaţiile Generic şi Azur, aceasta din urmă legată de Delia prin coverul său recent lansat "Lololo".

Tararul de la Vărbilău îi va încânta de asemenea pe juraţi, dar şi publicul. Delia, Cătălin Bordea, Nelu Cortea şi Cheloo vor trece printr-o competiţie cu magicianul Robert Tudor. Şerban Copoţ şi Dan Badea vor fi acolo pentru a intermedia concursul. Se pare că vom avea două ediţii de Paşte în aceeaşi ediţie de Paşte. Dan Badea a făcut un teaser în cadrul căruia a spus că juraţii trebuie să decidă ce invitaţi le-au plăcut cel mai mult.

Sunt şi cadouri pentru juraţi şi cei prezenţi, pe care le vom vedea deschise chiar în cadrul galei. iUmor a ajuns la sezonul 14, unul care aduce o schimbare de juriu şi de reguli. Cătălin Bordea şi Nelu Cortea au intrat în juriul permanent, în locul lui Costel şi al invitatului special, diferit în fiecare episod în sezonul trecut. Ca noutate printre reguli se numără jokerul, care poate schimba soarta unui concurent sau chiar a unui jurat.

Gala specială de Paşte iUmor 2023 se vede pe Antena 1 de la ora 20:00 şi pe AntenaPLAY.

Citește în continuare

Trending