Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Carla's Dreams, Irina Rimes și The Motans cântă la Romexpo în 2022; Are loc o nouă ediție THE CONCERT

Carla's Dreams, Irina Rimes și The Motans vor urca pe scena de la Romexpo în iulie 2022. Artiștii au fost confirmați în lineup-ul THE CONCERT, eveniment aflat la cea de-a doua ediție.

Publicat

pe

Carla's Dreams / Irina Rimes / The Motans
Carla's Dreams / Irina Rimes / The Motans │ FOTO: Colaj capturi YouTube

După ediția pandemică Drive In, din iunie 2020, The Concert revine pe 30 iulie 2022. Evenimentul se va desfășura la Romexpo, în București, având confirmate trei nume mari pe afiș: Carla's Dreams, Irina Rimes și The Motans. Mulți alți invitați speciali vor fi anunțați în perioada următoare.

Evenimentul va respecta normele în vigoare la momentul desfășurării acestuia. Fanii care au avut abonamente la ediția dn 2020 vor primi încă un bilet cadou din aceeași categorie, bilet pe care îl pot ridica la intrare, în ziua concertului. Biletele deja cumpărate la ediția din 2020 sunt automat valabile, iar fanii nu trebuie decât să vină cu aceastea la intrare.

Prețuri bilete la The Concert 2022:

Biletele s-au pus în vanzare online și sunt disponibile la următoarele prețuri:

  • VIP - 219 lei
  • Fan Zone - 139 lei
  • Acces General - 99 lei

Se pun în vânzare doar 200 de bilete la categoria VIP și 800 la categoria Fan Zone. În ziua concertului biletele vor costa 250 de lei la VIP, 170 de lei în Fan Zone și 130 de lei la Acces General. La prețurile tuturor biletelor se adaugă comisionul de procesare de 10 lei. La minim 4 bilete cumpărate din aceeași categorie se acordă un discount de 15%. Copiii sub 7 ani au acces gratuit însoțiți de un adult posesor de bilet.

Despre Carla's Dreams, Irina Rimes și The Motans

Carla's Dreams au apărut pe piața muzicală în 2012 și de atunci sunt de neoprit. Artiștii din Republica Moldova se bucură de o popularitate în continuă ascensiune, plasându-se pe poziții fruntașe în topuri cu melodii ca "Te rog", "Sub pielea mea #eroina", "Acele", "Imperfect", "Antiexemplu", "Ne topim", "Până la sânge".

Concertele explozive Carla's Dreams, 100% live, nu se rezumă niciodată la un singur gen muzical. Combinând elemente de pop, hip-hop, dance și rock, sunt gata să uimească mereu fanii cu abilitatea maleabilă de a combina stilurile cu singurul obiectiv de a da o fărâmă de originalitate pe piața muzicală românească și internațională.

Irina Rimes este una dintre cele mai apreciate artiste din România. Primul ei single, "Visele", a lansat-o în industria muzicală, i-a adus titlul pentru debutul anului trecut şi a ajuns rapid în topul celor mai difuzate piese de pe radiourile locale. . Anul 2020 a gasit-o pe Irina cu o schimbare consistentă de stil, dar nu și de conținut. Albumul "Pastila" a adoptat stilul pop-trap, dar mesajele sale puternice au fost în continuare regăsite printre rânduri. În 2021 single-ul "N-avem timp" a ajuns pe locul întâi în topul radiourilor locale, iar piesa "Навсегда" în colaborare cu Jah Khalib a însemnat debutul ei în Rusia.

The Motans este unul dintre cei mai apreciați și iubiți artiști ai momentului. Piesele sale sunt printre cele mai îndrăgite și ascultate de fanii români, motiv pentru care aproape cu fiecare lansare artistul a ajuns în topurile celor mai ascultați artiști ai momentului.

Comentează

Industria muzicala

Irina Rimes cântă live dintr-o sufragerie piesele "Ultima" și "Nimic" - VIDEO

Irina Rimes a lansat piesele "Ultima" și "Nimic", în variantă live, din sufragerie. Artista își invită ascultătorii în intimitatea casei sale, să fie mai aproape de ea și de mesajele pe care le transmite cu fiecare melodie. Te invităm să urmărești fragmentele video care acompaniază partitura muzicală.

Publicat

pe

Irina Rimes cântând live piesa "Ultima"
Irina Rimes cântând live piesa "Ultima" │ FOTO: captură YouTube

Irina Rimes se află în plin turneu național cu "Sufrageria Irinei", un concept muzical prin care artista își deschide porțile sufletului și cântă cele mai iubite piese din repertoriul său. Pentru cei care nu pot ajunge la concerte, dar și pentru fanii care vor să retrăiască emoțiile transmise de muzica Irinei, acesta a lansat două variante live, direct din sufragerie.

Acompaniată de trupa sa, Irina interpretează "Ultima" și "Nimic". Ambele melodii sunt scrise de artistă, producția muzicală fiind realizată de Alex Cotoi pentru prima și Andrei Comaroni pentru cea de-a doua piesă.

Irina Rimes - Ultima

Irina Rimes - Nimic

Începând cu 28 martie, Irina Rimes va transforma România în scena și locul ei de joacă. Muzica emoționantă, atmosfera plină de bucurie și profunzimea versurilor artistei vor fi prezente în fiecare colț, deoarece artista va pleca într-un turneu oficial "Sufrageria Irinei".

Irina Rimes este unul dintre artiştii emblematici ai industriei muzicale actuale din România, care şi-a pus amprenta asupra publicului, topurilor radio şi TV prin stilul unic de interpretare, piese statement, peste 340 de show-uri live intense şi pline de emoţie și peste 450 de milioane de vizualizări pe YouTube.

"Despre el", "Cosmos", "Pastila" și "ACASĂ" sunt cele patru albume compuse de Irina care includ hituri precum "Visele", "Ce s-a întâmplat cu noi", "Iubirea noastră mută", "Bandana", "Bolnavi amândoi", "Nu ştii tu să fii bărbat", iar colaborările cu artişti precum Guess Who, Carla's Dreams, The Motans, INNA, Grasu XXL, Bruja sau Cris Cab, dar şi piesele compuse pentru Andra, Antonia, Nicole Cherry, confirmă versatilitatea sa.

În 2023, Irina și-a încântat audiența cu piese precum "Neiubita ta", "Flori de mai", "Changer", "Gelos", dar și colaborarea cu Theo Rose pentru "Stinge Luminile", extrasă de pe soundtrack-ul filmului "Miami Bici 2".

Citește în continuare

Industria muzicala

Dan Bălan a cântat după 13 ani la București alături de Irina Rimes

Dan Bălan și Irina Rimes au făcut senzație la Sala Palatului din București, în cadrul concertului "Sufrageria Irinei". Te invităm să afli mai multe detalii.

Publicat

pe

Dan Bălan, invitatul Irinei Rimes la Sala Palatului pe 13 martie 2024
Dan Bălan, invitatul Irinei Rimes la Sala Palatului pe 13 martie 2024 │ FOTO: Cătălin Oancea / InfoMusic.ro

Pentru prima dată în 13 ani, Dan Bălan a urcat pe scenă în capitală, surprinzând plăcut publicul prezent. Momentul a fost o adevărată încântare pentru fanii ambilor artiști și a luat cu asalt rețelele de socializare.

Irina Rimes și-a ținut admiratorii în suspans până în ultimul moment, dezvăluindu-le surpriza serii: Dan Bălan. Cei doi au prezentat în premieră o colaborare, piesa "Ultima noapte", care a stârnit reacții extrem de pozitive în rândul audienței. Lansarea oficială a melodiei este programată pentru 22 martie. "Ultima noapte" este o baladă sensibilă, cu două voci unice, o colaborare ce promite să devină hit.

Revenirea lui Dan Bălan pe scena din București a fost așteptată cu nerăbdare de către fani. Artistul nu s-a mai întâlnit cu publicul său din România de mai bine de un deceniu, iar momentul a fost pe măsură. Recent, el a lansat varianta oficială a piesei "Oriunde ai fi" alături de un videoclip cu imagini din 1995, pe când artistul avea doar 15 ani și compunea primele versuri ale melodiei.

Concertul "Sufrageria Irinei" va beneficia de un turneu național, cu opriri în mai multe orașe precum Cluj, Arad, Craiova, Iași, Bacău, Galați și Constanța, și cu cele mai iubite piese ale artistei.

Citește în continuare

Industria muzicala

Irina Rimes și-a surprins fanii pe străzile din Chișinau

Irina Rimes a cântat alături de fanii ei, pe străzile din Chișinău, unele dintre cele mai apreciate piese din repertoriul său.

Publicat

pe

Videoclip Irina Rimes - Ultima
Videoclip Irina Rimes - Ultima │ FOTO: captură YouTube

Între repetițiile pentru turneul "Sufrageria Irinei", care începe pe 28 martie la Cluj, Irina Rimes s-a întors acasă, în Republica Moldova. Într-o plimbare pe străzile din Chișinău, cântăreața a dat peste o tânără care îi interpreta piesele la chitară și voce.

Irina nu a stat pe gânduri și i s-a alăturat. Acompaniată de tânără la chitară, artista a cântat unele dintre cele mai iubite piese ale sale, "Cosmos" și "Nu știi tu să fii bărbat". Momentul a strâns zeci de oameni în jurul celor două și s-a viralizat pe platformele sociale.

Cluj, Arad, Craiova, Iași, Bacău, Galați și Constanța sunt orașele prin care Irina Rimes ajunge în această primăvară pentru a-și cânta muzica. Pe 13 martie, artista urcă pe scena Sălii Palatului, prezentându-le bucureștenilor conceptul "Sufrageria Irinei". Ea va fi acompaniată de o serie de invitați speciali, printre care Andra, Tudor Chirilă, Damian Drăghici, Mircea BaniciuDora Gaitanovici și Vlad Musta.

Irina Rimes este unul dintre artiştii emblematici ai industriei muzicale actuale din România, care şi-a pus amprenta asupra publicului, topurilor radio şi TV prin stilul unic de interpretare, piese statement, peste 340 de show-uri live intense şi pline de emoţie și peste 450 de milioane de vizualizări pe YouTube.

Citește în continuare

Trending