Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Massif Winter 2022 va avea loc în martie în Poiana Brașov; Ce promit creatorii UNTOLD

Massif Winter 2022, un eveniment gândit de creatorii UNTOLD și Neversea, va avea loc la începutul primăverii în Poiana Brașov. Timp de o săptămână, Massif Winter promite să ofere ”trăiri inedite, cu muzică electronică și live acts”. Pe cele trei scene ale festivalului vor urca artiști români, dar și din afara țării.

Publicat

pe

Massif Winter 2022
Massif Winter 2022 │ FOTO: UNTOLD

Massif Winter 2022 se va defășura în perioada 6 - 13 martie 2022, pe platoul Pârtia Bradul din Poiana Brașov și în alte 6 locații din stațiune. Evenimentul face parte dintr-un nou concept de divertisment, gândit de creatorii UNTOLD și Neversea, special creat pentru stațiunea Poiana Brașov, care să dezvolte regiunea în cea mai dorită destinație montană pentru tineri, din Europa.

Timp de o săptămână, Poiana Brașov va fi destinația iubitorilor de trăiri inedite, cu muzică electronică și live acts, petreceri exclusiviste, experiențe culinare deosebite și activități pentru iubitorii sporturilor de iarnă, alături de artiști români și internaționali.

Unde vor fi amenajate scenele Massif Winter 2022

MASSIF WINTER înseamnă două scene de mari dimensiuni într-un perimetru de eveniment bine delimitat, cu instalații și amenajări de zăpadă și gheață, ambele scene fiind poziționate pe platoul de la Pârtia Bradul. O altă scenă va fi amenajată în Poiana Ruia, iar în 5 apres-skiuri din stațiune pasionații sporturilor de iarnă și ai muzicii pot să petreacă și să trăiască cea mai tare experiență de la munte din Europa Centrală și de Est. Activitățile din toate zonele MASSIF WINTER și întreg calendarul cu experiențe, dar și artiștii vor fi comunicate în curând.

Ce declară organizatorii Massif Winter 2022: "Va fi cel mai mare proiect de entertainment organizat într-un cadru montan de iarnă din Centrul și Estul Europei"

 "Massif Winter este doar primul din evenimentele pe care le vom organiza aici, în Poiana Brașov, toate făcând parte dintr-un concept unitar prin care ne propunem să transformăm stațiunea în cea mai atractivă stațiune montană din Europa, pentru tineri! Îi așteptăm atât pe cei care iubesc sporturile de iarnă, cât și pe cei care caută o vacanță la munte infuzată cu distracție masivă." - Edy Chereji, UNTOLD Universe

"Massif Winter va fi cel mai mare proiect de entertainment organizat într-un cadru montan de iarnă din Centrul și Estul Europei și sunt convins că vom reuși să oferim participanților cea mai complexă experiență de vacanță, cu entertainment de cea mai bună calitate în cadrul zonei principale de eveniment, dar și experiențe inedite pe pârtie și la fiecare Apres-ski." - Bogdan Rădulescu, UNTOLD Universe

Pachete de vacanță Massif Winter 2022

  • Pentru o experiență completă, începând de miercuri, 22 decembrie, pachetele de vacanță, ce includ accesul la eveniment și cazare în Poiana Brașov, se pot achiziționa de la unitățile hoteliere partenere din stațiune. Biletele individuale, care vor permite doar accesul la MASSIF Winter, fără cazare, se vor putea achiziționa din luna ianuarie.

Despre Massif Winter 2022

MASSIF WINTER face parte dintr-un concept de entertainment care se va mula pe specificul turismului montan, dar și pe strategia de dezvoltare turistică a regiunii și va cuprinde mai multe tipuri de experiențe. Va mai exista și un festival de vară, precum și alte concepte de petrecere a timpului liber cu caracter semi-permanent. Acest proiect are ca obiectiv transformarea stațiunii Poiana Brașov în una dintre cele mai atractive din Europa. Proiectul va fi finanțat integral din fonduri private de către organizatorii UNTOLD și Neversea. Bugetul ediției din 2022 pentru MASSIF WINTER este de peste 2,4 milioane de euro.

Prin acest proiect, universul UNTOLD se extinde cu un nou concept original, care va atrage anual sute de mii de turiști, atât în Poiana Brașov, cât și în regiune. Reprezentanții UNTOLD și-au îndreptat atenția spre stațiunea montană cu cel mai curat aer din Europa - Poiana Brașov. În plus, proiectul își propune să devină și un nou pol de interes pentru cetățenii Brașovului, să ajute la dezvoltarea resurselor locale și să aibă un impact economic regional.

Apasă pe eveniment pentru informații suplimentare:

Diverse duminică, 6 martie 2022

Massif Winter 2022

Loc
Poiana Brașov

Trending