Urmărește-ne în Social Media

Emisiuni radio-tv

Enigma din finala Masked Singer România 2021: Cine e Muma Pădurii

Muma Pădurii rămâne personajul cel mai misterios din sezonul 2 Masked Singer România. În ciuda încercărilor repetate ale detectivilor de a descoperi cine se ascunde în spatele măștii, enigma s-a păstrat până în finală. Bărbat sau femeie, Muma Pădurii i-a dus pe detectivi de nas până în ultima etapă.

Publicat

pe

Muma Pădurii la Masked Singer 2021
Muma Pădurii la Masked Singer 2021 │ FOTO: Pro TV

Doar 4 măști au mai rămas în concurs la Masked Singer România 2021. Marea finală a sezonului 2 se dispută între Albină, Fluture, Muma Pădurii și Șaorma. Joi, 9 decembrie, de la 20:30, toate măștile cad jos, cea mai convingătoare urmând să câștige trofeul.

Muma Pădurii, cea mai misterioasă mască, ține detectivii pe jar și în Marea Finală Masked Singer România 2021

Cea mai enigmatică mască a acestui sezon își va face ieșirea din scenă la fel cum a fost în fiecare ediție până acum: într-un mister total. Chiar dacă timp de 13 săptămâni detectivii au pendulat între mai multe variante, nici măcar în marea finală nu s-au hotărât dacă Muma Pădurii este bărbat sau femeie.

"Ai fost fenomenală, ai fost one men show! Tare mi-e că e one men show și ne-a păcălit până acum că e femeie. Trebuie să o felicit că de fiecare dată își dă sufletul acolo, sub masca aia grea. Pentru că iar m-am dus în zona în care sunt convinsă că e un bărbat, trebuie să-l apreciez pentru cum stă pe tocurile alea de 12 centimetri", va spune Mihaela Rădulescu despre Muma Pădurii.

În plus, momentul din finală îi schimbă și lui Alex Bogdan teoria conform căreia sub mască s-ar afla o actriță celebră, ci mai degrabă un actor român foarte apreciat:

"Nu e femeie! E bărbat, e bărbat. E o voce masculină, clar. Nu am ce să zic, îmi pare rău. E bărbat! Eu cred că e prințul alb, colegul meu, maestrul Marcel Iureș", va spune acesta.

Fluturele face o confesiune în Marea Finală Masked Singer România 2021

În Marea Finală, Fluturele va electriza audiența cu un moment impresionant și le va face o mărturisire importantă detectivilor:

"Am ajuns să vă cunosc foarte bine. Vă cunosc grimasele, știu cum arată bucuria pe fața voastră. Dar vă asigur că același lucru l-am trăit eu sub mască, doar că voi nu ați văzut. Timp de aproape 3 luni am trăit într-un anonimat care mi-a fost confortabil. Astăzi este ziua în care dăm cărțile pe față", va spune Fluturele înainte de a urca pentru ultima oară pe scena Masked Singer România.

Șaorma și Albina vor oferi, de asemenea, noi indicii în finală. La finalul show-ului, toate cele 4 personaje rămase în concurs vor fi demascate.

 

Comentează

Trending