Urmărește-ne în Social Media

Muzică și film

"La Casa de Papel" continuă cu "Berlin", primul spin-off anunțat de Netflix

Serialul "La Casa de Papel" a ajuns la ultimele episoade, însă povestea nu se încheie aici. "Berlin" este noul show anunțat de Netflix, inspirat de popularul personaj interpretat de Pedro Alonso. Spin-off-ul a intrat deja pe masa de lucru, urmând să apară și o versiune coreeană a serialului "La Casa de Papel".

Publicat

pe

”Berlin”, primul spin-off ”La Casa de Papel”
”Berlin”, primul spin-off ”La Casa de Papel” │ FOTO: Netflix

Volumul 2 din ultimul sezon "La Casa de Papel" a apărut pe Netflix, în România figurând deja în fruntea topului celor mai urmărite producții. Vestea bună pentru fanii serialului este că unul dintre personajele cele mai îndrăgite va fi prezentat publicului dintr-o nouă perspectivă într-un spin-off deja confirmat de Netflix. "Berlin" îl va readuce pe actorul Pedro Alonso în rolul lui Andres de Fonollosa, povestea sa urmând a fi dezvoltată într-un serial de sine stătător.

Ce poveste va spune noul serial "Berlin", de pe Netflix

Nu s-au anunțat încă detalii despre firul narativ, dar este de la sine înțeles că acțiunea va fi plasată înainte de spargerea dată la Monetăria Regală, având în vedere că Berlin și-a sacrificat viața la sfârșitul acelui jaf dramatic, prezentat în sezonul 2 "La Casa de Papel". Personajul a fost, însă, readus în serial și în sezoanele recente prin flashback-uri, în sezonul 5 povestea lui ramificându-se și mai mult, prin apariția fiului său, Rafael, interpretat de Patrick Criado.

Actorul Pedro Alonso, ce-l interpretează pe Berlin: "Voi, fanii, sunteți complicii noștri"

"Sunt atât de fericit că se face acest serial. Sunt profund recunoscător pentru faptul că pot ajunge la atât de mulți oameni din toată lumea și că primesc atât de multă iubire din partea publicului.

Am început acest serial fără a ști la ce să ne așteptăm și am câștigat pariul încă de la început. Voi, fanii, sunteți complicii noștri și vă mulțumim pentru asta", a declarat actorul Pedro Alonso pentru TVLine.

Când apare pe Netflix noul serial "Berlin"

Data exactă a lansării serialului nu a fost încă anunțată, însă, potrivit Netflix, spin-off-ul va apărea în 2023.

"Jaful a ajuns la sfârșit, dar povestea continuă. Berlin: O nouă serie apare în 2023", au anunțat pe Twitter producătorii Netflix.

Ce alte personaje din "La Casa de Papel" ar putea apărea în "Berlin"

Singurul actor confirmat momentan în distribuția serialului "Berlin" este Pedro Alonso. Actorii Patrick Criado și Diana Gómez au șanse mari să fie distribuiți și ei, considerând că în "La Casa de Papel" i-au portetizat pe fiul, respectiv fosta soție a lui Berlin. Rodrigo de la Serna, ce l-a jucat pe Palermo, prietenul apropiat al lui Berlin, ar putea apărea și el.

"La Casa de Papel" în versiune coreeană

Succesul serialului "La Casa de Papel" a condus la ideea realizării unei versiuni coreene. Actorul Park Hae din "Squid Game" îl va interpreta pe Berlin, iar Kim Hong-sun va fi regizorul.

Comentează

Trending