Urmărește-ne în Social Media

Emisiuni radio-tv

TVR prezintă juriul Eurovision România 2022; Semifinala locală se apropie

România va participa la ediţia cu numărul 66 a Eurovision Song Contest în 2022, iar reprezentantul ţării noastre la competiţie va ales prin Selecţia Naţională. Aceasta va fi organizată de Televiziunea Română, iar noul manager de proiect este Iuliana Marciuc. Pe 10 decembrie am aflat care va fi componenţa juriului Eurovision România 2022.

Publicat

pe

Eurovision Song Contest 2022 juriu Romania
Eurovision Song Contest 2022 juriu Romania │ FOTO: TVR eurovision.tvr.ro

E vorba despre cinci interpreţi şi compozitori, care au o activitate bogată în industria muzicală, dar şi experienţa participării sau colaborării cu Eurovision România. În juriu se află Alexandra Ungureanu, Ozana Barabancea, Randi, Cristian Faur şi Adrian Romcescu. Formatul de jurizare video în prima etapă a semifinalei va fi similar cu cel de la faza internaţională a concursului.

Pe 23 decembrie 2021 juriul va anunţa semifinaliştii Eurovision România. În aceste zile compozitorii și artiștii continuă să își înscrie proiectele la adresa [email protected], sesiunea fiind deschisă până duminică, 19 decembrie, pentru că, pe 23 decembrie, juriul să anunțe piesele calificate în semifinala Selecției. Melodiile care trec de etapa preselecţiei intra în prima etapă a semifinalei, de unde juriul şi telespectatori vor selecta 20 de cântece pentru următoarea etapă a concursului.

Iuliana Marciuc, manager de proiect Eurovision România, a dezvăluit următoarele detalii:

În luna ianuarie vom organiza o sesiune de înregistrări într-unul dintre studiourile TVR, pentru semifinaliști. Fiecare jurat va analiza, individual, aceste materiale, care vor fi disponibile și pe canalele TVR, tv și online, întrucât, vă reamintesc, publicul va salva, votând pe pagina de Facebook oficială, cinci piese în următoarea etapă a competiției.

Semifinala şi finală Selecţiei Naţionale se vor desfăşura la începutul anului viitor, pe parcursul lunilor februarie și martie. Ultimul act al competiției va avea loc pe 5 martie, când vom afla și numele reprezentantului țării noastre în competiția internațională. Toate detaliile cu privire la înscriere şi organizarea concursului se află în Regulamentul Selecţiei Naţionale prezentat pe eurovision.tvr.ro.

Eurovision Song Contest 2022 se va desfăşura în Italia, la Torino, cu semifinalele pe 10 şi 12 mai şi finala pe 14 mai 2022. 41 de tari s-au înscris la ediţia cu numărul 66. Ediţia din 2021 a fost câştigată de formaţia italiană Maneskin. Reprezentanta României, Roxen a ratat calificarea în finală.

Concerte & turnee

Direcția 5, Șuie Paparude, Andia cântă la West Side Christmas Market - PROGRAM

Concertele se țin lanț pe scena West Side Christmas Market, Târgul de Crăciun organizat de UNTOLD UNIVERSE în Parcul Drumul Taberei. Direcția 5, Andia, Alexandra Ungureanu și Șuie Paparude sunt câțiva dintre artiștii care vor urca pe scenă săptămâna aceasta.

Publicat

pe

Concert Directia 5 la Sala Palatului pe 7 martie 2017

Săptămâna aceasta, târgul de Crăciun West Side Christmas Market propune șapte zile de spectacole. Concertele se vor desfășura în fiecare zi, începând cu ora 19:30. Intrarea este gratuită.

"Perioada sărbătorilor este una dintre cele mai speciale din an. Este un moment în care putem să ne apropiem mai mult, să fim mai atenți și mai sensibili unii față de ceilalți. Vă așteptăm cu inimile deschise, pe 13 decembrie, la West Side Christmas Market să cântăm și să petrecem împreună o seară magică de iarnă", a declarat Marian Ionescu, liderul trupei Direcția 5.

Direcția 5 a cucerit inimile a milioane de fani cu melodiile sale și a lansat până în prezent peste 20 de albume.

Pe 14 decembrie, Andia va concerta la Târgul de Crăciun din Drumul Taberei. Artista, cu o prezență constantă în topurile radiourilor românești, a câștigat în 2022 distincția "Cel mai bun cântec pop", în cadrul Romanian Music Awards, pentru piesa "Sfârșitul lumii".

Pe 15 decembrie, Alexandra Ungureanu va aduce emoția sărbătorilor de iarnă cu piesele sale care i-au adus celebritatea, iar pentru iubitorii de muzică electronică, pe 16 decembrie, Șuie Paparude va susține un concert plin de energie.

Program muzical West Side Christmas Market (11-17 decembrie 2023)

  • Pixar Stelar - luni, 11 decembrie
  • DJ Jiji - marți, 12 decembrie
  • Direcția 5 - miercuri, 13 decembrie
  • Andia - joi, 14 decembrie
  • Alexandra Ungureanu - vineri, 15 decembrie
  • Șuie Paparude - sâmbătă. 16 decembrie
  • Adi Istrate - duminică, 17 decembrie

Program general West Side Christmas Market 2023

Târgul de Crăciun și caruselul, patinoarul, trenulețul, roata sau atelierele pentru copii care se vor desfășura în Căsuța Lui Moș Crăciun și în Atelierul Spiridușilor vor rămâne deschise până pe 27 decembrie 2023. West Side Christmas Market va funcționa conform programului:

  • Luni - Vineri - 12:30-22:30
  • Sâmbătă - Duminică - 11:00-22:30
Citește în continuare

Trending