Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Formația Revolver deschide concertul W.A.S.P. de la București

Formația sibiană REVOLVER a fost aleasă să deschidă concertul americanilor de la W.A.S.P. Show-ul va avea loc la Romexpo, în luna mai a anului viitor.

Publicat

pe

Revolver
Revolver

Revolver este una dintre cele mai tinere formații din România, formață din 5 adolescenți sibieni cu vârste între 15 și 17 ani. În septembrie 2021, tânăra formație a lansat primul material discografic intitulat "Revolter". Piesele incluse pe acest prim album vorbesc despre curajul de a te opune grupului majoritar ("Sclav"), despre prima dezamăgire în dragoste ("Tu"), despre conflictul dintre generații ("Adu-ți aminte") sau despre maturizare și creșterea respectului de sine ("Trecut").

Revolver îi are în componență pe:

  • Dragoș Rădulescu – voce
  • Ștefan Marcu – chitara, voce
  • David Neacșu – chitară
  • Luca Barbu – bass
  • Haris Mureșan – tobe

"E o onoare să cântăm în deschiderea concertului W.A.S.P. și suntem foarte încântați că avem șansa să arătăm publicului muzica noastră. Suntem bucuroși că au ales să încurajeze și să promoveze o trupă locală tânără." - Revolver

"Revolver este o trupă tânără foarte ambițioasă și mă bucur că putem aduce în atenția celor care vin să sărbătorească 40 de ani de activitate alături de W.A.S.P. o formație care se află la început de drum. Sper ca acest show să fie de bun augur pentru Revolver și, cântând pe aceeași scenă cu Blackie Lawless & W.A.S.P., un simbol al muzicii heavy metal, să îi motiveze și mai tare pentru a ajunge cât mai sus", a declarat Nelu Brîndușan, reprezentantul organizatorului concertului W.A.S.P. de la București.

Concertul W.A.S.P. de la București va avea loc pe 17 mai 2022. Evenimentul este organizat dePromusic Events și Maximum Rock.

Prețuri bilete la concertul W.A.S.P.

Biletele sunt disponibile online, la următoarele prețuri:

  • 170 lei  159 lei – Presale / Normal Circle (ultimele 400 de bilete până pe data de 16.05.2022)
  • 170 lei – Normal Circle (preţ în ziua evenimentului, atât online cât și la intrare)
  • 189 lei – Golden Circle / Zona în fața scenei (ultimele 80 bilete)

REGULI de acces:

Pentru a asigura sănătatea și siguranță participanților, a artiștilor și a tuturor celor prezenți în zona evenimentului, accesul în zona de concert se va face în baza regulamentului organizatorului, ce va include respectarea tuturor restricțiilor și a posibilelor condiții suplimentare impuse de autoritățile locale înainte de eveniment și în timpul desfășurării evenimentului.

Organizatorul își rezervă dreptul de a impune oricare sau toate dintre măsurile următoare pentru participanți: prezentarea dovezii vaccinării și/ sau dovezii testării și/ sau dovezii prezenței anticorpilor pentru SARS-CoV2, păstrarea distanței sociale față de alți participanți, minimizarea aglomerării de oameni prin acceptarea sosirii la locație la orele comunicate și/ sau purtarea măștii.

Apasă pe eveniment pentru informații suplimentare:

Concerte miercuri, 17 mai 2023

W.A.S.P.

Loc
Arenele Romane
Comentează

Trending