Urmărește-ne în Social Media

Emisiuni radio-tv

Alessandro Mucea, câștigătorul SuperStar România în viziunea celor care-l susțin încă de la audiții

Alessandro Mucea este favoritul la titlul de SuperStar România încă de la audiții. Povestea lui a început să prindă contur după apariția în show-ul de la PRO TV, cu fiecare etapă câștigând tot mai mulți fani.

Publicat

pe

Alessandro Mucea pe scena SuperStar România
Alessandro Mucea pe scena SuperStar România │ FOTO: Captură YouTube

Alessandro Mucea a devenit câștigătorul SuperStar România pentru mulți dintre cei care l-au văzut cântând o singură dată, la audiții. Încă de atunci, băiatul timid cu o sensibilitate aparte părea să ascundă un potențial enorm. De la o etapă la alta, Alessandro a câștigat încredere în el, emoțiile devenind, treptat, constructive. Povestea lui Alessandro a început la Superstar, dar drumul lui în muzică nu se oprește aici.

Cine e Alessandro Mucea

Alessandro Mucea este un elev de liceu, originar din Cotu Vameș, județul Neamț. Avea 17 ani la momentul audițiilor, în octombrie împlinind 18 ani. Se descrie ca fiind o persoană extrem de timidă, încă din copilărie.

"Mă tem foarte mult înainte să urc pe scenă. Tremur", declara Alessandro la audiții.

Născut în Italia, Alessandro a fost adus în România de mama lui, după ce tatăl său a murit. Nu a dorit să vorbească foarte mult despre familia lui, deși Smiley a fost curios să-i descopere background-ul, intrigat de numele lui cu rezonanțe italiene.

Pasiunea pentru muzică, descoperită întâmplător

Alessandro a realizat că îi place să cânte în clasa a 5-a, fiind impulsionat de un moment emoționant văzut la TV: un tânăr care interpreta piesa "Je suis malade". Ani mai târziu, a participat la un concurs muzical, însă i s-a spus că nu are voce, ulterior fiind descurajat și încetând să mai cânte vreme de un an.

În clasa a 9-a a intrat în corul școlii și a continuat să-și urmeze pasiunea pentru muzică. Prin intermediul unei colege, în clasa a 10-a a luat legătura cu doi profesori de canto, Sergiu Rudic și Mihaela Tertelici, care l-au îndrumat să participe la SuperStar. Potrivit unor declarații făcute după apariția de la PRO TV, Alessandro este singurul din familia sa care are înclinații spre muzică.

Alessandro Mucea la audițiile SuperStar România

Alessandro a interpretat la audițiile SuperStar piesa "La Boheme" (Charles Aznavour), o compoziție extrem de cunoscută și adesea aleasă de concurenți în emisiunile de talente. În ciuda "uzurii" acestei melodii în circuitul de concursuri, Alessandro Mucea a reușit să-i dea un suflu proapăt, fără dramatism exagerat și fără acrobații vocale. Naturalețea sa i-a convins și pe cei de acasă, clipul cu Alessandro ajungând la 1,6 milioane de vizualizări, de departe audiția cea mai urmărită din întreg concursul. Momentul lui Alessandro l-a făcut pe Marius Moga să plângă și pe Smiley să exclame: "Extraordinar, ce sensibilitate!".

Ce cred antrenorii despre Alessandro Mucea (comentarii făcute de-a lungul întregului sezon SuperStar):

Smiley:

  • "Mie mi se pare că ești prototipul câștigătorului SuperStar. Adică omul care vine de nicăieri, care nu a făcut asta până acum, care nu are performanțe, nu are 18 ani de canto, nu are 20 de ani pe scenă, nu are concursuri câștigate și așa mai departe, care vine, pur și simplu, pentru că i-a spus cineva: <<Bă, cânți frumos, ia du-te și tu la un concurs de-ăsta, s-ar putea să ai talent>>. Și în fiecare etapă se autodepășește, ne depășește nouă așteptările. Mi se pare că ai toate șansele să câștigi acest concurs dacă rămâi focusat, serios, și-ți vezi de treaba ta. (...) Dă-ne ce ai tu în interiorul tău, pentru că asta e ceea ce ai tu cel mai de preț, dincolo de vocea ta."

Marius Moga:

  • "Tu nici măcar nu-ți dai seama, măi Sandro, cât de bun ești. Asta îți spun eu, că te-am văzut, iar încrederea ta n-a crescut cu cât a crescut performance-ul tău în show-ul ăsta. Și ar fi trebuit să crească în tandem."

Carla's Dreams:

  • "Uite un lucru pe care eu mi-l amintesc despre tine foarte, foarte bine. Odată ai fost întrebat, pentru a nu știu câta oară, despre situația ta socială. Și tu ai privit în cameră și ai spus: <<Cu toții avem probleme>>. Asta a fost fraza, din toate audițiile, care a fost cea mai apropiată de mine. Și-atunci tu, în ochii mei, te-ai calificat ca personalitate. Și de-atunci așa a rămas."

Raluka:

  • "Ai o voce minunată, ai o atitudine superbă. Ți-am spus: iubesc tot ce se întâmplă pe fața ta. Toate expresiile pe care tu le ai, le ador, pur și simplu. Ai tot respectul nostru."

Cel mai bun moment al lui Alessandro Mucea pe scena SuperStar România

În semifinala 4, Alessandro Mucea a interpretat piesa "Keeping me alive", de la Jonathan Roy, momentul fiind considerat de Carla's Dreams unul demn de finală. După această interpretare, Smiley i-a spus că are toate șansele să câștige concursul. De asemenea, toți antrenorii s-au ridicat în picioare pentru a-l aplauda.

Alessandro a mulțumit de mai multe ori publicului pentru sprijinul și încurajările primite. Cel mai important lucru, pentru el, este să dea totul pe scenă.

 "Vreau să cânt bine. Să fiu eu mulțumit de mine, în primul rând. (...) Mulțumesc publicului foarte mult. Cu ajutorul lor (al celor care au votat) am mai prins curaj în mine", a declarat Alessandro.

PUBLICITATE
Comentează

Muzică nouă

Alessandro a lansat cea de-a treia melodie din carieră - "Pieptul meu urlă"

Alessandro, un artist român plin de talent și pasiune pentru muzică, a lansat piesa "Pieptul meu urlă". Melodia explorează sentimentele intense ale iubirii și este disponibilă pentru ascultat în articol.

Publicat

pe

Alessandro
Alessandro │ FOTO: Universal Music

"Pieptul meu urlă" este o piesă compusă de Liviu Teodorescu și interpretată de Alessandro Mucea. Melodia captivantă și versurile puternice reflectă vulnerabilitatea și pasiunea din inima artistului. Cu un sound ce combină elemente pop, vocea sa puternică și expresivă transmite emoții profunde, captivând audiența și conectându-se cu fiecare ascultător.

"Sunt extrem de emoționat să lansez această melodie, <<Pieptul meu urlă>>. Este un moment important pentru mine, deoarece reprezintă, alături de primele două melodii lansate, debutul meu în industria muzicală și expresia unei pasiuni pe care o am de mulți ani. Sper ca această piesă să ajungă la inimile oamenilor și să le ofere un sentiment de identificare și emoție", a declarat Alessandro.

Cu un talent incontestabil și o pasiune arzătoare pentru muzică, Alessandro Mucea promite să aducă un nou suflu în industria muzicală românească și să cucerească inimile ascultătorilor cu sunetul său autentic și versurile sale emoționante. Talentul său a fost recunoscut prin câștigarea emisiunii concurs "Superstar România".

AUDIO: Alessandro - Pieptul meu urlă

Citește în continuare

Muzică nouă

Alessandro a lansat "Atât de sus", piesa sa de debut - AUDIO

Alessandro, un cântăreț promițător din noua generație, a lansat piesa sa de debut, intitulată "Atât de sus". Melodia a fost compusă de Marius Moga și este disponibilă în articol, te invităm să o asculți.

Publicat

pe

Alessandro
Alessandro │ FOTO: Universal Music

"Atât de sus" este o piesă ce emană putere și sensibilitate, în același timp. Vocea lui Alessandro Mucea se împletește perfect cu versurile profunde, creând o experiență sonoră ce rămâne adânc în sufletul ascultătorilor. Piesa explorează teme universale, cum ar fi iubirea, dorul și depășirea obstacolelor, oferind o poveste emoționantă despre lupta pentru realizarea visurilor.

Compoziția piesei a fost realizată de Marius Moga, Bogdan Alexandru Samoilenco si Mihai Dumitrescu, iar rezultatul este o melodie plină de emoție.

Colaborarea dintre Alessandro și Marius Moga a început odată cu participarea lui Alessandro la concursul SuperStar România. Marius Moga, cunoscut pentru abilitatea sa de a crea hituri, a reușit să ofere piesei "Atât de sus" o notă distinctă și memorabilă.

Alessandro Mucea este un tânăr artist cu o voce excepțională și un stil muzical original. Talentul său a fost recunoscut prin câștigarea emisiunii SuperStar România, iar lansarea piesei "Atât de sus" marchează începutul unei cariere promițătoare în industria muzicală românească.

AUDIO: Alessandro - Atât de sus

Citește în continuare

Trending