Urmărește-ne în Social Media

Albume noi

Sarmalele Reci lansează "Țara te vrea prost" pe vinil

Sarmalele Reci lansează albumul "Țara te vrea prost" pe vinil. Pe 18 decembrie, în club Quantic, albumul document se arată pentru prima dată în noua variantă: reînregistrat, recântat, viu și actual.

Publicat

pe

Afișul concertului Sarmalele Reci - Țara te vrea prost
Afișul concertului Sarmalele Reci - Țara te vrea prost

Inițiată ca o trupă de protest social, simbol al civilizaţiei cu parfum caragialesc, care face haz de necaz în ţara lucrurilor bine făcute şi neterminate, Sarmalele Reci s-a dovedit o trupă profetică.

Un amestec original şi eclectic de rock'n'roll, funk, jazz şi folclor, cu versuri scrise cu artă şi forţa în limba română, "Țara te vrea prost" este un disc emblematic al anilor '90, la fel de actual și acum. Albumul a fost reînregistrat, cu un sunet mai proaspăt, cu o tehnologie mai nouă, cu o voce mai matură, cu o energie mai punk, cu un saxofon mai iscusit.

Sarmalele Reci, în componența actuala – Zoltan Andras, Emil Viciu, Mircea Laszlo Horvath, Ciprian Almasan, Bogdan Valentin Bereuca - și Mihai Iordache au intrat in studio. A rezultat primul vinil Sarmalele Reci, o productie marca Trei Bețivi.

Lansarea vinilului e sărbătorită cu un concert în Quantic

Sarmalele Reci si Mihai Iordache vor veni la Quantic pentru a sărbatori lansarea vinilului cu un concert-concept. Vor fi cântece și descântece pe versuri de Florin Dumitrescu, în prezența poetului. Vor fi profeții muzicale vechi și noi.

"Pe 18 decembrie, la Quantic, scriem istoria împreună și contrazicem titlul albumului, ca să aflăm cum să schimbăm istoria viitoare."

Prețul biletului la concertul din Quantic și prețul vinilului

Biletul de intrare este 50 de lei și e disponibil online. Vinilul este 100 lei și va putea fi cumpărat la Quantic în ziua concertului, dar și online, pe treibetivi.ro, la Trei Betivi Bar sau în magazinele Cărturești.

Reguli de acces:

Accesul se va face exclusiv pe baza certificatului verde COVID-19
Acesta este disponibil pentru:

  • Persoanele vaccinate cu ambele doze și care au împlinit 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare;
  • Persoanele care se află în perioada cuprinsă între a 15-a și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu SARS-CoV2.

Este obligatorie purtarea măștii de protecție pe toată durata evenimentului.
Copiii sub 12 ani au acces gratuit atât timp cât sunt însoțiți de un adult plătitor de bilet. Pentru copii peste 12 ani va fi nevoie de prezentarea unui certificat verde COVID-19. Dacă copilul are peste 5 ani va trebui să poarte mască.

Apasă pe eveniment pentru informații suplimentare:

Concerte sâmbătă, 18 decembrie 2021

Sarmalele Reci

Loc
Quantic Club

Trending