Urmărește-ne în Social Media

Emisiuni radio-tv

Alexandru Precup a adus rock-ul în forță la SuperStar

S-a evidențiat la SuperStar România cu interpretările rock. Nu a câștigat marele premiu, dar Alexandru Precup și-a câștigat susținători și vizibilitate în cariera sa muzicală.

Publicat

pe

Alexandru Precup, SuperStar 2021
Alexandru Precup, SuperStar 2021 │ FOTO: PROTV

După 9 sezoane de Vocea României, PRO TV a introdus în toamna lui 2021 un nou format de talent show. SuperStar are la bază formatul internațional "Idol", iar primul sezon s-a încheiat cu finala live de pe 17 decembrie.

Primul câștigător SuperStar România este Alessandro Mucea, dar nu e singurul care ne va rămâne în memorie. Chiar dacă nu v-a primi vreun premiu în bani, Alexandru Precup - ocupantul locului secund în urma finalei - tocmai și-a deschis drumul în muzică către un public mai larg.

El este vocalist într-o trupă formată la începutul lui 2021, Taking Back August, cu care a lansat recent un EP. Formația a participat anul acesta la festivalul de muzică rock Posada. Poți asculta o piesă la finalul articolului.

Alexandru Precup (27 de ani) a adus rock-ul în forță la SuperStar, mai ales rockul alternativ, chiar dacă la înscriere a fost neîncrezător, gândind că nu are nimic de pierdut. Din fericire a explodat în semifinala #3, mai exact atunci când a interpretat "Chop Suey!" (System Of A Down) acoperind live toate interpretările cadențate ale lui Serj Tankian. Merită revăzut acest moment:

A urcat apoi în finală și a rămas evident în zona rock. Pe 17 decembrie a cântat mai întâi celebrul hit din anii 60 "The House of The Rising Sun" (The Animals).

"Ai plecat de la vocea (în stilul lui) Leonard Cohen la una puternică de rock. Ești super versatil, nu te dai în lături de la nimic, sper că oamenii să aprecieze valoarea ta și în concurs și după.", a declarat Smiley.

În stilul său, Carla's Dreams l-a complimentat retoric: "De ce nu ai fost (pe scena muzicală) mai devreme, de ce nu ai făcut muzică până acum". Juratul nu-l întreba pe unde și-a pierdut timpul, ci îi indica o carieră în domeniu. "Îndrăzneala ta te va duce departe!", a întărit Marius Moga.

Alex a avut apoi suportul Irinei Rimes, alături de care ne-a reamintit un duet din perioada gloriei MTV: "Where the Wild Roses Grow" (Kylie Minogue, Nick Cave and the Bad Seeds).

"Dacă aș fi la Vocea României mi-aș alege un concurent ca Alex pentru a câștiga!", a declarat Irina.

Alexandru Precup a încheiat cu "Dream On" (Aerosmith). "Cel mai mare vis al meu deja se întâmplă", declara. Nu a devenit SuperStar, dar visul va merge mai departe. Sperăm să continue, devreme ce aprecierea juraților se regăsește și în rândul audienței emisiunii.

"Sunt piese pe care le asculți cu urechile, unele pe care mai mult le vezi decât le auzi, sunt piese pe care le simți! Tu m-ai încărcat foarte mult, aste e o calitate pe care o au destul de puțini.", i-a transmis Carla's Dreams.

"Te aplaud cu totul. Ai reușit să ai trei momente perfecte! Ești mai încrezător decât în live-urile trecute și ai făcut spectacol!", i-a spus Raluka.

Smiley - care pe bună dreptate a fost numit „psihologul” concurenților în acest sezon - a analizat poziția lui Alex în finală:

"E o diferență între felul în care cânți tu și felul în care cântă colegii tai. Se vede că ai o anumită maturitate, că înțelegi foarte bine ceea ce ți se întâmplă. E doar o diferență de percepție, ai altă vârstă, ai trecut prin mai multe în viață și înțelegi importanța momentului."

"Ți-a ieșit cu vârf și îndesat. Mă bucur că tu cânți ce îți place ție să cânți", i s-a spus la SuperStar.

Ascultă Taking Back August (trupa lui Alex) - The River:

Comentează

Concerte & turnee

Smiley te invită în SmileyVerse, un concert multisenzorial, la Arenele Romane

Vara aceasta, Smiley își va plimba fanii prin SmileyVerse, un concept de show profund și interactiv. Evenimentul va avea loc pe 1 iunie, la Arenele Romane din București.

Publicat

pe

Smiley
Smiley │ FOTO: Smiley

Smiley își cântă Universul în toate trăirile, culorile și ritmurile care-l compun, într-un concert de neratat. Denumit anul acesta SmileyVerse, cel mai mare și impresionant concert din an pentru Smiley, va avea loc, conform tradiției din ultimii ani, pe 1 iunie, de data aceasta la Arenele Romane, alături de invitați-surpriză, și își propune să fie o experiență multisenzorială pentru fiecare spectator în parte.

Smiley oferă publicului său odată cu biletul la show și accesul în SmileyVerse, o dimensiune complet nouă, creată după chipul și asemănarea visurilor lui, dar și ale celor care-l ascultă, un univers în care emoțiile oferite de muzică, dans și show se împletesc cu revelațiile aduse de tehnologie și lumea digitală.

"Va fi ceva spectaculos și extrem de interesant de la concept până la show-ul complet de pe scenă. Universul meu transformat în show va deschide universul interior al fiecărui om care va fi alături de mine acolo, într-o energie unică pe care abia aștept să o simțim. Anul acesta concertul meu este SmileyVerse pentru că fix asta simțim cu toții pe parcursul unui concert complet, că ne teleportăm într-un univers pe care îl deschidem fiecare suflet prezent în parte, îl cântăm, îl trăim, în dansăm și îl descifrăm noi toți, cei care suntem acolo. O dimensiune a binelui, a muzicii, a emoțiilor și a descătușării de tot ce simțim", a transmis Smiley.

Piese nou lansate, dar și legendare, colaborări muzicale imprevizibile, momente artistice mult așteptate, dar și altele surprinzătoare, inserții tehnologice impresionante, interacțiune cu fiecare om din sală la cele mai profunde niveluri, totul desfășurat și trăit live, pe scena și în sala Arenelor Romane ca într-un univers irepetabil.

"Așadar, am intrat în perioada aceea supremă din an, când pregătim concertul pe care îl așteptăm din iunie în iunie. Întotdeauna am spus că pentru mine întâlnirea cu publicul la concertul acesta reprezintă o trăire maximă, o plimbare de la muzică, râs, plâns, bucurie, energie, dans, trecut, viitor, reîntâlnirea cu cei mai dragi colegi de scenă, cu toți ai mei apropiați, conectarea cu publicul care-mi ascultă muzica și care-mi oferă atat de mult pe parcursul acelor ore", a adăugat Smiley.

Prețuri bilete SmileyVerse la Arenele Romane

  • Biletele de acces se găsesc online, la prețuri ce pornesc de la 101 lei. Pentru mai multe detalii despre bilete și modalitatea de achiziționare, accesează agenda InfoMusic.
Citește în continuare

Emisiuni radio-tv

Cel de-al 14-lea sezon "Românii au talent" se vede diseară, la PRO TV și VOYO

În seara aceasta, de la 20:30, la PRO TV și pe VOYO începe cel de-al 14-lea sezon al unuia dintre cele mai iubite show-uri de divertisment din țară. "Românii au talent" redevine locul în care fiecare visător încearcă să devină star, unde spectacolul este dus la un nou nivel incitant.

Publicat

pe

Juriu "Românii au talent" 14
Juriu "Românii au talent" 14 │ FOTO: PRO TV

La "Românii au talent" visurile devin palpabile, iar telespectatorii sunt martori la nașterea unor legende. La masa juriului, Andi Moisescu, Andra, Dragoș Bucur și Mihai Bobonete sunt pregătiți să ofere acele DA-uri mult dorite. Pavel Bartoș și Smiley, prezentatorii show-ului, sunt în culise și au de oferit tuturor celor care și-au găsit curajul să participe din bucuria și entuziasmul lor!

Și în acest an, zece butoane aurii, câte 2 pentru fiecare jurat și prezentatori, sunt gata să fie apăsate și să strălucească, oferind șansa unei calificări directe în semifinale.

"Sunt aici din primul sezon, nu am văzut niciodată așa ceva", va spune Andra la finalul unui moment oferit de doi artiști veniți din afara țării pentru a arăta că imposibilul nu există și că pasiunea pentru spectacol este uneori dusă la rang de artă.

La doar 15 ani, un tânăr din Craiova va reuși ca prin prestația lui să îl convingă pe Dragoș Bucur să-l laude cu adevărat:

"Ceva ce nu poate fi prefăcut pe scenă este bunul simț. Ești genul ăsta de artist și în timp ce vorbesc, eu te percep ca pe un artist. Este evident pentru toată lumea că ai talent."

Nu vor lipsi de pe scenă nici momentele tradiționale, însă și acestea vor ajunge la cel mai înalt nivel:

"În ăștia trei de când sunt aici, sunteți cel mai bun ansamblu folcloric pe care l-am văzut", va spune Mihai Bobonete.

În timp ce Andra va menționa că:

"Nu am văzut asemenea energie, dans bine executat, sincron."

Concurenții sunt gata, să înceapă aplauzele! Nu ratați, de la 20:30, prima ediție a sezonului #14fenomen, "Românii au talent", la PRO TV și pe VOYO!

 

Citește în continuare

Emisiuni radio-tv

Află când începe cel de-al 14-lea sezon "Românii au talent"

"Românii au talent" revine în curând pe micile ecrane, iar cel de-al 14-lea sezon se anunță a fi unul memorabil. Butoanele aurii sunt și ele la locul lor și așteaptă să fie apăsate pentru concurenții care vor ridica sala în picioare cu momentele lor.

Publicat

pe

"Românii au talent", sezonul 14
"Românii au talent", sezonul 14 │ FOTO: PRO TV

Din 9 februarie, unul dintre cele mai iubite show-uri de divertisment din țară, revine la PRO TV și pe VOYO, de la ora 20:30.

Andi Moisescu, Andra, Dragoș Bucur și Mihai Bobonete, de la masa juriului, alături de Pavel Bartoș și Smiley din culise așteaptă cu nerăbdare să împărtășească cu telespectatorii momentele oamenilor obișnuiți care se vor transforma în eroi ai întregii țări!

"Mai e ceva imposibil? Eu nu mai cred așa ceva, cel puțin nu când mă gândesc la talentul românilor și la scena asta magică de la <<Românii au talent>>, pe care mereu se întâmplă câte ceva de ne lasă cu gura căscată. Pe 9 februarie începe sezonul cu numărul 14 al <<Românii au talent>>, iar noi îl simțim ca pe un fel de Revelion pentru programele și producțiile tv. Eu, ca de obicei, o să mă sprijin pe Pavel atât la emoții intense, cât și la râs și adrenalină. Și tot împreună o să dăm ocol butonului auriu până o să-l și apăsăm de vreo două ori, pentru că pur și simplu uneori n-ai cum să te abții! O să vedeți!", a declarat Smiley.

Pavel Bartoș a adăugat:

"14 #fenomen! Un sezon cum nu ați mai văzut, concurenți cum nu ați vrea să ratați și niște emoții binevenite... pe care mi-e greu să vi le și povestesc. Mă bucur că a mai rămas atât de puțin până la premieră pentru că veți putea înțelege de ce sunt atât de încântat de ceea ce veți vedea. Recunosc, și eu abia aștept să urmăresc de acasă, împreună cu ai mei, toate aceste momente pe care le-am trăit deja la filmări. Va fi fenomen!"

Citește în continuare

Trending