Urmărește-ne în Social Media

Emisiuni radio-tv

Careul de ași de la Masked Singer 2021: ei sunt cei patru finaliști

Cel de-al doilea sezon al show-ului Masked Singer se apropie cu rapiditate de final. În competiție au rămas doar patru măști, pregătite să dea tot ce au bun pentru a câștiga marele premiu. Te invităm să recapitulezi câteva momente din parcursul celor patru personaje.

Publicat

pe

Finaliști Masked Singer 2021
Finaliști Masked Singer 2021 │ FOTO: Masked Singer Romania www.facebook.com

Săptămâna aceasta, pe 9 decembrie, are loc finala celui de-al sezon Masked Singer România. Fluturele, Șaorma, Albina și Muma Pădurii vor urca pe scenă în fața publicului și a detectivilor, însă doar una va fi câștigătoare. Timp de mai bine de două luni, INNA, Mihaela Rădulescu, Alex Bogdan și Horia Brenciu au asistat la momente muzicale remarcabile susținute de unele dintre cele mai complexe personaje. Fiecare mască a fost specială în felul său și a cucerit audiența, dar fiecare competiție are un singur câștigător, iar în luptă au rămas la crème de la crème.

Fluturele

Fluturele i-a cucerit pe jurații Masked Singer de la prima apariție. Aceștia au fost impresionați de costumul colorat, de aripile imense, dar și de povestea sa de viață, oferită de cunoscutele indicii.

"Devenind Fluturele, mi-am adus aminte de copilăria mea. Mi-am adus aminte de momentele fericite, dar și de momentele dificile. Am fost nevoită să îmi țes în jurul meu un cocon protector, unde mi-am creat propriii mei prieteni din cărțile de aventură pe care le citeam. Acolo m-am simțit în siguranță, în cele mai dificile momente ale vieții mele. Viața m-a făcut să cunosc durerea și disperarea, am fost nevoită să zbor printre străini și am încercat să-mi găsesc un loc numai al meu.

Drumul meu a avut multe destinații și de fiecare dată mi-am închipuit că oamenii pe care îi cunosc, drumurile pe care le descopăr, mă vor ajuta să mă schimb. Dar nu a fost așa, schimbarea a venit din mine! Vestea bună pentru cei care ating pragul de jos este că nu se mai pot duce decât în sus. Nu puteam deveni Fluturele de astăzi fără greșelile din trecut!, spune Fluturele înainte de a urca pe scenă", sunt doar câteva indicii oferite de Fluture în parcursul său de până acum.

Declarațiile emoționante ale personajului au fost acompaniate de interpretări muzicale surprinzătoare. Fluturele a interpretat piese ca "Don’t Start Now" (Dua Lipa), "Cheap Thrills" (Sia), "Man In The Mirror" (Michael Jackson), "Flashbacks" (INNA), "Poate eu, Poate tu" (Narcisa Suciu) sau "Mariola" (Minelli).

În ceea ce privește investigația detectivilor, aceștia au oferit o mulțime de nume. Adriana Trandafir, Maria Buză, Sanda Ladoși, Gianina Corondan, Emilia Popescu, Roxana Ciuhulescu, Nico, Lili Sandu sau Paula Seling au fost doar câteva dintre vedetele la care s-au gândit cei patru detectivi.

Șaorma

Apetisant atât la propriu, cât și la figurat, simpaticul personaj a reușit în fiecare ediție să aducă o doză de umor pe scena Masked Singer. A glumit cu Pavel Bartoș și cu celelalte personaje, a ieșit în evidență prin statura impunătoare și coapsele puternice, observate constant de Mihaela Rădulescu. În ceea ce privește indiciile oferite, Șaorma a fost darnică:

"Sunt un artist cu de toate. Lumea crede că am origini orientale. Sunt un sensibil. Am muzica în suflet și dansul în picioare. Numele meu este peste tot.
De câțiva ani, viața mea e ca un meci de scrimă în care eu sunt arbitrul. Nu-mi pasă cine câștigă sau cine pierde, important este să participe. Și vorba aia: Ce ar fi Șaorma fără o sabie? Ca nunta fără lăutari! Treaba cu teatrul nu e așa profundă, mai mult am imitate, cam ca la mimă! Și am avut pe cine.. Dinică, Iordache, Pacino.

Un singur lucru mă activează. Mă interesează părerea oamenilor. Nu există zi în care să nu mă întâlnesc cu ei pentru a afla ce gândesc și ce își doresc de la viață și de la mine! Politica e o tradiție în familia mea, nu de azi ... de ieri! În toată cariera mea de un singur lucru mă feresc: să candidez la președinție".

Cum Masked Singer este un show de divertisment, Șaorma s-a conformat și a adus în fața telespectatorilor momente unul și unul. De la "Constantine, Constantine", "Liberă la mare", "Macho Man" și "Pump It", la "Walk this way", "Jerusalema", "Stay with me", "Seven Nation Army" sau "Somewhere over the rainbow".

Șaorma i-a intrigat pe detectivi în fiecare ediție. Printre numele menționate de aceștia se numără Benny Adegbuyi, Cabral, Andrei Duban, Mircea Diaconu, Dan Bittman, Pavel Stratan și, poate cel mai interesant, Dumitru Prunariu.

Albina

Albina, ca și colega sa insectă, Fluturele, a reușit să surprindă cu fiecare apariție. De la ținuta sclipitoare, tocurile înalte și prezența impozantă, la interpretări muzicale speciale și coregrafii, Albina a demonstrat de-a lungul timpului că merită un loc în marea finală. Despre Albina, se știe că:

"Sunt departe de stupul meu, dar nu uit niciodată de unde am zburat. Toată viața mea mi-am petrecut-o muncind. Eram cea mai mică de la mine din stup, însă muncile cele mai grele eu le primeam. Toată viața am fost obișnuită să zbor printre celebrități. Cât despre muzică, nici atât! Am zumzăit de toate, chiar și chestii grele! Dar regele a avut ultimul cuvânt de spus: <<Încetează!>>.  Am decis să-mi iau zborul, dar am înțeles pe pielea mea că, de cele mai multe ori, oamenii judecă ambalajul și nu conținutul! Eu mă vedeam ca o albină puternică, ei mă catalogau ca pe o gâză sensibilă.

Sunt cea mai puternică ființă care există, însă vreau să vă spun cea mai mare slăbiciune a mea! Sunteți pregătiți? Îmi e frică de fantome! Știu că poate sună naiv, însă locul de unde vin eu e plin de povești cu fantome și strigoi. Așa că, în preajma mea, păstrați-vă poveștile de groază pentru voi. Eu sunt slabă de înger".

La fiecare ediție, Albina a umplut scena cu interpretări de neuitat. A adus energie, dar și emoție cu piesa ca "Alive" (Sia), "Born This Way" (Lady Gaga), "1234, Unde dragoste nu e" (Delia), "Zitti E Buoni" (Maneskin), "Dangerous Woman" (Ariana Grande), "Once Upon a December"  sau "Work" (Rihanna).

Cercetările detectivilor au dus la nume ca Otilia Bilionera, Minelli, Anca Florescu, Theo Rose, Ana Ularu, Maria Radu, Analia Selis, Anna Lesko.

Muma Pădurii

Chiar dacă toate măștile din competiție sunt unice, iar momentele lor au fost spectaculoase, Muma Pădurii a reușit să iasă și mai mult în evidență. A primit titulatura de cea mai misterioasă mască, detectivii nereușind în primele ediții să deducă daca este femeie sau bărbat. Apoi, au ținut-o una și bună că sub mască se află Maia Morgenstern, însă actrița a apărut pe scenă, lângă Muma Pădurii, demonstrând că nu ea este enigmaticul personaj.

Haideți să vă descriu cum arată o zi din viața mea! Sunt cocoșată și gârbovită, dar asta nu înseamnă că nu sunt la curent cu noile tendințe în poțiuni, leacuri și farmace! Și de câteva luni mi-am deschis și blog! Fac live-uri, din astea, din pădure. Mii de oameni sunt curioși să îmi vadă viața. Au și ce să vadă!

Seducția e punctul meu forte. Mi-am antrenat abilitățile în așa fel încât să vă vrăjesc și să vă atrag de partea mea. Sunt vrăjitoare, dar dansul, muzica, lumina reflectoarelor, m-au urmărit pe tot parcursul basmului meu.

De când mă aflu în concursul ăsta mi-am redescoperit plăcerea de a dansa, de a cânta, dar mai ales de a mă juca! Mă gândeam că la vârsta mea o să-mi fie foarte greu să mă țin de ritmurile astea tinerești și nebunești. Dar pe surprindere mea, balamalele nu sunt atât de șubrede! Lumea își închipuie că toată ziua fac farmece, când eu de fapt, am alte îndeletniciri. Că serile tulbur visele copiilor, când colo, citesc și caut leacuri pentru diverse suferințe. Că bag vrajbă între cupluri, dar de fapt încerc să caut soluții pentru a-i apropia. Ce nătăfleți! Ați înghițit-o și pe asta!", sunt câteva dintre indiciile oferite de Muma Pădurii.

Muma Pădurii a adâncit misterul asupra identității sale și cu ajutorul melodiilor alese pentru interpretare. Personajul a cântat "Bunica bate toba", "Firestarter", "Don't Cha", "All That Jazz", "Mă doare la bass", "Eroina", "Mamasita" sau "Iubirea schimbă tot".

Așa cum s-a menționat anterior, Maia Morgenstern a fost numele care s-a auzit în repetate rânduri când a venit vorba de adevărata identitate a Mumei Pădurii. Alte celebrități care le-au trecut prin minte detectivilor sunt Mirela Retegan, Oana Pellea, Dan Puric, Tudor Istodor, Andrei Duban, Dana Mladin, Doru Octavian Dumitru.

Albume noi

INNA a lansat prima parte a albumului "Champagne Problems", ce conține 8 piese - AUDIO

2022 începe în forță pentru INNA, care își bucură fanii cu un nou album numit "Champagne Problems" și care are, în total, 15 piese. Prima parte, lansată pe 7 ianuarie, conține 8 piese, printre care "Always On My Mind", "Ready Set Go" și "Love Bizarre".

Publicat

pe

Inna - "Champagne Problems" (copertă album)
Inna - "Champagne Problems" (copertă album)

Întregul album a fost compus în cadrul celor 16 zile de sesiune muzicală pe care artista le-a petrecut izolată într-o casă cu producători și compozitori, alături de care a lucrat pentru a lansa piese noi, dar și pentru a-i aduce pe fani și mai aproape de universul ei, prin cele 8 vloguri postate pe canalul de YouTube al artistei.

"Așteptarea a luat sfârșit: "Champagne Problems" s-a lansat și sunt bucuroasă să îl împărtășesc cu voi. Opt piese noi, compuse în Dance Queen's House, gata să vă facă zilele mai fericite! Vă mulțumesc că sunteți alături de mine în călătoria mea", a spus INNA.

AUDIO: INNA - "Champagne Problems" (Albumul integral)

Albumul "Champagne Problems" include piese precum:

  1. "Always On My Mind" (muzică: Jordan Shaw, Sebastian Barac, Marcel Botezan, Alex Cotoi, Elena Alexandra Apostoloeanu, versuri: Jordan Shaw, Elena Alexandra Apostoleanu, producție: Alex Cotoi, Marcel Botezan, Sebastian Barac),
  2. "Champagne Problems" (muzică: Jordan Shaw, Sebastian Barac, Marcel Botezan, Alex Cotoi, Elena Alexandra Apostoloeanu, versuri: Jordan Shaw, Elena Alexandra Apostoleanu, producție: Alex Cotoi, Marcel Botezan, Sebastian Barac),
  3. "Lonely" (muzică: Minelli, Marcel Botezan, Sebastian Barac, Elena Alexandra Apostoleanu, versuri: Minelli, Elena Alexandra Apostoleanu, producție: Marcel Botezan, Sebastian Barac),
  4. "Love Bizarre" (muzică: Minelli, Alex Cotoi, Marcel Botezan, Sebastian Barac, Elena Alexandra Apostoleanu, versuri: Minelli, Elena Alexandra Apostoleanu, producție: Alex Cotoi, Marcel Botezan, Sebastian Barac),
  5. "Baby" (muzică: Minelli, Alex Cotoi, Marcel Botezan, Sebastian Barac, Elena Alexandra Apostoleanu, versuri: Minelli, Elena Alexandra Apostoleanu, producție: Alex Cotoi, Marcel Botezan, Sebastian Barac),
  6. "Fire and Ice" (muzică: Minelli, Alex Cotoi, Marcel Botezan, Sebastian Barac, Elena Alexandra Apostoleanu, versuri: Minelli, Elena Alexandra Apostoleanu, producție Alex Cotoi, Marcel Botezan, Sebastian Barac),
  7. "Solo" (muzică: Minelli, Alex Cotoi, Marcel Botezan, Sebastian Barac, Elena Alexandra Apostoleanu, versuri: Minelli, Elena Alexandra Apostoleanu, producție: Alex Cotoi, Marcel Botezan, Sebastian Barac)
  8. "Ready, Set, Go" (muzică: Gustav Nyström, Moa Pettersson Hammar, Alex Cotoi, Elena Alexandra Apostoleanu, versuri: Gustav Nyström, Moa Pettersson Hammar, Elena Alexandra Apostoleanu, producție: Alex Cotoi).

La finalul anului trecut, INNA a lansat single-ul "Up" cu Sean Paul, unul dintre cei mai mari artiști din lume, și are deja peste 13 milioane de vizualizări pe YouTube. Piesa a fost compusă de Minelli, Sebastian Barac, Marcel Botezan, Elena Alexandra Apostoleanu, Alex Cotoi, Sean Paul, produsă de Alex Cotoi, Marcel Botezan, Sebastian Barac, versuri de Minelli, Sean Paul.

Citește în continuare

Emisiuni radio-tv

De ce a fost PROTEVELION-ul lider de audiență; Urmărește momentele serii - VIDEO

PROTEVELION-ul a fost cel mai urmărit program de Revelion 2022. Maratonul oferit de PRO TV la trecerea dintre ani s-a plasat pe primul loc în topul preferințelor românilor, înaintea Revelionului realizat de Dan Negru. Performanța a fost atinsă grație unui show presărat cu muzică și momente de umor savurate de public, dar și a unui premiu în bani considerabil.

Publicat

pe

Irina Rimes, Horațiu Mălăele, Andra, Marius Manole, Zdob și Zdub la PROTEVELION 2022
Irina Rimes, Horațiu Mălăele, Andra, Marius Manole, Zdob și Zdub la PROTEVELION 2022 │ FOTO: Colaj capturi YouTube

Într-o seară cu o concurență acerbă, programul de Revelion 2022 oferit de PRO TV a fost lider de audiență. Ingredientele folosite pentru atingererea acestui succes cu PROTEVELION-ul au fost variate. Producătorii au invitat atât vedete din cadrul trustului, cât și din afara lui, melanjul de pop / rock / muzică populară / scenete umoristice fiind pe placul a peste un milion de români. Postul a oferit și un premiu consistent în bani pentru telespectatori - nu mai puțin de 10,000 de euro, detaliu observat și de Dan Negru, clasat pentru prima oară în 22 de ani pe poziția a doua în topul Revelioanelor de la TV.

Dan Negru: "Niciodată în istoria tv nu au existat premii de 10 mii de euro pentru telespectatori"

"Am văzut ieri breaking-news-uri şi zeci de ştiri in care eram subiectul principal şi am promis echipei mele că vin cu o lămurire publică: 26,2 Pro şi 24,2 Antena a fost audienţa reală a Revelionului în toată ţara, pe publicul naţional, de la copii la seniori.

După 22 de ani, e prima dată când liderul televiziunilor, Pro TV, e umăr la umăr cu Revelionul nostru. Îi aplaud cu fair-play şi îi aştept în ring la anul! (...)

Anul ăsta cel mai performant revelion cost-rezultat a fost, probabil, România TV, după cum cel mai scump a fost ProTv.  Niciodată în istoria tv nu au existat premii de 10 mii de euro pt telespectatori şi Pro merită felicitat că a găsit resursele financiare!", a scris Dan Negru într-o postare pe Facebook.

O mare parte dintre momentele muzicale și umoristice din cadrul PROTEVELION-ului au devenit disponibile și în online. Le puteți urmări mai jos pe cele care au cumulat cele mai multe vizualizări.

Momente muzicale la PROTEVELION 2022:

VIDEO: Andra si Orchestra Fraților Advahov

VIDEO: Smiley - "Adeline" (cover Timpuri Noi)

VIDEO: Zdob și Zdub & Frații Advahov - "Trece vremea omului" / "Zdubii bateți tare" / "Videli Noch" / "Trenulețul"

VIDEO: Irina Rimes - "Hora din Moldova"

VIDEO: Horia Brenciu și Theo Rose au creat un moment magic

VIDEO: Mihai Mărgineanu Medley

VIDEO: Carla's Dreams - "Zi una mai săltăreață"

VIDEO: Emilia Dorobanțu și Muzica Reprezentativă a Armatei

Momente umoristice la PROTEVELION 2022

VIDEO: Horațiu Mălăele: "Căsătoria este principalul motiv al divorțului"

VIDEO: Mihaela Rădulescu și Carmen Tănase, într-o scenetă amuzantă

VIDEO: Anii ’80 sau prezentul? Emilia Popescu a arătat care sunt diferențele

VIDEO: Medeea Marinescu și Marius Manole, scenetă despre "cozonaci"

Citește în continuare

Concerte & turnee

Revelion 2022 la Craiova cu Inna și Alina Eremia - Unde are loc și de la ce oră începe spectacolul cu intrare liberă

De Revelion 2022, craiovenii se pot bucura de un spectacol cu intrare gratuită. Inna și Alina Eremia vor urca pe scena amplasată între Universitate și Teatrul Național Marin Sorescu, la eveniment urmând să participe și alți artiști.

Publicat

pe

Inna / Alina Eremia
Inna / Alina Eremia │ FOTO: Colaj capturi YouTube

La Craiova, petrecerea de Anul Nou are loc în centrul orașului. Spectacolul de Revelion 2022 se va bucura de prezența a două artiste pop în vogă, respectiv Inna și Alina Eremia. Nu va lipsi nici focul de artificii, specific evenimentelor ce marchează trecerea dintre ani.

Unde și când are loc spectacolul de Revelion 2022 de la Craiova

Scena va fi amplasată pe strada A.I. Cuza, între Universitate și Teatrul Național Marin Sorescu. Spectacolul de Revelion va începe vineri, 31 decembrie, de la ora 21:30, când MC Tom Crângureanu va da start show-ului, iar trecerea dintre ani va fi marcată printr-un spectaculos foc de artificii. Pentru o mai bună vizibilitate, va fi amplasat și un ecran în dreptul Teatrului Național Marin Sorescu.

Artiștii care vor deschide seara de Revelion, vineri, la 21.30, sunt membrii trupei Casual Band, cunoscuți publicului craiovean de peste opt ani și care vor încălzi atmosfera din centru pe ritmuri de pop, rock și latino. Spectacolul va continua cu recitalul Bryanei Holingher, finalista concursului X Factor 2021, care, la doar 14 ani, a impresionat juriul, dar și publicul cu vocea și prestanța sa.

Alina Eremia cântă de Revelion 2022 la Craiova

Show-ul de Revelion va crește în intensitate când pe scena de la Universitate va urca Alina Eremia, o artistă cu o experiență vastă în muzică și actorie. Încă de mică, Alina și-a făcut demonstrat talentul reprezentând România la Eurovision Junior cu "Țurai". În 2011, artista a fost aleasă, în urma unui casting, să facă parte din LaLa Band și, în același timp, să fie protagonista serialului "Pariu cu Viața". Din 2012, ea a decis să se ocupe de cariera solo și a lansat numeroase piese ce au devenit hituri.

Printre cele mai îndrăgite și apreciate melodii ale artistei se numără: "A fost o nebunie", "Doar noi" feat. Mark Stam, "Tatuaj", "Poartă-mă", "De sticlă", "Vorbe pe dos", "69". Pe lângă succesul avut cu piesele solo, artista a colaborat cu nume sonore din industria muzicală precum: Mark Stam, Dirty Nano, Raluka, The Motans, Grasu XXL sau Nane.

Inna închide spectacolul de Revelion 2022 la Craiova

INNA, cea mai în vogă artistă din România, va marca trecerea dintre ani de la Craiova cu un show incendiar. Cu un număr impresionant de hituri, numeroase premii și concerte în Europa, Asia, America Latină, SUA, Canada și Orientul Mijlociu, INNA este prima artistă europeană care a atins un miliard de vizionări pe Youtube.

Artista a avut un an plin de succese și colaborări. Piesa "Flashbacks", cu peste 28 de milioane de vizualizări, a cucerit topurile din Rusia unde s-a clasat pe locul 1 timp de 8 săptămâni consecutive. Apoi a lansat "Maza" care are peste 17 milioane de vizualizări, "Oh My God", dar și colaborarea cu Gromee pentru "Cool Me Down", "It Don't Matter" cu Alok și Sofi Tukker, "Papa" cu SICKOTOY și Elvana Gjata și "Aici" cu Carla's Dreams, The Motans și Irina Rimes.

Accesul la eveniment este liber, cu respectarea măsurilor de protecție din perioada de pandemie. Craiovenii care vor alege să petreacă noaptea dintre ani pe străzile din centrul orașului vor avea ocazia să deguste din bunătățile pregătite special de comercianții prezenți la Târgul de Crăciun. Astfel, toate truck-urile de pe esplanada Teatrului Național vor fi deschise în seara de Revelion, precum și căsuțele și patinoarul din Piața Mihai Viteazul, până la ora 00.30 din prima zi a anului 2022. Evenimentul este organizat de Primăria Municipiului Craiova.

Citește în continuare

AGENDA DE CONCERTE

<< ian. 2022 >>
lmmjvsd
27 28 29 30 31 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31 1 2 3 4 5 6

Trending