Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Dr. Dre a lansat 6 piese noi în jocul GTA Online, inclusiv colaborări cu Eminem şi Snoop Dogg

Trăim un reviriment al numelor mari din rap din anii '90, iar după noul album al lui Snoop Dogg, acum a revenit şi Dr. Dre, dar într-un mod atipic. Artistul a lansat 6 piese noi în jocul GTA Online, mai precis în proaspăt lansatul expansion "The Contract". Le puteţi asculta mai jos.

Publicat

pe

Dr. Dre in GTA Online The Contract
Dr. Dre in GTA Online The Contract │ FOTO: Rockstar

Pe 15 decembrie 2021 Rockstar a lansat expansion-ul The Contract pentru jocul GTA Online, care include conţinut muzical de la câteva nume mari. Avem piese noi de la Dr. Dre, un post radio unde MC este Rosalia şi unde apare şi Arca. Atunci când gamerii îşi fac de cap în Los Santos vor lua chiar contact cu Dr. Dre ca personaj în joc. Trebuie să îl ajute pe rapper să îşi recupereze muzica furată şi cu această ocazie putem asculta piesele noi.

Sunt 6 noi melodii ale lui Dre, inclusiv colaborări cu Eminem, Anderson .Paak şi Snoop Dogg. Iată o listă:

  • Falling Up
  • Gospel (Feat. Eminem)
  • Black Privilege
  • Diamond Mind (Feat. Nipsey Hussle, Ty Dolla $ign)
  • ETA (Feat. Snoop Dogg, Anderson .Paak)
  • The Scenic Route (Feat. Rick Ross, Anderson .Paak)

Gamerii vor putea explora şi studiourile Record A Studios, acolo unde Dre face înregistrări.. În plus, dacă terminaţi o serie de quest-uri puteţi debloca demo-uri şi piese nemaiauzite de la Dre până acum. Expansion-ul The Contract este disponibil de pe 15 decembrie 2021 şi e complet gratuit pentru posesorii lui GTA V pe toate platformele.

Dre este într-o creştere de popularitate, înainte de super reprezentaţia la care va participa la început de an 2022. Rapperul, alături de Eminem, Snoop Dogg, Mary J. Blige şi Kendrick Lamar vor cânta în cadrul concertului de la pauza Super Bowl. Evenimentul are loc pe stadionul SoFi în California, pe 13 februarie 2022. Anul începuse dramatic pentru Dr. Dre, care a suferit un anevrism cerebral şi a fost internat de urgenţă în ianuarie. În vârstă de 56 de ani muzicianul avea să îşi revină complet şi să rămână fără sechele.

Pe numele său real Andre Romelle Young, muzicianul este apreciat şi ca producător şi antreprenorul din spatele succesului căştilor audio Beats. Brandul avea să fie cumpărat de Apple în 2014 pentru 3 miliarde de dolari. Artistul a făcut parte din trupa NWA alături de Ice Cube în anii '80.

Comentează

Trending