Urmărește-ne în Social Media

Lifestyle

Billie Eilish a avut COVID-19: "Am fost bolnavă aproape două luni"

Billie Eilish a povestit în emisiunea lui Howard Stern că a avut COVID-19 anul acesta. Artista a oferit detalii și cu privire la gravitatea formei de COVID de care a suferit, fiind convinsă că dacă nu s-ar fi vaccinat situația ar fi putut deveni și mai neplăcută.

Publicat

pe

Billie Eilish povestind despre efectele COVID-19 în emisiunea lui Howard Stern
Billie Eilish povestind despre efectele COVID-19 în emisiunea lui Howard Stern │ FOTO: Captură YouTube

Invitată la The Howard Stern Show, Billie Eilish a dezvăluit că a fost diagnosticată cu COVID-19 vara aceasta și că experiența a fost extrem de neplăcută.

"Am avut COVID-19. Nimeni nu știe asta. A fost grav. Nu am murit, nu am fost în pericol de moarte, dar asta nu face cu experiența să fie mai puțin groaznică. Încă mai resimt efectele secundare. Am fost bolnavă aproape două luni. S-a întâmplat în august, acum câteva luni", a povestit Billie Eilish.

Artista a împărtășit și faptul că era vaccinată și că acest lucru a contribuit la recuperarea sa.

"Aș vrea să clarific faptul că datorită vaccinului sunt bine. Cred că, dacă nu aș fi fost vaccinată, ar fi putut fi mai rău. Pentru că a fost o formă gravă."

Intrând și mai mult în detalii, artista a descris experiența sa în cele două luni de boală.

"Când spun că a fost rău, vreau să spun că m-am simțit oribil, dar în schema formelor de COVID nu a fost atât de rău. Când ești bolnav, te simți oribil. Când ai o răceală, când ai gripă, te simți foarte rău. Deci când spun că a fost rău, nu vreau să insinuez că era să mor de COVID și că vaccinul nu funcționează. Vaccinul este extraordinar. Datorită lui, Finneas și părinții mei nu au luat COVID. Și nici prietenii mei", a detaliat Billie.

VIDEO: Billie Eilish dezvăluie că a avut COVID-19 în show-ul lui Howard Stern

Billie Eilish și Finneas au fost recent nominalizați la Globurile de Aur 2022 pentru piesa "No Time to Die", aflând vestea chiar în emisiunea lui Howard Stern. Cei doi și-au exprimat entuziasmul, Billie împărtășind experiența sa din cadrul galelor cu premii la care a participat până acum.

VIDEO: Billie Eilish și Finneas află că au fost nominalizați la Globurile de Aur 2022

Trending