Urmărește-ne în Social Media

Emisiuni radio-tv

Ei sunt cei patru finaliști X Factor 2021 - VIDEO

Pe 17 decembrie, X Factor 2021 a găzduit cea de-a doua rundă a Duelurilor, ce s-a încheiat cu alegerea celor patru finaliști. Fiecare jurat a luat cea mai dificilă decizie și merge în finală cu cel mai potrivit concurent. Află care sunt cei patru norocoși și citește rezumatul serii.

Publicat

pe

Finaliști X Factor 2021
Finaliști X Factor 2021 │ FOTO: Antena 1

Cei patru mentori ai show-ului X Factor au ajuns în penultima etapă a emisiunii cu doi/două concurenți/grupuri. Aceștia au intrat într-o nouă etapă a Duelurilor, în urma căreia a rămas un singur concurent/grup. Vocile rămase sunt finaliștii X Factor 2021. Este vorba de Jomajii, Andrei Duțu, Nick Casciaro și Bryana Holingher.

Finaliști Delia - Jomajii

Delia a antrenat anul acesta grupurile și a ajuns în etapa Duelurilor cu The Jazzy Jo Experience și Omajii. Jurata a marcat o premieră în istoria emisiunii când a decis să combine cele două grupuri și să facă o trupă finalistă numită Jomajii.

Cea de-a doua etapă e Duelurilor (semifinala) a început cu un show electrizant susținut de cele două grupuri. The Jazzy Jo Experience și Omajii au interpretat un mash-up interesant ("Golddigger"și "I Can't Dance"). Jurații au fost încântați de momentul celor două grupe:

"A fost cel mai bun moment de astă seară! A fost fix ce trebuie pentru o deschidere", a spus Florin Ristei.

Primul moment solo a fost cel al trupei The Jazzy Jo Experience. Muzicienii au ales să aducă pe scenă o combinație muzicală spectaculoasă - "Bohemian Rhapsody" și "Don't Stop Me Now".

"Jo, îmi place că ești versatilă. Ai făcut în seara asta o poezie rock", a declarat Loredana.

Omajii au continuat să facă senzație pe scena de la X Factor. Au demonstrat încă o dată că dețin toate calitățile pentru acest show de voci și că merită un loc în marea finală. Cei doi concurenți au ales tot o combinație de piese: "Dream On", "Lose Yourself" și "Mărie și Mărioară".

"Ați fost fantastici! Sunteți pentru spectacolul asta!", a spus Delia.

Finalist Ștefan Bănică - Andrei Duțu

Ștefan a antrenat băieții sub 24 de ani și a ajuns în etapa Duelurilor cu Ionuț Hanțig și Andrei Duțu. Potrivit regulamentului, unul dintre ei a trebuit să părăsească show-ul, iar eliminarea a stat doar în mâinile lui Ștefan. Cei doi concurenți au urcat împreună pe scenă și s-au "duelat" pe melodia "Would I Lie To You".

"Mi-a plăcut foarte mult!", a spus Loredana, apreciind contrastul dintre cei doi.

Ionuț Hanțig a revenit pe scenă cu momentul său solo. Tânărul a cântat piesa "Maramu'" de la Dirty Shirt, aducând pe scenă o explozie de energie și atitudine.

"A fost pe sufletul meu! Ești minunat! Nebunia asta care s-a întâmplat pe scenă…a fost mult prea bine", a fost de părere Delia.

Andrei Duțu a urmat după Ionuț în etapa Duelurilor, la categoria băieților cu vârsta sub 24 de ani. Concurentul a ales să interpreteze piesa "Little Bit of Love", o alegere curajoasă.

"E o piesă care trebuie transformată ca să o cânți live. El a adaptat-o", a spus Ștefan.

După cele două momente muzicale, Ștefan Bănică a decis că Andrei Duțu este finalistul echipei sale.

Finalist Loredana - Nick Casciaro

Pe scena a urcat grupa Loredanei, formată din concurenții cu vârsta de peste 24 de ani (femei și bărbați). Artista a continuat etapa Duelurilor cu Ștefan J. Doyle și Nick Casciaro. Potrivit regulamentului, unul dintre ei a trebuit să părăsească show-ul, iar eliminarea a stat doar în mâinile Loredanei. Duelul celor doi concurenți s-a dat pe melodia "Sanie cu zurgălăi", o alegere riscantă având în vedere că amândoi sunt străini. Mai mult, Loredana a venit lângă cei doi concurenți și a cântat alături de ei.

"Mi s-a părut o joacă muzicală. Și eu am luat-o ca pe o glumă. Cred că important e ca lumea să îi cunoască și să îi <<românizeze>> pe cei doi", a spus Ștefan Bănică.

Primul moment individual i-a revenit lui Ștefan Doyle. Acesta s-a pregătit pentru semifinală cu piesa "It's A Sin" (Pet Shop Boys). Concurentul a interpretat-o suav la pian, apoi energia a acaparat scena.

"Bravo! M-ai dus în zona de musical, tocmai pentru că e mai teatral. Ești un artist care îmi place", a spus Florin Ristei.

Nick Casciano a adus emoția pe scena de la X Factor. Concurentul a interpretat melodia "Hallelujah", făcând-o pe Loredana să se ridice în picioare.

"Doamne, cât de bine a cântat! Mi s-ar părea greșit să nu meargă mai departe. E fabulos!", a declarat Delia.

După cele două momente muzicale, Loredana a decis că Nick Casciaro este finalistul echipei sale.

Finalistă Florin Ristei - Bryana Holingher

Florin Ristei a fost mentorul concurentelor cu vârsta sub 24 de ani. Muzicianul a continuat etapa Duelurilor cu Bryana Holingher și Betty Iordăchescu. Potrivit regulamentului, una dintre ele a trebuit să părăsească show-ul, iar eliminarea a stat doar în mâinile lui Ștefan. La momentul duetului, cele două concurente au interpretat "good 4 u" (Olivia Rodrigo).

"Mi s-a părut foarte interesantă alegerea și le-a picat foarte bine lor pentru ca sunt tinere", a spus Delia.

Bryana Holingher a fost prima care a susținut momentul solo. Adolescenta a cântat piesa "Ain't No Other Man" și a demonstrat ce calități vocale spectaculoase deține.

"Mare curaj ai să te arunci pe o piesă de genul asta, pe care ai adus-o până la capăt. Îmi place de Christina Aguilera și îmi place de tine", a spus Ștefan Bănică.

Betty Iordăchescu a încheiat semifinala X Factor 2021. Concurenta a creat un veritabil show cu piesa "Call Me" de la trupa Blondie.

"Bombă piesa asta! Mi-a plăcut mult și cum a fost orchestrată. A fost o chestie mai oldish, dar făcută actual", a spus Delia.

După cele două momente muzicale, Florin Ristei a decis că Bryana Holingher este finalista echipei sale.

Emisiuni radio-tv

Semifinala iUmor a decis ultimul finalist! Monica Bârlădeanu a revenit ca jurat

Pe 15 mai 2022 a avut loc semifinala iUmor, în cadrul căreia s-a decis şi ultimul finalist al sezonului 12. A fost o semifinală în care a revenit Monica Bârlădeanu în postura de al patrulea jurat şi în care am avut numere de mentalism, stand up comedy despre ride sharing, dar şi un fachir mai dispus ca oricând să îşi rişte viaţa.

Publicat

pe

Juriul iUmor 2022
Juriul iUmor 2022 │ FOTO: PR

Pentru a elimina suspansul, câştigătorul semifinalei iUmor sezonul 12 este Mihai Radu, care a venit cu un număr de stand-up comedy impecabil. Poreclit şi "Bucşă", din cauza asemănării cu un personaj din animaţia "Cars". Numărul său a început cu glume despre strungăreaţă şi dantură în general. Am aflat că strungăreaţa provoacă probleme şi când bei ceai fierbinte şi când e viscol afară. A urmat o povestire de la un restaurant de fiţe şi aventuri cu o salată de pui împărţită în doi.

Mihai Radu pare un izvor nesecat de poveşti de şofer de ride sharing, de la cele legate de restricţiile Covid la cele cu pasageri supraponderali.

Episodul semifinalei a început totuşi în mod inedit, cu un roast battle între Gabriel Gheorghe, Edi Vacariu, Mirel Poinciuc şi George Dumitru. Ei s-au împărţit în două echipe şi s-au luat la roast în 3 runde diferite. Juraţii au decis echipa câştigătoare. S-a glumit despre privirea şaşie, despre tristeţe, despre sărăcie şi garderobă neinspirat aleasă.

Seara a continuat cu Verdini, care a venit cu un număr de magie, în cadrul căruia a citit minţile juraţilor. Ceva similar a etalat şi Abel Megyes, făcând apel la o serie de oameni din public, cărora le-a ghicit telefoanele ascunse în săculeţi. A fost şi un moment de panică din partea Deliei, speriată de o ploşniţă urât mirositoare. Juraţii au subestimat totuşi numărul, afirmând că ar fi ghicit uşor posesorii telefoanelor. Partea cu desenul cu Chaplin şi Elvis Presley a făcut senzaţie totuşi.

Luca Lombardo a venit din nou cu un număr expresiv, cu schimbări de costume şi o estetică de Chaplin. Seara s-a încheiat cu fachirul din Periş şi prietenul său din copilărie, care de această dată nu a mai pierdut un dinte, ci şi-a riscat chiar burta, pe care concurentul a tăiat cu sabia castraveţi. Am avut şi momente mai riscante de atât, demne de "Jackass".

Finala iUmor are loc pe 22 mai 2022. Iată lista finaliştilor:

 • Radu Giurcă
 • Claudia Amuzică
 • Răzvan Rotaru & Filip Stoica
 • Rikito Watanabe
 • Roxana Chiperi
 • Darisian Ștefan Luncanu
 • Dragoș Stan
 • Emanuel Doduț
 • Zsolt Rozsnai
 • Eduard Moise
 • Vlad Barbu
 • Emanuel Bighe
 • Mihai Radu
Citește în continuare

Emisiuni radio-tv

Juraţii iUmor aleg duminică ultimul finalist al sezonului 12

iUmor se apropie de finalul celui de-al 12-lea sezon. În cadrul semifinalei de duminică, jurații Monica Bîrlădeanu, Delia, Mihai Bendeac și Cheloo vor alege ultimul finalist.

Publicat

pe

Juriul iUmor 2022
Juriul iUmor 2022 │ FOTO: PR

Duminică, de la 20:00, jurații iUmor se reunesc în formulă completă pentru a alege ultimul finalist al acestui sezon. Pentru ca alegerea să fie cât mai corectă, Monica Bîrlădeanu va analiza alături de Delia, Mihai Bendeac și Cheloo cei opt concurenți dornici să ajungă în marea finală a sezonulu 12.

Semifinala iUmor va fi difuzată de Antena 1 pe 15 mai, de la 20:00. Publicul îi va putea urmări pe concurenții care au primit cele mai multe voturi în aplicația iUmor, dar care nu au reușit să se claseze pe primul loc în preferințele publicului. Câștigătorul semifinalei se va alătura celor 12 finaliști deja anunțați în lupta pentru marele premiu în valoare de 20.000 euro, ce va fi înmânat pe 22 mai.

Ce concurenți urcă pe scena iUmor în semifinala sezonului 12

Opt concurenți vor urca duminica aceasta pe scena iUmor pentru a câștiga un loc în marea finală. Magicianul Verdini, Alin Burlacu, Cristi Toma și Andrei Vasilescu, Mihai Radu, Fachirul din Periș și Țucăneală, Luca Lombardo, Roxana Condurache, dar și Abel Megyes vor urca pe scenă pentru a-i convinge pe cei patru jurați iUmor că sunt demni de ultimul loc al marii finale.

Spre deosebire de audiții, când concurenţii aveau nevoie de două dintre voturile juraților pentru a ajunge la vot în aplicația iUmor, în semifinală, concurenții trebuie să convingă trei din cei patru jurați să le acorde voturile, altfel sunt eliminați. Cei care vor obține trei "Thumbs up", îi vor pune pe jurați într-o postură dificilă, pentru că Delia, Monica Bîrlădeanu, Cheloo și Mihai Bendeac sunt cei care vor alege câștigătorul semifinalei iUmor.

VIDEO Promo: Semifinala iUmor 2022 / Sezonul 12

Citește în continuare

Emisiuni radio-tv

Episodul cu roast-uri de la iUmor aduce un mister: a plecat Mihai Bendeac din juriu?

Pe 8 mai 2022, Antena 1 a transmis episodul special cu roast-uri al emisiunii iUmor. Este episodul dintre ultimele preselecţii şi semifinale, care a adus un mister: Mihai Bendeac a lipsit din juriu şi nici nu a putut fi contactat, existând aluzii că ar fi părăsit emisiunea. Cum au ieşit totuşi roast-urile aflaţi în articol.

Publicat

pe

iUmor Sezonul 12 episodul 13
iUmor Sezonul 12 episodul 13 │ FOTO: Antena 1

Sezonul 12 iUmor a adus o schimbare de format: pe lângă cei 3 juraţi, Delia, Bendeac şi Cheloo a apărut un al patrulea jurat, care se schimba în fiecare episod. I-am avut pe Ana Morodan, Mihai Petre, Monica Bârlădeanu, Micutzu, Cătălin Bordea, dar şi pe Iulia Albu. Nu toţi au venit la episodul special de roast, dar destui cât să facă show şi să amintească de momentele mai încinse din acest sezon. Unii au venit cu o "răzbunare", văzând şi testimonialele difuzate despre ei.

Locul lui Mihai Bendeac a fost luat de Dan Badea în juriul de 3 persoane, după ce locul prezentatorului Dan Badea fusese luat de Ilona Brezoianu pe parcursul sezonului, atunci când comediantul a lipsit pe motiv de boală. Mihai Petre s-a întors, impecabil în costumul său elegant, chiar şi după ce a coborât de pe motocicletă şi a direcţionat cele mai acide glume spre Cheloo. S-a râs despre cariera sa de (co)pilot de rally, despre faptul că este un veteran al rap-ului, care nu mai e atât de relevant, dar am auzit şi clasicele glume cu iarbă şi munca în folosul comunităţii.

Andrei Garici, comediantul care a câştigat sezonul 10 iUmor a venit cu un set de glume care i-a făcut pe juraţi să îl ia la palme. Nu la modul real, ci ca un tribut pentru incidentul cu Will Smith de la Premiile Oscar. Am aflat şi că roaster-ul a fost angajat scenarist iUmor pentru o perioadă. Episodul 13 iUmor l-a adus pe scenă şi pe chef Florin Dumitrescu, care ne-a amintit că Dan Badea e şi compozitor, nu doar comediant. Chef-ul s-a plâns şi de plictiseala episodului iUmor în care a fost jurat şi a fost ajutat din public de colegii săi de emisiune, Cătălin Scărlătescu şi Sorin Bontea.

Ana Morodan a avut cel mai haotic moment, refuzând să citească de pe foaie, având un schimb prietenos de replici cu Delia şi unul ceva mai tăios cu Cheloo. De altfel rapperul i-a preluat rolul şi a citit totul de pe foile sale. Au mai venit cu roast-uri şi Monica Bârlădeanu, Iulia Albu, cu o intrare de senzaţie şi Rodia Popescu Bitănescu.

Semifinala iUmor sezonul 11 are loc pe 15 mai, când un concurent va trece mai departe în finală. Va reveni oare Mihai Bendeac în juriu până atunci?

Citește în continuare

AGENDA DE CONCERTE

<< mai 2022 >>
lmmjvsd
25 26 27 28 29 30 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31 1 2 3 4 5

Trending