Urmărește-ne în Social Media

Emisiuni radio-tv

PROTEVELION-ul aduce vedetele la PRO TV în ultima zi din 2021; Ce program pregătește postul pentru Revelion 2022

PRO TV pregătește un program special pentru Revelion 2022. La trecerea dintre ani, PROTEVELION-ul va aduce în fața telespectatorilor actori, cântăreți și vedete PRO TV. În actualul context pandemic, postul mizează pe o creștere a numărului de persoane care vor sărbători Anul Nou în fața televizoarelor.

Publicat

pe

PROTVELION
PROTVELION │ FOTO: PRO TV

Cu show-uri de succes precum Masked Singer și SuperStar România, PRO TV încearcă să capitalizeze rating-ul și în noaptea de Anul Nou. Postul a anunțat că în ultima zi din 2021 va difuza un program special de Revelion, care promite să ducă telespectatorii în 2022 cu zâmbetul pe buze. PROTEVELION-ul se va bucura de prezența multor vedete extrem de îndrăgite, atât din zona muzicii, cât și a televiziunii și cinematografiei.

Cine vor fi gazdele PROTEVELION-ului

Prezentatorii PROTEVELION-ului vor fi Pavel Bartoș, gazda actuală a emisiunii Masked Singer, și Raluka, jurata show-ului SuperStar România.

Ce vedete participă la PROTEVELION

Gândit ca o mare petrecere, Revelionul de la PRO TV va aduce pe scenă foarte multe vedete îndrăgite de public. Andra, Inna, Smiley, Carla’s Dreams și Irina Rimes vor face parte din programul PROTEVELION-ului, alături de Vlăduța Lupău, Carmen Chindriș și Taraful Rutenilor, Zdob & Zdub, Matilda Pascal Cojocărița, Carmen Tănase, Horațiu Mălăele, Medeea Marinescu și alții.

Potrivit comunicatului trimis de PRO TV, filmările au început deja, "membrii echipei de producție pregătind, într-un cadru special, super surprize, atât pentru cei de pe scenă, cât și pentru cei de acasă".

Show-ul maraton va avea și o miză: se va acorda un premiu. Postul nu dezvăluie, încă, dacă acesta va merge către public ori un ONG. Cel mai probabil, acesta va stimula o potențială competiție între vedetele participante.

Noi detalii privind ora de difuzare, dar și vedetele ce se alătură programului, vor fi dezvăluite în perioada următoare.

PRO TV a difuzat anul acesta și un program special de Halloween - "Singură casă". Gazda emisiunii a fost vampirul Eduard, interpretat de Alex Bogdan, detectivul de la Masked Singer. Au participat, de asemenea, Mihaela Rădulescu, Smiley, Pavel Bartoș și Ruby. Și de această dată a fost pus un premiu în joc, în valoare de 50.000 euro. Suma a fost donată asociației "Dăruiește viață!".

Comentează

Trending