Urmărește-ne în Social Media

Emisiuni radio-tv

Careul de ași de la Masked Singer 2021: ei sunt cei patru finaliști

Cel de-al doilea sezon al show-ului Masked Singer se apropie cu rapiditate de final. În competiție au rămas doar patru măști, pregătite să dea tot ce au bun pentru a câștiga marele premiu. Te invităm să recapitulezi câteva momente din parcursul celor patru personaje.

Publicat

pe

Finaliști Masked Singer 2021
Finaliști Masked Singer 2021 │ FOTO: Masked Singer Romania www.facebook.com

Săptămâna aceasta, pe 9 decembrie, are loc finala celui de-al sezon Masked Singer România. Fluturele, Șaorma, Albina și Muma Pădurii vor urca pe scenă în fața publicului și a detectivilor, însă doar una va fi câștigătoare. Timp de mai bine de două luni, INNA, Mihaela Rădulescu, Alex Bogdan și Horia Brenciu au asistat la momente muzicale remarcabile susținute de unele dintre cele mai complexe personaje. Fiecare mască a fost specială în felul său și a cucerit audiența, dar fiecare competiție are un singur câștigător, iar în luptă au rămas la crème de la crème.

Fluturele

Fluturele i-a cucerit pe jurații Masked Singer de la prima apariție. Aceștia au fost impresionați de costumul colorat, de aripile imense, dar și de povestea sa de viață, oferită de cunoscutele indicii.

"Devenind Fluturele, mi-am adus aminte de copilăria mea. Mi-am adus aminte de momentele fericite, dar și de momentele dificile. Am fost nevoită să îmi țes în jurul meu un cocon protector, unde mi-am creat propriii mei prieteni din cărțile de aventură pe care le citeam. Acolo m-am simțit în siguranță, în cele mai dificile momente ale vieții mele. Viața m-a făcut să cunosc durerea și disperarea, am fost nevoită să zbor printre străini și am încercat să-mi găsesc un loc numai al meu.

Drumul meu a avut multe destinații și de fiecare dată mi-am închipuit că oamenii pe care îi cunosc, drumurile pe care le descopăr, mă vor ajuta să mă schimb. Dar nu a fost așa, schimbarea a venit din mine! Vestea bună pentru cei care ating pragul de jos este că nu se mai pot duce decât în sus. Nu puteam deveni Fluturele de astăzi fără greșelile din trecut!, spune Fluturele înainte de a urca pe scenă", sunt doar câteva indicii oferite de Fluture în parcursul său de până acum.

Declarațiile emoționante ale personajului au fost acompaniate de interpretări muzicale surprinzătoare. Fluturele a interpretat piese ca "Don’t Start Now" (Dua Lipa), "Cheap Thrills" (Sia), "Man In The Mirror" (Michael Jackson), "Flashbacks" (INNA), "Poate eu, Poate tu" (Narcisa Suciu) sau "Mariola" (Minelli).

În ceea ce privește investigația detectivilor, aceștia au oferit o mulțime de nume. Adriana Trandafir, Maria Buză, Sanda Ladoși, Gianina Corondan, Emilia Popescu, Roxana Ciuhulescu, Nico, Lili Sandu sau Paula Seling au fost doar câteva dintre vedetele la care s-au gândit cei patru detectivi.

Șaorma

Apetisant atât la propriu, cât și la figurat, simpaticul personaj a reușit în fiecare ediție să aducă o doză de umor pe scena Masked Singer. A glumit cu Pavel Bartoș și cu celelalte personaje, a ieșit în evidență prin statura impunătoare și coapsele puternice, observate constant de Mihaela Rădulescu. În ceea ce privește indiciile oferite, Șaorma a fost darnică:

"Sunt un artist cu de toate. Lumea crede că am origini orientale. Sunt un sensibil. Am muzica în suflet și dansul în picioare. Numele meu este peste tot.
De câțiva ani, viața mea e ca un meci de scrimă în care eu sunt arbitrul. Nu-mi pasă cine câștigă sau cine pierde, important este să participe. Și vorba aia: Ce ar fi Șaorma fără o sabie? Ca nunta fără lăutari! Treaba cu teatrul nu e așa profundă, mai mult am imitate, cam ca la mimă! Și am avut pe cine.. Dinică, Iordache, Pacino.

Un singur lucru mă activează. Mă interesează părerea oamenilor. Nu există zi în care să nu mă întâlnesc cu ei pentru a afla ce gândesc și ce își doresc de la viață și de la mine! Politica e o tradiție în familia mea, nu de azi ... de ieri! În toată cariera mea de un singur lucru mă feresc: să candidez la președinție".

Cum Masked Singer este un show de divertisment, Șaorma s-a conformat și a adus în fața telespectatorilor momente unul și unul. De la "Constantine, Constantine", "Liberă la mare", "Macho Man" și "Pump It", la "Walk this way", "Jerusalema", "Stay with me", "Seven Nation Army" sau "Somewhere over the rainbow".

Șaorma i-a intrigat pe detectivi în fiecare ediție. Printre numele menționate de aceștia se numără Benny Adegbuyi, Cabral, Andrei Duban, Mircea Diaconu, Dan Bittman, Pavel Stratan și, poate cel mai interesant, Dumitru Prunariu.

Albina

Albina, ca și colega sa insectă, Fluturele, a reușit să surprindă cu fiecare apariție. De la ținuta sclipitoare, tocurile înalte și prezența impozantă, la interpretări muzicale speciale și coregrafii, Albina a demonstrat de-a lungul timpului că merită un loc în marea finală. Despre Albina, se știe că:

"Sunt departe de stupul meu, dar nu uit niciodată de unde am zburat. Toată viața mea mi-am petrecut-o muncind. Eram cea mai mică de la mine din stup, însă muncile cele mai grele eu le primeam. Toată viața am fost obișnuită să zbor printre celebrități. Cât despre muzică, nici atât! Am zumzăit de toate, chiar și chestii grele! Dar regele a avut ultimul cuvânt de spus: <<Încetează!>>.  Am decis să-mi iau zborul, dar am înțeles pe pielea mea că, de cele mai multe ori, oamenii judecă ambalajul și nu conținutul! Eu mă vedeam ca o albină puternică, ei mă catalogau ca pe o gâză sensibilă.

Sunt cea mai puternică ființă care există, însă vreau să vă spun cea mai mare slăbiciune a mea! Sunteți pregătiți? Îmi e frică de fantome! Știu că poate sună naiv, însă locul de unde vin eu e plin de povești cu fantome și strigoi. Așa că, în preajma mea, păstrați-vă poveștile de groază pentru voi. Eu sunt slabă de înger".

La fiecare ediție, Albina a umplut scena cu interpretări de neuitat. A adus energie, dar și emoție cu piesa ca "Alive" (Sia), "Born This Way" (Lady Gaga), "1234, Unde dragoste nu e" (Delia), "Zitti E Buoni" (Maneskin), "Dangerous Woman" (Ariana Grande), "Once Upon a December"  sau "Work" (Rihanna).

Cercetările detectivilor au dus la nume ca Otilia Bilionera, Minelli, Anca Florescu, Theo Rose, Ana Ularu, Maria Radu, Analia Selis, Anna Lesko.

Muma Pădurii

Chiar dacă toate măștile din competiție sunt unice, iar momentele lor au fost spectaculoase, Muma Pădurii a reușit să iasă și mai mult în evidență. A primit titulatura de cea mai misterioasă mască, detectivii nereușind în primele ediții să deducă daca este femeie sau bărbat. Apoi, au ținut-o una și bună că sub mască se află Maia Morgenstern, însă actrița a apărut pe scenă, lângă Muma Pădurii, demonstrând că nu ea este enigmaticul personaj.

Haideți să vă descriu cum arată o zi din viața mea! Sunt cocoșată și gârbovită, dar asta nu înseamnă că nu sunt la curent cu noile tendințe în poțiuni, leacuri și farmace! Și de câteva luni mi-am deschis și blog! Fac live-uri, din astea, din pădure. Mii de oameni sunt curioși să îmi vadă viața. Au și ce să vadă!

Seducția e punctul meu forte. Mi-am antrenat abilitățile în așa fel încât să vă vrăjesc și să vă atrag de partea mea. Sunt vrăjitoare, dar dansul, muzica, lumina reflectoarelor, m-au urmărit pe tot parcursul basmului meu.

De când mă aflu în concursul ăsta mi-am redescoperit plăcerea de a dansa, de a cânta, dar mai ales de a mă juca! Mă gândeam că la vârsta mea o să-mi fie foarte greu să mă țin de ritmurile astea tinerești și nebunești. Dar pe surprindere mea, balamalele nu sunt atât de șubrede! Lumea își închipuie că toată ziua fac farmece, când eu de fapt, am alte îndeletniciri. Că serile tulbur visele copiilor, când colo, citesc și caut leacuri pentru diverse suferințe. Că bag vrajbă între cupluri, dar de fapt încerc să caut soluții pentru a-i apropia. Ce nătăfleți! Ați înghițit-o și pe asta!", sunt câteva dintre indiciile oferite de Muma Pădurii.

Muma Pădurii a adâncit misterul asupra identității sale și cu ajutorul melodiilor alese pentru interpretare. Personajul a cântat "Bunica bate toba", "Firestarter", "Don't Cha", "All That Jazz", "Mă doare la bass", "Eroina", "Mamasita" sau "Iubirea schimbă tot".

Așa cum s-a menționat anterior, Maia Morgenstern a fost numele care s-a auzit în repetate rânduri când a venit vorba de adevărata identitate a Mumei Pădurii. Alte celebrități care le-au trecut prin minte detectivilor sunt Mirela Retegan, Oana Pellea, Dan Puric, Tudor Istodor, Andrei Duban, Dana Mladin, Doru Octavian Dumitru.

Sport & Divertisment

Andra, Smiley, Andreea Esca cântă "Visăm Împreună", imnul echipei naționale pentru EURO 2024 - VIDEO

Piesa "Visăm Împreună" îi aduce la un loc pe fotbaliștii echipei naționale, pe unele dintre cele mai cunoscute vedete PRO TV (Smiley, Andreea Esca, Andra, Pavel Bartoș, Theo Rose, Irina Rimes, Cătălin Măruță, Corina Caragea, Ramona Păun și Cosmin Seleși) și pe suporterii tricolori.

Publicat

pe

Imn "Visăm Împreună"
Imn "Visăm Împreună" │ FOTO: captură YouTube / FRF TV

PRO TV și FRF au lansat imnul echipei naționale pentru EURO 2024. Sub egida HaHaHa Production, "Visăm Împreună" este interpretată de artiști în vogă precum Smiley, Andra, Theo Rose, Irina Rimes, alături de cele mai apreciate fețe ale postului PRO TV - Andreea Esca, Pavel Bartoș, Cătălin Măruță, Corina Caragea, Ramona Păun și Cosmin Seleși.

Noul imn al echipei naționale pentru EURO 2024 este acompaniat de un videoclip în care apar numele mai sus menționate, dar și fotbaliști și suporteri. Mesajul versurile este accentuat de succesiunea emoționantă de imagini, în care dragostea pentru fotbal și patriotismul se contopesc.

În inimile suporterilor, fiecare meci al Echipei Naționale este o poveste despre pasiune și devotament. EURO 2024, cel mai așteptat eveniment fotbalistic al anului, nu este doar despre jocul de pe teren, ci și despre conexiunea emoțională dintre suporteri și jucători, despre forța pe care o împărtășesc atunci când luptă împreună pentru o întreagă națiune.

Campionatul European va începe pe 14 iunie și va putea fi urmărit la PRO TV, PRO ARENA și pe VOYO, suporterii având ocazia să trăiască la intensitate maximă toate meciurile de la turneul final. România face parte din grupa E și va întâlni Ucraina, Belgia și Slovacia în prima fază a competiției.

VIDEO: Visăm Împreună | Imnul echipei naționale pentru EURO 2024

Citește în continuare

Albume noi

INNA a lansat "El Pasado", cel de-al doilea album în limba spaniolă

"El Pasado" este un album la care INNA a lucrat 5 ani, o continuare a lui "YO", primul disc scris în spaniolă de artistă, care a fost lansat cu Roc Nation, casa de discuri a lui Jay-Z.

Publicat

pe

INNA - El Pasado
INNA - El Pasado │ FOTO: INNA / Global Records

Cele unsprezece piese de pe "El Pasado" au fost compuse integral de INNA cu Andres Alcaraz, producție David Ciente, mix și master Sergiu Musteață. Tracklist-ul include piesele "Primera Vez", "Como Tu", "Enferma", "Hechizo", "En la Cama", "LaLaLa", "El Tiempo", "Dame la Mano", "Que Importa", "Cora", "Yo Sigo Aqui".

"El Pasado" se lansează cu un mini-film care spune povestea lui Dolores, o artistă seducătoare care se îndrăgostește adesea de spectatorii pentru care performează. Practic, albumul vorbește despre idilele, poveștile și situațiile care i-au frânt inima lui Dolores, iar mini filmul este creat de Bogdan Daragiu cu INNA și filmat la Marmorosch, producție Loops Production, styling Domnica Mărgescu, make-up Anca Buldur, hair Adonis Enache.

"<<El Pasado>> este cel de-al doilea album din cariera mea, scris în limba spaniolă. Procesul a durat aproximativ 5 ani. Albumul vorbește despre o poveste de dragoste petrecută în trecut, de aici și numele <<El Pasado>>. Fiecare piesă reprezintă trăiri și emoții de-a lungul întregii perioade. <<El Pasado>> este, în opinia mea, cel mai complex album pe care l-am scris vreodată! Sper să vă stârnească emoție!", a spus INNA.

INNA este în Mexic în turneul de promovare, unde a participat la festivalul Tecate Pa'l Norte și a cântat pe aceeași scenă cu artiști precum Imagine Dragons, Kendrick Lamar, Thirty Seconds to Mars, Placebo, Anitta, Sum 41, Lost Frequencies, dar și Alok și R3hab cu care artista a colaborat.

Albumul "El Pasado" a fost prezentat în premieră în cadrul unui eveniment privat în Mexic, la care au fost invitați fani de-ai artistei care au ascultat în exclusivitate cele 11 piese.

INNA: El Pasado

Citește în continuare

Albume noi

INNA a lansat prima parte a albumului "Everything or Nothing"

INNA revine cu un nou album - "Everything or Nothing", deja o tradiție pentru fanii artistei care sunt obișnuiți cu piese noi, compuse și produse în Dance Queen's House.

Publicat

pe

INNA album "Everything or Nothing"
INNA album "Everything or Nothing" │ FOTO: INNA

Proiectul a ajuns la cel de-al patrulea sezon și înseamnă o sesiune de 14 zile într-o casă unde INNA și o serie de compozitori și producători creează muzică, iar procesul artistic este prezentat pe canalul de YouTube al artistei în 8 episoade.

Pentru albumul "Everything or Nothing", INNA a lucrat cu Marcel Botezan, Sebastian Barac, Alex Cotoi ca producători, iar ca songwriters cu IRAIDA și Minelli, dar și cu Breyan Isaac, premiat Grammy și BMI, care a mai colaborat cu INNA pentru piesa "VKTM", dar și cu artiști internaționali precum Nicki Minaj, Travis Scott, Charlie Puth, Lil Uzi Vert, Migos, Wiz Khalifa, David Guetta, Flo Rida, Pitbull, Waka Flocka, Kesha, Britney Spears.

Prima parte a albumului "Everything or Nothing" include 6 piese, printre care "Cheeky", lansată în urmă cu o lună și care are deja peste 3 milioane de vizualizări pe YouTube, "Love Me", "I Follow", "Everything or Nothing", "Imagination" și "Be My Lover", cu un sound electrizant.

"An nou, album nou de la Dance Queen's House! Mă bucur că în sfârșit vi-l pot prezenta! Le mulțumesc tuturor celor care au făcut parte din acest proiect. Bucurați-vă de muzică!", a spus INNA.

În urma primelor trei sezoane Dance Queen's House au rezultat albumele "Heartbreaker", cu super hiturile "Flashbacks" și "Maza", albumul "Champagne Problems", dar și "Just Dance".

INNA, una dintre cele mai de succes artiste din România, cu o impresionantă carieră internațională, are peste 10 miliarde de vizualizări și stream-uri, peste 7 milioane de abonați pe YouTube și peste 11 milioane de ascultători lunari pe Spotify. Acesta este și un record pentru un artist român și confirmarea unui repertoriu cu zeci de hituri cunoscute și apreciate la nivel mondial, peste 1000 de concerte, cu colaborări cu artiști relevanți români și internaționali precum J Balvin, Pitbull, Daddy Yankee, Flo-Rida, Yandel, Alok, Timmy Trumpet, Sofi Tukker și alții.

Citește în continuare

Trending