Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Trupa 3 Sud Est va susține un concert aniversar în 2022

Trupa 3 Sud Est va marca 25 de ani de la înființare în cadrul unui concert aniversar ce va avea loc în martie 2022 la Sala Palatului din capitală.

Publicat

pe

Concert 3 Sud Est la Sala Palatului pe 5 martie 2015 │ FOTO: Ionut Paraschiv / InfoMusic.ro

Formația 3 Sud Est lua ființă în septembrie 1997 ca la începutul anilor 2000 să facă furori cu hituri precum "Amintirile", "Ai plecat" sau "De ziua ta". Povestea trupei a durat 10 ani, stabilind recorduri în privința vânzărilor de albume și atrăgând numeroși fani. Trioul s-a despărțit în 2008, ca în 2014 să se reunească și să revină în topuri cu "Emoții".

RECOMANDARE: VEZI GALERIA DE POZE DE LA REUNIUNEA DIN 2014

În 2022, Laurențiu Duță, Viorel Șipoș și Mihai Budeanu plănuiesc să susțină un concert aniversar. Evenimentul va avea loc pe 4 martie la Sala Palatului, unde fanii vechi și noi vor putea asculta live atât hit-urile din trecut, cât și piesele noi, cum ar fi "Jumătatea mea mai bună", colaborarea cu Andra din 2021. Această piesă a atins primul loc în trending Youtube, cu peste 50 de milioane de vizualizări.

„Ne bucurăm nespus că avem această minunată ocazie să ne reîntâlnim cu publicul în București. Acest concert va fi ca o mașină a timpului, în care vom depăna cântece și amintiri din cei 25 ani de la lansare. Dar și o celebrare a prezentului și a pieselor care mai urmează să bucure publicul nostru. O să cântăm, o să dansăm și o să fim alături unii de alții, ca pe vremuri”, a transmis trupa.

Biletele au fost puse în vânzare

Biletele pentru concertul "3 SUD EST - Best Of 25" au fost puse în vânzare în cadrul a 5 categorii, prețurile variind de la 80 la 240 de lei. Evenimentul va respecta prevederile legale și măsurile de protecție cu privire la COVID-19, participarea publicului fiind permisă numai cu purtarea măștii de protecție, în limita jumătății numărului de scaune din Sala Palatului.

Apasă pe eveniment pentru informații suplimentare:

Concerte vineri, 4 martie 2022

3 SUD EST - Best Of 25

Loc
Sala Palatului

Industria muzicala

YUKA cântă alături de 3 Sud Est piesa "Clipe" - AUDIO

YUKA se alătură formației 3 Sud Est pentru a aduce un nou suflu piesei "Clipe". Versiunea audio este disponibilă în articol, te invităm să o asculți.

Publicat

pe

YUKA feat. 3 Sud Est
YUKA feat. 3 Sud Est │ FOTO: Global Records

Conștientă de puterea muzicii de a conecta oamenii, YUKA a hotărât că este timpul ca generația ei să se bucure într-un mod propriu de hit-ul "Clipe", astfel încât a creat alături de membrii trupei o versiune numai bună pentru dans. Creditele pentru piesa originală și remake merg către Budeanu Mihai, Laurențiu Duță, YUKA, Ovidiu Marincea și Sipoș Viorel, iar producția a fost realizată de Laurențiu Duță.

"<<Clipe>> este una dintre piesele mele de suflet cu care am crescut. Propunerea de a face o nouă variantă acestui hit a venit cu o responsabilitate uriașă și mă bucur că remake-ul a fost primit cu multă caldură de public. Tot publicul, mai apoi, a cerut și o variantă YUKA & 3 Sud Est, care de acum e a voastră! Lucrând cu cei mai buni, rezultatul e magic! Dă-i un play", a declarat YUKA.

Laurențiu Duță (3 Sud Est) a adăugat:

"Suntem foarte bucuroși de această colaborare care îmbină vibe-ul original al melodiei, vocile 3 Sud Est actuale, cu aerul fresh adus piesei <<Clipe>> la 21 de ani de la lansare. Vocea și interpretarea YUKĂI se potrivesc foarte bine cu noi, dar gata, prima dată vă lăsăm să o ascultați! Și apoi, încă o dată și încă o dată."

AUDIO: YUKA feat. 3 Sud Est - Clipe

YUKA are 18 ani și s-a îndrăgostit de muzică din copilărie. La 5 ani a pășit prima data pe scenă și a cucerit inimile tuturor. Cântă la pian, ukulele, chitară, compune muzică și scrie versuri. Cântăreața a lansat piese precum "Aripi de Nisip", care în vara anului 2021 a fost difuzată pe mai multe radio-uri românești, intrând în top 40 sau "Waste Your Love", care de curând a depășit un milion de ascultări pe Spotify.

Anul trecut, colaborarea sa alături de Zodier pentru piesa "La Sacou" a cucerit platforma TikTok, îndrăgostiții de pretutindeni și radiourile, ajungând până pe locul #6 în topul celor mai ascultate piese de la radio și stând în Top 10 timp de 4 săptămâni. Cel mai recent single al său se intitulează "Strada iubirii".

Formația 3 Sud Est și-a făcut debutul în lumea muzicală în 1997. După o perioadă prolifică de 11 ani, în care au cucerit inimile fanilor, formația a decis să se despartă în 2008. Cu toate acestea, în februarie 2014, membrii fondatori s-au reunit oficial și au surprins din nou publicul cu lansarea unui nou single, intitulat "Emoții".

3 Sud Est este considerată una dintre cele mai de succes formații din peisajul muzical românesc. De-a lungul anilor, a stabilit recorduri impresionante în materie de vânzări. Albumul lor de debut, simplu numit "3 Sud Est", lansat în 1998, s-a bucurat de un succes masiv, înregistrând vânzări de peste 200.000 de exemplare pe casetă audio și 6.000 de exemplare pe CD. Printre piesele emblemă ale trupei se numără "Ai plecat", care a conturat identitatea lor muzicală distinctivă, "De ziua ta", și "Amintirile", considerată drept cea mai de succes piesă a lor.

Citește în continuare

Trending