Urmărește-ne în Social Media

Emisiuni radio-tv

Alexandru Precup a adus rock-ul în forță la SuperStar

S-a evidențiat la SuperStar România cu interpretările rock. Nu a câștigat marele premiu, dar Alexandru Precup și-a câștigat susținători și vizibilitate în cariera sa muzicală.

Publicat

pe

Alexandru Precup, SuperStar 2021
Alexandru Precup, SuperStar 2021 │ FOTO: PROTV

După 9 sezoane de Vocea României, PRO TV a introdus în toamna lui 2021 un nou format de talent show. SuperStar are la bază formatul internațional "Idol", iar primul sezon s-a încheiat cu finala live de pe 17 decembrie.

Primul câștigător SuperStar România este Alessandro Mucea, dar nu e singurul care ne va rămâne în memorie. Chiar dacă nu v-a primi vreun premiu în bani, Alexandru Precup - ocupantul locului secund în urma finalei - tocmai și-a deschis drumul în muzică către un public mai larg.

El este vocalist într-o trupă formată la începutul lui 2021, Taking Back August, cu care a lansat recent un EP. Formația a participat anul acesta la festivalul de muzică rock Posada. Poți asculta o piesă la finalul articolului.

Alexandru Precup (27 de ani) a adus rock-ul în forță la SuperStar, mai ales rockul alternativ, chiar dacă la înscriere a fost neîncrezător, gândind că nu are nimic de pierdut. Din fericire a explodat în semifinala #3, mai exact atunci când a interpretat "Chop Suey!" (System Of A Down) acoperind live toate interpretările cadențate ale lui Serj Tankian. Merită revăzut acest moment:

A urcat apoi în finală și a rămas evident în zona rock. Pe 17 decembrie a cântat mai întâi celebrul hit din anii 60 "The House of The Rising Sun" (The Animals).

"Ai plecat de la vocea (în stilul lui) Leonard Cohen la una puternică de rock. Ești super versatil, nu te dai în lături de la nimic, sper că oamenii să aprecieze valoarea ta și în concurs și după.", a declarat Smiley.

În stilul său, Carla's Dreams l-a complimentat retoric: "De ce nu ai fost (pe scena muzicală) mai devreme, de ce nu ai făcut muzică până acum". Juratul nu-l întreba pe unde și-a pierdut timpul, ci îi indica o carieră în domeniu. "Îndrăzneala ta te va duce departe!", a întărit Marius Moga.

Alex a avut apoi suportul Irinei Rimes, alături de care ne-a reamintit un duet din perioada gloriei MTV: "Where the Wild Roses Grow" (Kylie Minogue, Nick Cave and the Bad Seeds).

"Dacă aș fi la Vocea României mi-aș alege un concurent ca Alex pentru a câștiga!", a declarat Irina.

Alexandru Precup a încheiat cu "Dream On" (Aerosmith). "Cel mai mare vis al meu deja se întâmplă", declara. Nu a devenit SuperStar, dar visul va merge mai departe. Sperăm să continue, devreme ce aprecierea juraților se regăsește și în rândul audienței emisiunii.

"Sunt piese pe care le asculți cu urechile, unele pe care mai mult le vezi decât le auzi, sunt piese pe care le simți! Tu m-ai încărcat foarte mult, aste e o calitate pe care o au destul de puțini.", i-a transmis Carla's Dreams.

"Te aplaud cu totul. Ai reușit să ai trei momente perfecte! Ești mai încrezător decât în live-urile trecute și ai făcut spectacol!", i-a spus Raluka.

Smiley - care pe bună dreptate a fost numit „psihologul” concurenților în acest sezon - a analizat poziția lui Alex în finală:

"E o diferență între felul în care cânți tu și felul în care cântă colegii tai. Se vede că ai o anumită maturitate, că înțelegi foarte bine ceea ce ți se întâmplă. E doar o diferență de percepție, ai altă vârstă, ai trecut prin mai multe în viață și înțelegi importanța momentului."

"Ți-a ieșit cu vârf și îndesat. Mă bucur că tu cânți ce îți place ție să cânți", i s-a spus la SuperStar.

Ascultă Taking Back August (trupa lui Alex) - The River:

Concerte & turnee

Smiley va lansa o piesă nouă în cadrul concertului de la Sala Polivalentă

Smiley dă tonul concertelor de vară pe 31 mai, cu un show pe scena Sălii Polivalente din București. În cadrul celui mai mare concert al artistului din ultimii 3 ani va fi lansată o piesă nouă, care promite să aducă vara mai devreme.

Publicat

pe

Concertul Smiley Omul de la Sala Polivalentă din București pe 21 decembrie 2019 │ FOTO: Ionut Paraschiv / InfoMusic.ro

La spectacolul de pe 31 mai sunt așteptate peste 4000 de persoane. Smiley a pregătit un setlist de tip Best Of, cu cele mai iubite piese din repertoriul său, dar și o surpriză muzicală.

Smiley: "Îmi doresc să cânt în premieră pentru oamenii mei de la Sala Polivalentă piesa care aduce vara mai devreme"

Pe lângă emoții, ecrane uriașe, premiere tehnologice, proiect grafic unic, invitați-surpiză, piese recente și hituri, Smiley își dorește să aducă în premieră pentru publicul de la Sala Polivalentă un moment "scump foc", venit din viitor, din topurile pieselor de vară ce vin la pachet cu dans, distracție și nopți albe de vacanță.

"Îmi doresc să cânt în premieră pentru oamenii mei de la Sala Polivalentă piesa care aduce vara mai devreme. E scumpă foc, o să vedeți și o să ascultați, dar sper să nu o și experimentați pe pielea voastră", dezvăluie Smiley despre concertul în care se va reconecta cu publicul său după o perioadă de dor.

Smiley: "Pentru mine, concertul de la Sala Polivalentă va fi o revedere mult dorită și așteptată"

Cu emoții ca la prima întâlnire de dragoste după mulți ani, Smiley are și o rugăminte față de cei care îi vor fi alături la distracție, dans și schimb de emoții:

"Pentru mine, concertul de la Sala Polivalentă va fi o revedere mult dorită și așteptată, o reconectare la oamenii mei de care mi-e foarte dor, un schimb de emoții care va completa ca impact și senzație spectaculozitatea scenei, a ecrenelor uriașe și a tehnologiei pregătite.

O să simțim cu toții emoțiile vieții, vom trece împreună cu ajutorul muzicii prin bucurie, nostalgie, recunoștință, nebunie, viteză, distracție. Am o singură rugăminte către fiecare om care alege să-și ia bilet la întâlnirea cu mine: să aveți cu voi INIMA și atât! Ne va fi suficient și atât de bine!", declară Smiley.

Prețurile biletelor la concertul lui Smiley de la Sala Polivalentă, de pe 31 mai 2022:

 • VIP (Earlybird) - 206,14 lei
 • Categoria A (Earlybird) - 182,14 lei
 • Categoria B (Earlybird) - 158,14 lei
 • Categoria C (Earlybird) - 134,14 lei
 • Categoria D (Earlybird) - 109,14 lei
 • Fan Zone (în picioare - Earlybird) - 86,14 lei
 • Teren (în picioare - Earlybird) - 70,14 lei
Citește în continuare

Emisiuni radio-tv

Ei sunt ultimii finaliști "Românii au talent" 2022 - semifinala 2

Emisiunea "Românii au talent" și-a ales finaliștii celui de-al 12-lea sezon. Pe 20 mai, a avut loc cea de-a doua semifinală în urma căreia cei mai votați cinci concurenți de către public au mers mai departe. Găsești mai multe detalii în articol.

Publicat

pe

Juriul și prezentatorii Românii au talent 2022
Juriul și prezentatorii Românii au talent 2022 │ FOTO: PRO TV

Povestea galelor live a continuat la PRO TV. Seara de vineri, 20 mai, a adus în fața telespectatorilor un show complet, cu muzică, dans, momente de acrobație, "patinaj" pe hoverboard sau magie. Săptămâna trecută, am aflat cine sunt primii cinci finaliști. Este vorba de Martina Meola, Zametheea, Raisa Radu, Alex Dowis și Gabriela Dincă.

Acum, ultimii 12 semifinaliști care s-au luptat să cucerească publicul și jurații și să primească voturile pentru marea finală au fost:

La finalul serii, cei mai votați cinci concurenți de către public s-au calificat, automat, în marea finală. (găsești lista la finalul articolului). "Românii au talent" a păstrat tradiția wild card-ului, astfel că cei patru jurați au putut "salva" un concurent pentru marea finală. Astfel, în finală sunt 11 concurenți care vor lupta pentru premiul în valoare de 120.000 de euro.

Premiul de originalitate:

Și anul acesta, emisiunea de talente pune la bătaie un premiu de originalitate în valoare de 10.000 de euro. În prima semifinală, jurații i-au propus pe DJ Hugo Arthur și Alex Dowis. Cea de-a doua semifinală a venit cu alte două nume: Eva Nicolescu și Darius Mabda.

Următorii cinci finaliști "Românii au talent" 2022 + wild card

 • Darius Mabda
 • Ana Maria Mircea
 • Emanuel Ion
 • Aurel Niamțu
 • Bianca Ciocîrlan
 • X-treme Brothers (wild card)
Citește în continuare

Emisiuni radio-tv

Află cum a decurs prima semifinală "Românii au talent" 2022: cine sunt cei cinci concurenți care au mers mai departe

"Românii au talent", unul dintre cele mai urmărite show-uri de divertisment din România, a ajuns în etapa galelor live. Pe 13 mai 2022, a avut loc prima semifinală, iar cinci concurenți au trecut mai departe pe baza voturilor publicului. Află despre cine e vorba.

Publicat

pe

Juriul și prezentatorii Românii au talent 2022
Juriul și prezentatorii Românii au talent 2022 │ FOTO: PRO TV

Superstiția zilei de vineri, 13, a fost pusă în umbră de numerele de talent aduse de concurenți pe scena de la PRO TV. Prima semifinală a celui de-al 12-lea sezon "Românii au talent" a înglobat 12 momente spectaculoase. Gala live a fost o adevărată bucurie pentru jurați, prezentatori, dar și telespectatori. Au fost martorii unor noi demonstrații de genialitate, muncă și aptitudini.

Recapitulând, în acest sezon, 24 de concurenți luptă în cele două semifinale pentru un loc în marea finală. Din fiecare semifinală, cinci concurenți merg mai departe în baza voturilor primite de la public. În plus, Andi, Andra, Dragoș și Mihai vor avea la dispoziție și un wild card, pe care îl vor da la finalul celei de-a doua semifinale unuia dintre concurenții care îi va impresiona.

12 concurenți au urcat pe scenă în prima semifinală și au pregătit momente impresionante. Cei care au confirmat că își merită locul în această etapă a show-ului au fost: 

Înainte de aflarea rezultatelor, jurații au făcut două propuneri pentru Premiul de Originalitate. Este vorba despre DJ Hugo Arthur și Alex Dowis. Tot publicul de acasă va vota câștigătorul acestei categorii.

Dans, acrobație, echilibristică, voci superbe, numere de magie și performanțe muzicale remarcabile au fost elementele care au făcut din prima semifinală "Românii au talent" un show complex. Publicul și-a putut vota preferatul, iar în urma alegerilor, cei cinci concurenți care merg în marea finală sunt:

Primii cinci finaliști "Românii au talent" 2022:

 • Martina Meola
 • Zametheea
 • Raisa Radu
 • Alex Dowis
 • Gabriela Dincă
Citește în continuare

AGENDA DE CONCERTE

<< mai 2022 >>
lmmjvsd
25 26 27 28 29 30 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31 1 2 3 4 5

Trending