Urmărește-ne în Social Media

Emisiuni radio-tv

Semifinala iUmor sezonul 11 şi-a ales câştigătorul; Cine sunt finaliştii?

Pe 19 decembrie a fost difuzată semifinala iUmor sezonul 11, poate cea mai încinsă de până acum. Asta pentru că au ieşit scântei între juraţi ca niciodată, din cauza implicării sau neimplicării în numerele concurenţilor. Cine se duce mai departe în finală aflaţi în articol.

Publicat

pe

Semifinala iUmor sezonul 11
Semifinala iUmor sezonul 11 │ FOTO: Antena 1

Înainte de toate, marea finală iUmor sezonul 11 are loc pe 26 decembrie 2021, a doua zi de Crăciun. 11 finalişti aveau deja garantată prezenţa acolo, iar concurentul cu numărul 12 a fost ales în urma voturilor din semifinală. Un astfel de concurent nu trebuie subestimat, deoarece şi la sezonul trecut câştigătorul a venit dintr-o astfel de semifinală. La episodul de pe 19 decembrie condiţia era ca omul de pe scenă să primească 3 Like-uri pentru a ajunge la jurizarea finală a serii.

Semifinaliștii din cel de-al unsprezecelea sezon iUmor au fost: Ioan Strâmbeanu, Robert Pavicsits, Gigel Frone, Oana Moșteanu, Teodor Stroe, Valeria Jalenco, Octavian Vânău și Abel Megyes. Delia a apărut la masa juraţilor în cea mai elegantă ţinută şi coafură de când există emisiunea, în vreme ce Mihai a fost victima unui soi de shaming şi bullying pentru că fusese la solar şi era roşu în obraji.

Nu au lipsit controversele, Oana Moşteanu fiind acuzată că a făcut portrete ale juraţilor şi ale unor celebrităţi de la noi folosind doar o banală aplicaţie de smartphone. Toate aceste acuze au făcut-o să plângă pe concurentă. Am avut şi un roast al lui Octavian Vânău care includea multe glume previzibile şi care nu prea a fost apreciat de Cheloo. De fapt Cheloo nu a fost într-o seară de graţie şi l-a tot trollat pe Bendeac, dar şi pe concurenţii care veniseră în semifinală.

În cazul lui Gigel Frone a ieşit chiar de pe scenă, considerând că nu e nevoie de prezenţa sa la numărul de coveruri. Valeria Jalenco a venit cu un speech motivaţional livrat ca o serie de slide-uri PowerPoint, sfârşind prin a fi ironizată de Cheloo. Cel mai muncit moment al serii a fost cel al lui "Johnny şi Virgil", un sketch a la Charlie Chaplin apreciat în special de Mihai Bendeac. Ioan Strâmbeanu, component al acestui duo l-a surprins pe Cheloo în audiţii, căzând printr-o masă.

Am avut şi numere de mentalism şi magie, iar ultimul, cel al lui Teodor Stroe a stârnit cea mai aprigă dispută dintre Cheloo şi Bendeac. Mihai l-a acuzat pe colegul de juriu că a sabotat tot numărul şi l-a făcut pe Cheloo să dea like magiei cu cărţi a tânărului. Ulterior la votul final, când au rămas doar 3 candidaţi la finală Mihai a pus presiune pe juriu să îl aleagă tot pe Teodor, amplificând tensiunea dintre juraţi.

Cine s-a calificat în finală

Marea finală are loc pe 26 decembrie, de la ora 20:00, urmând a fi difuzată pe Antena 1. 12 concurenţi se vor lupta pentru premiul de 20.000 de euro, iar numele lor le aflaţi mai jos:

 • Teodor Stroe
 • Kiara Anca Firan
 • Claudiu Medeș
 • Octavian Man
 • Tudor Costina
 • Virgil Ciulin
 • Zamfir Silaghi
 • Valentin Andrieș
 • Mădălin Ghioc
 • Petre Roman
 • Stevo Joslin

Alte numere din semifinală:

PUBLICITATE
Comentează

Emisiuni radio-tv

Finala iUmor sezonul 13 are un invitat special, duminică, pe 4 decembrie

iUmor a ajuns la final din nou, iar sezonul 13 se încheie fără Mihai Bendeac ca jurat şi cu zvonuri că ar pleca şi Cheloo. Până atunci avem detalii despre marea finală. Aceasta va fi transmisă pe Antena 1, de la ora 20:00 duminică, pe 4 decembrie.

Publicat

pe

Finala iUmor sezonul 13
Finala iUmor sezonul 13 │ FOTO: Antena 1

Ana-Maria Caliţa, actriţa care a luat marele premiu în al patrulea sezon iUmor va reveni la finala sezonului 13 pentru un moment de standup. În ce priveşte juriul, pe lângă Delia, Cheloo şi Costel Bojog va veni şi Mihai Petre, din nou în postura de jurat iUmor. 13 finalişti sunt aliniaţi la start, sperând să obţină cele 4 Like-uri care îi duc la votul publicului.

Iată cum arată lista cu cei 13 finalişti:

 • Bia TRS
 • Laila Abdel Hafiz
 • Flavius Buzilă
 • Dima Cubreacov
 • Mahmoud Chaher
 • Remus Iosub
 • Dragoş Mitran
 • Doru Nicut
 • Vladislav Sliusarenco
 • Andrei Fabian Stoica
 • Teddy Ştefănescu
 • Tudorel Popa
 • Ivan Liulenov (calificat în semifinala)

Câştigătorul va pleca acasă cu marele premiu de 20.000 de euro. Mihai Petre a fost jurat şi la semifinala iUmor sezonul 13, sosind direct de la aeroport şi primind un tratament demn de un star internaţional. Pe parcursul acestui sezon am avut prin rotaţie juraţi surpriză precum Nicoleta Luciu, Teo, Anastasia Soare, Maia Morgenstern, Iulia Vântur, Radu Pietreanu şi Florin Călinescu.

Show-ul se vede de la ora 20:00 pe Antena 1 şi pe AntenaPLAY. Trebuie spus şi că iUmor a strâns deja peste 2.5 milioane de abonaţi pe canalul sau de YouTube. În urmă cu 6 luni a avut loc finala sezonului 12 iUmor, cu Mihai Petre că jurat şi Micutzu ca invitat special pentru un număr de standup. Pe atunci câştigător a fost Mihai Radu aka "Bucşă", el provenind direct din semifinală, pe aceeaşi reţetă ca şi câştigătorul sezonului 11.

Publicul telespectator va putea alege, duminică seară, marele câștigător al sezonului 13, dar și al premiului în valoare de 20.000 de Euro, prin SMS la 1313, după ce Șerban Copoț și Dan Badea da: "Start vot!". După ce prezentatorii vor spune că s-a încheiat procesul de votare, ei vor dezvălui cine este câștigătorul sezonului 13 iUmor, care va pleca acasă cu cecul de 20.000 de Euro.

Citește în continuare

Emisiuni radio-tv

Nicoleta Luciu completează juriul iUmor, într-o nouă ediție a emisiunii

Seria juraţilor-surpriză ai celui de-al treisprezecelea sezon iUmor continuă duminica aceasta cu Nicoleta Luciu. Apariția ei pe scena emisiunii de umor i-a surprins pe toți, mai ales că este prima după o lungă perioadă de timp în care aceasta a preferat să îşi dedice timpul familiei. Găsești mai multe detalii în articol.

Publicat

pe

Nicoleta Luciu la iUmor
Nicoleta Luciu la iUmor │ FOTO: Antena 1

Deși familiarizată cu camerele de filmat şi luminile reflectoarelor, emoțiile au copleșit-o pe Nicoleta Luciu la scurt timp după ce a păşit în platoul emisiunii iUmor. "Ce emoții am!", a exclamat vedeta, iar Delia a încurajat-o. Ulterior, jurata a mărturisit:

"Pe Nicoleta Luciu n-a mai văzut-o nimeni de o grămadă de ani și m-am bucurat să văd că este la fel de frumoasă. Arată superb!".

Întrebată despre absența de pe micile ecrane și de la evenimentele mondene, Nicoleta a spus că cei patru copii au fost prioritari. Costel a declarat:

"Patru copii – nu prea mai ai timp să faci chestii. Și… înseamnă că și-a dorit mai mult să fie mamă de cât să fie în centrul atenției, în lumina reflectoarelor".

Nicoleta Luciu a dezvăluit în cadrul interviului că urmărește show-ul de umor și că de multe ori și-a dorit să fie și ea la masa juraților.

"Mie-mi place iUmor și mi-am dorit și eu să fiu o dată în juriu. Nu știu cui i-a venit ideea asta genială de a aduce un invitat în juriu!"

Tot duminică, telespectatorii îl vor putea urmări pe Cristi Manolescu, invitat special al celui mai nou nou episod iUmor. Cu un moment savuros de stand-up, Cristi a stârnit hohote de râs atât în rândul juraţilor, cât şi al publicului.

Episodul 11 din serialul iMai Mult Umor va fi difuzat duminică la Antena 1, imediat după iUmor, iar pe AntenaPLAY poate fi văzut oricând. În noul sezon iMai mult umorVlad Drăgulin îl impersonează pe Nicuşor de la Brăila, personajul devenit viral în cadrul emisiunii În Puii Mei de la Antena 1.

Citește în continuare

Emisiuni radio-tv

Teo se alătură juriului iUmor și face o alianță cu Cheloo

Teo a acceptat invitația de a sta pe scaunul juratului-surpriză de la iUmor, după ce și-a amintit unul dintre sfaturile primite de la Costel - acela de a-și depăși limitele încercând lucruri noi. Citește mai multe detalii în articol

Publicat

pe

Teo la iUmor 2022
Teo la iUmor 2022 │ FOTO: Antena 1

Experiența de a juriza alături de Delia, Costel și Cheloo a început cu o alianță pe care Teo  a făcut-o cu exigentul rapper. Dialogul lor savuros, momentele concurenților din episodul 10 iUmor, însă, și roast-urile de care a avut parte Teo, telespectatorii le pot vedea duminică, începând cu ora 20:00, pe Antena 1 și AntenaPLAY.

La scurt timp după ce Teo a pășit pe scena emisiunii de umor, prezentatorii au remarcat: "Se pare că există o hibridizare a juriului de aici, de la iUmor, cu Stand-Up Revolution", a declarat Șerban Copoț, iar Dan Badea a subliniat: "Suntem într-o eră hibridă".

Teo a mărturisit despre prezența lui în show alături de Delia, Costel și Cheloo:

"N-am idee ce caut aici, m-am molipsit de la Costel cu atitudinea asta de: <<Hai, mă, să fim deschiși, să încercăm lucruri!>>".

Cele mai mari emoții pentru această experiență le-a avut, se pare, bunul său prieten. Totuși, temerile lui Costel au fost nefondate, pentru că, imediat ce și-au strâns mâinile, comediantul și rapperul "au semnat un soi de tratat".

"Nu știam că mă arunci direct în lecția de filozofie", i-a spus Teo lui Cheloo.

Cum a evoluat alianța celor doi, cine l-a roast-uit pe Teo și care sunt concurenții care au intrat la votul publicului, telespectatorii pot descoperi urmărind noul episod al emisiunii de umor duminică, de la 20:00, pe Antena 1 și pe AntenaPLAY.

Episodul 10 din serialul iMai Mult Umor va fi difuzat duminică la Antena 1, imediat după iUmor, iar pe AntenaPLAY poate fi văzut oricând. În noul sezon iMai mult umorVlad Drăgulin îl impersonează pe Nicuşor de la Brăila, personajul devenit viral în cadrul emisiunii În Puii Mei de la Antena 1.

Citește în continuare
Concert Depeche Mode 2023

AGENDA DE CONCERTE

<< dec. 2022 >>
lmmjvsd
28 29 30 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31 1

Trending