Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

INNA colaborează cu Sean Paul pe o piesă care va debuta pe 17 decembrie

INNA bifează o colaborare cu un nume mare din muzică pe final de an. Artista va lansa o piesă în colaborare cu Sean Paul pe 17 decembrie şi având în vedere că teaserele indică numele "UP", e posibil să fie vorba despre un remix al melodiei cu acelaşi nume lansată de INNA în toamnă.

Publicat

pe

Coperta single INNA Sean Paul UP
Coperta single INNA Sean Paul UP │ FOTO: Global Records

Pe 17 decembrie 2021 INNA şi Sean Paul vor lansa piesa "UP", pe care o puteţi pre-salva pe Spotify şi Apple Music pentru a fi printre primii care o ascultă. Artista vine după finala emisiunii "Masked Singer 2021", câştigată de Andreea Marin în costumul Muma Pădurii şi vine şi după un an prolific. În această toamnă a lansat piesa "De Dragul Tău" şi a apărut la podcastul PORC TV (Window Shopping), cântând piesele iubitului său Deliric sub formă de manele.

Piesa "UP" apărea cu 2 luni în urmă şi primea un remix de la Romanian House Mafia pentru un boost de popularitate. În ultima lună INNA a pornit un nou proiect de izolare într-o casă pentru a compune piese pentru un viitor album. Este al doilea sezon al proiectului "Dance Queen's House", o sesiune muzicală care durează 16 zile şi implică izolarea INNEI alături de producători şi compozitori de la Global Records, plus colaboratori din Suedia pentru a compune o serie de track-uri

Fanii săi vor avea parte de 8 episoade de vlog care vor fi lansate o dată la 2 zile pe canalul de YouTube al artistei. Include provocări, momente emoţionante, distractive, farse şi invitaţi speciali.

Sean Paul a lansat o piesă nouă în colaborare cu Sia în acest an, "Dynamite", duo-ul reunindu-se la 5 ani de la hitul "Cheap Thrills". Tot în 2021 a colaborat cu Luis Fonsi şi R3HAB pe melodia "Pues". Muzicianul în vârstă de 48 de ani a avut un an de foc, lansând albumele "Scorcha" şi "Live N' Livin", după 7 ani de pauză, dar nu au lipsit single-urile în acea perioadă.

Pe parcursul ultimelor 12 luni artistul a avut apariţii la emisiuni reputate precum Jimmy Kimmel Live, The Wendy Williams Show şi Good Morning Britain.

Comentează

Concerte & turnee

Electric Castle 2024 a anunțat un nou val de artiști; Paolo Nutini, Sevdaliza, Sean Paul fac parte din lineup

Festivalul Electric Castle își desăvârșește lineup-ul ediției din acest an. Organizatorii au anunțat o serie proaspătă de artiști care vor urca pe scenă cu cele mai tari show-uri. Te invităm să afli mai multe detalii.

Publicat

pe

Paolo Nutini, Fall in Love (Mogosoaia), 4 septembrie 2022 │ FOTO: Ionut Paraschiv / InfoMusic.ro

Electric Castle revine anul acesta cu cea de-a zecea ediție, una aniversară, care va promite concerte de neratat și o atmosferă electrizantă. Evenimentul va avea loc în perioada 17-21 iulie. Organizatorii au completat lineup-ul cu noi artiști, astfel:

  • Sean Paul
  • Paolo Nutini
  • Sevdaliza
  • Kungs
  • L'entourloop
  • Apashe with Brass Orchestra
  • Hernan Cattaneo B2B Sasha
  • Honeyluv
  • Vama
  • Șuie Paparude
  • CTC
  • Delia
  • Andy Purnell
  • BAO G
  • Mel Woods
  • Aris & Edi
  • Azteka
  • Palaye Royale

Aceștia li se adaugă muzicienilor deja anunțați la sfârșitul anului trecut, printre care Massive Attack, Bring Me the Horizon, Queens of the Stone Age și Chase & Status.

Sean Paul este unul dintre cei mai importanți pionieri ai muzicii dancehall. Piesele "Get Busy/Like Glue," "Temperature", "Baby Boy" împreună cu Beyonce, "Rockabye" cu Clean Bandit sau "Cheap Thrills" cu Sia sunt hit-uri de neuitat. În 2004 a câștigat premiul Grammy pentru "Best Reggae Album", în 2005 la American Music Award a câștigat "Best Pop/Rock Male Artist", iar în 2009 a câștigat "Best Reggae Artist" la Soul Train Award. Sean a avut și alte nominalizări la unele dintre cele mai prestigioase gale de premii din muzică.

De-a lungul carierei sale, Sean Paul s-a făcut remarcat drept un artist cu o abordare muzicală unică. Capacitatea sa de a arăta puterea și unitatea în muzică prin diverse colaborări, în mai multe genuri, i-a catapultat cariera în diferite topuri, aducându-i, în același timp, numeroase premii, dar și un fanbase uriaș.

Paolo Nutini este un cântăreț, compozitor și muzician scoțian. Albumul său de debut, "These Streets" (2006), a ajuns pe locul trei în UK Albums Chart. Următorul său disc, "Sunny Side Up" (2009), a debutat pe primul loc în UK Albums Chart. Cinci ani mai târziu, Nutini a lansat al treilea album de studio, "Caustic Love", în aprilie 2014. Materialul a primit recenzii pozitive din partea criticilor muzicali și a debutat pe primul loc în topurile albumelor din Marea Britanie. Cel mai recent album al artistului este "Last Night in the Bittersweet".

Paolo Nutini a concertat pentru prima dată în România în 2022, în cadrul festivalului Fall in Love.

Sevdaliza, pe numele real Sevda Alizadeh, este cântăreață, compozitoare, producătoare și regizoare irano-olandeză. A devenit activă pe scena muzicală în 2014, iar un an mai târziu a lansat două EP-uri, "The Suspended Kid" și "Children of Silk". Primul său album de studio, "ISON", a fost publicat pe 26 aprilie 2017 prin casa ei de discuri, Twisted Elegance. În 2018, a lansat un al treilea EP, "The Calling", urmat de al doilea album de studio, "Shabrang", în 2020.

Mai multe despre muzica Electric Castle 2024:

Electric Castle înseamnă 5 zile de party non-stop, întreținut, anul acesta, de regina muzicii techno, Nina Kravitz, Hernan Cattaneo, un nume important în progressive house, DJ Shadow, maestru în arta de sampling, Kungs, Todd Terje, și mulți alți DJi în premieră în festival. Revin la castel Sasha și Bonobo, producători descoperiți de fanii festivalului la primele ediții și mereu foarte bine primiți aici.

Pentru cei care își iau energia din rock, aventura muzicală va trece prin metal alături de frații Max și Igor Cavalera, fondatorii Sepultura, ce au reînregistrat două dintre albumele "clasice" ale trupei și le vor prezenta live, într-o formulă nouă, Sleaford Mods, probabil cea mai punk trupă din UK la ora actuală, sau garage rock cu Iguana Death Cult și She Wants Revenge. Palaye Royale adaugă un strop de eleganță în line up, cu stilul lor unic, autodefinit ca fashionart-rock.

Ritmuri latino, africane sau orientale își găsesc spațiu pe cele 10 scene ale festivalului și la ediția a 10-a. Fie că vor cânta în spaniolă, precum iLe, câștigătoare a Latin Grammys pentru cel mai bun album urban, în turcă, așa cum o fac Derya Yildirim & Group Șimșek, sau pe ritmuri congoleze, o premieră prin concertul Fulu Miziki, artiștii aduc o importantă contribuție la misiunea festivalului de a promova muzică de calitate din întreaga lume.

Artiștii români rămân în centrul atenției și la ediția a 10-a a festivalului: Subcarpați, Vița de Vie, Coma, Vama, Irina Rimes, Byron, Delia, Șuie Paparude, CTC și alte zeci de nume sunt confirmate de către organizatori.

Prețuri bilete Electric Castle 2024

Abonamentele pentru ediția 2024 a festivalului sunt disponibile online, la prețuri ce pornesc de la 493,02 lei. Pentru mai multe detalii despre bilete și modalitatea de achiziționare, accesează agenda InfoMusic.

Citește în continuare

Albume noi

INNA a lansat "El Pasado", cel de-al doilea album în limba spaniolă

"El Pasado" este un album la care INNA a lucrat 5 ani, o continuare a lui "YO", primul disc scris în spaniolă de artistă, care a fost lansat cu Roc Nation, casa de discuri a lui Jay-Z.

Publicat

pe

INNA - El Pasado
INNA - El Pasado │ FOTO: INNA / Global Records

Cele unsprezece piese de pe "El Pasado" au fost compuse integral de INNA cu Andres Alcaraz, producție David Ciente, mix și master Sergiu Musteață. Tracklist-ul include piesele "Primera Vez", "Como Tu", "Enferma", "Hechizo", "En la Cama", "LaLaLa", "El Tiempo", "Dame la Mano", "Que Importa", "Cora", "Yo Sigo Aqui".

"El Pasado" se lansează cu un mini-film care spune povestea lui Dolores, o artistă seducătoare care se îndrăgostește adesea de spectatorii pentru care performează. Practic, albumul vorbește despre idilele, poveștile și situațiile care i-au frânt inima lui Dolores, iar mini filmul este creat de Bogdan Daragiu cu INNA și filmat la Marmorosch, producție Loops Production, styling Domnica Mărgescu, make-up Anca Buldur, hair Adonis Enache.

"<<El Pasado>> este cel de-al doilea album din cariera mea, scris în limba spaniolă. Procesul a durat aproximativ 5 ani. Albumul vorbește despre o poveste de dragoste petrecută în trecut, de aici și numele <<El Pasado>>. Fiecare piesă reprezintă trăiri și emoții de-a lungul întregii perioade. <<El Pasado>> este, în opinia mea, cel mai complex album pe care l-am scris vreodată! Sper să vă stârnească emoție!", a spus INNA.

INNA este în Mexic în turneul de promovare, unde a participat la festivalul Tecate Pa'l Norte și a cântat pe aceeași scenă cu artiști precum Imagine Dragons, Kendrick Lamar, Thirty Seconds to Mars, Placebo, Anitta, Sum 41, Lost Frequencies, dar și Alok și R3hab cu care artista a colaborat.

Albumul "El Pasado" a fost prezentat în premieră în cadrul unui eveniment privat în Mexic, la care au fost invitați fani de-ai artistei care au ascultat în exclusivitate cele 11 piese.

INNA: El Pasado

Citește în continuare

Albume noi

INNA a lansat prima parte a albumului "Everything or Nothing"

INNA revine cu un nou album - "Everything or Nothing", deja o tradiție pentru fanii artistei care sunt obișnuiți cu piese noi, compuse și produse în Dance Queen's House.

Publicat

pe

INNA album "Everything or Nothing"
INNA album "Everything or Nothing" │ FOTO: INNA

Proiectul a ajuns la cel de-al patrulea sezon și înseamnă o sesiune de 14 zile într-o casă unde INNA și o serie de compozitori și producători creează muzică, iar procesul artistic este prezentat pe canalul de YouTube al artistei în 8 episoade.

Pentru albumul "Everything or Nothing", INNA a lucrat cu Marcel Botezan, Sebastian Barac, Alex Cotoi ca producători, iar ca songwriters cu IRAIDA și Minelli, dar și cu Breyan Isaac, premiat Grammy și BMI, care a mai colaborat cu INNA pentru piesa "VKTM", dar și cu artiști internaționali precum Nicki Minaj, Travis Scott, Charlie Puth, Lil Uzi Vert, Migos, Wiz Khalifa, David Guetta, Flo Rida, Pitbull, Waka Flocka, Kesha, Britney Spears.

Prima parte a albumului "Everything or Nothing" include 6 piese, printre care "Cheeky", lansată în urmă cu o lună și care are deja peste 3 milioane de vizualizări pe YouTube, "Love Me", "I Follow", "Everything or Nothing", "Imagination" și "Be My Lover", cu un sound electrizant.

"An nou, album nou de la Dance Queen's House! Mă bucur că în sfârșit vi-l pot prezenta! Le mulțumesc tuturor celor care au făcut parte din acest proiect. Bucurați-vă de muzică!", a spus INNA.

În urma primelor trei sezoane Dance Queen's House au rezultat albumele "Heartbreaker", cu super hiturile "Flashbacks" și "Maza", albumul "Champagne Problems", dar și "Just Dance".

INNA, una dintre cele mai de succes artiste din România, cu o impresionantă carieră internațională, are peste 10 miliarde de vizualizări și stream-uri, peste 7 milioane de abonați pe YouTube și peste 11 milioane de ascultători lunari pe Spotify. Acesta este și un record pentru un artist român și confirmarea unui repertoriu cu zeci de hituri cunoscute și apreciate la nivel mondial, peste 1000 de concerte, cu colaborări cu artiști relevanți români și internaționali precum J Balvin, Pitbull, Daddy Yankee, Flo-Rida, Yandel, Alok, Timmy Trumpet, Sofi Tukker și alții.

Citește în continuare

Trending